Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

seninkide değişik bir erkek türü haa
ne güzel bi gün geçirmişiniz nurcanım allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallalh
günaydın kalbimmmm
teşekkür ederim kalbimin en güzel yerini işgal eden arkideşş

hıhhhhh buyur burdan yak

evet nurcikk pastaları hep ordan aldığımızdan denk gelmiş işte
neyse bende çok uzatmadım artık tadımızı kaçmasın

duru bacım sende akşamları egeyi arabsına bindir hızlı tempolu yürüyüş yap olmazmı öyle
benim kardeşim öyle yapıyor her akşam alıyor bebişi arabaya yürüyorvalla bekarlık halinden de zayıf şu anda, normalde kiloluydu zaten şimdi baya toparlanmış halada devam ediyorr

günaydın canım geçmiş olsun yumurtlama zamanındada olur öyle ağılar yani hafifi sancı şeklinde oda olabilirmi acaba

canımm yaa çok geçmiş olsunnn benimde o ağrılar ara ara oluyo benimde sağ tarafımda olur hep ve her seferinde apandist korkusuyla doktora gidiyorum hiç bişey bulmazlar biri üşütmekten diyo biri senin doktorun gibi gaz sıkışması diyor kimide kabızlıktan bağırsakların iyi çalışmadığından yapar diyo kabızlık sorunu devamlı var zaten

günaydın canım geçmiş olsun yumurtlama zamanındada olur öyle ağılar yani hafifi sancı şeklinde oda olabilirmi acaba

bende öyle düşünmüştüm arife günü çok kötüydüm dr hemen hastaneye gel dedi benim yumurta sol daymış ama ben sancımı sağdan çekiyorum dr da anlam veremedi ama o gün çok yorulmuştum çok yorulunca basınç yapıyor yorulmayayım iyyiim üstelik bugün yarın adet olmam lazım aslında dün olacaktım hala gelmedi bekliyorummm

bide canım ayaklarımızı üşütmememiz lazım dikkat edelim kendimize valla kararı vermiştim tekrar eskiye döndüm bundan sonra sıvı şeyler yiyecem hep dikat edecem yememe içmeme inşallah ilaçın faydasını görürüm aman aoppandis olmasın yeter ki rabbim hayırlısını versin

spor oluyoda yinede alıyom

ablacım senin kocayla benim kocayı en iyisi bi yere kapattıralım benimkisi öyle yapmıyor ama anlayışsız ve sinirliiii herşeye sinirleniyorrrrr

geçmiş olsun çok şükür gaz sıkışması demekki ilçalar fayda verir inşallah geçer
sorma kocaları benimkisi türünün son örneği

seninkide değişik bir erkek türü haa

teşekkür ederim kalbimin en güzel yerini işgal eden arkideşş

heeeee aynen öyle ne yapcan işte atsam atılmıyo satsam satılmıyo

akşamları çıkarıyorum canım yürüyorum ama yok

bazen üşütüncede oluyor canım :94: artık havalar daha serin ama biz hala aynı hava gibi takılıyoruz,dikkat et kendine

kızlar ben yoğurdu düzenli olarak yersem hiç kabız olmuyorumartık bu kesinleşti hergün mutlaka yerim önceden haftada 1 kere zor giderdim wc yee benimde berbat oluyordu bağırsak sisteminçok şükür yoğurtla düzelttim
sizde böyle bişey keşfedebilirsinizzzz ne iyi geliyorsa

bazen üşütüncede oluyor canım :94: artık havalar daha serin ama biz hala aynı hava gibi takılıyoruz,dikkat et kendine

çok teşekkür ederimmm benim valla canım çok tatlıdır 1 aydır akşamları patikle yatarım hiç üşütmeyeye çalışırım bi üşüttüm mü hasta olurum zaten bi kaç ker eüşüttüm ondan oldu bide artık vucüt beni taşıyamıyor sanırım bütün işlerin hepsi bana bakıyor o kadar yoruluyorum ki hiç anlayış ve annem dışında yardım eden yok hep annem nereye kadar annemde hem annesine hem kaynanasına bide bana koşuyor anneme bişey olacak diye ödüm patlıyor vallahiiiii

çiğdem yazık annene yaaa

Kızlar çıkıyorumm başım ağrımaya başladı yine ,gidip uzanayım eşimde gelmek üzere zaten ,görüşürüz

selam kızlar nurcan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çiğdemcim geçmiş olsun büyük ihtimal gaz sancısıdır o ben de çok sık çekerim giderek şiddetlenen bi sancı oluyo hemen ilaçlarımı içmessem acillik olurum kesin duru tarfil sizler nasılsınız kızlar ben dün gece sabaha kadar uyumadım eşim gece şirkette kaldı annemler de adapazarına gittiler çok tırstım cenazeden etkilendim bayağı hava aydınlanınca yattım yatağıma öle işte yarın adapazarına kına gecesine gidicez kalmadan dönücez c.tesi arkadaşımın düğünü var çorluda oraya gidicez pazar da başka bi ark. kınası var sonraki haftalarda da hep düğün artık bööyyykkk geldi düğünden yaaaa

Kızlar çıkıyorumm başım ağrımaya başladı yine ,gidip uzanayım eşimde gelmek üzere zaten ,görüşürüz

güle güle canım git dinlen

hoşgeldin canım etkilendin demek okuyup yatsaydın keşke
ne çok düğününüz var abuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…