Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne diyelim canım bende şimdi üzüldüm inan .yinede belli olmaz canım 2 gün daha bekle olmazsa yine sabah ilk idrarınla yaparsın bu sefer:kedi:

kızlaaar ben geldiim ama ağrıdan kıvranıyorum böbreklerim öldürüyo beni hem kasıklarım hem böbreklerim eğilip doğrulamıyorum böbrek için ürolojimi bakıyo sabah gideyim tabi bu ağrıyla sabaha çıkarmıyım bilmem

bencede elg kedersizin dediği gibi olmazsan ilk idararla dene
olmazsada sağlık olsun canımm herşeyin hayırlı bir zamanı vardır

bu arada nevo nerelerde gelmedimi hala dr dan kedersiz bana bi akıl ver bacım bel boşluğum yan taraflar yani böbrek değilmi sen nasıl atlattın göz altlarım şişti rengim sarardı anaaaaaaaaaam ölüyomuyum yoksa yavrumu görüp kucağıma almadan..

hoşgeldinn ablacımm geçmiş olsun sıcak tut kendinni sıcakk bişeyler iç belki faydası olurr

canım kum falan dökuyo olmayasın

canım kum falan dökuyo olmayasın

anlamadım gitti iki gündür hafif ağrılıydı şimdi hareket dahi edemiyorum bişi döküldüğüde yok offf bıktım bu hastalıklardan korkuyorum enfeksiyon olduysa bebek için kullandığım ilaçlarında faydası olmıcakmafoldumben

bnde daha önce boşluğum böbragimin agrısı gibiydi hareket edemydm kum döküyomusum o yzden sordm canm

geçmiş olsun canım

saol hayatım geldi ama geçeceğe benzemiyo eşimde korkuyo iltihap oldu diye oda bi değişik beni düşünmüyo bebek olmuyodu artık hiç olmaz dedi bende bağırdım kapadım teli çokmu acımasız davrandım acaba bilmiyorumkismile

tubişim böbrekleri için üroloji bakıyor canım ..ayyy çok kötü bir ağrı çok iyi bilirim sıcak tut kendini gerçi benim ağrı hiç bir şekilde geçmiyordu.. acile gidip ağrı kesici yapana kadar kıvranıyordum resmen ..çok geçmiş olsun canım .. istersen acile git sende hemen baklıyor zatn idrardan.. kum falan düşürüyo olabilirsin yada üşütmüşsündür sen erzurum soğuğu çok serttir

bence sen değil senin eşin sana acımasız davranmış Çok üzgünüm çoook

acilin dr u anlarmı bilmemki bu akşamda yaprak dökümü var kıs gitsem diziyi kaçırırımkaydirigubbakcemile3 ama duramıyorumda belimi ağrıtıyo rengim benzim gitti gözlerim yuvasından patlamış gibi ne bileyim ya bi kurtulsam şu memleketten ölmeden hayırlısıyla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…