Erkekler kadınlar kadar bu konularda başarılı değiller
bizler daha hassas düşünüyoruz onlar için özel günler hiçbişi ifade etmiyor
eşimde bana doğum günümde cep tel almış ama veriliş tarzı aynen şöle
çantanın içinde mutfağa bırakmış ama alıp vermek yok ben mutfağa giriyorum falan ama bakmıyorum ne bileyim eşimde en sonunda eşşeklik etmede açsana senin olduğunu biliyosun bilmezlikten geliyosun dedi bende dedimki ne kadar kabasın hem hediye alıyosun hemde vermiyosun birde eşşeklik etme diyosun dedim nerden bileyim ben müneccimmiyim dedim güldü işte öyle
teşekkür ederim kalbimin en güzel yerini işgal eden arkideşşne güzel bi gün geçirmişiniz nurcanım allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallalh
günaydın kalbimmmm
seninkide değişik bir erkek türü haa
teşekkür ederim kalbimin en güzel yerini işgal eden arkideşş
hıhhhhh buyur burdan yakErkekler kadınlar kadar bu konularda başarılı değiller
bizler daha hassas düşünüyoruz onlar için özel günler hiçbişi ifade etmiyor
eşimde bana doğum günümde cep tel almış ama veriliş tarzı aynen şöle
çantanın içinde mutfağa bırakmış ama alıp vermek yok ben mutfağa giriyorum falan ama bakmıyorum ne bileyim eşimde en sonunda eşşeklik etmede açsana senin olduğunu biliyosun bilmezlikten geliyosun dedi bende dedimki ne kadar kabasın hem hediye alıyosun hemde vermiyosun birde eşşeklik etme diyosun dedim nerden bileyim ben müneccimmiyim dedim güldü işte öyle
amann boşverr duru bacımm ne uğraşıyon diyetle miyetle ye iç .s.ç keyfine bak:)))zaten ege bey arkasından koşturuyor seni bu da bir nevi spor aslında :))
bu kiloları niye alıyoruzzz yaaa
evet söylemiştin hatta ikiniz aynı pastaneden aynı pastadan almıştınız:))
:95::95::95::95::95::95::95::95: gelde delirmee
günaydın canlarım sabah ben korka korka hastaneye gittim son zamanlarda 1 haftadır sağ karnım çok ağrıyordu herkes apandis dedi çıktı korktum artık ameliyat olmaktan bıktım herşeyden bıktım bir an dr gittim çok iyi bi dr a denk düştüm ilk önce elle muayene etti acıyor mu falan yok dedim ben dokunduğum anda zıplaman sıçraman lazım apandis böyle bişi dedi ne olur olmaz idrar tahlil verelim dedi bide baş dönmesini söyledim kan tahlil hepsini yaptırdı sonuç herşey tertemiz şükür allahıma dedim peki neden ağrıyor dedim gaz sıkışmasından şüpheleniyorum dedi ilaç verdi bitince gel kontrol edecem tekrar bunlar fayda etmezse başka bi yöndem uygulayacam dedii rahatladım şu anda derin derin nefes alıyorum ve allahıma şükürler olsun diyorummm
canımm yaa çok geçmiş olsunnn benimde o ağrılar ara ara oluyo benimde sağ tarafımda olur hep ve her seferinde apandist korkusuyla doktora gidiyorum hiç bişey bulmazlar biri üşütmekten diyo biri senin doktorun gibi gaz sıkışması diyor kimide kabızlıktan bağırsakların iyi çalışmadığından yapar diyo kabızlık sorunu devamlı var zatengünaydın canlarım sabah ben korka korka hastaneye gittim son zamanlarda 1 haftadır sağ karnım çok ağrıyordu herkes apandis dedi çıktı korktum artık ameliyat olmaktan bıktım herşeyden bıktım bir an dr gittim çok iyi bi dr a denk düştüm ilk önce elle muayene etti acıyor mu falan yok dedim ben dokunduğum anda zıplaman sıçraman lazım apandis böyle bişi dedi ne olur olmaz idrar tahlil verelim dedi bide baş dönmesini söyledim kan tahlil hepsini yaptırdı sonuç herşey tertemiz şükür allahıma dedim peki neden ağrıyor dedim gaz sıkışmasından şüpheleniyorum dedi ilaç verdi bitince gel kontrol edecem tekrar bunlar fayda etmezse başka bi yöndem uygulayacam dedii rahatladım şu anda derin derin nefes alıyorum ve allahıma şükürler olsun diyorummm
günaydın canım geçmiş olsunyumurtlama zamanındada olur öyle ağılar yani hafifi sancı şeklinde oda olabilirmi acaba
canımm yaa çok geçmiş olsunnn benimde o ağrılar ara ara oluyo benimde sağ tarafımda olur hep ve her seferinde apandist korkusuyla doktora gidiyorum hiç bişey bulmazlar biri üşütmekten diyo biri senin doktorun gibi gaz sıkışması diyor kimide kabızlıktan bağırsakların iyi çalışmadığından yapar diyo kabızlık sorunu devamlı var zaten
amann boşverr duru bacımm ne uğraşıyon diyetle miyetle ye iç .s.ç keyfine bak:)))zaten ege bey arkasından koşturuyor seni bu da bir nevi spor aslında :))
bu kiloları niye alıyoruzzz yaaa
evet söylemiştin hatta ikiniz aynı pastaneden aynı pastadan almıştınız:))
:95::95::95::95::95::95::95::95: gelde delirmee
günaydın canlarım sabah ben korka korka hastaneye gittim son zamanlarda 1 haftadır sağ karnım çok ağrıyordu herkes apandis dedi çıktı korktum artık ameliyat olmaktan bıktım herşeyden bıktım bir an dr gittim çok iyi bi dr a denk düştüm ilk önce elle muayene etti acıyor mu falan yok dedim ben dokunduğum anda zıplaman sıçraman lazım apandis böyle bişi dedi ne olur olmaz idrar tahlil verelim dedi bide baş dönmesini söyledim kan tahlil hepsini yaptırdı sonuç herşey tertemiz şükür allahıma dedim peki neden ağrıyor dedim gaz sıkışmasından şüpheleniyorum dedi ilaç verdi bitince gel kontrol edecem tekrar bunlar fayda etmezse başka bi yöndem uygulayacam dedii rahatladım şu anda derin derin nefes alıyorum ve allahıma şükürler olsun diyorummm
ablacım senin kocayla benim kocayı en iyisi bi yere kapattıralım benimkisi öyle yapmıyor ama anlayışsız ve sinirliiii herşeye sinirleniyorrrrr
seninkide değişik bir erkek türü haa
teşekkür ederim kalbimin en güzel yerini işgal eden arkideşş
hıhhhhh buyur burdan yak
evet nurcikkpastaları hep ordan aldığımızdan denk gelmiş işte
neyse bende çok uzatmadım artık tadımızı kaçmasın
duru bacım sende akşamları egeyi arabsına bindirhızlı tempolu yürüyüş yap olmazmı öyle
benim kardeşim öyle yapıyor her akşam alıyor bebişi arabaya yürüyorvalla bekarlık halinden de zayıf şu anda, normalde kiloluydu zaten şimdi baya toparlanmış halada devam ediyorr
bende öyle düşünmüştüm arife günü çok kötüydüm dr hemen hastaneye gel dedi benim yumurta sol daymış ama ben sancımı sağdan çekiyorum dr da anlam veremedi ama o gün çok yorulmuştum çok yorulunca basınç yapıyor yorulmayayım iyyiim üstelik bugün yarın adet olmam lazım aslında dün olacaktım hala gelmedi bekliyorummm
spor oluyoda yinede alıyom
geçmiş olsun çok şükür gaz sıkışması demekki ilçalar fayda verir inşallah geçer
sorma kocaları benimkisi türünün son örneği
heeeee aynen öyle ne yapcan işte atsam atılmıyo satsam satılmıyo
akşamları çıkarıyorum canım yürüyorum ama yok
bazen üşütüncede oluyor canım :94: artık havalar daha serin ama biz hala aynı hava gibi takılıyoruz,dikkat et kendine
çok teşekkür ederimmm benim valla canım çok tatlıdır 1 aydır akşamları patikle yatarım hiç üşütmeyeye çalışırım bi üşüttüm mü hasta olurum zaten bi kaç ker eüşüttüm ondan oldu bide artık vucüt beni taşıyamıyor sanırım bütün işlerin hepsi bana bakıyor o kadar yoruluyorum ki hiç anlayış ve annem dışında yardım eden yok hep annem nereye kadar annemde hem annesine hem kaynanasına bide bana koşuyor anneme bişey olacak diye ödüm patlıyor vallahiiiii
çiğdem yazık annene yaaa
hemde nasıl yazık üzülüyorum anneme çok hemdee hergün dua ederim allahım başımızdan eksik etmesin herşeyimiz oldu sağ kolumuzallahım uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin
hemde nasıl yazık üzülüyorum anneme çok hemdee hergün dua ederim allahım başımızdan eksik etmesin herşeyimiz oldu sağ kolumuzallahım uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin
Kızlar çıkıyorumm başım ağrımaya başladı yine ,gidip uzanayım eşimde gelmek üzere zaten ,görüşürüz
selam kızlar nurcan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çiğdemcim geçmiş olsun büyük ihtimal gaz sancısıdır o ben de çok sık çekerim giderek şiddetlenen bi sancı oluyo hemen ilaçlarımı içmessem acillik olurum kesin duru tarfil sizler nasılsınız kızlar ben dün gece sabaha kadar uyumadım eşim gece şirkette kaldı annemler de adapazarına gittiler çok tırstım cenazeden etkilendim bayağı hava aydınlanınca yattım yatağıma öle işte yarın adapazarına kına gecesine gidicez kalmadan dönücez c.tesi arkadaşımın düğünü var çorluda oraya gidicez pazar da başka bi ark. kınası var sonraki haftalarda da hep düğün artık bööyyykkk geldi düğünden yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?