Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ama en azından biraz muhabbetle felan zamanın geçer canım
ben bazen çok sıkılıyorum:44: bide zaman geçmemeye başladı iyice sanırım işten de sıkıldım

orasıda soğru ablacım ama kafa dengi olma amenna ikide bir benim hayat tecrübem bilemm ne senden daha iyi bilirim havası taşıyan insanlarla hiç anlaşamam ben katlanırım hiç sesimi çıkarmam ama buz gibi soğurum fazla muhattap olmam bi iş gelir bana hemen atlar birisi beni çağırır neden çağırdıı ben takmayıp cvp vermeyince üstüme gelmeye çalışıyor bende hiç bişey olmamış gibi yapınca kuduruyorr :)

e boşver ne yaparsa yapsın o zaman sen kendi havanda takıl

Her iş yerinin ayrı sorunları var maalesef bazen patronlar bazen çalışanlar bazen ortam bazen iş sorun oluyor 4*4 lük iş yok maaleseff

e boşver ne yaparsa yapsın o zaman sen kendi havanda takıl

öyle yapıyorum zatenn :)

Her iş yerinin ayrı sorunları var maalesef bazen patronlar bazen çalışanlar bazen ortam bazen iş sorun oluyor 4*4 lük iş yok maaleseff

doğru diyorsun ablacım takmıyorumda çünkü amirim değil zaten sadece gereksiz konuşmaları beni çok geriyor onun dışında allahıma bin şükür işim arkadaşlarım iyii rabbim işsizlere hayırlı işler nasip etsinnn

iyi akşamlar canlarım bende yavaş yavaş hazırlanayım biraz erken çıkayımmm hepinizi çok öpüyorum muck muck muck

arkadaşlar ben çıkıyorum gitmeden kalan işlerimi halledeyim
hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzzzzzzzzaten sizde çıkacaksınız birazdannn iyiakşamlarrrrrrrrr

Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yemeğimde yok evdeeee Her akaşm bişey düşünmekten yoruldum..bide dikkat etmek istiyoreum yediklerime öle makarna hazır çorba da yemek istemiyorum..neyse düşünücezzz artıkk öptüm sizlerriii

kızlar burdan çıktıktan sonra duşa girecem dedim ya öönce dedim şu notları hazırlıyayım ellerim nasıl olsa mürekp olacak öyle duşuma alayım dedim ..neyse oturdum aldım kağıtları giriş kapısı için büyük harflerle (bide süslemişimki harfleri sormayın) HAYATIMIN ANLAMI HOŞGELDİN yazdım .birde kapının arka kısmı içinde (yane evin içindeki tarafınada) EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ KUTLU OLSUN AŞKIM diye bir yazı daha yazdım ..sonra dedim güzel bir tanede şiir yazayım(netten bulmuştum)tam yazmaya başladımki o da ne kapı sesi geliyo ben deli danalar gibi yerdeki kağıtları topluyorum (malum kaç defa yazıp olmadı diye attım yere kağıtları) :) elimde bir sürü kağıt koridorda karşılaştık eşimle ne çabuk geldin dedim :26:mangalımız yedik geldik sıkıldık dedi..ellerindekiler ne dedi hiççç bilgisayarın çekmecesinden birikmişler vardı çöpe atacam dedim :96: adamın gözü kör sanki aynadaki yazıyı görmüyor (tahmin ettiğim gibi önce wcye gitti:)) sonra kalktı üstünü değiştirip vestiyere astı(kirlilerini bile oraya koyar uyuz) elbiseleri asınca farketti yazıyı .yüzünde kocaman bir tebesümm oluştu yanıma gelip kocaman sarıldı ve öptü ..ama benim daha sana süprizlerim vardı çok erken geldin dedimm olsun dedi bu çok güzel olmuş dedi...yazdıklarım boşa gitti yaa ona yanarım
başka ne süprizin vardı merak ettim dedi :))hemen faceye girdim durunun profilinden şarkıyı buldum biraz dans ettikten sonraa sulanmaya başladı müzik bitmeden yatak odasında aldık soluğuu böylelikle duşumuda almış oldumm
akşam zülfü livanelini konseri var oraya gidecez bu arada bugün Aydının kurtluş yılı konser bu yüzden yoksa öyle konserler olmuyo pek buralarda ..sanırım yemeğe falanda götümüyecek çünkü yemek yapayımmı dedim benim için hazırlıyacaksan yapma bu akşam daha bişey yiyemiyecem dedi bencil adam

Son düzenleme:

vay vay vay neler olmuş böyleeee
her gününüz böyle olsun canımmm

canım sevo antalyay gidince okumamızı istemiş o zman başlarız o zaman her zaman duacıyız birbirimize ama aynı anda aynı duayı zikretemek başka bişey tabi...inan hep aklımdaısnda bildiğiniz gibi toparlanamadım bi türlü canım allah seni,nde gönlüne göre versin tüm hayatında sesin gibi berrak güzel olsun inşallah

NURCAN EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN HERŞEY DİLEDİĞİNİZCE,GÖNLÜNÜZCE OLSUN ...
teşekkür ederim Allah razı olsun
taşın çok büyük değilse düşürürsün ,idrar kanalına kadar düşmüş çünkü. benim büyük olduğu için kanalı tıkamıştı düşürememiştim inşallah sende öyle bir sorun olmaz kendiliğinden düşer

ahhh ahhh zülfü livaneli bir harikaydınnn boğazım patlıyana kadar eşlik ettim ...yiğidim aslanım burda yatıyor..leylim ley....efkarlıyım efkarlıı...özgürlük ...sevda değil...çok güzeldi çokk... kaç zamandır üzerimdeki sıkıntıdan hafifledim sanki.çok iyi geldi ama şimdi başım patlıyoo birde belim kopuyor salak gibi topuklu ayakabılarımla gidersem böyle olur

keyfi bilir bana bunca çektirmiş ister düşsün ister bekleisn orda 3 hafta sonra bebeği alabilirler o zman görüşürüm onunla ne yapayım büyüklüğü 6mm yani kaç cm e tekabül eder bilmiyorum ama pek büyük değil galiba bi ara 7den 10 mm olmuştu 3 hafta önce 6 mm dendi ben gibi oynak bişe bilemedmki :44:
konser vardı galiba iyi gelmiştir değişiklik iyi oluyo herzaman keyfini çıkarmışsın şimdi ceremesini çek :97:

nurcikimmmmmmharikasınız canım
zaten belli böyle olacağı, bence erkek kısmısı her an fırsat kolladığı için adam bulmuş fırsatı kaçırırmı hiç
genede çok güzel geçmiş gününüz konser felan allah mutluluğunuzu daim etsin canım

tuğbişimmmm canım he gı o benim işte böyle daha iyi oldu çaktırma
aslında aklıma ne geldi benim tuğbiş doğumun sezeryenle olursa taşınıda kırdırabilirsin canım olmazmıı acebaaaki
eğer büyükse ve düşüremeyeceğin şekildeyse tabi iki kere acı çekmemiş olursun canım doktor büyük küçük bişey demiyomuu?
benim tüp bebe olacak kesin ama günü ayı belli değil
raporla olamıcamdan zorluyor bizi biraz, ama belki kredi çeker hallederiz kesin değil daha bu düşüncemiz de sadece konusu geçti

Günaydın cicoşlarım bal kaymaklarım

nurciiikkkk çok güzel bir gün geçirmişsiniz çok sevindim her zaman böyle olun canım

tubişim az kaldı dayan canım o taşta otursun oturduğu yerde yeni evin nasıl memnunmusun, bende izinde (evdeydim) işte böyle

yeteer nasıl geçti gelin hanımla tanışma anlatsana

herkesler nasıl bakalım

herkese günaydınlarrr herkes iyidir inşallahh

nurcik olsun yetiştiremesende süprizlerini gayet güzel geçmiş eşin mutlu olmuş daha ne olsun

kızlar ben çıkıyorum size haber vermek istedim bu hafta sınavlarım var işten fırsat bulunca buraya geliyorum ders çalışmıyorum o yüzden haftasonuna kadar sıklıkla gelemeyebilirim haberiniz ola

öptüm sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…