hayırlı günler tontişlerim ben geldimmmm nasılsınızzzz
ay çok yoruldum sabahtan beri temizlik yapıyorum yeni bitti
hoşgeldin ablacım ..ohh mis gibi olmuştur evin şimdi
hayatta almazkikaydirigubbakcemile3
sevda sen şu kk pro kartından almayı düşünüyormusun ben sanırım alıcam
kızlar ben kk pro kartını alıcam
bir mağaza kartı olanın elemeklerini alıp kendi mağazasında satacakmış bu benim için çok iyi :lepi:
bulut biliyorum aslında oldumu olur ila belirti aramak çok saçma ama işte biliyosun kendimizi dinlemeden edemiyoruz eğer hamile değilsem inşallah çok beklemeden bu akşam gelir ....
kankicim ya bilmiyorumki bütün ay hiç umrumda değildi olmaz diye inandırmıştım kendimi dünden beri ne olduysa çok heyecan yaptım gene umutlanınca gelmedimi çok üzüntü oluyo bakalım herhalde bu ay kısmetimde daha çok üzülmek var bu kadar taktığıma göre
tabiki yapıcam gtmeye üşendimdelikafadulden
ooh ne güzel ensevdiğim şeylerden biri yeni temizlik yapılmış mis gibi
evde güzel bir keyif çayı içmek
hımm tamam şimdi hatırladım senin eşin bebiş değil iş istiyordu değilmiCADIARZU
AMAN BOŞVER BEN UNUTTUM SENDE UNUT olumunekankayizsmilehoşdulduk aplaların en tatlısı mis gibi oldu ebet.
abla benim aklımdan hiç çıkmadın sen ya dün akşam seni üzdüm ya içime dert olduuu
özür dilerimmmmm
KIZ BENDE BUGÜN DOLDURMU FORMU HADE BAKALIM KIRMIZI OLACAK İSİMLERİMİZ :lepi: BU ARADA SEVDAM DOPİKTE GÖRÜLMEZDE OLABİLİYIRUZ YANE BİZ OKURKEN KİMSE BİZİ GÖRMÜYECEK kaydirigubbakcemile3BİZİM BİR VAFASIZ ARKADAŞ ŞUANDA BELKİ BURDA HAYALET GİBİ OKUYORDUR ONUNDA KARTI VAR ÇÜNKÜ :dilcikar:canım ben başvuru formunu doldurdum kargo ile istedim ama gelmedi daha geçen hafta başvurdum.
aaaa çokkk güzell bir haber buuu süperrrr yaa :lepi:
walla ablacım benimde çok hoşuma gidiyor mis gibi kokuyo yerlere basmaya kıyamıyorumm
böyle bir konuda kesinlikle üşenmem meraktan çatlarım valla bravo nasıl duruyosun
alıp gelyrm kızlar yar5ım saate brdaym ama sanmyrm deneym bakayımcanım ben başvuru formunu doldurdum kargo ile istedim ama gelmedi daha geçen hafta başvurdum.
aaaa çokkk güzell bir haber buuu süperrrr yaa :lepi:
ayyy ipeğimmm belirtiler hiç belli olmazzz inşallahh iyi haberler gelecekkk :Saruboceq:
benim adetim keşke okadar geçse biliyosunuz benim adetim geçmeden ben başlıyorum test yapmayaa :roflol: naniknanik amann napimmm bi iki gün geçse şaşarımmm lülülülülülü
üşenmee hadi kalk alda gell şu testi bakalımm eyvahedigeldismile
malesef canım ya
AMAN BOŞVER BEN UNUTTUM SENDE UNUT olumunekankayizsmile
KIZ BENDE BUGÜN DOLDURMU FORMU HADE BAKALIM KIRMIZI OLACAK İSİMLERİMİZ :lepi: BU ARADA SEVDAM DOPİKTE GÖRÜLMEZDE OLABİLİYIRUZ YANE BİZ OKURKEN KİMSE BİZİ GÖRMÜYECEK kaydirigubbakcemile3BİZİM BİR VAFASIZ ARKADAŞ ŞUANDA BELKİ BURDA HAYALET GİBİ OKUYORDUR ONUNDA KARTI VAR ÇÜNKÜ :dilcikar:
evde bir aydınlık ferahlık oluyo temizlikten sonra darısı başıma diyim benimde temizlik zamanım geldi bugün yavaş yavaş başlıyım haftasonuna kadar bitiririm haftasonuda rahat rahat oturur dinlenirim
KIZ BENDE BUGÜN DOLDURMU FORMU HADE BAKALIM KIRMIZI OLACAK İSİMLERİMİZ :lepi: BU ARADA SEVDAM DOPİKTE GÖRÜLMEZDE OLABİLİYIRUZ YANE BİZ OKURKEN KİMSE BİZİ GÖRMÜYECEK kaydirigubbakcemile3BİZİM BİR VAFASIZ ARKADAŞ ŞUANDA BELKİ BURDA HAYALET GİBİ OKUYORDUR ONUNDA KARTI VAR ÇÜNKÜ :dilcikar:
tmm gdp alıp glyrm yarm saate brdaym bklım brdsnz dmi
[sıze="2"]eşin şimdi öyle istemiyorum diyor ama sen eğer hamileysen belkide senden daha çok sevinecektir çünkü böyle mucize birşeyi nasıl istemezki bir insan [/sıze]
etipufum sana bi şey sorucam hamile kaldığın ay göğüslerindeki şişlik ve acı adet öncesi mi başladı
yoksa günün geçtikten sonramı canım hatırlıyomusun
kedersiz aplam dün inan çok kötüydüm tekrardan kusuruma bakma alınganlığım üstümdeydi saçmaladımm gün boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?