yemeğimi kim yapacakk :26:
Hadi herkese iyi hafta sonları iyi akşamalr görüşmek üzere byyyyyyyyyyy
banimde yemeğim yokkkkkkkakşam bacım ve bebişim bizdee bişeyler yaparık beraberce
sende yaparsın daha erken
şluPP şalapss MUAHHKKK MUAHKK:86::86::86::86::86:güle güleeeeeeeeee şlapssssssss muckkssssssss
işte ne güzel bacın sana yardıma geliyo..ben bir başıma anca yetiştirim :97:.akşam yemeği erken yiyioz biz anca olur bacım..üff adet oldum sancım var
iyi akşamlar canlarım iyi tatiller hepinizi çok çok öpüyorum byyy
yok kız özel buluşma değil
hoşbuldum canım...ooo kocişle buluşmalara gidiyorsunn hadi bakalım sınav öncsi iyi moral olur ..
cnm benim ben çıktıktan sonra gelmişsin galibaslmmmmmmmmm mıllet nabersınızzzz bakemmmmmm sevomm şifamm yarın sizee bolll şanslarrrr vedeeeeeeeeeee bol zihil açıllığı diliyorummmm şikerlerrrrrrrrr
canım peki o zaman seni kırmadım değiştirdim beğendin mişifam oraya bilerek yazmıyorum canım
canım hg biraz daha yerleştinmimerhabalar :79:
ben geldim iki gün giremedim çok özledim pc mi
hadi cnm senmiydinevttt sabahkiiiiii misafirdee bendimm sizdeeee arayıp duruyodunuzz vee bendee gülüyordummmmmm
ne demek cnm cümlemizden inşallah Rabbim razı olsuninşallah cnm amin Allah razı olsun. güzel bir not bulanildiğimde isterim ben de olur mu? tekrar teşekkürler
kız hemşom ben sana sen gitmeden tarih yaz bana dedim hatta sen şiir de vereyim dedin yaaaşifaaaaaaaa ilk geldiğin an bende çizelge isterimmm banane bananeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
cnm hg sağlıklı hayırlı evladının cinsiyeti neymiş acabaahanda yine kafayı yedi benim pc,cevap yazıcam kullanıcı adı istiyo tekrardan armut kafalı yaa..ayyy sorma laram yaa hem nasıl merak hayırlıs diyorum susuyoruuuum.çoğunluk erkek diyor amma bilemicem
canım hb evet yarın ve pazar günü gidip gelcezz sınavaaman geçmişi okuyum dedim içinden çıkamıycam hemen son sayfaya geldim ammada muhabbet etmişsiniz
şifam canım hoş geldin demek yarın sınavın var allah yardımcın olsun
gidiyorsun demi merkeze bak ihmal etme haber bekliycem
tamam cnişkom yaparım çizelgeyi ayarlayınca buraya eklerim ve sana tarif ederimşifaaaaaa evlik bilgilerimi veriyorumm13.08.1999
bacım bide tarif et nasıl ekleyeceğimi
çokkkkkkk beklettin- artık gell kuşuu yaz
yeğenim kuzu ya ''kuşu'' diyoda öyle olsun istedim
cnm geçmiş olsun sakın sitres yapma ALLAH büyük hiç panik yapma inşş tertemiz çıkar tüm sonuçlar ve yakında bize müjde verirsininfertiliteye gönderildim..akıbetimi çok merak ediyorum
cnm güle güle kızz bende sabah adet oldum ama sadece 1-2 damla kahverengi leke halaa tık yokkk bu saat olduişte ne güzel bacın sana yardıma geliyo..ben bir başıma anca yetiştirim :97:.akşam yemeği erken yiyioz biz anca olur bacım..üff adet oldum sancım var
canım mutlaka şöyle olur böyle olur diyecek kadar bilgili değilimteşekkür ederim canım..
infertilite ile ilgili bilgisi olan varmı?
netür testler bekliyor beni?
çok yıpratıcı bir süreç dimi
gözüünüz aydın olsun canım analı babalı sağlıkla büyüsün yavru...hmm demek öle dedi eşin inşallah bi aksilik olmaz aman hadatlım kuzenimin eşi bugün doğum nyaptıı aldı meleğğini kucağına onlarında 2 seneden sonra olduu
amin quzum aminn
yok bebem yapmadım eşim dio alakası yok üşüttün dio evde halılar yokya yalınayak gezincedee böle oldu dioo
evet kendisi ama memleketinde şuan evinde değilki yazsın.balıkesirde annesindeselsebil diye tahminde bulunduk sanırım hamile olan kendisi ama tenezül edipte yazmadı hala bekliyoruz :97:
allah yardımcın olsun çok aratmasın inşallah ne kadar kafana takarsan o kadar uzak olursun hayaline aman geceni gündüzünü zehir etme sabırla duayla ve iyi bir hekimle devam et inşallah ciddi bi sorun yoktur çözümü tedavisi kolay bi durumdur hayırlı haberlerle gel ...infertiliteye gönderildim..akıbetimi çok merak ediyorum
canlar iyi geceler nasılsınızzz geçmişe bakamadım çok yorgunummmm.....
kızlar biliyorsunuz kardeşim kız arkadaşını geitrecekti tanışmak için dün tanıştıkkk .. dün bize cmrts gün annemle tanştıracağım dediii bende akşamdan annmeme gittim evini temizlemek için kız kardeşlerimde geldiler sabah temizlik yaptık (köy evi zor oldu temizliği)hiç vakit bulamadım nete girmeye yarın annemle tanışacak kız sonrada pikniğe gideceğiz birlikteeee
şimdi uyuyacağım seviyorum sizi rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsinn
ahh canımmmmm ne güzeldir şimdi köyün kokusuu, havasıı çok özledim köy havasını gerçekten
demek sizin iş bayaaaa bir ciddiidesene yakında inşallah düğün var hayırlısı inşallah
bu arada eşinin tahlillerini perşembe götürecektin ya:26: geçtiğimiz perşembemi bir sonrakimi unuttum canım:26::26: bizide haberdar et olurmu
günaydınlar fıstıklarrrrrrrrrrrrr
cadılar sizi çök özledim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaamuhabet etmek isityorum ama gelemiyorum işleri haledememdim n yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26:
canım evet ciddi düşünüyorlarr allah kısmet ederse hayılısıyla inşşşş önce düğün sonra yeğennnn
tatlım eşimin talilerini götürdüm pşb gün dr kitlede bir büyüme var ama şimdi ameliyat edemeyiz hem ilaçla tedvaiye devam edip cevap alabiliriz hemde bu kadar kısa sürede yeniden amlyat olmaz dedii 3 ay sonrasına mr istedi tekrar bakacaklar inşşş ilaçlar kontrol altına alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?