Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evde bir aydınlık ferahlık oluyo temizlikten sonra darısı başıma diyim benimde temizlik zamanım geldi bugün yavaş yavaş başlıyım haftasonuna kadar bitiririm haftasonuda rahat rahat oturur dinlenirim

ayyy aynenn ipeğimmm evimm çok beter durumdaaa offf yemek dahi yapmıyorum doğru dürüst yaa ohaoldumsmile bende bu akşam başlamak istiyorum yavaş yavaş yapayım hergün hafta sonu yoksa bitmiyo kaydirigubbakcemile2 yaprak dökümü var yaa bugündeee neyse özeti bitene kadar yaparımmm diyorumm eve gidiyomm bi yorgun oluyorumkii yemek yiyince ağırlaşıyomm sırnaşık şey sonra ne iş güç hiç önemli gelmiyo

BEN EN ÇOK ŞU ELEMEKLERİMİZİ SATABİLME İMKANLARINI SAĞLADIĞI İÇİN SEVİNDİM SIRF ONUN İÇİN ALDIM KARTI BAKALIM NE ZAMAN MAĞAZA ALMAYA BAŞLIYACAK BEN OZAMANA KADAR YAVAŞ YAVAŞ YAPAYIM BİŞEYLER:hulya:

akşam yemeğinden sonra hem ağırlık banada çöküyo hemde eşimle bir oturalım yanında iş yapmıyım diyorum bende iş yapmıyorum eve gidince eşim spordan gelene kadar ne yaparsam yapıyorum

deseneee hepimizzz ağlama modunda olucaz bu akşammm :roflol: herkes yaprak dökümü izliyoo çünküüü :a015: neyseki bikaç bölümdür pek ağlamalı olmadıı yoksa çarşamba günleri ağlama günüm oluyo şutarafagitti

benimde sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyo başka da bi şey yok ama biraz önce wcde aklıma geldi ben boşuna hevesleniyorum aşılam yüzünden belki günüm değişmiştir onu hiç düşünmedim sizide boşuna sıkıyorum meşgul ediyorum

ben son bir kaç haftadır çok keyifle izliyorum ferhundenin
başına gelenler çok hoşuma gidiyo :dance:

aşılama ve tüp tedavileinden sonra kendiliğinden hamile kalnları çok duydum bu neden sende olmayasınki

aplammm inşallah hamişsindirrrrrrr ama belki diyosun küçücük bi ihtimall inşallahhhhhhhh bebiş gelmiştirrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…