Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canım inşalalh bir an önce kavuşursun canım bende 2.5 senelik evliyim hepimiz çok istiyoruz bir an önce kucağımza alırız inşallahhhhhhh

AMİNNNN cnm Allah razı olsun.hoş buldum tekrar aranıza katılmaktan mutluluk duydum

bu bizmle dalga geçtiğin için

Buda bize güldüğün içinnn

Aaa minakk gelmiş hoşgelmiş...nasıl geçti tatlin kuşumm

ben sizlennn dalgaa geçmedim pc im olmadıgıı içinnnnnnn mecburıyetten tel den takip ettim ama sizeeeee güldümmmm o yüzdendee sopayıı hakettim diyelimmmmm

inşallah cnm amin Allah razı olsun. güzel bir not bulanildiğimde isterim ben de olur mu? tekrar teşekkürler

ben sizlennn dalgaa geçmedim pc im olmadıgıı içinnnnnnn mecburıyetten tel den takip ettim ama sizeeeee güldümmmm o yüzdendee sopayıı hakettim diyelimmmmm
bu öpücüklerdee seni özlediğim içinnn
hoş bulduk canım yok bozuk değildide ben şimdi ilçeye taşındım ya merkeze gittik hemen
özlemişim ilk günden buralara alışma sürem biraz zor geçiyor allahtan sizler varsınız
alışırsın canım insanın evi nerde olursa olsun yine alışıyor insan

hoşbulduk yurcanım ballı tereyağlı dilim ekmekim hoştu güzeldi tatil annoşumu gördüm hamakta uyudum,organik biber yedim rüyama giren pazı dolmasını yedim,dikenlere aldırmadan yırtıla yırtıla dalından böğürtlen yedim..annoşların artık yazları kandırada ev kiralamaları süper oldu ama denize girmedim malum sidikli safiye oldum 5 dakkada bir nere işicem dimi..sen naptın bakıyım nasıl geçti bayram

allahım nurcikçok ayıpsınnnnnnn

kızlarrrrrrrrrr ohhhhhhhh çok rhatladımm ya bugün acaip yoğunduk sormayın
napıyosunuz bakiyimmmmmmmmm

maiberffffffffff canım haydi bizde merekla bekliyos bebişi ben erkek demiştim demi hadi hayırlısı bakalımmmmmm

şifaaaaaaaa ilk geldiğin an bende çizelge isterimmm banane bananeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ahanda yine kafayı yedi benim pc,cevap yazıcam kullanıcı adı istiyo tekrardan armut kafalı yaa..ayyy sorma laram yaa hem nasıl merak hayırlıs diyorum susuyoruuuum.çoğunluk erkek diyor amma bilemicem

ooohhh keyif üstüne keyif yapmışsın desene ..çocuk gibi eğlenmişsin, istediğin yemeklerden yemişsin(hemide en organiğinden), hamakta uyumuşsun en önemlside bulaşıklardan kurtulmuştunn ohh sefan olsunnn
Tarçınlı biberim zeytinyağlıkadayıfım kaymaklı börülcem Bayramım normal bir günmüş gibi geçti hatta normal bir günden daha sıkıcı geçti bile d,yebilirim kaynanatörle ne kadar iyi geçtiyse o kadar işte

Eee minik minak ne yapıyor teKme dövüşe geçtimi
allahım nurcikçok ayıpsınnnnnnn
:

ne oldu utandınmıı

Son düzenleme:
yaaaavvv çıldırıciiiiiim ne var bende sabıkalımıyım her seferinde şifre kullanıcıa dı istiyo yaaaa,,neyse ben şimdi gidiyimn 5 dakka hemencik yamazımı kılayım şıp burdayım sonra

kızlar hepinizi şlpasss şlapssss öperiiimmm ofşşşşşş sulu sulu ayy akşam akşma ne iğrencim
hepinize iyi hafta sonları öperim kaçarıııııımmmm vıııııııııııııııınnnnnnnnn vvvvvvııııııııııııınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…