Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevda sen şu kk pro kartından almayı düşünüyormusun ben sanırım alıcam

canım ben başvuru formunu doldurdum kargo ile istedim ama gelmedi daha geçen hafta başvurdum.

kızlar ben kk pro kartını alıcam
bir mağaza kartı olanın elemeklerini alıp kendi mağazasında satacakmış bu benim için çok iyi :lepi:

aaaa çokkk güzell bir haber buuu süperrrr yaa :lepi:

ayyy ipeğimmm belirtiler hiç belli olmazzz inşallahh iyi haberler gelecekkk :Saruboceq:

tabiki yapıcam gtmeye üşendimdelikafadulden

benim adetim keşke okadar geçse biliyosunuz benim adetim geçmeden ben başlıyorum test yapmayaa :roflol: naniknanik amann napimmm bi iki gün geçse şaşarımmm lülülülülülü
üşenmee hadi kalk alda gell şu testi bakalımm eyvahedigeldismile

hoşdulduk aplaların en tatlısı mis gibi oldu ebet.

abla benim aklımdan hiç çıkmadın sen ya dün akşam seni üzdüm ya içime dert olduuu
özür dilerimmmmm
AMAN BOŞVER BEN UNUTTUM SENDE UNUT olumunekankayizsmile
canım ben başvuru formunu doldurdum kargo ile istedim ama gelmedi daha geçen hafta başvurdum.

aaaa çokkk güzell bir haber buuu süperrrr yaa :lepi:
KIZ BENDE BUGÜN DOLDURMU FORMU HADE BAKALIM KIRMIZI OLACAK İSİMLERİMİZ :lepi: BU ARADA SEVDAM DOPİKTE GÖRÜLMEZDE OLABİLİYIRUZ YANE BİZ OKURKEN KİMSE BİZİ GÖRMÜYECEK kaydirigubbakcemile3BİZİM BİR VAFASIZ ARKADAŞ ŞUANDA BELKİ BURDA HAYALET GİBİ OKUYORDUR ONUNDA KARTI VAR ÇÜNKÜ :dilcikar:

walla ablacım benimde çok hoşuma gidiyor mis gibi kokuyo yerlere basmaya kıyamıyorumm

evde bir aydınlık ferahlık oluyo temizlikten sonra darısı başıma diyim benimde temizlik zamanım geldi bugün yavaş yavaş başlıyım haftasonuna kadar bitiririm haftasonuda rahat rahat oturur dinlenirim

alıp gelyrm kızlar yar5ım saate brdaym ama sanmyrm deneym bakayım

ama ayıp oluyo neden gizli gizli hayalet gibi geliceksiniz lmaz:

evde bir aydınlık ferahlık oluyo temizlikten sonra darısı başıma diyim benimde temizlik zamanım geldi bugün yavaş yavaş başlıyım haftasonuna kadar bitiririm haftasonuda rahat rahat oturur dinlenirim

kaloy gelsin ablacıımm sana aman olduğu kadar fazla yorma kendinii

aaa ben inanırmısın daha özelliklerini avantajlarını bilmiyorum 20 tl idi bazı tüp bebek merkezlerinde indirim sağlaması için başvurdum fırsat bulupta incelemedim hiçç bilmiyorumkismile vay bee avantajları varr birde şu özel mesajda bekleme süresi varya ondada beklemicez çat çat göndercez alkisalkisalkis :roflol:

kedersiz aplam dün inan çok kötüydüm tekrardan kusuruma bakma alınganlığım üstümdeydi saçmaladımm gün boyunca

etipufum sana bi şey sorucam hamile kaldığın ay göğüslerindeki şişlik ve acı adet öncesi mi başladı
yoksa günün geçtikten sonramı canım hatırlıyomusun

ipekcimm hiç bir belirtim olmadı desem inan.... göğüslerdeki şişkinlikte daha sonradan oldu... zaten o yüzden ihtimal vermiyordum... sadece sık idrara çıkıyordum.. birde kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı... başkada bir belirti yoktu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…