güle güle canım git dinlen
hoşgeldin canım etkilendin demek okuyup yatsaydın keşke
ne çok düğününüz var abuuuuuuuuuuu
hep okudum zaten sonra geçti evet kız sene başından beri geberdik düğün düğün gezmekten 12 13 düğüne gitmiş olacak bu sene kınalar da hariç tabii
rekor kırmışsınız aman yarabbiiimmmm 12 13 müüüü
hee valla sırf benim 3 kız ark. evleniyo hem de 2 si aynı günde eşimin 5 6 ark. bikaç da akraba var
söylecek bişi bulamadım
kız duru facem kitlendi girmiyorum:26:
benimde bilgisayar yavaş
zaten yemeğe incem pınarım
selam kızlar nurcan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çiğdemcim geçmiş olsun büyük ihtimal gaz sancısıdır o ben de çok sık çekerim giderek şiddetlenen bi sancı oluyo hemen ilaçlarımı içmessem acillik olurum kesin duru tarfil sizler nasılsınız kızlar ben dün gece sabaha kadar uyumadım eşim gece şirkette kaldı annemler de adapazarına gittiler çok tırstım cenazeden etkilendim bayağı hava aydınlanınca yattım yatağıma öle işte yarın adapazarına kına gecesine gidicez kalmadan dönücez c.tesi arkadaşımın düğünü var çorluda oraya gidicez pazar da başka bi ark. kınası var sonraki haftalarda da hep düğün artık bööyyykkk geldi düğünden yaaaa
maraba arkadaşlar kimseler gelmemiş
bebekdls işte insan etkileniyor canım ister istemezben daha beterim sorma
bol bol oku zamanla geçer canım
meraba merabaaaaaaaa
hmm tamam sustum haydi tanışalım eee nerden katılıyosun falan filan klasik soruları sordum saytuğbişimmmm canım he gı o benim işteböyle daha iyi oldu çaktırma
aslında aklıma ne geldi benim tuğbişdoğumun sezeryenle olursa taşınıda kırdırabilirsin canım olmazmıı acebaaaki
eğer büyükse ve düşüremeyeceğin şekildeyse tabi iki kere acı çekmemiş olursun canım doktor büyük küçük bişey demiyomuu?
benim tüp bebe olacak kesinama günü ayı belli değil
raporla olamıcamdan zorluyor bizi biraz, ama belki kredi çeker hallederiz kesin değil daha bu düşüncemiz de sadece konusu geçti
dayanmaya çalışıyorum canımm...tubişim az kaldı dayan canım o taşta otursun oturduğu yerde yeni evin nasıl memnunmusun, bende izinde (evdeydim) işte böyle
canım başarılar diliyorum inşallah emeğinin karşılığını görürsün bu arada ekimde antalya yolcususun değilmiherkese günaydınlarrr herkes iyidir inşallahh
kızlar ben çıkıyorum size haber vermek istedim bu hafta sınavlarım var işten fırsat bulunca buraya geliyorum ders çalışmıyorum o yüzden haftasonuna kadar sıklıkla gelemeyebilirim haberiniz ola
öptüm sizlerii
geçmiş olsun canımm üşütmemeye dikkat ettinmi belki onunla alakalıdır inşallah önemli bişey değildirgünaydın canlarım sabah ben korka korka hastaneye gittim son zamanlarda 1 haftadır sağ karnım çok ağrıyordu herkes apandis dedi çıktı korktum artık ameliyat olmaktan bıktım herşeyden bıktım bir an dr gittim çok iyi bi dr a denk düştüm ilk önce elle muayene etti acıyor mu falan yok dedim ben dokunduğum anda zıplaman sıçraman lazım apandis böyle bişi dedi ne olur olmaz idrar tahlil verelim dedi bide baş dönmesini söyledim kan tahlil hepsini yaptırdı sonuç herşey tertemiz şükür allahıma dedim peki neden ağrıyor dedim gaz sıkışmasından şüpheleniyorum dedi ilaç verdi bitince gel kontrol edecem tekrar bunlar fayda etmezse başka bi yöndem uygulayacam dedii rahatladım şu anda derin derin nefes alıyorum ve allahıma şükürler olsun diyorummm
sanada merabaaaaaa tatlişkommmm naber nasılsın
hmm tamam sustum haydi tanışalım eee nerden katılıyosun falan filan klasik soruları sordum saykısmetse sezercik olacak ama bu taş kırma konusunu hiç düşünmedim yeterki sağlıkla kucağıma alayımda bi şekilde düşürebilirm diye düşünüyorm düşüremesemde en azından yaşadığım ağrılar için ilaç vs kullanabilir bi lşekilde çözümüne bakarım bakalım kısmette ne varsa onu görücez hayatım ...
hmm tedavi konusunda hayırlı zaman ne zamansa nasıl olacaksa üzülmiceğin şekilde öylşe olsun inşallah
dayanmaya çalışıyorum canımm...
evimden memnunum şimdilik inşallah kışında sıcak olursa değmeyin keyfimeooh iznin tadını çıkar canımm
canım başarılar diliyorum inşallah emeğinin karşılığını görürsün bu arada ekimde antalya yolcususun değilmi
geçmiş olsun canımm üşütmemeye dikkat ettinmi belki onunla alakalıdır inşallah önemli bişey değildir
hmm tamam sustum haydi tanışalım eee nerden katılıyosun falan filan klasik soruları sordum saykısmetse sezercik olacak ama bu taş kırma konusunu hiç düşünmedim yeterki sağlıkla kucağıma alayımda bi şekilde düşürebilirm diye düşünüyorm düşüremesemde en azından yaşadığım ağrılar için ilaç vs kullanabilir bi lşekilde çözümüne bakarım bakalım kısmette ne varsa onu görücez hayatım ...
hmm tedavi konusunda hayırlı zaman ne zamansa nasıl olacaksa üzülmiceğin şekilde öylşe olsun inşallah
dayanmaya çalışıyorum canımm...
evimden memnunum şimdilik inşallah kışında sıcak olursa değmeyin keyfimeooh iznin tadını çıkar canımm
canım başarılar diliyorum inşallah emeğinin karşılığını görürsün bu arada ekimde antalya yolcususun değilmi
geçmiş olsun canımm üşütmemeye dikkat ettinmi belki onunla alakalıdır inşallah önemli bişey değildir
bu şarkı sizi anlatıyorrrrrrrrr benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?