canım hoş geldindün birilerini canım uzun eşşek oynamak istemiş.. altta kalmaya gönülü varmı ?
canım hoş geldinama ben çıkmak zorundayım kalıp sohbet etmek isterdim ama kocişle buluşucammm öpüldünüz hoş sohbetler
hoşgeldin fatoş
hoşgeldin fatoş
teşekkür ederim cnm ama olmamış kideğişiklikleri kaydettin mi :44: orkide yazısını sıfırla diye seçenek olması lazım onu sil yenisini yazıp kaydet evet yaaa birimiz hepimiz hepimiz birimiz için madem değişiyozzz hepimizinki aradan çıksın dedim
laracım canım hemşom kolay gelsin dinlenebiliyormusun bari şimdi
oooooo çifter çifterrrrr hoşgeldinnnnnnn ne güzellll hoşbuldukkkkkkkkkkk şikerrrrrrrrrrrrr
şifam oraya bilerek yazmıyorum canım
sevdamceeee hoşgeldin
nurcik hoşgeldin
çiğdem naber
eeee ne var ne yok anlatsana .
dün birilerini canım uzun eşşek oynamak istemiş.. altta kalmaya gönülü varmı ?
[video=youtube;PWXv4leCh3o]http://www.youtube.com/watch?v=PWXv4leCh3o[/video]iş yerindeyseniz sesi çok açmayın SAKINNN haaaa
[video=youtube;D6IKwIlTIQQ]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=D6IKwIlTIQQ[/video]
slmmmmmmmmm mıllet nabersınızzzz bakemmmmmm sevomm şifamm yarın sizee bolll şanslarrrr vedeeeeeeeeeee bol zihil açıllığı diliyorummmm şikerlerrrrrrrrr
hee istediii:)))
:90::90::90::90::90:
slm canım hoşgeldinnnnn biz iyiyiz sen nasılsın bakalım :))
oşbulduk beaaşifam oraya bilerek yazmıyorum canım
sevdamceeee hoşgeldin
nurcik hoşgeldin
çiğdem naber
aynıı nurcikk ne olsun boş boş geçinip gidiyorummmmmm sizlerdee ne var ne yok bakemmmmm
şifam oraya bilerek yazmıyorum canım
sevdamceeee hoşgeldin
nurcik hoşgeldin
çiğdem naber
saolll lolitaaaaaaaa bendee iyiyimm aynı tas aynı hamamm olarakk dolanıyorum işteeeeee
oşbulduk beaa
bizlerde de durumlar bildiğin gibi neyi anlatayım sana bizi misafir olarak izlemişsin zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?