hayırdız guzum hastaneye niye gidiyorsunuz?
şekerle şunu bi yorumlayıverin yaa küs olduğum herkesle barışmışımm kaynanam ölmüştüya cenazeye gidiyoz okuyacak kimseyi bulamayınca ben okudum duasınıı kayınpeder okuttuu sonra bi çıkıyoz kezo ölmemiş görmedim ama ölmedi dolar kızı falan saklamışlar hamileymiş flan dedi eşim karmakarışıktı korktumm
eşinmi gördü bu rüyayı?hayır olsun canım rüyan kötü değil dua okuyorsun rahmetli kayınvalidene uzun zaman okumadıysan uyarıcı bir rüyada olabilir yasin oku ruhunaşekerle şunu bi yorumlayıverin yaa küs olduğum herkesle barışmışımm kaynanam ölmüştüya cenazeye gidiyoz okuyacak kimseyi bulamayınca ben okudum duasınıı kayınpeder okuttuu sonra bi çıkıyoz kezo ölmemiş görmedim ama ölmedi dolar kızı falan saklamışlar hamileymiş flan dedi eşim karmakarışıktı korktumm
geçmiş olsun canım üşütmüş herhaldeyunus için gardaşım geçmek bilmeyen bi hırıltı var geçer die gitmemiştikk hemde taşınmdan bi gidelim dedik bakalım kilo falan verdi diş çıkartınca sorak bi dedim
kaçtım ben öptüm quzuuu
ben merak etmiyorum çünkü kim olduğunu biliyorumnurcik bu hamile kim canım daha çıkmadı ama merak ediyom bennnnn
geçmiş olsun canım üşütmüş herhalde
ben merak etmiyorum çünkü kim olduğunu biliyorum
yani daire karşılığı inşaatı yapıyosun çiğdem
ama sadece yapımı bu, yani masrafları değil.
yani emeğinin karşılığı daire almak gibi ama bunun için biraz paran olmalı işçi parası ve inşaat bitene kadar kendi masrafların gibi
3 katlı bir binanın bitimi içinde ortalama 25 000 lira gider oluyomuş. öyle işte
ben bunu biliyorum canım benim akrabam 2 kat karşılığı 20 daire evin içini yaparak anlaştıı bakalım daha öncede anlaştı evi sattı dükkan açmıştı baya para kazanmıştı
melike geçmiş olsun canımmmmmmm
kızzzzz söyleseneeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın bacılarımmm
ayy sen bizi ne kadann çok seviyomuşsunnn
inşaat sektörü çok güzel bir sektör aslında birazda şans meselesi gerçi
oto yıkamada iyi fikirmiş ama olmayınca olmuyo iştee
kızlar patron burda yazamayabilirim
hoşbuldumm quzumm
karışık bi mahalle datlum yaa eşimin arkadaşı orda oturuyo komşulrda çok iyi dio yalnız kalmazsın bakalım haftaya pazar gidiciyimm
şekerle şunu bi yorumlayıverin yaa küs olduğum herkesle barışmışımm kaynanam ölmüştüya cenazeye gidiyoz okuyacak kimseyi bulamayınca ben okudum duasınıı kayınpeder okuttuu sonra bi çıkıyoz kezo ölmemiş görmedim ama ölmedi dolar kızı falan saklamışlar hamileymiş flan dedi eşim karmakarışıktı korktumm
günaydın bacılarımmm
günaydın şekerlerr dün cvp yazarken kapı çaldı arkedeşi geldi eşimin çıkmak zorundakaldımm
gardaşım dün ev aramaya gittik buldukta o bahsettiğim evi beğendim mahallsesi çic çin gibi mi ama mahalleyle işim olmazz anlaştık bakalımmm
geçmişe bakacak kadar vaktim yok nasılsınız bakalım
syhan aplacımm canım benim bayramdada çalışmışsın kıyamam mındık toplamışsınn
kamer aplamm eşin için hayırlı olur inşalahh dükkan
ne güzel içine sinmesi önemli canım
durummm sen neden ağlıyon gıı
ayyy ne olacak Egenin bu mızmızlığııbildim bileli öyle kıyamamm yaaa ,sende ağlamışsın haklı olarak ,çocuk derdini anlatamıyorki neden ağladığını bilemiyorsun sende..bu arada konuşmaya başladımı?
o zaman sıkıntı yok canım evi beğenmişsin zaten güle güle otur ,darısı kendi evine inşallah
dualrımız kabul olacak inşallah
ayyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun canım kim olduğu önemlimi nurcikim, aynı kaderi paylaştığımız arkadaşımızın biri muradına ermiş sonunda darısı bize inşallhhhhhhhcanım eskilerden bir arkadaş SELSEBİL tanımazsın sen ,gerçi geçen tedavide topiğe gelip dua okumuştuk ona ordan hatırlarsın belki..
kafam çok karışıkk
babamın arkasından gitmek için ağladı aslında dışarı çıkmak için ağladı ama ne ağlamak resmen kriz geçirdi nerdeyse bayılcaktı tepki vermedim ama aprtman inledi hadi çıkartayım diyorum üstünü giydrimem lazım nasıl ağplamak son günlerde sinirlerimi çok yıprattı bende ona bağırdım hatta eline vurdum evet bana kızdınız ama kendime hakim olamıyorum zor bela dışarı çıkardım ve sustu hem 2 yaş sendromu hem diş , dediğini yaptırmaya çalışıyor eve gittim gayet güzel oynuyodu beni görünce sevindi elimi yıkmaya banyoya girdim bastı çığlığı annemle babam şaşırdı yani bana yapıyor
2-3 kelimeyi yanyana getirip konuşuyor anlıyoruz çok yourucu yaaa çook
babamın arkasından gitmek için ağladı aslında dışarı çıkmak için ağladı ama ne ağlamak resmen kriz geçirdi nerdeyse bayılcaktı tepki vermedim ama aprtman inledi hadi çıkartayım diyorum üstünü giydrimem lazım nasıl ağplamak son günlerde sinirlerimi çok yıprattı bende ona bağırdım hatta eline vurdum evet bana kızdınız ama kendime hakim olamıyorum zor bela dışarı çıkardım ve sustu hem 2 yaş sendromu hem diş , dediğini yaptırmaya çalışıyor eve gittim gayet güzel oynuyodu beni görünce sevindi elimi yıkmaya banyoya girdim bastı çığlığı annemle babam şaşırdı yani bana yapıyor
2-3 kelimeyi yanyana getirip konuşuyor anlıyoruz çok yourucu yaaa çook
sevom sen görünmez olupta nasıl yazıyon abuuuuuuuuu öyle bir ayarmı varmış burdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?