Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tedaviden yeni çıktında ondan hevesin yok yoksa heves ve umut anca bebelerimizi kucağımıza alınca geçecek başka heveslerimiz başlayacak inşallah
senin beben olacak buna bütün kalbimle inanıyorum inan moral vermek için söylemiyorum içime öyle doğuyor amma tedaviyle amma kendiliğinden ama rabbim nasip edecek sana hissediyorum

çok sağol canım inşallah senin dediğin gibi olurda ben sana dememişmiydim dersin haa bu arada şu gizemli hamilemizin ben olabileceğini düşünmüşsün çok sağol ama ben değilim yaniii değilimdir sanırım belkide bi mucize olmuş da ben de hamile kalmışımdır bu ay

günaydın pampişlerimm
akşamları ne güzel muhabbetler yapıyosunuz öyleevde nternet olsa bende katılsam sizee ahh ne güzel olurdu
hemşom canım allahım inşallah bol bol şans versin canım evinizde bebişinizde herşeyler de istediğiniz gibi olsun canımmm benimm

bebekdls gel canım gel inşallah birgün buluşuruk, demek ıspartada oturdunuz antalyayı iyi bilirsin o zaman

kızlar akşam eşimle öyle balkonda çay keyfi yaparken, bir arkadaş antalyaya gelecek dedim, buluşma ihtimalimiz yüksek pazara denk gelirse birgün sevoyu gezdirmeyi planladık dedim. oda olur tabi dedi
sonra bizde başlayalım tedaviye dedi ve biz başladık hesap kitap yapmaya bakarsınız bu ay bende tedaviye başlayabilirimyada önümüzdeki ayda olabilir bilmiyorum kesin karar vermedik sadece konuştukk

herkese günaydınlarr

şifacımm demek %80 tedavin başlıyacak hayırlı olsun canım inşallahh ilk ve son tedavin olurda bebeğine kavuşursun ev olayında inşallahh olur canım darısı bizlerin başına inş. oralarda daha uygundur daha basittir ev almak burada ne mümkün en az 30000 tl birikmiş peşinat olcak 80000 tl kredi çekicen onuada 150000 tl olarak geriye ödeyecenn uvvv çok paraaa çokkk

lara hadi inşallahh tedaviye başlarsın diyorum ama başladım demeden inanmam sizlere malum tam başlanıcak oluyo bir sorun oluyo
sana kızdım bu arada neden bidaha o illete başladın eşine sinirini geçirdimi içince bakimm

durucummm günaydınn canım

valla doğru diyosun sevo siz bana güvenmeyin hep bir aksilik çıkıyor sonradan eee eşimin işleri dolayısıyla oda bacım kendimize biz bile güvenemiyoski size ne deyim:26:
evet yaaaaa sigara illetine başladık gene ama akşam onuda konuştuk tedavimizi %50 etkiliycek dedim eşime oda tekrar bırakırız dediiiuyuzzz halbuki o başlattı banadaa (tabi kendimde hiç suç yok ya)

lara,sevom,çiğdem, ipeğim hepinize günaydıın
ipek avatardaki ömermi maşallah
evler çok pahalı dün bir arkadaş ev aldı 160 mal olmuş kartalda dükkan üstü güney cephe adam sıkışmış işte nasip benim çok zor birikmişte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…