ama en azından biraz muhabbetle felan zamanın geçer canım
ben bazen çok sıkılıyorum:44: bide zaman geçmemeye başladı iyice sanırım işten de sıkıldım
orasıda soğru ablacım ama kafa dengi olma amenna ikide bir benim hayat tecrübem bilemm ne senden daha iyi bilirim havası taşıyan insanlarla hiç anlaşamam ben katlanırım hiç sesimi çıkarmam ama buz gibi soğurum fazla muhattap olmam bi iş gelir bana hemen atlar birisi beni çağırır neden çağırdıı ben takmayıp cvp vermeyince üstüme gelmeye çalışıyor bende hiç bişey olmamış gibi yapınca kuduruyorr :)
Her iş yerinin ayrı sorunları var maalesef bazen patronlar bazen çalışanlar bazen ortam bazen iş sorun oluyor 4*4 lük iş yok maaleseff
e boşver ne yaparsa yapsın o zaman sen kendi havanda takıl
Her iş yerinin ayrı sorunları var maalesef bazen patronlar bazen çalışanlar bazen ortam bazen iş sorun oluyor 4*4 lük iş yok maaleseff
kızlar burdan çıktıktan sonra duşa girecem dedim ya öönce dedim şu notları hazırlıyayım ellerim nasıl olsa mürekp olacak öyle duşuma alayım dedim ..neyse oturdum aldım kağıtları giriş kapısı için büyük harflerle (bide süslemişimki harfleri sormayın) HAYATIMIN ANLAMI HOŞGELDİN yazdım .birde kapının arka kısmı içinde (yane evin içindeki tarafınada) EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ KUTLU OLSUN AŞKIM diye bir yazı daha yazdım ..sonra dedim güzel bir tanede şiir yazayım(netten bulmuştum)tam yazmaya başladımki o da ne kapı sesi geliyoben deli danalar gibi yerdeki kağıtları topluyorum (malum kaç defa yazıp olmadı diye attım yere kağıtları) :) elimde bir sürü kağıt koridorda karşılaştık eşimle ne çabuk geldin dedim :26:mangalımız yedik geldik sıkıldık dedi..ellerindekiler ne dedi hiççç bilgisayarın çekmecesinden birikmişler vardı çöpe atacam dedim :96: adamın gözü kör sanki aynadaki yazıyı görmüyor (tahmin ettiğim gibi önce wcye gitti:)) sonra kalktı üstünü değiştirip vestiyere astı(kirlilerini bile oraya koyar uyuz) elbiseleri asınca farketti yazıyı .yüzünde kocaman bir tebesümm oluştu yanıma gelip kocaman sarıldı ve öptü ..ama benim daha sana süprizlerim vardı çok erken geldin dedimm olsun dedi bu çok güzel olmuş dedi...yazdıklarım boşa gitti yaa ona yanarım
başka ne süprizin vardı merak ettim dedi :))hemen faceye girdim durunun profilinden şarkıyı buldumbiraz dans ettikten sonraa sulanmaya başladı müzik bitmeden yatak odasında aldık soluğuu böylelikle duşumuda almış oldumm
akşam zülfü livanelini konseri var oraya gidecez bu arada bugün Aydının kurtluş yılı konser bu yüzden yoksa öyle konserler olmuyo pek buralarda ..sanırım yemeğe falanda götümüyecek çünkü yemek yapayımmı dedim benim için hazırlıyacaksan yapma bu akşam daha bişey yiyemiyecem dedi bencil adam
canım sevo antalyay gidince okumamızı istemiş o zman başlarız o zaman her zaman duacıyız birbirimize ama aynı anda aynı duayı zikretemek başka bişey tabi...inan hep aklımdaısnda bildiğiniz gibi toparlanamadım bi türlü canım allah seni,nde gönlüne göre versin tüm hayatında sesin gibi berrak güzel olsun inşallahslm tubişim ben gönüllüyüm varımmm canım ne kusuru kuzum canım sen canınla uğraşırken bide beni düşünüyorsun canım benim kıyamam sana allahım bir an önce herşeyin en iyisini hayırlısını nasip etsin dualarımdasınız hepp gene konuşuruz canım benim sen şuanda sadece kendine çok ama çok dikkat et kıyamam sana alalhım o güzel yüreğine göre versin herşeyi inşallahh canımsın yaa
y
canım geçmiş olsun taşındınmı evine[/QUOTE
şükür taşındım ve yerleştim canım sen nasılsın nedne uzun süredir görünmüyodun herşey yolundamı durum güzel yüzlüm paşamız nasıl maşallah bi hayli, büyümüş annesi
sağol...geçmiş olsun sancılar doğum sancısı değil yine böbreklerden geliyor bence ...hayırlısıyla zamanında bir doğur ilk işin şu taştan kurtulmak olsun ..çok az kaldı azcık daha dayan..
evet taştanmış bu defa taş böbrekte değil kanala düşmüş dedi kanal derken neyi kasteddiyse artık onun verdiği bi sancıymış evet çok az kaldı bu ay çıktımı tamam ama ben bittim artık gerçekten bittimmmm...
sağol canım inşallah vakitlice gelir yoksa ben vakitsiz gidecem tövbe tövbegeçmiş olsun demek taştan dolayı sancı göründüHayırlısıyla vakti saatinde gelince doğumun olur inşallahhh canım. Az kaldı biraz daha sabretse kızın :26:
Evet öle dedinde zaten işin başından aşkın hallettim ben çok zorlanmadım canım allah razı olsun bitti zaten hemen hemenher zaman okumayabhazırım ne dersen dilim döndüğünce aklında olsun okiş allah dualarını kabul etsin
ben her zaman duacınızım ama azönce kıvanççiğdemede yazdım aynı anda hep bir ağızdan zikretmek daha başka olur diye söledim nasıl istersen ne zaman dersen başlarıztuğbişim dua olayları için erken nurcikimde dedide daha sonra başlarız inşallah hele bi gideyim antalyaya da ozaman başlarız
laraa:44::44::44: hmm şeymi antalya laramı anlamışsındır hani şu soyadı genç olan bi siyasetçi vardı omuyun sen gıııçok geçmiş olsun canım
tuğbişim çok geçmiş olsunallahtan iyiye gitmiş canım az kaldı biraz daha sabırrrr
uzaktan söylemesi kolay demeseni seviyorumm
b:
neyse kimsne artık hoşgeldin bacıcım topiğe pek sıcakkanlıymışsın kaynaşmışsın hemen sosyal hatun başka tabisağol canım allah razı olsun evet sıkıyorum dşimi yakında dökülecek galiba hayırlsıı olsun bakalım canım sen ne yaptın tedavi işine aramı verdin en son aşılama olmamıştı yanlış hatırlamıyosam
aah bitanem aah zaten şu bebek kucapğımd aolsa o taşı şimdiye 50 defa düşürüp kaynanama yollamıştımoyy tubişim ya nelerçektindatlım ya bebişin gelsin sağlıkla sıhhatle vaktinde inşalahh stress yapma bidenemm sakınnn kendini oylala bitecek az kaldı Rabbimin izniyl inşalahh pislik taşş habersizce defol gitt çok geçmiş olsun aplamm bol bol oku dua et datlım dualarımdasınndualarınızla geldim bu ana bundna sonrada inşallah vakitlice kucağıma alır hayırlsııyla kurtulurum sıkıntılaırmdan
bu arada son günlerde bi güvensizlik doğuyo içime yapamıcam gibi hissediyorum içind ebulunduğum ruh halindnemidir bilmem ama anlamını yitirmiş gibi herşey yaa tövbe tövbe asi olmayım allah affetsin tövbe dedim neyse çok konuştum öpüldünüz
NURCAN EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN HERŞEY DİLEDİĞİNİZCE,GÖNLÜNÜZCE OLSUN ...
teşekkür ederim Allah razı olsunNURCAN EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN HERŞEY DİLEDİĞİNİZCE,GÖNLÜNÜZCE OLSUN ...
keyfi bilir bana bunca çektirmiş ister düşsün ister bekleisn orda 3 hafta sonra bebeği alabilirler o zman görüşürüm onunla ne yapayımteşekkür ederim Allah razı olsun
taşın çok büyük değilse düşürürsün ,idrar kanalına kadar düşmüş çünkü. benim büyük olduğu için kanalı tıkamıştı düşürememiştim inşallah sende öyle bir sorun olmaz kendiliğinden düşer
ahhh ahhh zülfü livaneli bir harikaydınnn boğazım patlıyana kadar eşlik ettim ...yiğidim aslanım burda yatıyor..leylim ley....efkarlıyım efkarlıı...özgürlük ...sevda değil...çok güzeldi çokk... kaç zamandır üzerimdeki sıkıntıdan hafifledim sanki.çok iyi geldi ama şimdi başım patlıyoo birde belim kopuyor salak gibi topuklu ayakabılarımla gidersem böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?