Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifaaaaaa evlik bilgilerimi veriyorumm13.08.1999
bacım bide tarif et nasıl ekleyeceğimi
çokkkkkkk beklettin- artık gell kuşuu yaz
yeğenim kuzu ya ''kuşu'' diyoda öyle olsun istedim

banimde yemeğim yokkkkkkkakşam bacım ve bebişim bizdee bişeyler yaparık beraberce
sende yaparsın daha erken

işte ne güzel bacın sana yardıma geliyo..ben bir başıma anca yetiştirim :97:.akşam yemeği erken yiyioz biz anca olur bacım..üff adet oldum sancım var

işte ne güzel bacın sana yardıma geliyo..ben bir başıma anca yetiştirim :97:.akşam yemeği erken yiyioz biz anca olur bacım..üff adet oldum sancım var

iyi iyi tamam ağlama gitttttt
öperim göbüşten geçer ağrınn
benimde acaip me.mşler ağrıyor daha var zamanı ama neden acabaaa bu kadar erken başladıı ağrı:26::26::26:

arkadaşlar bende çıkıyorumm
son 30 dk kalan işlerimi yapıyım sonra eve addaaa
şifam sesin çıkmıyor geçmiştesin heralde pazartesi görüşürüz canım

hoşbuldum canım...ooo kocişle buluşmalara gidiyorsunn hadi bakalım sınav öncsi iyi moral olur ..
yok kız özel buluşma değil hastaneden geliyozzz pansuman yaptırdık

slmmmmmmmmm mıllet nabersınızzzz bakemmmmmm sevomm şifamm yarın sizee bolll şanslarrrr vedeeeeeeeeeee bol zihil açıllığı diliyorummmm şikerlerrrrrrrrr
cnm benim ben çıktıktan sonra gelmişsin galiba sapol cnm benim aminnnn aminnn inşşşşş Sevom kazansın yeter , ben umudumu kestimde

şifam oraya bilerek yazmıyorum canım
canım peki o zaman seni kırmadım değiştirdim beğendin mi dediğin şey neydi :26: işte ben orayı kişisel rütbeni değiştirdin olarak algıladım :44: neyse senin kararın tatlım saygı duyarız :87: ben seni çok seviyorum

merhabalar :79:
ben geldim iki gün giremedim çok özledim pc mi
canım hg biraz daha yerleştinmi bizde seni özledik cnm nasılsın

evttt sabahkiiiiii misafirdee bendimm sizdeeee arayıp duruyodunuzz vee bendee gülüyordummmmmm
hadi cnm senmiydin sen yokmusun sen yeter artık ne işin var misafirlikle

inşallah cnm amin Allah razı olsun. güzel bir not bulanildiğimde isterim ben de olur mu? tekrar teşekkürler
ne demek cnm cümlemizden inşallah Rabbim razı olsun tamam aklına ne zaman yatarsa o zaman bana tarihinizi mesajla yolla yardımcı olurum seve seve

şifaaaaaaaa ilk geldiğin an bende çizelge isterimmm banane bananeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kız hemşom ben sana sen gitmeden tarih yaz bana dedim hatta sen şiir de vereyim dedin yaaa hem tarih vermiyoo hem yırtınıyooo istiyom diyeeee istemeden uzatılan elimi tutmadın ki hadi şaka şaka yaz hemen notunu ve tarihini

ahanda yine kafayı yedi benim pc,cevap yazıcam kullanıcı adı istiyo tekrardan armut kafalı yaa..ayyy sorma laram yaa hem nasıl merak hayırlıs diyorum susuyoruuuum.çoğunluk erkek diyor amma bilemicem
cnm hg sağlıklı hayırlı evladının cinsiyeti neymiş acaba Rabbim sıkıntısızca kucağına almayı nasip etsin inşş canım siteye girdiğinde üye girişini yaparken şifreni de yazdıktan sonra giriş yapmadan beni hatırla butonunu tıkla sonra giriş yap

canım hb evet yarın ve pazar günü gidip gelcezz sınava ama merkeze gidemeyebilirim sınavdan sonra kendi doktoruma uğrayacağım için yetişmiyecek dolayısıyla ihmal etmek değil de bidahaki gidişeme merkeze uğrarım inşallah amin cnm amin bu arada sınav dan çokkkk tırsıyorumm :18::18::18:

şifaaaaaa evlik bilgilerimi veriyorumm13.08.1999
bacım bide tarif et nasıl ekleyeceğimi
çokkkkkkk beklettin- artık gell kuşuu yaz
yeğenim kuzu ya ''kuşu'' diyoda öyle olsun istedim
tamam cnişkom yaparım çizelgeyi ayarlayınca buraya eklerim ve sana tarif ederim

infertiliteye gönderildim..akıbetimi çok merak ediyorum
cnm geçmiş olsun sakın sitres yapma ALLAH büyük hiç panik yapma inşş tertemiz çıkar tüm sonuçlar ve yakında bize müjde verirsin

cnm güle güle kızz bende sabah adet oldum ama sadece 1-2 damla kahverengi leke halaa tık yokkk bu saat oldu geçmiş olsun cnm yarın dr uma bunun için gitcemm noluyooo bana dicemmm :18::18:

teşekkür ederim canım..

infertilite ile ilgili bilgisi olan varmı?
netür testler bekliyor beni?
çok yıpratıcı bir süreç dimi

teşekkür ederim canım..

infertilite ile ilgili bilgisi olan varmı?
netür testler bekliyor beni?
çok yıpratıcı bir süreç dimi
canım mutlaka şöyle olur böyle olur diyecek kadar bilgili değilim sonuçlar çıksın hele bi bekle hem ne kadar süredir olmuyor bebişiniz :26: inşallah sıkıntısızca Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere tedavisiz nasip etsin

gözüünüz aydın olsun canım analı babalı sağlıkla büyüsün yavru...hmm demek öle dedi eşin inşallah bi aksilik olmaz aman ha

selsebil diye tahminde bulunduk sanırım hamile olan kendisi ama tenezül edipte yazmadı hala bekliyoruz :97:
evet kendisi ama memleketinde şuan evinde değilki yazsın.balıkesirde annesinde

infertiliteye gönderildim..akıbetimi çok merak ediyorum
allah yardımcın olsun çok aratmasın inşallah ne kadar kafana takarsan o kadar uzak olursun hayaline aman geceni gündüzünü zehir etme sabırla duayla ve iyi bir hekimle devam et inşallah ciddi bi sorun yoktur çözümü tedavisi kolay bi durumdur hayırlı haberlerle gel ...

bizde infertilite hastasıyız öyle pişmanımki en güzel zamanlarımı ağlayıp zırlamakla geçirdiğim için kısmetimizde varsa bi şekilde bulşuyo bizi zaten inşallah allah ol deisn ve olsun

canlar iyi geceler nasılsınızzz geçmişe bakamadım çok yorgunummmm.....
kızlar biliyorsunuz kardeşim kız arkadaşını geitrecekti tanışmak için dün tanıştıkkk .. dün bize cmrts gün annemle tanştıracağım dediii bende akşamdan annmeme gittim evini temizlemek için kız kardeşlerimde geldiler sabah temizlik yaptık (köy evi zor oldu temizliği)hiç vakit bulamadım nete girmeye yarın annemle tanışacak kız sonrada pikniğe gideceğiz birlikteeee
şimdi uyuyacağım seviyorum sizi rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsinn

ahh canımmmmm ne güzeldir şimdi köyün kokusuu, havasıı çok özledim köy havasını gerçekten
demek sizin iş bayaaaa bir ciddii desene yakında inşallah düğün var hayırlısı inşallah

bu arada eşinin tahlillerini perşembe götürecektin ya:26: geçtiğimiz perşembemi bir sonrakimi unuttum canım:26::26: bizide haberdar et olurmu

şifammm teşekkür ederim bebmmm ama tarihte bir yanlışlık var 12 yıl 4 ay yazıyırr
ben 12 yıl 23 günlük evliyim:26:

günaydınlar fıstıklarrrrrrrrrrrrr
cadılar sizi çök özledim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaamuhabet etmek isityorum ama gelemiyorum işleri haledememdim n yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26:

canım evet ciddi düşünüyorlarr allah kısmet ederse hayılısıyla inşşşş önce düğün sonra yeğennnn
tatlım eşimin talilerini götürdüm pşb gün dr kitlede bir büyüme var ama şimdi ameliyat edemeyiz hem ilaçla tedvaiye devam edip cevap alabiliriz hemde bu kadar kısa sürede yeniden amlyat olmaz dedii 3 ay sonrasına mr istedi tekrar bakacaklar inşşş ilaçlar kontrol altına alınır

hem kardeşin hemde eşin için hayırlısı olsun bitanem
inşallah ilaçlar güzel sonuç almanızı sağlar, allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…