Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

syhan aplacımm canım benim bayramdada çalışmışsın kıyamam mındık toplamışsınn
kamer aplamm eşin için hayırlı olur inşalahh dükkan

kamerim demekki eşinde tedaviyi düşünüyor ,inşallah imkanlarınız el verirde sizde başlarsınız tedavinize..ne güzel herkes tedavi için kolları sıvamış inşallah bitecek bu özlemimiz artık tedavilerden değilde bebklerin gazından ,mızmızlıklarından şikayet ederiz

ayy inşalahh gardaşımmm

çin çin gibimi o nasıl oluyo kız:44:ev güzelse dediğin gibi mahalle önemli değil ama komşular önemli :26:

hayırlı olsun guzummmmmmmm ama çin çin artık eskisi kadar kötü bir mahalle değil diye duydum ben guzummm, gelişmiştir yani takılma sen onaa
evet sevom iş olduğu sürece iyi, ama maalesef her zaman elinde işin olmayabiliyor
tamam canım ok
syhan aplacımm canım benim bayramdada çalışmışsın kıyamam mındık toplamışsınn
kamer aplamm eşin için hayırlı olur inşalahh dükkan
sağol canımm

evetttttttt inşallah dua ediyorum bende olması için nurcikimm

tedavileriniz süper geçsin özlemler bitsin
bende şikayetçiyim mızmızlığından düna akşam ağlama krizine girdi yarım saat mahvetti beni bende sinirden ağladım

kızlar birden çıkarsam patronlar gelmiştir haberiniz olsun
bazen yazmaya fırsat bulamıyorum çıkıyorum aniden

yok aplam çingeneler yok da galiba hep göç varr zaten çok dışarı çıkmam ben önemli değil ev kutu gibi güzel bizlikk bakalım hayırlıı olsunn

tedavileriniz süper geçsin özlemler bitsin
bende şikayetçiyim mızmızlığından düna akşam ağlama krizine girdi yarım saat mahvetti beni bende sinirden ağladım
ayyy ne olacak Egenin bu mızmızlığıı bildim bileli öyle kıyamamm yaaa ,sende ağlamışsın haklı olarak ,çocuk derdini anlatamıyorki neden ağladığını bilemiyorsun sende..bu arada konuşmaya başladımı?

hoşbuldumm quzumm

karışık bi mahalle datlum yaa eşimin arkadaşı orda oturuyo komşulrda çok iyi dio yalnız kalmazsın bakalım haftaya pazar gidiciyimm
o zaman sıkıntı yok canım evi beğenmişsin zaten güle güle otur ,darısı kendi evine inşallah

evetttttttt inşallah dua ediyorum bende olması için nurcikimm

dualrımız kabul olacak inşallah

şekerle şunu bi yorumlayıverin yaa küs olduğum herkesle barışmışımm kaynanam ölmüştüya cenazeye gidiyoz okuyacak kimseyi bulamayınca ben okudum duasınıı kayınpeder okuttuu sonra bi çıkıyoz kezo ölmemiş görmedim ama ölmedi dolar kızı falan saklamışlar hamileymiş flan dedi eşim karmakarışıktı korktumm

haydi güle gülee canımm
gmrüşürük bidenemm

saol gardaşımm amin inşalahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…