çok şükür iyiyz siz nasılsınız ömer nasıl tamamen iyileştimi
iyiyim kızlar sağolun ömer de iyi iyileşti çok şükürgünaydın canım iyiyiz sen nasılsınn
oyy bu resimdeki o dili ısırırıımmm bennn
ömer canım herkes merak ettiği için avatar yaptım görmeyen kalmasınlara,sevom,çiğdem, ipeğim hepinize günaydıın
ipek avatardaki ömermi maşallah
evler çok pahalı dün bir arkadaş ev aldı 160 mal olmuş kartalda dükkan üstü güney cephe adam sıkışmış işte nasip benim çok zor birikmişte yok
günaydın kankimgünaydın bacılarımmm
günaydın melikemgünaydın şekerlerr dün cvp yazarken kapı çaldı arkedeşi geldi eşimin çıkmak zorundakaldımm
gardaşım dün ev aramaya gittik buldukta o bahsettiğim evi beğendim mahallsesi çic çin gibi mi ama mahalleyle işim olmazz anlaştık bakalımmm
geçmişe bakacak kadar vaktim yok nasılsınız bakalım
amiiiin inşallahkamerim demekki eşinde tedaviyi düşünüyor ,inşallah imkanlarınız el verirde sizde başlarsınız tedavinize..ne güzel herkes tedavi için kolları sıvamışinşallah bitecek bu özlemimiz artık tedavilerden değilde bebklerin gazından ,mızmızlıklarından şikayet ederiz
geçmiş olsun hırıltıyı sakın ihmal etme ben ömerin burnunda hırıltıyı duyar duymaz doktora gittiğim halde bronşit oldu çok iyi olur doktora gitmenizyunus için gardaşım geçmek bilmeyen bi hırıltı var geçer die gitmemiştikk hemde taşınmdan bi gidelim dedik bakalım kilo falan verdi diş çıkartınca sorak bi dedim
kaçtım ben öptüm quzuuu
aaaa hamilemiymiş hayırlı olsun sen nerden öğrendincanım eskilerden bir arkadaş SELSEBİL tanımazsın sen ,gerçi geçen tedavide topiğe gelip dua okumuştuk ona ordan hatırlarsın belki..
kıyasıya dövmemek kaydıyla bence arada popoya ve ele vurulabilir çok yaramaz oluyolar çünkü şımarıklık yapıyolarbabamın arkasından gitmek için ağladı aslında dışarı çıkmak için ağladı ama ne ağlamak resmen kriz geçirdi nerdeyse bayılcaktı tepki vermedim ama aprtman inledi hadi çıkartayım diyorum üstünü giydrimem lazım nasıl ağplamak son günlerde sinirlerimi çok yıprattı bende ona bağırdım hatta eline vurdum evet bana kızdınız ama kendime hakim olamıyorum zor bela dışarı çıkardım ve sustu hem 2 yaş sendromu hem diş , dediğini yaptırmaya çalışıyor eve gittim gayet güzel oynuyodu beni görünce sevindi elimi yıkmaya banyoya girdim bastı çığlığı annemle babam şaşırdı yani bana yapıyor
2-3 kelimeyi yanyana getirip konuşuyor anlıyoruz çok yourucu yaaa çook
geçici olduğunu sanmıyorum .kör düğüm olmuş gibi.ikiside birbirnden nefret ediyor .babmlada konuştum nuh diyo peygember demiyo,
evet
ama olumsuz düşünme, birazda öbür türlü düşün nurcikbirbirlerinden nefret edecek duruma gelmişlerse artık, belki ayrılmaları daha hayırlı olur canım, maddi sorununuz yoksa eğer annen daha rahat eder belkide. Baban nasıl olsa idare eder ama anneni düşünmek lazım daha çok, belki kakdın rahata ererr, bide böyle düşün
çiğdem annem ve babam canım ,3_4 senedir bir sorun yüzünden anlaşamıyorlardı her gün kavga her gün gürültü son bir senedir de hiç konuşmuyorlar aynı evde olmalarına rağmen ..artık son noktaya gelmişler demekki böyle bir karar vermiş babam
çok şükür maddi durumları iyi ..annem hiç bir şekilde rezil olmaz iki abimde öğretmen her şekilde bakarlar anneme, bütün kardeşler annemin arkasındayız zaten .hepimizin kapısı açık ama evimi bırakmam diyo ,bize siz üzülmeyin böylesi daha hayırlı diyo ama ben inanmıyorum annem çok üzülüyo
çok şükür maddi durumları iyi ..annem hiç bir şekilde rezil olmaz iki abimde öğretmen her şekilde bakarlar anneme, bütün kardeşler annemin arkasındayız zaten .hepimizin kapısı açık ama evimi bırakmam diyo ,bize siz üzülmeyin böylesi daha hayırlı diyo ama ben inanmıyorum annem çok üzülüyo
hoşbulduk kankimneyse kızlarr ,hiç anlatmaya niyetim yoktu ama işte dökülüverdi değişelim konuyu
kankim hoşgeldin ..
aaaa paylaşmadan da olmuyor nurcikim, insan rahatlıyor en azından öyle düşünmeneyse kızlarr ,hiç anlatmaya niyetim yoktu ama işte dökülüverdi değişelim konuyu
kankim hoşgeldin ..
canlarım bende çıkayım biraz bişeyler atıştırayım hepinizi çok öpüyorum çokkk nurcanım üzülme ben sana kıyamamm
aminn canımjeton geç düştüü ne diyeceğimi bilemedim nurcanım hakkınızda herşeyi hayırlısı olsun canımmm
evet işte yaşını başını almış insanlara yakıştırmıyorum .inşallah canım ama sanmıyorumnurcikim belirli bir noktadan sonra artık kopuyorlar, yaşları gereğide artık tahammülsüz ve inatçılar,, inşallah biran önce barışırlar
kopmuş canım kopmuş ..geri dönüşü yok bence ..babamla dün konuştum baba niye böyle yapıyorsun çok üzülüyoruz biz yazık değilmi bize hiçmi düşünmüyorsunuz bizi dedim ..böyle yapmayın ,ayrı şehre gitmekte ne demek dedim ne yapacaksın tek başına ...annen içinde benim içinde sizin içinde böylesi daha hayırlı dedi ,(birde babam bize kırgın hepimiz annemizi tutuyormuşuz) eve gidiyorum benimle konuşan yok kimsenin gözünde değerim kalmamış öyle deme dedim baba hepimiz seni seviyoruz ama hataların var seninde (sinirlendi ben öyle söyleyince ) baba dedim hani bir laf vardır hiç bir şey için geç değildir diye ..yok dedi hiç bir şey eskisi gibi olmaz dedi :85::85::85::85::85:nurcikim şer gibi görünen olaylarda bile hayır vardır belliki ipler tamamen kopmuş allah korusun bu nefret daha da kötü sonuçlar doğurabilir..aynı evde olup evlatlarını üzeceklerine herkes yoluna giderse belkide herşey daha da iyi olur üzme kendini lütfenkardeşinede yazık dediğim gibi ayrılmaları belkide daha iyidir.
aminn canım
evet işte yaşını başını almış insanlara yakıştırmıyorum .inşallah canım ama sanmıyorum
kopmuş canım kopmuş ..geri dönüşü yok bence ..babamla dün konuştum baba niye böyle yapıyorsun çok üzülüyoruz biz yazık değilmi bize hiçmi düşünmüyorsunuz bizi dedim ..böyle yapmayın ,ayrı şehre gitmekte ne demek dedim ne yapacaksın tek başına ...annen içinde benim içinde sizin içinde böylesi daha hayırlı dedi ,(birde babam bize kırgın hepimiz annemizi tutuyormuşuz) eve gidiyorum benimle konuşan yok kimsenin gözünde değerim kalmamış öyle deme dedim baba hepimiz seni seviyoruz ama hataların var seninde (sinirlendi ben öyle söyleyince ) baba dedim hani bir laf vardır hiç bir şey için geç değildir diye ..yok dedi hiç bir şey eskisi gibi olmaz dedi :85::85::85::85::85:
aminn canım
evet işte yaşını başını almış insanlara yakıştırmıyorum .inşallah canım ama sanmıyorum
kopmuş canım kopmuş ..geri dönüşü yok bence ..babamla dün konuştum baba niye böyle yapıyorsun çok üzülüyoruz biz yazık değilmi bize hiçmi düşünmüyorsunuz bizi dedim ..böyle yapmayın ,ayrı şehre gitmekte ne demek dedim ne yapacaksın tek başına ...annen içinde benim içinde sizin içinde böylesi daha hayırlı dedi ,(birde babam bize kırgın hepimiz annemizi tutuyormuşuz) eve gidiyorum benimle konuşan yok kimsenin gözünde değerim kalmamış öyle deme dedim baba hepimiz seni seviyoruz ama hataların var seninde (sinirlendi ben öyle söyleyince ) baba dedim hani bir laf vardır hiç bir şey için geç değildir diye ..yok dedi hiç bir şey eskisi gibi olmaz dedi :85::85::85::85::85:
inşallah canım sağol
canım nolur üzmülme biraz ayrı kalsınlar bak nasıl dayanamayıp barışıyorlar görürsün bak canım biraz yalnız kalıp düşünsünler haklarında herşşey hayırlısı olsun rabbim yeterki herşeyin hayırlısını nasip etsinnn
yok daha kesinleşmedi kim olduğu sadece tahminime güveniyorumayy gözümden kaçmış tahmin ettiğim gibi selsebil miş hamile tebrik ediyorum sağlıcakla kucağına alır inş.
öyle canımbaban kararını vermiş nurcikim ne diyim
kankim o kadaryıllık bir yuvanın dağılması sizede annenede çok zor gelir çok üzülürsünüz haklı olarak ama
görünüşe göre ip kopmuş belki böylesi daha hayırlı olur şimdi sizi üzen bu durum bir süre sonra belkide hepinize iyi gelecek
hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?