iyi akşamlar pınar iyim yaramazlık yok
ben tedaviye başlamıyorum sadece kızlar başlayacak ya heves yaptım yoksa şimdilik öyle bir düşüncem yok
anamm 2 üye 13 ziyaretçi amma merak ediliyoruz neçok takip eden var reğtingimiz yüksek anam
tedaviden yeni çıktında ondan hevesin yok yoksa heves ve umut anca bebelerimizi kucağımıza alınca geçecek başka heveslerimiz başlayacak inşallah
senin beben olacak buna bütün kalbimle inanıyorum inan moral vermek için söylemiyorum içime öyle doğuyor amma tedaviyle amma kendiliğinden ama rabbim nasip edecek sana hissediyorum
valla hep senden bekliyorum bir haber inşallah bu ay müjdeni alırsın ve bizlerede müjdelersin
canım ben çıkıyorum benimki söyleniyor görüşürüz iyi akşamlar:80:
Günaydın bal kaymaklarım
günaydın pampiş nasılsın yokluğumda neler oldu herkes iyimiipekimmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnn
herkese merhaba nasılsınız güzeller
herkese merhaba nasılsınız güzeller
herkese günaydınlarr
şifacımm demek %80 tedavin başlıyacak hayırlı olsun canım inşallahh ilk ve son tedavin olurda bebeğine kavuşursunev olayında inşallahh olur canım darısı bizlerin başına inş. oralarda daha uygundur daha basittir ev almak burada ne mümkün en az 30000 tl birikmiş peşinat olcak 80000 tl kredi çekicen onuada 150000 tl olarak geriye ödeyecenn uvvv çok paraaa çokkk
lara hadi inşallahh tedaviye başlarsın diyorum ama başladım demeden inanmam sizleremalum tam başlanıcak oluyo bir sorun oluyo
sana kızdım bu arada neden bidaha o illete başladıneşine sinirini geçirdimi içince bakimm
durucummm günaydınn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?