kandırmak değil aslında canım ...planı varmış ama yorgunluğu buna müsade etmemiş.:))..kolay değil sabahın köründe uyanıp akşama kadar çalışmak ..başka zaman çıkarsınız akşamlar çuvalamı girdi :))iyiyim canım sen napıyosun bu kocam gene kandırdı beni yemekten sonra dolaşmaya çıkalım dedi tamam dedim şimdi yaz çiziyoama bugün işe çok erken gitti 5.5 da yazık ondan çok yorgun aşkitom
kandırmak değil aslında canım ...planı varmış ama yorgunluğu buna müsade etmedi:))..kolay değil sabahın köründe uyanıp akşama kadar çalışmak ..başka zaman çıkarsınız akşamlar çuvalamı girdi :))
günü gelmişmiydi..inşallah bir mucize olur hamilelik ağrısı olur bu ağrılarınevet doğru diyosun zaten ben de hiç istemiyodum regli olacam sanırım ağrım başlıyo yavaş yavaş
Günaydın kızlar
yeteer canım kötü düşünme perşembe dr ne diycek bakalım
leydim gelmiş hoşgeldin merve prenses nasıl
ayy unuttumm selsebilcim tebrik ederim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı burdaki arkadaşlarımın başına amiin
Günaydın canlarımmmm nasılsınızz bakalım ben iyiydim işe gelirken annem msj attı arkadaşı vefat etmiş o kadar şaşırdım ki çok üzüldüm allahım rahmet eylesin zaten çok hastaydı.
yeter ablacım kötü düşünme moralini yüksek tut allahım izniyle herşey güzel olacak inşallahhhh
günaydın kızlarrrrr nasılsınız16:
kızlar bu gün beni bekleyen işler var (ev kadını olup ta benim kadar koşturan kaç kadın var acba )kız kardeşimin 20 lik dişi ağrıyormuş (bıdığın anası )onu dr götüreceğim bıdıkla yalnız gidemezler sonra bu gün pazarımız var oraya gideceğimm erkek kardeşimin kız arkadaşı gelecekmiş ona hediye almaya çıkacağımmm bu günsüpürge üzerinde koşuşurturmakla geçecek sanırım
günaydın canım
bayaaaaa işin varmış kolay gelsin sanabu arada geline hediye alacan öylemiii, şanslı gelin yanii
hayırlısı olsun canım, baksana senin gibi görümce olurda şanslı olmazmı gelinhayırlısyla inşş bakalım canımmm erkek kardeşimin kız arkadaşı bizimle tanıştırmaya getiriyor (aslında biz tanıştık önce ama diğer kardeşlerinde tanışması gerekiyor )inşşşş hep şanslı olsun kızzzzzz
bilemedeimki quzu o insanlardan nefret ediyorummhayırdır inşallah canım ne güzel dua okumuşsun, herkesle barışmışsın güzel bir rüya bence
tamam gardaşım okurumhemeneşinmi gördü bu rüyayı?hayır olsun canım rüyan kötü değil dua okuyorsun rahmetli kayınvalidene uzun zaman okumadıysan uyarıcı bir rüyada olabilir yasin oku ruhuna
ben bilmiyorum tubişim gelmedimigeçmiş olsun canım üşütmüş herhalde
ben merak etmiyorum çünkü kim olduğunu biliyorum
saaol bidenemmmelike geçmiş olsun canımmmmmmm
kızzzzz söyleseneeeeeeeeeeeeeeeee
saol cxanım benimgünaydın fıstıkımmmm
sevmem mi yaa sizi sevmeyen ölsünnn
güle güle otur güzel evinde canım benim bereketli huzurlu uğur getirsin bu evvv canımcımm
nurcanımın dediği gibi bi uyarı olabilir canım bi yasin oku bencede ama sanırım biraz karışık durum yaşayabilirsiniz daha doğrusu eşin yaşayacak sanırım ama geçicii sadece eşinin aklında yada bazı durumlardan dolayı kafası karışıp geçecek oda senin duanla canım bende hoca gibi konuştum valla haaa çok anlıyorum yaaaaa
saol datlımm çin çin varya quzum çingene mahellsei öe bi yer :))günaydınn bacım
günaydın melikem
demek ev buldunuz hayırlı olsun canım mahalle ile ilgili söylediğini anlamadım ama
evet canım olsun 23 gün sonra yine izindeyim bol bol dinlenicem inş.
OYY KIYAMAM YA CANIM BENİMMbabamın arkasından gitmek için ağladı aslında dışarı çıkmak için ağladı ama ne ağlamak resmen kriz geçirdi nerdeyse bayılcaktı tepki vermedim ama aprtman inledi hadi çıkartayım diyorum üstünü giydrimem lazım nasıl ağplamak son günlerde sinirlerimi çok yıprattı bende ona bağırdım hatta eline vurdum evet bana kızdınız ama kendime hakim olamıyorum zor bela dışarı çıkardım ve sustu hem 2 yaş sendromu hem diş , dediğini yaptırmaya çalışıyor eve gittim gayet güzel oynuyodu beni görünce sevindi elimi yıkmaya banyoya girdim bastı çığlığı annemle babam şaşırdı yani bana yapıyor
2-3 kelimeyi yanyana getirip konuşuyor anlıyoruz çok yourucu yaaa çook
ailevi sorunlar diyim çok deşmiyim (benim ailem, yane annem ve babam )
DATLIM HAYIRLISI OLSUNN ÜZÜLME BELKİ DAHA İYİ OLACAKLARR BÖLEofff kusura bakmayın bugün duygu doluyumm bu sorun uzun zamandır vardı zaten ..bir kaç gündürde babam son kakarını vermiş ayrı şehre gidip ayrı ev tutacam diyo ona canım sıkılıyo
APLAM GİTTİK BURNU TIKALIYMIŞ SERUMFİZYOLOJİ YAPTILARiyiyim kızlar sağolun ömer de iyi iyileşti çok şükür
ömer canım herkes merak ettiği için avatar yaptım görmeyen kalmasın
günaydın kankim
günaydın melikem
amiiiin inşallah
geçmiş olsun hırıltıyı sakın ihmal etme ben ömerin burnunda hırıltıyı duyar duymaz doktora gittiğim halde bronşit oldu çok iyi olur doktora gitmeniz
aaaa hamilemiymiş hayırlı olsun sen nerden öğrendin
kıyasıya dövmemek kaydıyla bence arada popoya ve ele vurulabilir çok yaramaz oluyolar çünkü şımarıklık yapıyolar
kankim üzülmmemeye çalış belki böylesi daha iyi olur hayırlısı olsun
ayy gözümden kaçmış tahmin ettiğim gibi selsebil miş hamile tebrik ediyorum sağlıcakla kucağına alır inş.
OYYY CANIM YA BENİM SENİNDE MLEĞİN UYUCAK ÖLE YANINDA BİTECEK BU GÜNLERRşuan yanımda 10 aylık bir bebe var tamda annesi getireceği zamanı buldu bugün zaten duygu seli yaşıyorum.off offf melek gibi yaaa :97:.karnını doyurdum ayağımda salladım uyuyo şimdi bakıp bakıp duygulanıyrum
anlaşılan bugün benden çekeceğiniz var negatif enerji saçıyorum sizede bir müddet gelmiyim en iyisi :)
melikoşş hoşgeldinn canım günaydınn
sevo sanırım aşağıdaki saklanmış hayalet sensin canımmm, sanada günaydın
bilemedeimki quzu o insanlardan nefret ediyorumm
tamam gardaşım okurumhemen
ben bilmiyorum tubişim gelmedimi
saaol bidenemm
saol cxanım benim
kıs walla bu aralarda anlattığın gbii ortamm
saol datlımm çin çin varya quzum çingene mahellsei öe bi yer :))
oy quzum başlıyosun tedaVİYE HAYIRLISIYLA İNŞALAHH
OYY KIYAMAM YA CANIM BENİMM
DATLIM HAYIRLISI OLSUNN ÜZÜLME BELKİ DAHA İYİ OLACAKLARR BÖLE
APLAM GİTTİK BURNU TIKALIYMIŞ SERUMFİZYOLOJİ YAPTILAR(
OYYY CANIM YA BENİM SENİNDE MLEĞİN UYUCAK ÖLE YANINDA BİTECEK BU GÜNLERR
HOŞBULDUM LAROŞŞŞŞ GÜNAYDIN QUUZUMM
YANIMDA KABLOSÜNDÜRÜYO BEN KAÇIYIM GELİRİMMM
yeteer kolay gelsin gelin hanıma hediye alcan demekki
melike burnumu tıkandı paşanın
sevom hayalet gibim dolaşıyon yaaff görünür ol bacım
çiğdem başınız sağolsun
laracım bugün patoniçelerin yok rahatsın sınavların ne oldu geçtinmi sınıfını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?