- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evde bir aydınlık ferahlık oluyo temizlikten sonra darısı başıma diyim benimde temizlik zamanım geldi bugün yavaş yavaş başlıyım haftasonuna kadar bitiririm haftasonuda rahat rahat oturur dinlenirim
aaa ben inanırmısın daha özelliklerini avantajlarını bilmiyorum 20 tl idi bazı tüp bebek merkezlerinde indirim sağlaması için başvurdum fırsat bulupta incelemedim hiçç bilmiyorumkismile vay bee avantajları varr birde şu özel mesajda bekleme süresi varya ondada beklemicez çat çat göndercez alkisalkisalkis :roflol:
TAMAM DEDİM :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
ayyy aynenn ipeğimmm evimm çok beter durumdaaa offf yemek dahi yapmıyorum doğru dürüst yaa ohaoldumsmile bende bu akşam başlamak istiyorum yavaş yavaş yapayım hergün hafta sonu yoksa bitmiyo kaydirigubbakcemile2 yaprak dökümü var yaa bugündeee neyse özeti bitene kadar yaparımmm diyorumm eve gidiyomm bi yorgun oluyorumkii yemek yiyince ağırlaşıyomm sırnaşık şey sonra ne iş güç hiç önemli gelmiyo
evet yaa bu gece yaprak dökümü var... bende iptalim ozaman....
BEN EN ÇOK ŞU ELEMEKLERİMİZİ SATABİLME İMKANLARINI SAĞLADIĞI İÇİN SEVİNDİM SIRF ONUN İÇİN ALDIM KARTI BAKALIM NE ZAMAN MAĞAZA ALMAYA BAŞLIYACAK BEN OZAMANA KADAR YAVAŞ YAVAŞ YAPAYIM BİŞEYLER:hulya:
ipekcimm hiç bir belirtim olmadı desem inan.... göğüslerdeki şişkinlikte daha sonradan oldu... zaten o yüzden ihtimal vermiyordum... sadece sık idrara çıkıyordum.. birde kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı... başkada bir belirti yoktu....
deseneee hepimizzz ağlama modunda olucaz bu akşammm :roflol: herkes yaprak dökümü izliyoo çünküüü :a015: neyseki bikaç bölümdür pek ağlamalı olmadıı yoksa çarşamba günleri ağlama günüm oluyo şutarafagitti
benimde sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyo başka da bi şey yok ama biraz önce wcde aklıma geldi ben boşuna hevesleniyorum aşılam yüzünden belki günüm değişmiştir onu hiç düşünmedim sizide boşuna sıkıyorum meşgul ediyorum
bu arada kızlar nevo gelmedi daha yaa
ben son bir kaç haftadır çok keyifle izliyorum ferhundenin
başına gelenler çok hoşuma gidiyo :dance:
bu arada kızlar nevo gelmedi daha yaa
ben son bir kaç haftadır çok keyifle izliyorum ferhundenin
başına gelenler çok hoşuma gidiyo :dance:
benimde sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyo başka da bi şey yok ama biraz önce wcde aklıma geldi ben boşuna hevesleniyorum aşılam yüzünden belki günüm değişmiştir onu hiç düşünmedim sizide boşuna sıkıyorum meşgul ediyorum
aplammm inşallah hamişsindirrrrrrr ama belki diyosun küçücük bi ihtimall inşallahhhhhhhh bebiş gelmiştirrrrrrrrrrr
ya kızlar sonuç negetif malesefffffffffffffffffffffffffffffffff
ya kızlar sonuç negetif malesefffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?