Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırdır inşallah canım ne güzel dua okumuşsun, herkesle barışmışsın güzel bir rüya bence

eşinmi gördü bu rüyayı?hayır olsun canım rüyan kötü değil dua okuyorsun rahmetli kayınvalidene uzun zaman okumadıysan uyarıcı bir rüyada olabilir yasin oku ruhuna

yunus için gardaşım geçmek bilmeyen bi hırıltı var geçer die gitmemiştikk hemde taşınmdan bi gidelim dedik bakalım kilo falan verdi diş çıkartınca sorak bi dedim
kaçtım ben öptüm quzuuu
geçmiş olsun canım üşütmüş herhalde
nurcik bu hamile kim canım daha çıkmadı ama merak ediyom bennnnn
ben merak etmiyorum çünkü kim olduğunu biliyorum

ben bunu biliyorum canım benim akrabam 2 kat karşılığı 20 daire evin içini yaparak anlaştıı bakalım daha öncede anlaştı evi sattı dükkan açmıştı baya para kazanmıştı

ben bunu biliyorum canım benim akrabam 2 kat karşılığı 20 daire evin içini yaparak anlaştıı bakalım daha öncede anlaştı evi sattı dükkan açmıştı baya para kazanmıştı

evet işte öyle canım ama bizim böyle bişey için en fazla 2 yada 3 katlı bir bina olmalı daha büyük inşaata gücümüz yetmez maalesef

günaydın bacılarımmm

günaydın fıstıkımmmm

sevmem mi yaa sizi sevmeyen ölsünnn

hoşbuldumm quzumm

karışık bi mahalle datlum yaa eşimin arkadaşı orda oturuyo komşulrda çok iyi dio yalnız kalmazsın bakalım haftaya pazar gidiciyimm

güle güle otur güzel evinde canım benim bereketli huzurlu uğur getirsin bu evvv canımcımm

nurcanımın dediği gibi bi uyarı olabilir canım bi yasin oku bencede ama sanırım biraz karışık durum yaşayabilirsiniz daha doğrusu eşin yaşayacak sanırım ama geçicii sadece eşinin aklında yada bazı durumlardan dolayı kafası karışıp geçecek oda senin duanla canım bende hoca gibi konuştum valla haaa çok anlıyorum yaaaaa

sevo bacım ne ses var sende nede görüntü çık şu görünmezlikten yazmasanda bile ismini aşağıda görmek güzel :79:

günaydın bacılarımmm

günaydınn bacım

günaydın melikem
demek ev buldunuz hayırlı olsun canım mahalle ile ilgili söylediğini anlamadım ama

syhan aplacımm canım benim bayramdada çalışmışsın kıyamam mındık toplamışsınn
kamer aplamm eşin için hayırlı olur inşalahh dükkan

evet canım olsun 23 gün sonra yine izindeyim bol bol dinlenicem inş.

ne güzel içine sinmesi önemli canım

durummm sen neden ağlıyon gıı

babamın arkasından gitmek için ağladı aslında dışarı çıkmak için ağladı ama ne ağlamak resmen kriz geçirdi nerdeyse bayılcaktı tepki vermedim ama aprtman inledi hadi çıkartayım diyorum üstünü giydrimem lazım nasıl ağplamak son günlerde sinirlerimi çok yıprattı bende ona bağırdım hatta eline vurdum evet bana kızdınız ama kendime hakim olamıyorum zor bela dışarı çıkardım ve sustu hem 2 yaş sendromu hem diş , dediğini yaptırmaya çalışıyor eve gittim gayet güzel oynuyodu beni görünce sevindi elimi yıkmaya banyoya girdim bastı çığlığı annemle babam şaşırdı yani bana yapıyor
2-3 kelimeyi yanyana getirip konuşuyor anlıyoruz çok yourucu yaaa çook

canım eskilerden bir arkadaş SELSEBİL tanımazsın sen ,gerçi geçen tedavide topiğe gelip dua okumuştuk ona ordan hatırlarsın belki..
ayyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun canım kim olduğu önemlimi nurcikim, aynı kaderi paylaştığımız arkadaşımızın biri muradına ermiş sonunda darısı bize inşallhhhhhhh
kafam çok karışıkk

hayırdır canım bide açıklarsan belki yardımımız olurr

oyyyyyyyyyy kurban olurum yawwww demek 2 yaş sendromu sonra okul yaş sendromu sonra ergen sendromu sonra kız sendromu abuuuuuuuu ne zor şey yaaaaaainşallah bizde görürüz bu günlerii

kıyamam yaa allahım yardımcın olsunnn ablacımmm allahım güç kuvvet sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…