profil dediğim profilimizdeki resim yani bu robokop değilevet orkide yazan yer kişisel rütbe
Nuray cığım ben çıktım cnm Duru da gitti pc mi bozuldu acaba :26: öptüm cnm kusura bakma yalnız kalmış oldunkendine cici bak görüşmek üzere
selam güzellerim ben geldim,tatil biraz uzun sürdü ancak geldim nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni havadis.bende bi durum yok annoşumu ve 7 haylaz yeğenimi bir arada gördüm süperdi.haftaya perşembe kontrole gidicem innşallah cinsiyet belli olacak bakalım,onun dşında bacak ağrılarım başladı yemek yeme durumu yine kıt kanaat ama 49 olmuşum sanırsam börülcemin hacmidir artan.neyse kimsecikler yok herhal hepiciğinizi öpüyorum bir süred aha burdayım sonra çıkıcam öperim yavruslarım
şifacım sayende hepimizin profili şenlendi renklendi ellerine sağlık bacım çiğdemin takvimide çok güzel olmuş..inşallah çok geçmeden bu takvimler değişir gebelik takvimleri hazırlrsın bize ve kendine
canım benim seve seve yaptım :87:güle güle kullan hepsini ama harbi çıplak gibiydin öyle giyindin kuşandın bir renk geldi nickine hadi güle güle kolay gelsinn
slm kızlar nasılsınız ben bir haftadır uğrayamadım yoğun ev işlerim yüzünden kışlıklarla uğraştım iki gündürde biraz rahatsızım yazgünüü grip oldum:2::2::2::2: sizde ne var ne yok bakalım
herkese hayırlı cumalar olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin ve en kısa zamanda bizi meleklerimizle buluştursun
selam güzellerim ben geldim,tatil biraz uzun sürdü ancak geldim nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni havadis.bende bi durum yok annoşumu ve 7 haylaz yeğenimi bir arada gördüm süperdi.haftaya perşembe kontrole gidicem innşallah cinsiyet belli olacak bakalım,onun dşında bacak ağrılarım başladı yemek yeme durumu yine kıt kanaat ama 49 olmuşum sanırsam börülcemin hacmidir artan.neyse kimsecikler yok herhal hepiciğinizi öpüyorum bir süred aha burdayım sonra çıkıcam öperim yavruslarım
şifacım sayende hepimizin profili şenlendi renklendi ellerine sağlık bacım çiğdemin takvimide çok güzel olmuş..inşallah çok geçmeden bu takvimler değişir gebelik takvimleri hazırlrsın bize ve kendine
canım benim seve seve yaptım :87:güle güle kullan hepsini ama harbi çıplak gibiydin öyle giyindin kuşandın bir renk geldi nickine hadi güle güle kolay gelsinn
slm kızlar nasılsınız ben bir haftadır uğrayamadım yoğun ev işlerim yüzünden kışlıklarla uğraştım iki gündürde biraz rahatsızım yazgünüü grip oldum:2::2::2::2: sizde ne var ne yok bakalım
herkese hayırlı cumalar olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin ve en kısa zamanda bizi meleklerimizle buluştursun
hoşbulduk durum sen nasılsın bakalım nasıl geçti tatil dicem ama sen tatili çoktan unutmuşsun bile yine işin başından aşkın sanırım,çitosum sen nasılsın bakalım görüşmeyeli iyi misin hoş musun el öptün şeker topladın mı bakıyım
hoşbulduk yavru kuş ayyy dmeek kız tahmin ettin hadi inşallah bende öle tahmin ediyorum daha doğrusu öyle istiyorum desem daha doğru.yaa benim bağalntıda sorun mu var ne her cevap yadığımda kkya giriş şifresi istiyor tekrardan zaten face de giremiyorum şifre hatalı diyor la kim değiştirecek benim şifremi alla alla
canım hoş geldinçizelge mesajımın altında yeşil renkli tablo varya o oluyor
evlilik tarihimi belirttim mesela ve haliyle bebek özlemi çektiğimden dolayı not yazdım
anladm cnm çok tşk ederim hoş buldum
inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir bebişe kavuşturur seni de
ben de 2.5 yıllık evliyim. bebeğim yok. ben de çok istiyorum .Allah'ın i,zniyle en kısa zamanda olur inşallah
duruu ben iskeleti bahsetmiyommm ki :86: bu iskelet avatar resmin olmuş oluyorşifam iskeletimi seviyom biraz daha dursun hani ben yoğun oluyom ya beni anlatıyo, orkide yazan yere bir şey yazmıyorum bilerek
rica ederim tatlımdemi nurcanımm inşallahhhhhteşekkür ederim canım benim zaten çıplaklığımdan utanıyordum da belli etmemeye çalışıyordum bende :))
rica ederim cnm istersen sanada yaparım çizelgeanladm cnm çok tşk ederim hoş buldum
inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir bebişe kavuşturur seni de
ben de 2.5 yıllık evliyim. bebeğim yok. ben de çok istiyorum .Allah'ın i,zniyle en kısa zamanda olur inşallah
demi yaa nickine renk geldi ohhh güle güle kullan tekrar rica ederimayy ben avatarımı profilimi çok beğendim beeeee şifacım çok ama çok teşekkür ederim içim bi ferah bi aydınlık oldu beeee:)))
şifaam seni kırmadım değiştirdm
bugün yeryeri değiştiriyon amaninnnn
bu arada beğendinmi
laram kolay gelsin diyeyim
duruu ben iskeleti bahsetmiyommm ki :86: bu iskelet avatar resmin olmuş oluyorhani profilimiz varya tıklayınca oraya ait bir resim yok sende oraya eklemeni rica etmiştim amaa amaaaa orkideyi benim için kaldırmazmısın şikerim meselaaa şey yaz '' kk daki Şifanın arkadaşıyımm '' tabi şaka yaptım amaaaa beni seviyorsan yazarsın bişiler
rica ederim tatlımdemek utanıyordun :94: geçti gitti neyseki
rica ederim cnm istersen sanada yaparım çizelge(özel mesaj la evlendiğin tarih ve ne not yazmamı istersen belirt ilgilenirim hemen ) canım benim o güzel gönlüne duana sağlık ve aminn diyorum inşallah tez zamanda müjdelerimiz olsun
demi yaa nickine renk geldi ohhh güle güle kullan tekrar rica ederim
ayyyy çok yoruldum yaaaaaaaaa
kurtarın beniiiiiiii:84::84:
teşekkür ederim cnm ama olmamış kişifaam seni kırmadım değiştirdm
bugün yeryeri değiştiriyon amaninnnn
bu arada beğendinmi
laram kolay gelsin diyeyim
evet yaaaa renk geldi sayfama renkk
tamam abla geliyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?