ama sana bişey diyimmi
sanırım tutması için akmaması gerekiyormuş hiç bir şekilde
seninki hava almışta ondan akmış olabilirmi
içe doğru bumbe oluyormuş tutunca bunu kontrol et istersen
ben aslında kurutmakta istiyorum ama antalyada kurumuyorki
nemli olduğundan çürüyorrbir kere ipe biber dizip balkona asmıştım kurtlanmış günaş görmeyen yer olmasına rağmen
ben köye giderken hep ters olarak bırakıp gitmiştim yani düz çevirmeden yaklaşık 1 hafta kalmış canım.normalde bende bozuldular dedim ama teyzem hiçbişeyleri yok zaten içlerinde suyuda vardı yine sadece biri bozulmuştu oda köpürmüştü belliydi bozulduğu diğerleri gayet güzel görünüyodu bende dökmedim bakalım bozulursada bozulur artıkın yapacak bişeyim yok ama zannetmiyorum artık bişey olmaz
sağol cnaım benim sen yapmıyonmu kışa hazırlık bakim
yapıyorum ablacım biz genelde çiğ koyuyorum bu sefer bende taze fasulyeleri güzelce yıkayıp kırdım sonra buzdolabı poşetlerine koyup attım baya çok koydum bide bamyayı güzelce kesip yıkadım sonra suyunu süzdükten sonra bolca limonlayıp buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa attım öyle yapıyorum canım genelde fasulye bamya ve ıspanak kızarmış panlıcanları koyuyorum canım hazır ettim sayılır ama bamya alacam birazdahaa
yapıyorum ablacım biz genelde çiğ koyuyorum bu sefer bende taze fasulyeleri güzelce yıkayıp kırdım sonra buzdolabı poşetlerine koyup attım baya çok koydum bide bamyayı güzelce kesip yıkadım sonra suyunu süzdükten sonra bolca limonlayıp buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa attım öyle yapıyorum canım genelde fasulye bamya ve ıspanak kızarmış panlıcanları koyuyorum canım hazır ettim sayılır ama bamya alacam birazdahaa
ne gülyon kızz
bu arada bende netten araştırdım bayağa bir konserve yapımınıda ondan konuşuyom yani bildiğimden değil
bide bişey öğrendim nettten konserveleri kaynatarak yapıyorlarmış bir başka şekliymiş buonuda nasıl kaynatıyorlar dersinn:??
bulaşık makinasına diziyorlarmış doldurulmuş kavanozları, en yüksek ısıda deterjansız olarak çalıştırıyorlarmış makinayı,al sana pratik kaynatma iyimi..!
ahhhhh benim kocam bamyayı yese yemiyorki uyuzzzzzzzzzzz
kızlar ben hala bişey yemedim
gidiyim b.m den ekmek alıyım dolapta var bişeyler karnımı doyurayım mide zafiyatı geçirecem şimdiii
haydi 30 dk sonra gelirimm olurmu
ne gülyon kızz
bu arada bende netten araştırdım bayağa bir konserve yapımınıda ondan konuşuyom yani bildiğimden değil
bide bişey öğrendim nettten konserveleri kaynatarak yapıyorlarmış bir başka şekliymiş buonuda nasıl kaynatıyorlar dersinn:??
Bulaşık makinasına diziyorlarmış doldurulmuş kavanozları, en yüksek ısıda deterjansız olarak çalıştırıyorlarmış makinayı,al sana pratik kaynatma iyimi..!
vay bee kadınların zekasına bak süperr
bende bamyayı o şekilde koyuyorum canım gayet güzle oluyo ama bu sene daha koyamadım ucuzlasa velet koyacamm
laracım afiyet olsun niye bu kadar zaman aç bırakıyorsun kendini bak böle yaparsan zaten zayıflayamazsın haberin ola
evet çiğdemcim ben de tam çözülmeden atıyorum çok dağılmasınlar diye zaten 1-2 kez karıştırıp bırakırım kendi haline çok narindir kendileri çokk :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?