Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ama durum öyle deme
ot gibi sodasını verip dönsen dahamı iyi adam ne güzel cilve yapıyo işte
tamam kalbin atmasa bile acicik te olsa hoşuna gitmiyormu

oyy tubişim ya nelerçektindatlım ya bebişin gelsin sağlıkla sıhhatle vaktinde inşalahh stress yapma bidenemm sakınnn kendini oylala bitecek az kaldı Rabbimin izniyl inşalahh pislik taşş habersizce defol gitt çok geçmiş olsun aplamm bol bol oku dua et datlım dualarımdasınn

seyhan aplamm datlımm bittimi vakıa maşalahhh o kadar oldumu ya aplambende alıyım quzumm Rabbim kabul etsinn inşalah meleğin gelsinnnnnnnn

facede şarkılara türkülere takılı kaldım bacılarımbayaaaa dinledim oh be sessiz bir ortamda şarkı dinlemekte güzel kulğımın pası açıldı

facede şarkılara türkülere takılı kaldım bacılarımbayaaaa dinledim oh be sessiz bir ortamda şarkı dinlemekte güzel kulğımın pası açıldı

ohh ne güzell keyifli dimi patron olmayınca
benimkilerde şimdi gitti mesai bitmesine yarım saaat kala

demii bende yalnızlığımı özledim odada teeeee bidahaki açıköğretim sınavlarında yalnız kalacam inşallahhhh

ayyyyyyy benim dha 1,5 saatim var çıkmama
düğüne bizde davetlyiz ama gitmicem yaaa canım istemiyor hiç
çiğdemim geç odana canım kafanı dinle
bende patroniçemle aynı odadayım, öyyyyyylee otururuz akşama kadar, hiç ses çıkarmadan
valla bazen yazı yazarken rahatsız olurum tuş sesinden sessiz yazmaya çalışırımşimdi çat çat yazıyomben rahatım o yönden sadece kafama göre hareket edemem

bizim oda kalabalık canım bi odada 6 kişi varız ilk işe girdiğimde 12 kişiydik şimdi 6 ya düştük diğer odalara göre iyiyim ben ama işte dün bahsetiğim abla var ya o çok rahatsız eder beni şimdi o yok yaa istediğim herşeyi yapabiliyorum diğerleri kendi kafalarına göre yapıyorlar ama yalnız olmak bambaşkaa

ama en azından biraz muhabbetle felan zamanın geçer canım
ben bazen çok sıkılıyorum:44: bide zaman geçmemeye başladı iyice sanırım işten de sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…