Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam güzellerim ben geldim,tatil biraz uzun sürdü ancak geldim nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni havadis.bende bi durum yok annoşumu ve 7 haylaz yeğenimi bir arada gördüm süperdi.haftaya perşembe kontrole gidicem innşallah cinsiyet belli olacak bakalım,onun dşında bacak ağrılarım başladı yemek yeme durumu yine kıt kanaat ama 49 olmuşum sanırsam börülcemin hacmidir artan.neyse kimsecikler yok herhal hepiciğinizi öpüyorum bir süred aha burdayım sonra çıkıcam öperim yavruslarım

profil dediğim profilimizdeki resim yani bu robokop değil evet orkide yazan yer kişisel rütbe

Nuray cığım ben çıktım cnm Duru da gitti pc mi bozuldu acaba :26: öptüm cnm kusura bakma yalnız kalmış oldun kendine cici bak görüşmek üzere

şifam iskeletimi seviyom biraz daha dursun hani ben yoğun oluyom ya beni anlatıyo, orkide yazan yere bir şey yazmıyorum bilerek

melike hoşgeldin kuzum anacığını gördün demek ohhhh
minişimizin cinsiyeti az kaldı bende merak ettim hayırlsı olsun

demi nurcanımm inşallahhhhh

canım benim seve seve yaptım :87: güle güle kullan hepsini ama harbi çıplak gibiydin öyle giyindin kuşandın bir renk geldi nickine hadi güle güle kolay gelsinn

teşekkür ederim canım benim zaten çıplaklığımdan utanıyordum da belli etmemeye çalışıyordum bende :))

canım çok geçmiş olsunn dikkat et kendinee kolay gelsin sanada hayırlı cumalar canım

hoşgeldinnn minnak ablammmm nasılsın demek anneciğini ve haylaz yeğenlerinle iyi vakit geçirdin ne güzel kıyamam sana çok zayıfmışsın sen yaa hadi bakalım cinsiyet öğrenmeye az kaldııı deseneee kız olacak sankiii buda benim fikrimmm :)

demi nurcanımm inşallahhhhh

canım benim seve seve yaptım :87: güle güle kullan hepsini ama harbi çıplak gibiydin öyle giyindin kuşandın bir renk geldi nickine hadi güle güle kolay gelsinn

teşekkür ederim canım benim zaten çıplaklığımdan utanıyordum da belli etmemeye çalışıyordum bende :))

canım çok geçmiş olsunn dikkat et kendinee kolay gelsin sanada hayırlı cumalar canım

hoşgeldinnn minnak ablammmm nasılsın demek anneciğini ve haylaz yeğenlerinle iyi vakit geçirdin ne güzel kıyamam sana çok zayıfmışsın sen yaa hadi bakalım cinsiyet öğrenmeye az kaldııı deseneee kız olacak sankiii buda benim fikrimmm :)

hoşbulduk durum sen nasılsın bakalım nasıl geçti tatil dicem ama sen tatili çoktan unutmuşsun bile yine işin başından aşkın sanırım,çitosum sen nasılsın bakalım görüşmeyeli iyi misin hoş musun el öptün şeker topladın mı bakıyım

hoşbulduk yavru kuş ayyy dmeek kız tahmin ettin hadi inşallah bende öle tahmin ediyorum daha doğrusu öyle istiyorum desem daha doğru.yaa benim bağalntıda sorun mu var ne her cevap yadığımda kkya giriş şifresi istiyor tekrardan zaten face de giremiyorum şifre hatalı diyor la kim değiştirecek benim şifremi alla alla

ben iyiyim ablacvım öpmem miii ya evlendiğimden beri para toplayamıyorum be ablacım küçükte gösteriyorum üstelik ama napcan hani benim bayram param mı desem bidahkine acabaaa belki verirlerr
evet kız tahmin ediyorum nedenseee hayırlı ablacım eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim yeterki
allah allah çok ilginç neden hata veriyor ki acabaaaa:26:

canım hoş geldin çizelge mesajımın altında yeşil renkli tablo varya o oluyor

evlilik tarihimi belirttim mesela ve haliyle bebek özlemi çektiğimden dolayı not yazdım

anladm cnm çok tşk ederim hoş buldum
inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir bebişe kavuşturur seni de
ben de 2.5 yıllık evliyim. bebeğim yok. ben de çok istiyorum .Allah'ın i,zniyle en kısa zamanda olur inşallah

hoşgeldin canım inşalalh bir an önce kavuşursun canım bende 2.5 senelik evliyim hepimiz çok istiyoruz bir an önce kucağımza alırız inşallahhhhhhh

ayy ben avatarımı profilimi çok beğendim beeeee şifacım çok ama çok teşekkür ederim içim bi ferah bi aydınlık oldu beeee:)))

şifam iskeletimi seviyom biraz daha dursun hani ben yoğun oluyom ya beni anlatıyo, orkide yazan yere bir şey yazmıyorum bilerek
duruu ben iskeleti bahsetmiyommm ki :86: bu iskelet avatar resmin olmuş oluyor hani profilimiz varya tıklayınca oraya ait bir resim yok sende oraya eklemeni rica etmiştim amaa amaaaa orkideyi benim için kaldırmazmısın şikerim meselaaa şey yaz '' kk daki Şifanın arkadaşıyımm '' tabi şaka yaptım amaaaa beni seviyorsan yazarsın bişiler

demi nurcanımm inşallahhhhhteşekkür ederim canım benim zaten çıplaklığımdan utanıyordum da belli etmemeye çalışıyordum bende :))
rica ederim tatlım demek utanıyordun :94: geçti gitti neyseki

rica ederim cnm istersen sanada yaparım çizelge (özel mesaj la evlendiğin tarih ve ne not yazmamı istersen belirt ilgilenirim hemen ) canım benim o güzel gönlüne duana sağlık ve aminn diyorum inşallah tez zamanda müjdelerimiz olsun

ayy ben avatarımı profilimi çok beğendim beeeee şifacım çok ama çok teşekkür ederim içim bi ferah bi aydınlık oldu beeee:)))
demi yaa nickine renk geldi ohhh güle güle kullan tekrar rica ederim

şifaam seni kırmadım değiştirdm
bugün yeryeri değiştiriyon amaninnnn
bu arada beğendinmi

laram kolay gelsin diyeyim

evet yaaaa renk geldi sayfama renkk

ayyyy çok yoruldum yaaaaaaaaa
kurtarın beniiiiiiii:84::84:

tamam abla geliyorummmmmmmmmm

şifaam seni kırmadım değiştirdm
bugün yeryeri değiştiriyon amaninnnn
bu arada beğendinmi

laram kolay gelsin diyeyim
teşekkür ederim cnm ama olmamış ki değişiklikleri kaydettin mi :44: orkide yazısını sıfırla diye seçenek olması lazım onu sil yenisini yazıp kaydet evet yaaa birimiz hepimiz hepimiz birimiz için madem değişiyozzz hepimizinki aradan çıksın dedim

laracım canım hemşom kolay gelsin dinlenebiliyormusun bari şimdi

dün birilerini canım uzun eşşek oynamak istemiş .. altta kalmaya gönülü varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…