Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm arkadaşlar . ben de aranıza yeni katılanlardanım . daha çok yeniyim. o kadar çok sayfa birikmişki. onları tek tek okumakj ne kadar güç olsa da okumaya çalışıyorum. ben kendimi anlatmak istiyorum sizlere. ben 2.5 yıllık evliyim.ve doğal yollarla hamile kalamadım. doktora hiç gitmedimç..
sadece denemeler yaptık olmadı.. siz ne dersiniz doktora gitmem gerek değil mi. testler falan yapılacak vs vs. acaba sorun çıkar mı. yani neden olmuyor olabilir yoksa korkacak bişi yok mudur. Rabbim' e sığınıyorum.inşallah kısa zamanda hamile kalırım diyorum

selam hoşgeldin canım aramıza
2.5 yıl uzun bir süre aslında,doktorlar 1 yıl olmadığı taktirde mutlaka görüşmeye çağırırlarkorkacak bişey yok canımöncelikle bağzı testler istiyorlar senden ve eşinde belki bir çatlatma iğnesiyle bile hamile kalabilirsin yani sebebininzin ne olduğunu bilmeden hiç birimiz bilemeyiz seni nelerin beklediğini.
bence daha fazla vakit kaybetmeden iyi bir doktor bul ve görüş derim ben
bu arada hangi şehirdesin?

istanbul'dayım cnm. öncelikle ilgilendiğn için çk tşk edrm
şöyle anlatayım kısaca. 1yıl önce kadın doğuma başka bir rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim.(vajinadaki kaşıntı nedeni ile)
o zaman doktora söyledim bebek olmuyor diye. doktor yumurtalarıma falan baktı. yumurtalarda sorun yok fakat yumurtlama sorunu var dedi. yani belli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyormuş çatlaması için, o büyüklüğe ulaşamıyormuş. onujn dışında başka bir sorun yok dedi . emin bir şekilde.( fakat hiç bir test yapmadan) test yapmadan bu kadar emin konuşması garibime gitti açıkçası. .
daha sonra da gidemedim doktora.

yani bu kadar muayene yeterli değil tabiki:26::26::26:eğer gerçekten böyle bir sorunun varsa, önce yumurtaları büyütmek için ilaç kullanıyorsun, istenilen büyüklüğe ulaşınca 18-20 ml olunca çatlatma iğnesini oluyorsun ve düzenli- saatli ilişki öneriliyor sana o ay şansınız yüksek oluyor yani

canım inşallah bu kadar basit bir sorunun vardırrama mutlaka belli testlerden sonra çıkar ortaya ne olduğu, ayrıca sen başka bir problem için gitmişsin doktora böyle yapması normal tabiki, direk infertiliteye gitmen gerekli yani bu konuda uzman olan doktorlarabu sana anlattığım en basit evresi eğer onunla olmazsa biraz daha ilerleyerek devam ediliyor tedaviye inşallah sadece böyle bir sorunun vardırr

çıkmam lazım canım pazartesi gel sen buraya, arkadaşlarla birleilkte yardımcı oluruz sanagörüşürüz hoşçakal

çıkmam lazım canım pazartesi gel sen buraya, arkadaşlarla birleilkte yardımcı oluruz sanagörüşürüz hoşçakal

tmm cnm ALLAH RAZI OLSUN ÇK TŞK EDERİM. inşallah dediğin gibi bu kadar basittir.görüşmek üzere

şifammm teşekkür ederim bebmmm ama tarihte bir yanlışlık var 12 yıl 4 ay yazıyırr
ben 12 yıl 23 günlük evliyim:26:
önemli değil tatlım ama o ay değil hafta olmasın buna rağmen halaaamı yanlış :26: o zaman tarihi ver bidaha hazırlayım

hoş geldin canım bence dr mutlaka gitmelisiniz

önemli değil tatlım ama o ay değil hafta olmasın buna rağmen halaaamı yanlış :26: o zaman tarihi ver bidaha hazırlayım

sağol cnm gidicem inş.gelişmeleri yazarım

hoş geldin aramıza umarım en kısa zamanda bebiş haberi veririsin bize

kuzucuklar ben geldim
bizi karadeniz havası çarptı
hepimiz hastayız ben çocuklar baba
zaten ilk baba grip oldu bulaştırdı bize dee
bayram zehir oldu hep hastanedeydik oğlan çok ağır geçirdi hava verildi bi iki kere
bugün kendi drumuza gittik
yeni ilaçlar yazdı
inşallah çabuk atlatırlar...

benden haberler içaçıcı olmamakla beraber hamdolsun diyelim bugünümüze
umarım sizler iyisinizdir
öpüyorum hepinizi tek tek...

sağol cnm gidicem inş.gelişmeleri yazarım
tamam cnm geç olsun güç olmasın diyelim inşş olumlu sonuçlarla dönersin aramıza

canım hoş geldin çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsiniz özledik seni :87:

nevooom hemşom ne oldu sizeee karadeniz ???hmm tatil galiba hava değişikliği çarptı sanırsam inşallah ciddi bişeyciğiniz yoktur kuzulardamı hasta oldu kıyamam yaa öperim onların yumuk ellerinden geçmiş olsun canım allah'tan acişl şifalar dliyorum

ESKİSİ GİBİ GELMESMDE, GELİŞLERİMDE İPEĞİDE GÖREMİYORUM HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH.. SEVONUN GÜNLER YAKLAŞTI HAYDİ HAYIRLISI

MELİŞ NE YAPTI TAŞINDIMI ACABA

YETERRRR KAÇIRDIM GALİBA EŞİNMİ RAHATSIZ NE TAHLİLİ NE SONUCU YOKSA YANLIŞMI OKUDUM ALLAH TÜM DERMAN İSTEYEN HASTALARIMIZA ACİİİL HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OLUN HANIMLAR

kolay gelsin canım demek yakında düğün var hayırlısıyla inşallahhhhhhh

canım evet ciddi düşünüyorlarr allah kısmet ederse hayılısıyla inşşşş önce düğün sonra yeğennnn
tatlım eşimin talilerini götürdüm pşb gün dr kitlede bir büyüme var ama şimdi ameliyat edemeyiz hem ilaçla tedvaiye devam edip cevap alabiliriz hemde bu kadar kısa sürede yeniden amlyat olmaz dedii 3 ay sonrasına mr istedi tekrar bakacaklar inşşş ilaçlar kontrol altına alınır
[/QUOTE]

hem eşin hem kardeşin için rabbim hayırlısını nasip etsin canım herşey gönlünüzce olsunnn

canım bir an önce dr gitmelisin bence geç bile kalmışsın

oyy kıyamam kuzucuklaraaa çok geçmiş olsunnnnnn canımmm bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah allahım yardımcın olsun

aaaaaa tatliş pardon canım sanırım şu anda doğru ee benim ingilizcem yok ki benim dilim alamanca yavrumhoş oda pek var sayılmaz zaten sınavları geçecek kadar guten Morgen Baby. Ich liebe dich.Danke

çokk çok geçmiş olsun bebişlereee allah şifa versin

günaydınn hepinizeeeeeeeee pampişlerim
inşallah sınava giren arkadaşlarımın güzel geçmiştirrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…