- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
demiiii :)) ben de aşağıya inip bi türk kahvesi içeyimde kendime geleyim ayy yanımdaki abla bi konuşuyor var yaa içime sıkıntı soktu sorma var yaaa anlatamam başım çatlayacak vallahi hadi gözümde aydın bi 10 gün izin almış şükür yarından itibaren bi 10 gün kafamı dinleyeyim bazen keşke sigara içebilsem diyordum ama nerdeee ağzıma alamıyorum neyseee hadi ben kadar gelirim muckkk
geldimmm
b.me gittim domates, yoğurt, reçel, ekmek aldım
dolaptada kahvaltılıklar vardı zaten atıştırdım bişeyler geldim
ama karar aldım kızlar kışta geliyor ben çorbasız geçirmem günü
her gün çorba getirecem kendime, en iyisi bu sanırım demi
geldimmm
b.me gittim domates, yoğurt, reçel, ekmek aldım
dolaptada kahvaltılıklar vardı zaten atıştırdım bişeyler geldim
ama karar aldım kızlar kışta geliyor ben çorbasız geçirmem günü
her gün çorba getirecem kendime, en iyisi bu sanırım demi
aboww bende çekemem çok konuşan kadını ya iş yeri orası lak lak yerimineyse hava alda gel bari
afiyet olsun ne çabuk yedin sende benim gibi hemencik süpürüp geliyon galiba ama sen bişey yemiyosundur o yüzden :26: ben yemek yerken kendimi kaybediyorum
bencede çorba en ideal yemek.bende bugün getircektim dün yeşil mercimek ıslattım bu baktım salça yok üşendim çıkmaya ölelikle kaldı erişteli mercimek yapcam çok severimm öle koyu erişteli çorbaları
şuan yanımda 10 aylık bir bebe var tamda annesi getireceği zamanı buldu bugün zaten duygu seli yaşıyorum.off offf melek gibi yaaa :97:.karnını doyurdum ayağımda salladım uyuyo şimdi bakıp bakıp duygulanıyorum
anlaşılan bugün benden çekeceğiniz var negatif enerji saçıyorum sizede bir müddet gelmiyim en iyisi :)
aboww bende çekemem çok konuşan kadını ya iş yeri orası lak lak yerimineyse hava alda gel bari
afiyet olsun ne çabuk yedin sende benim gibi hemencik süpürüp geliyon galiba ama sen bişey yemiyosundur o yüzden :26: ben yemek yerken kendimi kaybediyorum
bencede çorba en ideal yemek.bende bugün getircektim dün yeşil mercimek ıslattım bu baktım salça yok üşendim çıkmaya ölelikle kaldı erişteli mercimek yapcam çok severimm öle koyu erişteli çorbaları
şuan yanımda 10 aylık bir bebe var tamda annesi getireceği zamanı buldu bugün zaten duygu seli yaşıyorum.off offf melek gibi yaaa :97:.karnını doyurdum ayağımda salladım uyuyo şimdi bakıp bakıp duygulanıyrum
anlaşılan bugün benden çekeceğiniz var negatif enerji saçıyorum sizede bir müddet gelmiyim en iyisi :)
valla bir tek çorbayla karnım doymaz yağlı yemek olacak illa
valla bir tek çorbayla karnım doymaz yağlı yemek olacak illa
kızlar kusura bakmayın ani çıkmak zorunda kaldım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
şuan yanımda 10 aylık bir bebe var tamda annesi getireceği zamanı buldu bugün zaten duygu seli yaşıyorum.off offf melek gibi yaaa :97:.karnını doyurdum ayağımda salladım uyuyo şimdi bakıp bakıp duygulanıyrum
canım benim ne güzel evine bir melek ziyarete geldi demek oyy kurban olurumm onlaraaa..inşallahh en yakın zamanda kendi bebelerini doyurup uyutacaksın merak etme
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar
bencede canım
sorma canım yaaa kafam kazan gibi olmuştu kahve içtim falda baktı sevdiğim bi abla sağolsun kafamı dağıtıpta geldim :)
öyle deme nurcanım hepimizin en hassas konusu bu negatif saçıyorum deme sakın haaa duymayayım ben ben bile görümcemin çocupuna bakınca hep of çekiyorum napalım ama allahım yüzümüzü güldürecek ben hissediyorummm sevomda sende herkes hamiş kalacak kalben dua ediyorum size
eee iş yerinde o bile lüx bana bacımmm
2 dilim ekmek bir kase çorba yeter bana iş yerinde tabi inşallah düşünceme sadık kalırımda üşenmeden hergün taşırım çorba
sevom sende imkanın varsa evinden güzel güzel vitaminli yemekler taşı bacım sana şart bu günlerdee
o erişteli çobaya benim kocişte bayılırr
ah güzel kalpli arlkadaşım inşallahhh dediğin gibi olur hepimizz en yakın zamanda güzel sonuçlar alırız
ohh ne güzel falınıda baktırdın geldinn
yaa ben bugün çok yoruldummeşim hasta evde eczaneye gitcem çıkışta eve gidip yemek yapıcam bugün baya okunması gereken kuranım var veee en önemliside bu hafta sınavım var ama zamanım yok çalışmaya kaldım ben yaaa
geçen sene z.yağlılar yoğurtlular hep getiriyodum ama bu senen ıhıh bişey getirmiyom evde yemeğim olsa getircemde oda yok işteolmayıncada getiremiyom
neyse bacılar ben kaçtımmm öpüyorum sizleriii çıkış saati geldi ben daha kasayı işlicem:84:
kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?