çiğdem sevo hoşgeldiniz bacılarrrrrrrr
sevom çok yoğun geçirmişsinnnn
ben evde yattım valla bol bol, kocam çalıştı 3. günden itibaren bende evdeydim dinlendimmmm
hoşgeldiniz cicoşlarım fındık başladı dimi zordur toplamak anneannemlerinde var bu sene geç başlanmış
egeyle bol bol kavga ettikk
Bacıma bak senn bide makyaj yapmışşGüzel olmuş canım renklenmişsin kendi saç renginin üzerine gölge yaptı dimi gayet güzel olmuş güle güle kullanınn hem sen hem eşinn
Laracımm hoşbulduk canım evet yoğundum ama güzeldi işten biraz uzaklaşmak çok iyi geldi <zaten 20 gün sonra yine izne çıkıcammOhh sende bol bol dinlenmişsin ne güzell
nurcik banada selsebil geliyo tuğba ile görüşen o var çünkü
Bacım hayırlısyla ne zaman yolculuk
Bu arad senin için duaya başlıyalım diyorum şimdiden başlasakmı hem tefricye hem ayetel okuyalım
aaa dün nazraca bana özel mesaj göndermiş bir duadan bahsetmiş size selamları vardı dur mesajı kopyalyım buraya
inşallah canım sağol ..hepimizin gönlüne göre versin rabbim
nemi yaptımm nasılmı kabul etti anlatayımmmı senceee anlatayım barii :))
Senin sayende kabul etti diyebilirimm ...bana verdiğin ödevi harfiyle uyguladım ..
Malzemeler:
1 adet gecelik,(bu senin geceliğin oluyo)
1 adet parfüm
1 adet cilve :93:
1 iki kelime baştan çıkaran sözler
1 adet yatak
Baktım yanaşmaya başladı orda dur dedimm bunları boşa yapmadımmKonuşacaklarım var seninle dedim Neymiş söyliyeceklerin çabuk söyle dedi :86::86:şu tedavi işi canım diyorumki ne senin nede benim dediğim olsun ortasını bulalım dedimm :82::82:tamam tamam konuşuruz dedi
Gerisi ni söylemme gerek yok :122:
Işimiz bitti konuştuk illa senin dediğin olacak yane tamam ozaman 15 tatilde kolları sıvarız tedavi için dediBirde en son bana dediki bu aklı sana sevo veriyo dimi dedi ne alaka dedimm
oh oh çok sevindim heyecanlandım
seyhan,nurcan,şifa arka arkaya tedaviye başlıyorsunuz valla heveslendim bende mi yaptırsam ne:26:
ama ben çok korkuyorum bir olumsuz sonucu daha kaldıramam diye çünküüü benim yaptırırsam 4 olacak dördüncü olumsuzu kaldıramam sanıyorum gerçi insan oğlu arsız herşeye alışıyor.
neyse nurcan yazılarına çok güldüm beğen kalkmasaydı hepsini beğenecektim öldüm gülmekten dilber dudağı hanım göbeği vezir parmağı hoş paylaşımlardı.
Gelelim bana
eşyaları şükür yerleştirdim dağınıklık ne zor sıkıcı birşeymiş herşey gözüme batıyordu
gerçi ev geniş olunca yerleşmek kolay oldu keşke böyle geniş bir evim olsaydı
şimdide koltukları kanepeleri silcen temizlikte bitiyor oh tedaviye başlarsam uzun süre rahat ederim
nerden çıkardım bu tedavi lafını bak etkinizde kaldım ben uzunca bir süre düşünmüyorum rabbim nasip etsede kendiliğinden olsa ne olur sanki zaten daha önce kendiliğinden hamile kala bilmeyi başarmıştım belki gene olur ne dersiniz tabi bu en son 4 sene önceydi nerdeee işte umut dünyası her ay bekliyorum her seferinde bu sefer benimlesin BİLİYORUM İÇİMDESİN diyorum henüz nazlı teşrüf etmedi illa para harcatacak
canım benim bende ilk defa yaptıracağım için çokkk korkuyorum :18::18::18::18: ama çok izterdim seninle aynı zamanda aynı merkezde ve hatta aynı doktorda yaptırıp pozitifi görmeyi
Sevom canım kesin olmamakla birlikte % 80 lerde olacak inşş tedavimkayseri ye hani taşınma işimiz var ya ( kredi çekip ev almayı planlıyozzz tabi o krediden tedavi parası ayırıp ölee alcaz inşş ev 2+1 bakınıcazz şimdilik başımızı sokalım yeter işte hal böle olunca olcak tedavimmm :97: dua edin kızlar hem ev sahibi oluyum hem tedavim gerçekleşsin çünkü bizim hiç birikmiş para yok , destekçi yok sıfırla başlıozz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün inşşş )
günaydın durummmmmmmm
çiğdemmmm sanada günaydınnnnnn
lara,sevom,çiğdem, ipeğim hepinize günaydıın
ipek avatardaki ömermi maşallah
evler çok pahalı dün bir arkadaş ev aldı 160 mal olmuş kartalda dükkan üstü güney cephe adam sıkışmış işte nasip benim çok zor birikmişte yok
şu ev olyında kenarda birikmişin mutlaka olacak bacılarrrr en az 20 000 lira oda nerdeeeeeeeebirikmiş olsa ne fırsatlar çıkar karşımıza ne kadar çok insan var sıkışık olan ucuz ev veren durum evet sanslı arkaşmış inşallah bizede kısmet olurr
şu ev olyında kenarda birikmişin mutlaka olacak bacılarrrr en az 20 000 lira oda nerdeeeeeeeebirikmiş olsa ne fırsatlar çıkar karşımıza ne kadar çok insan var sıkışık olan ucuz ev veren durum evet sanslı arkaşmış inşallah bizede kısmet olurr
günaydın canlarımmm geöçmişi okudum oku ooku bitmeyecek sandım bittiii sssizleri çok özledimmm sevom canım allahım yardımcın olsun o güzel yüreğine göre nasiop etsin herşey güzel olacak inşallahhhh
şifacım sende başlayacakmışsın allahım gönlüne göre versin inşallahhh
ayşecim yeni ev
in hayırlı uğurlu bereketli evlatlı olsun inşallah ağzı tadıyla güle gül eoturun inşallahhh
duru ablacım nerelrdesin sen özlettin kendiniiii
nurcanım arada sırada eşine yap böyle tariflerrrişe yarıyor bazennn
pınar ablacım çok büyük sevap aldın allahım izniyle cesaretine hayran kaldım demek o anda allahım güç kuvvet veriyormuş ki yapabiliyormuşsun
valla doğru diyosun sevo siz bana güvenmeyinhep bir aksilik çıkıyor sonradan eee eşimin işleri dolayısıyla oda bacım kendimize biz bile güvenemiyoski size ne deyim:26:
Evet yaaaaa sigara illetine başladık gene ama akşam onuda konuştukTedavimizi %50 etkiliycek dedim eşime oda tekrar bırakırız dediii uyuzzz halbuki o başlattı banadaa (tabi kendimde hiç suç yok ya )
lara,sevom,çiğdem, ipeğim hepinize günaydıın
ipek avatardaki ömermi maşallah
evler çok pahalı dün bir arkadaş ev aldı 160 mal olmuş kartalda dükkan üstü güney cephe adam sıkışmış işte nasip benim çok zor birikmişte yok
canım izinde evdeydim senin tatilin nasıl geçti
Günaydın çiğdemcim nasılsın
güzel dileklerin için tşk ediyorumm inşallahh diyorumm
yok canım güvenmeme olayı değil devamlı değişken olduğunu demek istedim ben yoksa sana neden güvenmeyelim
yaa tabii sen sütten çıkmış ak kaşıksın dimi sigara olayındaHep suçlanıcak bişey olur zati. Benc ede tedaviden önce yeniden bırakın hem kesenize zarar bak para para diyos ama sigaraya okadar para ödüyos bizim sigaraya maliyetimiz şimdi içseydik 360 tl yi geçiyomuşş abowww iyiki bırakmışız
durucum istanbulda bizim ev sahibi olmamız hayal gibi geliyo zaten istanbuldada yaşamak istem,yorum yakın çevrelerinde yaşamak istiyorum biraz param olsa atılım yaparım hemen ama nerde..
Ama gün doğmadan neler doğar bakalımm elbet bizede şans güler
valla bizim ev alma olayımız biraz farklı olabilir, iş karşılığı gibi mesela
bir kaç ay önce kaynımla konuşuyorduk o inşaat mühendisi, 3 katlı 6 daireli bir iş gelmiş buna oda daire karşılılığı olarak gelmişeğer bizim 20- 30 binlira gibi birikimizimiz olsa bize verecekti işi olmayınca başka mutahite vermek zorunda kaldı
allahım inşallah birgün böyle bişey gerçekleştirsin inşallah
hoşgeldin ozaman ablacım benim iyi geççti sayılır hep evdeydim ama bayramda 1.5 günlüğüne eşimin köyüne gittik 1.5 günlüğüneee
sen nasıl geçti ablacım
Laracım senin eşin ne iş yapıyodu dükkanı ne üzerine açmıştınız yani
İstanbulda zor haklısıın bakalım şans kısmet nerdeyse ordan olur elbet Allah büyüktür
ben anlamadım iş karşılığı nasıl oluyor
sağolasın güzelim tatilinin iyi geçtiğine sevindim bende evdeydim pek tatil sayılmaz
günaydın bacılarımmm
günaydın sevo ablacımmmm ben iyiyim sen nasılsın valla çok özlemişim sizi çok valla burnumda tütüyorsunuzzz
inşaat sevom, hem uygulama hem malzeme satış
bizim önceden oto yıkama diye girişimde bulunup battığımız iş tamamen tecrübe dışı ve ek olarak yapılacak bir işti ama olmadı iştearabamız gitti elimizdennn hala içim yanıyo şu an o arabanın kredisini ödüyorum halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?