kamerim demekki eşinde tedaviyi düşünüyor ,inşallah imkanlarınız el verirde sizde başlarsınız tedavinize..ne güzel herkes tedavi için kolları sıvamışinşallah bitecek bu özlemimiz artık tedavilerden değilde bebklerin gazından ,mızmızlıklarından şikayet ederiz
günaydın şekerlerr dün cvp yazarken kapı çaldı arkedeşi geldi eşimin çıkmak zorundakaldımm
gardaşım dün ev aramaya gittik buldukta o bahsettiğim evi beğendim mahallsesi çic çin gibi mi ama mahalleyle işim olmazz anlaştık bakalımmm
geçmişe bakacak kadar vaktim yok nasılsınız bakalım
hayırlı olsun guzummmmmmmm ama çin çin artık eskisi kadar kötü bir mahalle değil diye duydum ben guzummm, gelişmiştir yani takılma sen onaagünaydın şekerlerr dün cvp yazarken kapı çaldı arkedeşi geldi eşimin çıkmak zorundakaldımm
gardaşım dün ev aramaya gittik buldukta o bahsettiğim evi beğendim mahallsesi çic çin gibi mi ama mahalleyle işim olmazz anlaştık bakalımmm
geçmişe bakacak kadar vaktim yok nasılsınız bakalım
evet sevom iş olduğu sürece iyi, ama maalesef her zaman elinde işin olmayabiliyorayy sen bizi ne kadann çok seviyomuşsunnn
inşaat sektörü çok güzel bir sektör aslında birazda şans meselesi gerçi
oto yıkamada iyi fikirmiş ama olmayınca olmuyo iştee
kızlar patron burda yazamayabilirim
sağol canımmsyhan aplacımm canım benim bayramdada çalışmışsın kıyamam mındık toplamışsınn
kamer aplamm eşin için hayırlı olur inşalahh dükkan
kamerim demekki eşinde tedaviyi düşünüyor ,inşallah imkanlarınız el verirde sizde başlarsınız tedavinize..ne güzel herkes tedavi için kolları sıvamışinşallah bitecek bu özlemimiz artık tedavilerden değilde bebklerin gazından ,mızmızlıklarından şikayet ederiz
hoşbuldumm quzummmelike nurcik hoşgeldinzi
karışık bi mahalle datlum yaa eşimin arkadaşı orda oturuyo komşulrda çok iyi dio yalnız kalmazsın bakalım haftaya pazar gidiciyimmçin çin gibimi o nasıl oluyo kız:44:ev güzelse dediğin gibi mahalle önemli değil ama komşular önemli :26:
hayırlı olsun guzummmmmmmm ama çin çin artık eskisi kadar kötü bir mahalle değil diye duydum ben guzummm, gelişmiştir yani takılma sen onaa
evet sevom iş olduğu sürece iyi, ama maalesef her zaman elinde işin olmayabiliyor
tamam canım ok
sağol canımm
evettttttttinşallah dua ediyorum bende olması için nurcikimm
kızlar birden çıkarsam patronlar gelmiştir haberiniz olsun
bazen yazmaya fırsat bulamıyorum çıkıyorum aniden
yok aplam çingeneler yok da galiba hep göç varr zaten çok dışarı çıkmam ben önemli değil ev kutu gibi güzel bizlikk bakalım hayırlıı olsunn
şekerler ben kaçıyımm kahvaltı hazırlayıpkocişi kaldrcam hastaneye gidecez çok öptüm sizşşş
ayyy ne olacak Egenin bu mızmızlığııtedavileriniz süper geçsin özlemler bitsin
bende şikayetçiyim mızmızlığından düna akşam ağlama krizine girdi yarım saat mahvetti beni bende sinirden ağladım
o zaman sıkıntı yok canım evi beğenmişsin zaten güle güle otur ,darısı kendi evine inşallahhoşbuldumm quzumm
karışık bi mahalle datlum yaa eşimin arkadaşı orda oturuyo komşulrda çok iyi dio yalnız kalmazsın bakalım haftaya pazar gidiciyimm
evettttttttinşallah dua ediyorum bende olması için nurcikimm
şekerler ben kaçıyımm kahvaltı hazırlayıpkocişi kaldrcam hastaneye gidecez çok öptüm sizşşş
gmrüşürük bidenemmhaydi güle gülee canımm
ayyy ne olacak Egenin bu mızmızlığııbildim bileli öyle kıyamamm yaaa ,sende ağlamışsın haklı olarak ,çocuk derdini anlatamıyorki neden ağladığını bilemiyorsun sende..bu arada konuşmaya başladımı?
o zaman sıkıntı yok canım evi beğenmişsin zaten güle güle otur ,darısı kendi evine inşallah
dualrımız kabul olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?