arkadaşlar bende çıkıyorum hepinize iyiakşamlarr
yeterimmmm üzme kendini canım olurmuallah şifalar versin eşine canım
merhaba kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm :)))))))
nurcanım bacım benim seni çok özledim gel sana şöle bi sARILayım sanal Alemde....48:
hoşgeldinnnnnn
bende seni özlemiştim allamaaaaç kollarınıı geliyorummmm
özlersin tabi burası evimiz gibi oldu ..içinde kaderdaşımız bolca bacılarımız var :)))hoşbulduk bacım.. nasılsın görüşmeyeli topiğimizi çok özledimişim ya.... sen ve diğer kızlar hep burnumda tüttünüz inan.....
özlersin tabi burası evimiz gibi oldu ..içinde kaderdaşımız bolca bacılarımız var :)))
benim dizi başladı (öyle bir geçer zamanki) mete yine ağlattı benii üffff:85::85::85:
yetercim kötüyü düşünme asıl prof doktorun söylediğine güven ...inşallah herşey güzel olacak canım
amin... aminnn... aminnnnRABBİMMMM SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETERR SEN EN KISA ZAMANDA BURDAKİ ANNE OLMAK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMAAA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE...... EVLADI OLAN ARKADAŞLARIMINDFA BENİMKİDE DAHİL SAĞLIKLI HAYIRLI NUZUN ÖMÜRLER VER ALLAH IM.... EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLA.....
BURASI BENİM 2. EVİM zaten..... canım bugün o dizi vardı dimi yaaaaaaaaaaaa unuttum ben hadi sen rahat rahat dizini izle canım bende kocişi bi arayım bakayım ne zaman gelicekmiş öpüyorum kocaman... kızların hepsine selam söle canım beniö...
sağol canım sağol kuzum inşşşş canım perşebe gün dr konuşacağımm
hoşgeldin pınarcım ..iyi akşamlar ..nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?