merhabalar :79:
ben geldim iki gün giremedim çok özledim pc mi
hoşgeldin canımmm
iyiyim duru ablacım senden naberrr
demi yuvarlanıp gidiyoruzzzz
bu bizmle dalga geçtiğin içinevttt sabahkiiiiii misafirdee bendimm sizdeeee arayıp duruyodunuzz vee bendee gülüyordummmmmm
hoşgeldin canım inşalalh bir an önce kavuşursun canım bende 2.5 senelik evliyim hepimiz çok istiyoruz bir an önce kucağımza alırız inşallahhhhhhh
bu bizmle dalga geçtiğin için
Buda bize güldüğün içinnn
Aaa minakk gelmiş hoşgelmiş...nasıl geçti tatlin kuşumm
hoş bulduk canım
ne var ne yok
hamilemiz ismini açıkladımı?
vallaaa bu özlemmm bendeykennn yanii bizdeyken yuvarlanamıyorumm ancaa ayakk sallıyarak meleğiminn geleceğii günü beklemekten bşkaaa
duruu ben iskeleti bahsetmiyommm ki :86: bu iskelet avatar resmin olmuş oluyorhani profilimiz varya tıklayınca oraya ait bir resim yok sende oraya eklemeni rica etmiştim amaa amaaaa orkideyi benim için kaldırmazmısın şikerim meselaaa şey yaz '' kk daki Şifanın arkadaşıyımm '' tabi şaka yaptım amaaaa beni seviyorsan yazarsın bişiler
rica ederim tatlımdemek utanıyordun :94: geçti gitti neyseki
rica ederim cnm istersen sanada yaparım çizelge(özel mesaj la evlendiğin tarih ve ne not yazmamı istersen belirt ilgilenirim hemen ) canım benim o güzel gönlüne duana sağlık ve aminn diyorum inşallah tez zamanda müjdelerimiz olsun
demi yaa nickine renk geldi ohhh güle güle kullan tekrar rica ederim
Paptya hoşgeldin neden gelemiyordun ..sizindemi pci bozuldu yoksa
bu öpücüklerdee seni özlediğim içinnnben sizlennn dalgaa geçmedim pc im olmadıgıı içinnnnnnn mecburıyetten tel den takip ettim ama sizeeeee güldümmmm o yüzdendee sopayıı hakettim diyelimmmmm
alışırsın canım insanın evi nerde olursa olsun yine alışıyor insanhoş bulduk canım yok bozuk değildide ben şimdi ilçeye taşındım ya merkeze gittik hemen
özlemişim ilk günden buralara alışma sürem biraz zor geçiyor allahtan sizler varsınız
bu öpücüklerdee seni özlediğim içinnn
alışırsın canım insanın evi nerde olursa olsun yine alışıyor insan
allahım nurcikçok ayıpsınnnnnnn
kızlarrrrrrrrrr ohhhhhhhh çok rhatladımm ya bugün acaip yoğunduk sormayın
napıyosunuz bakiyimmmmmmmmm
maiberffffffffff canım haydi bizde merekla bekliyos bebişi ben erkek demiştim demi hadi hayırlısı bakalımmmmmm
ooohhh keyif üstüne keyif yapmışsın desene ..çocuk gibi eğlenmişsin, istediğin yemeklerden yemişsin(hemide en organiğindenhoşbulduk yurcanım ballı tereyağlı dilim ekmekim hoştu güzeldi tatil annoşumu gördüm hamakta uyudum,organik biber yedim rüyama giren pazı dolmasını yedim,dikenlere aldırmadan yırtıla yırtıla dalından böğürtlen yedim..annoşların artık yazları kandırada ev kiralamaları süper oldu ama denize girmedim malum sidikli safiye oldum 5 dakkada bir nere işicem dimi..sen naptın bakıyım nasıl geçti bayram
allahım nurcikçok ayıpsınnnnnnn
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?