Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim inanki rabbimin vermeye kadir olsun insan nasıl hamile kaldığını fark etmiyor..inşallah bu ay sizlerden güzel haberler alırız....

yok olmadıda onun için soruyrum göğüslerim aynı olduğu için ümidimi kessemmi yoksa hala
bir umut varmı onun için sordum

[sıze="2"]ya bu işler belli olmuyor be kanki bazen hiç bir belirti olmayabiliyor sen yinede üidini kesme canım [/sıze]

bulut biliyorum aslında oldumu olur ila belirti aramak çok saçma ama işte biliyosun kendimizi dinlemeden edemiyoruz eğer hamile değilsem inşallah çok beklemeden bu akşam gelir ....

kankicim ya bilmiyorumki bütün ay hiç umrumda değildi olmaz diye inandırmıştım kendimi dünden beri ne olduysa çok heyecan yaptım gene umutlanınca gelmedimi çok üzüntü oluyo bakalım herhalde bu ay kısmetimde daha çok üzülmek var bu kadar taktığıma göre

CANIM BU AY KISMETİNDE ÜZLMEK DEĞİL SEVİNMEK OLSUN İNŞ ..BELKİDE NEVO ARKADAŞIMIZIN İÇİNE DOĞAN SENİN SÜPRİZİNDİR BELLİMİ OLUR...AY VARYA SEN HAMİLE KAL BU TOPİĞİ DEĞİL SİTEYİ İNLETECEM SENİN İÇİN :sm_cool:

canım benim bi hamile kalıyım allaaaah deyip göbek atıcam bende

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, iipekk34+, sevdanehri54+

ELG GıTTı SEVDA GELDı
SAnIRIM ELG TEST ALMAYA GıTTı eyvahedigeldismile

nevbaharda gelmedi daha şimdiye kadar test sonucu çıkmıştır herhalde sonuçtan sonra eşiyle kutlama yemeğine çıktı gelemedi

hayırlı günler tontişlerim ben geldimmmm nasılsınızzzz

ay çok yoruldum sabahtan beri temizlik yapıyorum yeni bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…