Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar bende çıkıyorum hepinize iyiakşamlarr
yeterimmmm üzme kendini canım olurmu allah şifalar versin eşine canım

sağol canım sıkınım biraz ama bakalım perşebe gün belliolacak inşşşş kötü bir şey yokru

yetercim kötüyü düşünme asıl prof doktorun söylediğine güven ...inşallah herşey güzel olacak canım

Son düzenleme:
hoşbulduk bacım.. nasılsın görüşmeyeli topiğimizi çok özledimişim ya.... sen ve diğer kızlar hep burnumda tüttünüz inan.....
özlersin tabi burası evimiz gibi oldu ..içinde kaderdaşımız bolca bacılarımız var :)))

benim dizi başladı (öyle bir geçer zamanki) mete yine ağlattı benii üffff:85::85::85:

RABBİMMMM SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETERR SEN EN KISA ZAMANDA BURDAKİ ANNE OLMAK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMAAA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE...... EVLADI OLAN ARKADAŞLARIMINDFA BENİMKİDE DAHİL SAĞLIKLI HAYIRLI NUZUN ÖMÜRLER VER ALLAH IM.... EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLA.....

özlersin tabi burası evimiz gibi oldu ..içinde kaderdaşımız bolca bacılarımız var :)))

benim dizi başladı (öyle bir geçer zamanki) mete yine ağlattı benii üffff:85::85::85:

BURASI BENİM 2. EVİM zaten..... canım bugün o dizi vardı dimi yaaaaaaaaaaaa unuttum ben hadi sen rahat rahat dizini izle canım bende kocişi bi arayım bakayım ne zaman gelicekmiş öpüyorum kocaman... kızların hepsine selam söle canım beniö...

amin... aminnn... aminnnn

yok canım ben rahatım izliyorum bir taraftann ..seni bulmuşum bırakırmıyımm hiçç

hoşgeldin pınarcım ..iyi akşamlar ..nasılsınn

iyiyim canım sen napıyosun bu kocam gene kandırdı beni yemekten sonra dolaşmaya çıkalım dedi tamam dedim şimdi yaz çiziyo ama bugün işe çok erken gitti 5.5 da yazık ondan çok yorgun aşkitom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…