günaydın ablacımmmmm naber nasılsınnnn
iyilik güzallik canım ne olsun, geldik gene işe devam sen nasılsın?
günaydın canlarım nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim adetim gelmemişti gecikmişti gene cumartesi sabah kalktım gittim birden hiç bi şekilde kanama yok et parçası dökülmeye başladı akşama kadar ertesi gün normal kanama geldi ilk defa başıma böyle bişey geldi dr u da aramadım bugün arayacammm hafta sonları çok yoğundum bu arada görümcem sanırım benim niyetimi anladı bana karşı o kadar iyi davranıyor kii beni savunur oldu allahım böyle gitsin nolur dedim inşallah bozulmaz geçici değildir yaptıkları inşallah
demi yaa ne güzel yatıyorduk :)99 iyiyim ablacımm bildiğim hafta sonu baş sağlığına gittik annemle hem mevlüt varmıştı iyi ki gitmişim dünde eşimin teyzesinin kızı oğlan evine boğaca götürdüler oraya gittik haftasonumu dolu geçirdim ilk defa
günaydın hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ben iyiyim çok şükür haftasonu ankaradaydık kardeşimin nişanı için gittik şimdi evdeyim çamaşır ütü evişleri var yarında temizlik yaparım bendeki haberler bunlar
günaydın ipekhayırlı olsun nisaşınız allah tamamına erdirsin inşallahh
bir anda anneliğe ve ev hanımllığına terfi ettin zorlanıyorsundur demi ipemmm:26: çok kolay gelsin sana ömer nasıl
amin inşallah ...zorlanma değilde yorgunluk çok oluyo birde doğumdan sonra bende diz ağrısı başladı
öyle fena ağrıyoki o çok zorluyo beni... ömer iyi allaha şükür kafasına göre takılıyo bir bakıyosun
sürekli ağlıyo kısa kısa uyuyo bir bakıyosun hep uyuyo
neden böyle oldu acebaa:26::26::26: git canım doktora emin ol belki kist felan vardır
görümcende akıllanmış afferin onaa
günaydın hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ben iyiyim çok şükür haftasonu ankaradaydık kardeşimin nişanı için gittik şimdi evdeyim çamaşır ütü evişleri var yarında temizlik yaparım bendeki haberler bunlar
ne güzel ben çok severim o düğün öncesi hazırlıklarıben evde geçirdim kızkardeşim veee sıpa bebişimizlee şimdiden özledim kızımı yawww çokk tatlııııııydı dün
aaa geçmiş olsun doktora gittinmi dizin için:26: romatizma filan olabilirmi, çok geçmiş olsun ipemm.
takılsın beyfendi bakalım annoşunu çok yormasında
inşallah değildir diyorum da bakalım arayacam gel derse hemen gidecemmm kötü bişey olmasınnn
günaydınnn ablacım kolay gelsin
ayy ne güzellll
gitmedim daha çok pis bi şey oturup kalkmak ölüm gibi
çiğdem geçmiş olsun doktoruna bir danış istersen
gitsene canım yaa belki bir dizlik bir krem verir iyi gelir:94::94: bide iltihaplı bişeyse daha kötü olur belki onuda düşün, dizz zordur eminim kalkarken ağrır
hep evde hareketsiz kalmaktan olabilir diye düşündüm yürüyüş yapmaya başladıktan sonra geçmezse gitmeyi düşünüyodum birde kamerim çok bıkmışım doktordan hi içimden gelmiyo inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?