hayırdır neden karışık kafanız?kafam çok karışıkk
babamın arkasından gitmek için ağladı aslında dışarı çıkmak için ağladı ama ne ağlamak resmen kriz geçirdi nerdeyse bayılcaktı tepki vermedim ama aprtman inledi hadi çıkartayım diyorum üstünü giydrimem lazım nasıl ağplamak son günlerde sinirlerimi çok yıprattı bende ona bağırdım hatta eline vurdum evet bana kızdınız ama kendime hakim olamıyorum zor bela dışarı çıkardım ve sustu hem 2 yaş sendromu hem diş , dediğini yaptırmaya çalışıyor eve gittim gayet güzel oynuyodu beni görünce sevindi elimi yıkmaya banyoya girdim bastı çığlığı annemle babam şaşırdı yani bana yapıyor
2-3 kelimeyi yanyana getirip konuşuyor anlıyoruz çok yourucu yaaa çook
canım biz pro lu olduğumuzdan dolayı yani pembe kartımız var ya onun özelliğinde gizlilik modu var
aaaaaaa nedennn hayırdırr
bak ya bende sabahtan beri gizlilik arıyorummmm
canımm çok sıkılıyooooooooo
ailevi sorunlar diyim çok deşmiyim (benim ailem, yane annem ve babam )
oyyyyyyyyyy kurban olurum yawwwwdemek 2 yaş sendromu sonra okul yaş sendromu sonra ergen sendromu sonra kız sendromu abuuuuuuuu ne zor şey yaaaaaa inşallah bizde görürüz bu günlerii
kıyamam yaa allahım yardımcın olsunnn ablacımmm allahım güç kuvvet sabır versin
canım biz pro lu olduğumuzdan dolayı yani pembe kartımız var ya onun özelliğinde gizlilik modu var
hayırdır neden karışık kafanız?
bak demek çocuğun derdi buymuş evden sıkılmış dışarıya çıkıp oynamak istiyormuş...birde sanırım etkilendiği bişeyler var bundanda etkileniyo çocuk ,inşallah düzel bacım ne diyimm
canımm çok sıkılıyooooooooo
ailevi sorunlar diyim çok deşmiyim (benim ailem, yane annem ve babam )
kızkardeşimide yanıma alacam odanunda psiklojisi altüst olmuş durumda.etkilenen hep bizler oluyoruz
önceki sorunlarmı yine
offf kusura bakmayın bugün duygu doluyumm bu sorun uzun zamandır vardı zaten ..bir kaç gündürde babam son kakarını vermiş ayrı şehre gidip ayrı ev tutacam diyo ona canım sıkılıyo
geçici olduğunu sanmıyorum .kör düğüm olmuş gibi.ikiside birbirnden nefret ediyor .babmlada konuştum nuh diyo peygember demiyo,ahh nurcikimmsıkma canını paylaşmak istersen dinleriz canım üzme kendini, merak etme herkesin evinde mutlaka olur sorunlar inşallah geçici bişeydirr
ayrılıkmı düşünüyorlar canım
offf kusura bakmayın bugün duygu doluyumm bu sorun uzun zamandır vardı zaten ..bir kaç gündürde babam son kakarını vermiş ayrı şehre gidip ayrı ev tutacam diyo ona canım sıkılıyo
geçici olduğunu sanmıyorum .kör düğüm olmuş gibi.ikiside birbirnden nefret ediyor .babmlada konuştum nuh diyo peygember demiyo,
evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?