Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet utandımmmmdesem yalan olurrrrrrr

bayramdan kalan kadayıfımı şerbet dökmemiştim kızlarryarısını şerbetledim yarısını dolabın altına koymuştum:26::26::26:ne kadar süre dayanır sizce bişey olumuu

hadi kıl gel canım namazını allah kabul etsin

güle güle ablammmmmmmmmmm pazartesi görüşürüzzz

yaaaavvv çıldırıciiiiiim ne var bende sabıkalımıyım her seferinde şifre kullanıcıa dı istiyo yaaaa,,neyse ben şimdi gidiyimn 5 dakka hemencik yamazımı kılayım şıp burdayım sonra
filüss kapmış filüss

offfşşş diyyen dudaklarını öpim seninnn ofşşşş

yaaaavvv çıldırıciiiiiim ne var bende sabıkalımıyım her seferinde şifre kullanıcıa dı istiyo yaaaa,,neyse ben şimdi gidiyimn 5 dakka hemencik yamazımı kılayım şıp burdayım sonra

allah kabul etsin canımm

iyi akşamlar ablacım

bişey olmaz kanımcaaa:44:

aynen öyle oldu yurcikim toceyi de yolladım anasına herkes özgr takıldı yani,dede vardı ya onu götürdü anasıda çifte bayram etti tabi oğluşu gelince,gelin de yok ohhh mis miss..ayyy kıyamam sanaa bir iki dalda üç kirazım side artizler gibin tatile gideydiniz ya toceyle başbaşa kalaydı kaynana kendiceğizi tek dalında

ayyy ne iğrenci kıss en samimi ve en datlu öpüştür bu muah muah bende hem sulu hem salyalı öperim hemide muahşşş

yaa valla deliricem ben yazmıcam artıkın toce gelsin bi baksın filüs mü tifüs mü ne kaçtıya içine ayıklasın artıkın pcyi

yurcanım tekme mekme yok biliyon mu ama acık bi lokma sanki zannımca göbüşüm irileşiyor gibi ama çok hafif.zaten ilk hamile olanlar hareketleri hemen hissedemezlermiş bilirkişiler ööle diyo

çitosum hoşgeldin aminn kuzucum

bak o zaman bir teorim daha oluşuverdikızlar geç hareket edermişşşş kızmı acebeeee zilloş bir kısçedir belkiama yok ben erkek diyom

bende sizi öptümmmm en şallopundann

yavrular ben usul usul yavaştan kaçıyım tocem gelir birazdan öperim hepiciğinizi elma nanaklardan haşırt huşurt sulu salyalı bol samimi ve cıvıklı hu haa haaa allaha emanetsiniz innşallah pazartesiye görüşerik malum haftasonu saltanat devri var pc bana yok

bak o zaman bir teorim daha oluşuverdikızlar geç hareket edermişşşş kızmı acebeeee zilloş bir kısçedir belkiama yok ben erkek diyom

bende sizi öptümmmm en şallopundann

doğru ya sizin dedişkoda vardı ne yaptı gerimi geldi eşinle ,sizdemi yine?

tekme için erken demekki hem daha kolu bacağı nedirki dimi..3_4 hafta daha geçsin hisedirsin tekmeleri
banada kız gibi geliyor ya bakalım :81:

haydi güle güleeeeepzartesi görüşürükkkkk
muck muck şlap şulop

hoşbuldduk canımmm ben geldim sen gidiyonnn sende allaha emanet ol ablacım muck muck muck byy

Herkes yavaştan çıkıyor bende çıksam iyi olacak ortada yemek yok akşama ne yiyecez bilmiyorum bir mutfağa gireyim karar veririm ne yapacağıma

herkes birbini sulu sulu şlak şlak öpmüşş eee ben geri kalırmıyım bundan ..bende epicinizii balgamlı balgamlı öper ve kaçarımm ...(çok iğrencimm biliyorumm )

geçenlerde dolmuşta hamile bir kızla aynı koltukta oturuyozamanınnnnnn bebek öyle bir oynuyor gözlerime inanamadımmmmsanırsınız içerde futbol oynuyo bebehiç görmemiştim o kadar oynak karınlı hamiş düşünün o kadarbiraz muhabbette ettik doğumuna 1 hafta felan varmış

aman geçmişi okuyum dedim içinden çıkamıycam hemen son sayfaya geldim ammada muhabbet etmişsiniz

şifam canım hoş geldin demek yarın sınavın var allah yardımcın olsun
gidiyorsun demi merkeze bak ihmal etme haber bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…