Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kafam çok karışıkk
hayırdır neden karışık kafanız?

bak demek çocuğun derdi buymuş evden sıkılmış dışarıya çıkıp oynamak istiyormuş ...birde sanırım etkilendiği bişeyler var bundanda etkileniyo çocuk ,inşallah düzel bacım ne diyimm

bizim nasıl etkilendiğimizi görmüyorlar bu yüzden ikisinede çık kızgınımmm :85::85::85::85:

oyyyyyyyyyy kurban olurum yawwww demek 2 yaş sendromu sonra okul yaş sendromu sonra ergen sendromu sonra kız sendromu abuuuuuuuu ne zor şey yaaaaaainşallah bizde görürüz bu günlerii

İnşallah yaşayacaksınız tabiii

kıyamam yaa allahım yardımcın olsunnn ablacımmm allahım güç kuvvet sabır versin

amin canım amiinnn

canım biz pro lu olduğumuzdan dolayı yani pembe kartımız var ya onun özelliğinde gizlilik modu var

hıııııııımmmmm

aslında dışardan çok benle derdi bana yapıyo hem kızdıryo hem dövüyo hem seviyo

canımm çok sıkılıyooooooooo

neden sıkılıyo canım yaa

kızkardeşimide yanıma alacam odanunda psiklojisi altüst olmuş durumda .etkilenen hep bizler oluyoruz

offf kusura bakmayın bugün duygu doluyumm bu sorun uzun zamandır vardı zaten ..bir kaç gündürde babam son kakarını vermiş ayrı şehre gidip ayrı ev tutacam diyo ona canım sıkılıyo

kızkardeşimide yanıma alacam odanunda psiklojisi altüst olmuş durumda .etkilenen hep bizler oluyoruz

evet allah sağlık versin hepsine ama maalesef anne babalrımızı biz seçmiyoruz nurcikimçocuğunun geleceğini anne baba şekillendiriyor, onlar ne kadar iyiyiyse çocukta o kadar iyi oluyor canım

ahh nurcikimmsıkma canını paylaşmak istersen dinleriz canım üzme kendini, merak etme herkesin evinde mutlaka olur sorunlar inşallah geçici bişeydirr
geçici olduğunu sanmıyorum .kör düğüm olmuş gibi.ikiside birbirnden nefret ediyor .babmlada konuştum nuh diyo peygember demiyo,

ayrılıkmı düşünüyorlar canım

evet

geçici olduğunu sanmıyorum .kör düğüm olmuş gibi.ikiside birbirnden nefret ediyor .babmlada konuştum nuh diyo peygember demiyo,

evet

ama olumsuz düşünme, birazda öbür türlü düşün nurcikbirbirlerinden nefret edecek duruma gelmişlerse artık, belki ayrılmaları daha hayırlı olur canım, maddi sorununuz yoksa eğer annen daha rahat eder belkide. Baban nasıl olsa idare eder ama anneni düşünmek lazım daha çok, belki kakdın rahata ererr, bide böyle düşün

çiğdem annem ve babam canım ,3_4 senedir bir sorun yüzünden anlaşamıyorlardı her gün kavga her gün gürültü son bir senedir de hiç konuşmuyorlar aynı evde olmalarına rağmen ..artık son noktaya gelmişler demekki böyle bir karar vermiş babam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…