slm arkadaşlar . ben de aranıza yeni katılanlardanım . daha çok yeniyim. o kadar çok sayfa birikmişki. onları tek tek okumakj ne kadar güç olsa da okumaya çalışıyorum. ben kendimi anlatmak istiyorum sizlere. ben 2.5 yıllık evliyim.ve doğal yollarla hamile kalamadım. doktora hiç gitmedimç..
sadece denemeler yaptık olmadı.. siz ne dersiniz doktora gitmem gerek değil mi. testler falan yapılacak vs vs.acaba sorun çıkar mı. yani neden olmuyor olabilir yoksa korkacak bişi yok mudur. Rabbim' e sığınıyorum.inşallah kısa zamanda hamile kalırım diyorum
selam hoşgeldin canım aramıza
2.5 yıl uzun bir süre aslında,doktorlar 1 yıl olmadığı taktirde mutlaka görüşmeye çağırırlarkorkacak bişey yok canım öncelikle bağzı testler istiyorlar senden ve eşinde belki bir çatlatma iğnesiyle bile hamile kalabilirsin yani sebebininzin ne olduğunu bilmeden hiç birimiz bilemeyiz seni nelerin beklediğini.
bence daha fazla vakit kaybetmeden iyi bir doktor bul ve görüş derim ben
bu arada hangi şehirdesin?
istanbul'dayım cnm. öncelikle ilgilendiğn için çk tşk edrm
şöyle anlatayım kısaca. 1yıl önce kadın doğuma başka bir rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim.(vajinadaki kaşıntı nedeni ile)
o zaman doktora söyledim bebek olmuyor diye. doktor yumurtalarıma falan baktı. yumurtalarda sorun yok fakat yumurtlama sorunu var dedi. yani belli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyormuş çatlaması için, o büyüklüğe ulaşamıyormuş. onujn dışında başka bir sorun yok dedi . emin bir şekilde.( fakat hiç bir test yapmadan) test yapmadan bu kadar emin konuşması garibime gitti açıkçası. .
daha sonra da gidemedim doktora.
çıkmam lazım canım pazartesi gel sen buraya, arkadaşlarla birleilkte yardımcı oluruz sanagörüşürüz hoşçakal
önemli değil tatlım ama o ay değil hafta olmasınşifammm teşekkür ederim bebmmm ama tarihte bir yanlışlık var 12 yıl 4 ay yazıyırr
ben 12 yıl 23 günlük evliyim:26:
hoş geldin canımslm arkadaşlar . ben de aranıza yeni katılanlardanım . daha çok yeniyim. o kadar çok sayfa birikmişki. onları tek tek okumakj ne kadar güç olsa da okumaya çalışıyorum. ben kendimi anlatmak istiyorum sizlere. ben 2.5 yıllık evliyim.ve doğal yollarla hamile kalamadım. doktora hiç gitmedimç..
sadece denemeler yaptık olmadı.. siz ne dersiniz doktora gitmem gerek değil mi. testler falan yapılacak vs vs.acaba sorun çıkar mı. yani neden olmuyor olabilir yoksa korkacak bişi yok mudur. Rabbim' e sığınıyorum.inşallah kısa zamanda hamile kalırım diyorum
önemli değil tatlım ama o ay değil hafta olmasınbuna rağmen halaaamı yanlış :26: o zaman tarihi ver bidaha hazırlayım
hoş geldin canımbence dr mutlaka gitmelisiniz
hem kardeşin hemde eşin için hayırlısı olsun bitanem
inşallah ilaçlar güzel sonuç almanızı sağlar, allah şifa versin
slm arkadaşlar . ben de aranıza yeni katılanlardanım . daha çok yeniyim. o kadar çok sayfa birikmişki. onları tek tek okumakj ne kadar güç olsa da okumaya çalışıyorum. ben kendimi anlatmak istiyorum sizlere. ben 2.5 yıllık evliyim.ve doğal yollarla hamile kalamadım. doktora hiç gitmedimç..
hoş geldin aramıza umarım en kısa zamanda bebiş haberi veririsin bize
tamam cnm geç olsun güç olmasın diyelim inşş olumlu sonuçlarla dönersin aramızasağol cnmgidicem inş.gelişmeleri yazarım
canım hoş geldin çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsinizkuzucuklar ben geldim
bizi karadeniz havası çarptı
hepimiz hastayız ben çocuklar baba
zaten ilk baba grip oldu bulaştırdı bize dee
bayram zehir oldu hep hastanedeydik oğlan çok ağır geçirdi hava verildi bi iki kere
bugün kendi drumuza gittik
yeni ilaçlar yazdı
inşallah çabuk atlatırlar...
benden haberler içaçıcı olmamakla beraber hamdolsun diyelim bugünümüze
umarım sizler iyisinizdir
öpüyorum hepinizi tek tek...
tamam cnm geç olsun güç olmasın diyelim inşş olumlu sonuçlarla dönersin aramıza
canım hoş geldin çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsinizözledik seni :87:
kuzucuklar ben geldim
bayram zehir oldu hep hastanedeydik oğlan çok ağır geçirdi hava verildi bi iki kere
yeni ilaçlar yazdı
canlar iyi geceler nasılsınızzz geçmişe bakamadım çok yorgunummmm.....
kızlar biliyorsunuz kardeşim kız arkadaşını geitrecekti tanışmak için dün tanıştıkkk .. dün bize cmrts gün annemle tanştıracağım dediii bende akşamdan annmeme gittim evini temizlemek için kız kardeşlerimde geldiler sabah temizlik yaptık (köy evi zor oldu temizliği)hiç vakit bulamadım nete girmeye yarın annemle tanışacak kız sonrada pikniğe gideceğiz birlikteeee
şimdi uyuyacağım seviyorum sizi rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsinn
kuzucuklar ben geldim
yeni ilaçlar yazdı
aaaaaa tatlişönemli değil tatlım ama o ay değil hafta olmasınbuna rağmen halaaamı yanlış :26: o zaman tarihi ver bidaha hazırlayım
hoş geldin canımbence dr mutlaka gitmelisiniz
kuzucuklar ben geldim
yeni ilaçlar yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?