ya kızlar sonuç negetif malesefffffffffffffffffffffffffffffffff
canım kendimi suçlu hissetim biz ısrar etmesek test yapmıcaktın boşuna
üzdük seni
ne diyelim canım bende şimdi üzüldüm inan .yinede belli olmaz canım 2 gün daha bekle olmazsa yine sabah ilk idrarınla yaparsın bu sefer:kedi:
bencede elg kedersizin dediği gibi olmazsan ilk idararla dene
olmazsada sağlık olsun canımm herşeyin hayırlı bir zamanı vardır
kızlaaar ben geldiim ama ağrıdan kıvranıyorum böbreklerim öldürüyo beni hem kasıklarım hem böbreklerim eğilip doğrulamıyorum böbrek için ürolojimi bakıyo sabah gideyim tabi bu ağrıyla sabaha çıkarmıyım bilmem
bu arada nevo nerelerde gelmedimi hala dr dan kedersiz bana bi akıl ver bacım bel boşluğum yan taraflar yani böbrek değilmi sen nasıl atlattın göz altlarım şişti rengim sarardı anaaaaaaaaaam ölüyomuyum yoksa yavrumu görüp kucağıma almadan..
kızlaaar ben geldiim ama ağrıdan kıvranıyorum böbreklerim öldürüyo beni hem kasıklarım hem böbreklerim eğilip doğrulamıyorum böbrek için ürolojimi bakıyo sabah gideyim tabi bu ağrıyla sabaha çıkarmıyım bilmem
canım kum falan dökuyo olmayasın
anlamadım gitti iki gündür hafif ağrılıydı şimdi hareket dahi edemiyorum bişi döküldüğüde yok offf bıktım bu hastalıklardan korkuyorum enfeksiyon olduysa bebek için kullandığım ilaçlarında faydası olmıcakmafoldumben
geçmiş olsun canım
bu arada nevo nerelerde gelmedimi hala dr dan kedersiz bana bi akıl ver bacım bel boşluğum yan taraflar yani böbrek değilmi sen nasıl atlattın göz altlarım şişti rengim sarardı anaaaaaaaaaam ölüyomuyum yoksa yavrumu görüp kucağıma almadan..
slm kızlar
uzun zamandır yazamadım anca kendime geldim.evdeyim artık ..sizler ne yaptınızz?
saol hayatım geldi ama geçeceğe benzemiyo eşimde korkuyo iltihap oldu diye oda bi değişik beni düşünmüyo bebek olmuyodu artık hiç olmaz dedi bende bağırdım kapadım teli çokmu acımasız davrandım acaba bilmiyorumkismile
tubişim böbrekleri için üroloji bakıyor canım ..ayyy çok kötü bir ağrı çok iyi bilirim sıcak tut kendini gerçi benim ağrı hiç bir şekilde geçmiyordu.. acile gidip ağrı kesici yapana kadar kıvranıyordum resmen ..çok geçmiş olsun canım .. istersen acile git sende hemen baklıyor zatn idrardan.. kum falan düşürüyo olabilirsin yada üşütmüşsündür sen erzurum soğuğu çok serttir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?