Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güle güle canım git dinlen

hoşgeldin canım etkilendin demek okuyup yatsaydın keşke
ne çok düğününüz var abuuuuuuuuuuu

hep okudum zaten sonra geçti evet kız sene başından beri geberdik düğün düğün gezmekten 12 13 düğüne gitmiş olacak bu sene kınalar da hariç tabii

teşekkür ederim ablacımmm ilaçlar iyi gelir inşallahh ablacımmm amanın ne çok düğünün var be ablacım şaşırdımm rekor kırdınız :))

maraba arkadaşlar kimseler gelmemiş
bebekdls işte insan etkileniyor canım ister istemez ben daha beterim sorma
bol bol oku zamanla geçer canım

hmm tamam sustum haydi tanışalım eee nerden katılıyosun falan filan klasik soruları sordum say kısmetse sezercik olacak ama bu taş kırma konusunu hiç düşünmedim yeterki sağlıkla kucağıma alayımda bi şekilde düşürebilirm diye düşünüyorm düşüremesemde en azından yaşadığım ağrılar için ilaç vs kullanabilir bi lşekilde çözümüne bakarım bakalım kısmette ne varsa onu görücez hayatım ...
hmm tedavi konusunda hayırlı zaman ne zamansa nasıl olacaksa üzülmiceğin şekilde öylşe olsun inşallah

tubişim az kaldı dayan canım o taşta otursun oturduğu yerde yeni evin nasıl memnunmusun, bende izinde (evdeydim) işte böyle
dayanmaya çalışıyorum canımm...
evimden memnunum şimdilik inşallah kışında sıcak olursa değmeyin keyfime ooh iznin tadını çıkar canımm

canım başarılar diliyorum inşallah emeğinin karşılığını görürsün bu arada ekimde antalya yolcususun değilmi

geçmiş olsun canımm üşütmemeye dikkat ettinmi belki onunla alakalıdır inşallah önemli bişey değildir

sanada merabaaaaaa tatlişkommmmnaber nasılsın

iyiyim ablacım sen nasılsın fıstık ablammm

teşekkür ederim tubişim evet üşüttüm ben bi kere onun acısı çıkıyor sankii dikkat edecem artıkk

sen öyle diyosan hayırlısı olsun canımdoğumun sağlıkla olsunda gerisi kolay hallolur inşallaho meret taş eşimdede var her ne kadar acısını çekmesemde çekeni görüyorum 10 ml bizimki kırılmalık yani
kız sevo ekimde dğil eylülde gelecek 15 gün sonr felan burda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…