kızlar ben çıkıyorum artık yavaş yavaş hazırlanayım daha duşa bile girmedimm görüşürüzzz .iyi bakın kendinize
yaaa ne güzel işte ufacık şey bile nasıl kalbini attırıyor demi bacım insanın
hep böyle kalın inşallahh
kızlar ben çıkıyorum artık yavaş yavaş hazırlanayım daha duşa bile girmedimm görüşürüzzz .iyi bakın kendinize
yok be canım walla hiç attırmıyor
ama durum öyle deme
ot gibi sodasını verip dönsen dahamı iyi adam ne güzel cilve yapıyo işte
tamam kalbin atmasa bile acicik te olsa hoşuna gitmiyormu
gitmiyo çünkü adamın isteği hiç bitmez zaten yoruluyorum
anam taş olmuş kalbim taaşşş
facede şarkılara türkülere takılı kaldım bacılarımbayaaaa dinledim oh be sessiz bir ortamda şarkı dinlemekte güzel kulğımın pası açıldı
facede şarkılara türkülere takılı kaldım bacılarımbayaaaa dinledim oh be sessiz bir ortamda şarkı dinlemekte güzel kulğımın pası açıldı
sizleri öpüyorum ve çıkıyorum iyi akşamlar
sizleri öpüyorum ve çıkıyorum iyi akşamlar
ayyyyyyy benim dha 1,5 saatim var çıkmama
düğüne bizde davetlyiz ama gitmicem yaaa canım istemiyor hiç
çiğdemim geç odana canım kafanı dinle
bende patroniçemle aynı odadayım, öyyyyyylee otururuz akşama kadar, hiç ses çıkarmadan
valla bazen yazı yazarken rahatsız olurum tuş sesinden sessiz yazmaya çalışırımşimdi çat çat yazıyom ben rahatım o yönden sadece kafama göre hareket edemem
bizim oda kalabalık canım bi odada 6 kişi varız ilk işe girdiğimde 12 kişiydik şimdi 6 ya düştük diğer odalara göre iyiyim ben ama işte dün bahsetiğim abla var ya o çok rahatsız eder beni şimdi o yok yaa istediğim herşeyi yapabiliyorum diğerleri kendi kafalarına göre yapıyorlar ama yalnız olmak bambaşkaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?