Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınnnnnn

çık canım çalış biraz derslere 2 günün kalmışş
allah zihin açıklığı versin

Allah zihin açıklığı versin sevom

laram sanada günaydın

az önce diyetisyene gitsemmi diye düşünüyordum ama işte diyete uymak zor sebze yemeği yapamıyorum

evet değişikmiş bir büyüyo bir küçülüyo hayret bişey. benim kaç mm olduğunu hatırlmayıyorum ama renkli filmde nohut büyüklüğü kadardı bu yüzden idrar kanalına kadar düşebildi orda takıldı kaldı ..çok zor çeken bilir ağrısını ..
evet evet bu erkekler yokmuu şeytana pabucu ters giydirir ,erkeklerin gözünde o şeytan biz oluyormuşuz haberiniz ola benimki öyle diyoo
valla konser harikaydı millet coştu resmenn ,zülfü livenelini türküleri eski olduğu için biliniyor .. genç yaşlı herkes eşlik etti ..çakmaklar yakıldıı eller havada herkes bir ağzıdan söylüyo tüylerim diken diken oldu:97:
görmemişin biri konsere gitmiş anlata anlata bitirememişşş

sağol duru bacım ...senin sayende ..tabi laranında katsıkısı var tekrar teşekkür ediyor öpücüklerimi gönderiyorumm

günaydın tatlımm ...

ders çalışacan demek hade ALLAH zihin açıklığı versin ..çok az kalmış.inşallah geçersin sınavını canım

aman efendim ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bize ama aklında olsun notlar işe yarıyo arada heyecan olsun diye eğlenceli olsun diye yapılabilinir

Allah zihin açıklığı versin sevom

laram sanada günaydın

az önce diyetisyene gitsemmi diye düşünüyordum ama işte diyete uymak zor sebze yemeği yapamıyorum
neden sebze yapamıyosun yemiyorlarmı yaaa:26:kendine lahana çorbası yapsana bacım o çok iyi kilo verdiriyormuş her akşam yemekten önce 1 kase içersin olmamıı

ama bak çok şanslısınız evilik yıldönümünüzde konsere gitmiş oldunuzzbu kocana canım kendisi mangalları yiyip gelip seni düşünmediğinden

canlarım kanlarımm böbeklerimn dalaklarım günaydınnnnnn
günaydınnnnnnnn
aman efendim ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bize ama aklında olsun notlar işe yarıyo arada heyecan olsun diye eğlenceli olsun diye yapılabilinir

he bacım yapalımda baksana nasıl yapacaksaksenle ben birde sevo kocalarla girip çıkıyoruz eve yawww
bende istiyorum ama hangi araya şıkıştırsam da yapsam acebaa zorr

o notları seneye sakladımm

valla hiç teklif bile etmedi tok açın halinden ne anlar ,atıştırdım bende bişiler börülce, pilav da yapmadım

valla hiç teklif bile etmedi tok açın halinden ne anlar ,atıştırdım bende bişiler börülce, pilav da yapmadım

senin bu günkü yemeğin belli yani börülce plav
honzo bu erkekler anacım sen istemeden kendileri düşünmkezki:82: isteyincede anlamı mı kalır demi yawww

duru bacım diyetemi başlıycan gülüm ...spor salonuna gitmeye zamanın varsa sproa git derim gerçi evde çocukla zor olur ama 1 saatini falan ayırabilirsin bence

senin bu günkü yemeğin belli yani börülce plav
honzo bu erkekler anacım sen istemeden kendileri düşünmkezki:82: isteyincede anlamı mı kalır demi yawww
nerden bildinn
yok kız bizimki çok düşünceli değildir hediye bile almadı düşün yani..gerçi bende almamıştım zaten:97:

ufaklık mutfaktayken ağlıyor önüme geçiyor hiç bişi yaptırmıyor

günaydınnnnnnnn

he bacım yapalımda baksana nasıl yapacaksaksenle ben birde sevo kocalarla girip çıkıyoruz eve yawww
bende istiyorum ama hangi araya şıkıştırsam da yapsam acebaa zorr

işyerinde müsait olduğunda yaz hazırla eve gidince koyman gerekn yerlere koy

duru bacım diyetemi başlıycan gülüm ...spor salonuna gitmeye zamanın varsa sproa git derim gerçi evde çocukla zor olur ama 1 saatini falan ayırabilirsin bence

doğum günüde olur canım
başlamak istiyorum nurcikim spor salonuna zaman yok ben eve gidince anneler hemen evine gidiyor 1 saat daha bakın diyemem zaten yoruyor onları
aman yaa şu kilo neden varki

nerden bildinn
yok kız bizimki çok düşünceli değildir hediye bile almadı düşün yani..gerçi bende almamıştım zaten:97:

benimki ecicik daha ince yani
yazık kocıcm tek güllü çiçek yaptırmış bana bide 13 mumlu pasta almışanlatmıştımyaa
pastanın mor kartonunu da kesmiş üzerine keçeli kalemle seni seviyorum aşkım yazmışiyiki varsın yazmış bide onuda pastaya dayamışçok hoşuma gitmişti amaa

Son düzenleme:
ama honzo ya işte sonradan afedersiniz mıçtı- batırdı
bunları hazırlamış çıkmış evdenbende gittim güzel sürpriz oldu yemek felan hazırladım, arıyorum adamı hadi gel arkadaşlarıyla balığa gitmiş te bırakıp gelemiyomuş onları ayyyyyyyyyy çok sinir olmuştum sonradan
bende duş alıp üzerrimi değiştirecektim yapmadım sinirdenamaaaaa ne farkeder onlara önemli olan dışı geğilki hiç bişeysiz halii

Erkekler kadınlar kadar bu konularda başarılı değiller
bizler daha hassas düşünüyoruz onlar için özel günler hiçbişi ifade etmiyor
eşimde bana doğum günümde cep tel almış ama veriliş tarzı aynen şöle
çantanın içinde mutfağa bırakmış ama alıp vermek yok ben mutfağa giriyorum falan ama bakmıyorum ne bileyim eşimde en sonunda eşşeklik etmede açsana senin olduğunu biliyosun bilmezlikten geliyosun dedi bende dedimki ne kadar kabasın hem hediye alıyosun hemde vermiyosun birde eşşeklik etme diyosun dedim nerden bileyim ben müneccimmiyim dedim güldü işte öyle

ne güzel bi gün geçirmişiniz nurcanım allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallalh

amann boşverr duru bacımm ne uğraşıyon diyetle miyetle ye iç .s.ç keyfine bak:)))zaten ege bey arkasından koşturuyor seni bu da bir nevi spor aslında :))
bu kiloları niye alıyoruzzz yaaa

evet söylemiştin hatta ikiniz aynı pastaneden aynı pastadan almıştınız:))

:95::95::95::95::95::95::95::95: gelde delirmee

günaydın canlarım sabah ben korka korka hastaneye gittim son zamanlarda 1 haftadır sağ karnım çok ağrıyordu herkes apandis dedi çıktı korktum artık ameliyat olmaktan bıktım herşeyden bıktım bir an dr gittim çok iyi bi dr a denk düştüm ilk önce elle muayene etti acıyor mu falan yok dedim ben dokunduğum anda zıplaman sıçraman lazım apandis böyle bişi dedi ne olur olmaz idrar tahlil verelim dedi bide baş dönmesini söyledim kan tahlil hepsini yaptırdı sonuç herşey tertemiz şükür allahıma dedim peki neden ağrıyor dedim gaz sıkışmasından şüpheleniyorum dedi ilaç verdi bitince gel kontrol edecem tekrar bunlar fayda etmezse başka bi yöndem uygulayacam dedii rahatladım şu anda derin derin nefes alıyorum ve allahıma şükürler olsun diyorummm

ablacım senin kocayla benim kocayı en iyisi bi yere kapattıralım benimkisi öyle yapmıyor ama anlayışsız ve sinirliiii herşeye sinirleniyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…