Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şu ev olyında kenarda birikmişin mutlaka olacak bacılarrrr en az 20 000 lira oda nerdeeeeeeee birikmiş olsa ne fırsatlar çıkar karşımızane kadar çok insan var sıkışık olan ucuz ev verendurum evet sanslı arkaşmış inşallah bizede kısmet olurr

çiğdem sevo hoşgeldiniz bacılarrrrrrrr
sevom çok yoğun geçirmişsinnnn
ben evde yattım valla bol bol, kocam çalıştı 3. günden itibaren bende evdeydim dinlendimmmm

hoşgeldiniz cicoşlarım fındık başladı dimi zordur toplamak anneannemlerinde var bu sene geç başlanmış
egeyle bol bol kavga ettikk

günaydın durummmmmmmm
çiğdemmmm sanada günaydınnnnnn

günaydın canlarımmm geöçmişi okudum oku ooku bitmeyecek sandım bittiii sssizleri çok özledimmm sevom canım allahım yardımcın olsun o güzel yüreğine göre nasiop etsin herşey güzel olacak inşallahhhh
şifacım sende başlayacakmışsın allahım gönlüne göre versin inşallahhh
ayşecim yeni evin hayırlı uğurlu bereketli evlatlı olsun inşallah ağzı tadıyla güle gül eoturun inşallahhh
duru ablacım nerelrdesin sen özlettin kendiniiii
nurcanım arada sırada eşine yap böyle tariflerrrişe yarıyor bazennn
pınar ablacım çok büyük sevap aldın allahım izniyle cesaretine hayran kaldım demek o anda allahım güç kuvvet veriyormuş ki yapabiliyormuşsun

inşallahhh bebişlerimiz kısmetiyle gelir kızlarrrrrrrişimiz gücümüz düzelr evlerimizi alırıkkk inşallahhh ben alabilsemde 100 lirayı geçemeyiz heraldeeşöyle düşündümdeee aboooo 100 liranın üstünde bir eve ömür boyu kredi öderiz

evet şasnlı herkes şanslı olsun inşallah bizlerde ev sahibi oluruz kira çok zor

ahh nerdeeeeeee bizde geçensene ev alıyorduk tamamen kredi çekip şans yüzümüze gülmedi mütehait tefeciye bulaşmış öyle olunca ev işinde sadece benim katın eksikleri vardı mutfak dolapları ve kapılar takılıp hemen yerleşecektim olmadıı olmayınca olmuyor hayırlısı artıkın

canım izinde evdeydim senin tatilin nasıl geçti

yok canım güvenmeme olayı değil devamlı değişken olduğunu demek istedim ben yoksa sana neden güvenmeyelim
yaa tabii sen sütten çıkmış ak kaşıksın dimi sigara olayında Hep suçlanıcak bişey olur zati. Benc ede tedaviden önce yeniden bırakın hem kesenize zarar bak para para diyos ama sigaraya okadar para ödüyos bizim sigaraya maliyetimiz şimdi içseydik 360 tl yi geçiyomuşş abowww iyiki bırakmışız

durucum istanbulda bizim ev sahibi olmamız hayal gibi geliyo zaten istanbuldada yaşamak istem,yorum yakın çevrelerinde yaşamak istiyorum biraz param olsa atılım yaparım hemen ama nerde..
Ama gün doğmadan neler doğar bakalımm elbet bizede şans güler

valla bizim ev alma olayımız biraz farklı olabilir, iş karşılığı gibi mesela
bir kaç ay önce kaynımla konuşuyorduk o inşaat mühendisi, 3 katlı 6 daireli bir iş gelmiş buna oda daire karşılılığı olarak gelmişeğer bizim 20- 30 binlira gibi birikimizimiz olsa bize verecekti işi olmayınca başka mutahite vermek zorunda kaldı
allahım inşallah birgün böyle bişey gerçekleştirsin inşallah

ben koskoca bayram tatilinde sadece bir güncük düden şelalesine gittim oda abimlerle gittik eşi çalışıyordu
benimde bütün tatilim evde geçti kızlar3. günden itibaren çalıştı benimki

İstanbulda zor haklısıın bakalım şans kısmet nerdeyse ordan olur elbet Allah büyüktür

ben anlamadım iş karşılığı nasıl oluyor

hoşgeldin ozaman ablacım benim iyi geççti sayılır hep evdeydim ama bayramda 1.5 günlüğüne eşimin köyüne gittik 1.5 günlüğüneee
sen nasıl geçti ablacım

sağolasın güzelim tatilinin iyi geçtiğine sevindim bende evdeydim pek tatil sayılmaz

Laracım senin eşin ne iş yapıyodu dükkanı ne üzerine açmıştınız yani

inşaat sevom, hem uygulama hem malzeme satış

bizim önceden oto yıkama diye girişimde bulunup battığımız iş tamamen tecrübe dışı ve ek olarak yapılacak bir işti ama olmadı işte arabamız gitti elimizdennn hala içim yanıyo şu an o arabanın kredisini ödüyorum halaa

yani daire karşılığı inşaatı yapıyosun çiğdem
ama sadece yapımı bu, yani masrafları değil.
yani emeğinin karşılığı daire almak gibi ama bunun için biraz paran olmalı işçi parası ve inşaat bitene kadar kendi masrafların gibi
3 katlı bir binanın bitimi içinde ortalama 25 000 lira gider oluyomuş. öyle işte

günaydın şekerlerr dün cvp yazarken kapı çaldı arkedeşi geldi eşimin çıkmak zorundakaldımm
gardaşım dün ev aramaya gittik buldukta o bahsettiğim evi beğendim mahallsesi çic çin gibi mi ama mahalleyle işim olmazz anlaştık bakalımmm
geçmişe bakacak kadar vaktim yok nasılsınız bakalım

günaydın sevo ablacımmmm ben iyiyim sen nasılsın valla çok özlemişim sizi çok valla burnumda tütüyorsunuzzz

ayy sen bizi ne kadann çok seviyomuşsunnn

inşaat sektörü çok güzel bir sektör aslında birazda şans meselesi gerçi
oto yıkamada iyi fikirmiş ama olmayınca olmuyo iştee

kızlar patron burda yazamayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…