ooohhh keyif üstüne keyif yapmışsın desene ..çocuk gibi eğlenmişsin, istediğin yemeklerden yemişsin(hemide en organiğinden), hamakta uyumuşsun en önemlside bulaşıklardan kurtulmuştunn ohh sefan olsunnn
Tarçınlı biberim zeytinyağlıkadayıfım kaymaklı börülcemBayramım normal bir günmüş gibi geçti hatta normal bir günden daha sıkıcı geçti bile d,yebilirim kaynanatörle ne kadar iyi geçtiyse o kadar işte
Eee minik minak ne yapıyor teKme dövüşe geçtimi
ne oldu utandınmıı
kızlar hepinizi şlpasss şlapssss öperiiimmm ofşşşşşş sulu sulu ayy akşam akşma ne iğrencim
hepinize iyi hafta sonları öperim kaçarıııııımmmm vıııııııııııııııınnnnnnnnn vvvvvvııııııııııııınnnnnnnnn
filüss kapmış filüssyaaaavvv çıldırıciiiiiim ne var bende sabıkalımıyım her seferinde şifre kullanıcıa dı istiyo yaaaa,,neyse ben şimdi gidiyimn 5 dakka hemencik yamazımı kılayım şıp burdayım sonra
kızlar hepinizi şlpasss şlapssss öperiiimmm ofşşşşşş sulu sulu ayy akşam akşma ne iğrencim
Hepinize iyi hafta sonları öperim kaçarıııııımmmm vıııııııııııııııınnnnnnnnn vvvvvvııııııııııııınnnnnnnnn
yaaaavvv çıldırıciiiiiim ne var bende sabıkalımıyım her seferinde şifre kullanıcıa dı istiyo yaaaa,,neyse ben şimdi gidiyimn 5 dakka hemencik yamazımı kılayım şıp burdayım sonra
hepinize iyi hafta sonları öperim kaçarıııııımmmm vıııııııııııııııınnnnnnnnn vvvvvvııııııııııııınnnnnnnnn
bişey olmaz kanımcaaa:44:evet utandımmmmdesem yalan olurrrrrrr
Bayramdan kalan kadayıfımı şerbet dökmemiştim kızlarryarısını şerbetledim yarısını dolabın altına koymuştum:26::26::26:ne kadar süre dayanır sizce bişey olumuu
hadi kıl gel canım namazını allah kabul etsin
bişey olmaz kanımcaaa:44:
bişey olmaz kanımcaaa:44:
ooohhh keyif üstüne keyif yapmışsın desene ..çocuk gibi eğlenmişsin, istediğin yemeklerden yemişsin(hemide en organiğinden), hamakta uyumuşsun en önemlside bulaşıklardan kurtulmuştunn ohh sefan olsunnn
Tarçınlı biberim zeytinyağlıkadayıfım kaymaklı börülcemBayramım normal bir günmüş gibi geçti hatta normal bir günden daha sıkıcı geçti bile d,yebilirim kaynanatörle ne kadar iyi geçtiyse o kadar işte
Eee minik minak ne yapıyor teKme dövüşe geçtimi
ne oldu utandınmıı
ayyy ne iğrenci kıss en samimi ve en datlu öpüştür bu muah muah bende hem sulu hem salyalı öperim hemide muahşşş
yaa valla deliricem ben yazmıcam artıkın toce gelsin bi baksın filüs mü tifüs mü ne kaçtıya içine ayıklasın artıkın pcyi
yurcanım tekme mekme yok biliyon mu ama acık bi lokma sanki zannımca göbüşüm irileşiyor gibi ama çok hafif.zaten ilk hamile olanlar hareketleri hemen hissedemezlermiş bilirkişiler ööle diyo
çitosum hoşgeldin aminn kuzucum
ayyy ne iğrenci kıss en samimi ve en datlu öpüştür bu muah muah bende hem sulu hem salyalı öperim hemide muahşşş
yaa valla deliricem ben yazmıcam artıkın toce gelsin bi baksın filüs mü tifüs mü ne kaçtıya içine ayıklasın artıkın pcyi
yurcanım tekme mekme yok biliyon mu ama acık bi lokma sanki zannımca göbüşüm irileşiyor gibi ama çok hafif.zaten ilk hamile olanlar hareketleri hemen hissedemezlermiş bilirkişiler ööle diyo
doğru ya sizin dedişkoda vardı ne yaptı gerimi geldi eşinle ,sizdemi yine?aynen öyle oldu yurcikim toceyi de yolladım anasına herkes özgr takıldı yani,dede vardı ya onu götürdü anasıda çifte bayram etti tabi oğluşu gelince,gelin de yok ohhh mis miss..ayyy kıyamam sanaa bir iki dalda üç kirazım side artizler gibin tatile gideydiniz ya toceyle başbaşa kalaydı kaynana kendiceğizi tek dalında
yavrular ben usul usul yavaştan kaçıyım tocem gelir birazdan öperim hepiciğinizi elma nanaklardan haşırt huşurt sulu salyalı bol samimi ve cıvıklı hu haa haaa allaha emanetsiniz innşallah pazartesiye görüşerik malum haftasonu saltanat devri var pc bana yok
yavrular ben usul usul yavaştan kaçıyım tocem gelir birazdan öperim hepiciğinizi elma nanaklardan haşırt huşurt sulu salyalı bol samimi ve cıvıklı hu haa haaa allaha emanetsiniz innşallah pazartesiye görüşerik malum haftasonu saltanat devri var pc bana yok
ya nurcannnnnnn gitmeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?