Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarım nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim adetim gelmemişti gecikmişti gene cumartesi sabah kalktım gittim birden hiç bi şekilde kanama yok et parçası dökülmeye başladı akşama kadar ertesi gün normal kanama geldi ilk defa başıma böyle bişey geldi dr u da aramadım bugün arayacammm hafta sonları çok yoğundum bu arada görümcem sanırım benim niyetimi anladı bana karşı o kadar iyi davranıyor kii beni savunur oldu allahım böyle gitsin nolur dedim inşallah bozulmaz geçici değildir yaptıkları inşallah

iyilik güzallik canım ne olsun, geldik gene işe devam sen nasılsın?

demi yaa ne güzel yatıyorduk :)99 iyiyim ablacımm bildiğim hafta sonu baş sağlığına gittik annemle hem mevlüt varmıştı iyi ki gitmişim dünde eşimin teyzesinin kızı oğlan evine boğaca götürdüler oraya gittik haftasonumu dolu geçirdim ilk defa

neden böyle oldu acebaa:26::26::26: git canım doktora emin ol belki kist felan vardır
görümcende akıllanmış afferin onaa

günaydın hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ben iyiyim çok şükür haftasonu ankaradaydık kardeşimin nişanı için gittik şimdi evdeyim çamaşır ütü evişleri var yarında temizlik yaparım bendeki haberler bunlar

ne güzel ben çok severim o düğün öncesi hazırlıklarıben evde geçirdim kızkardeşim veee sıpa bebişimizleeşimdiden özledim kızımı yawww çokk tatlııııııydı dün

günaydın ipek hayırlı olsun nisaşınız allah tamamına erdirsin inşallahh
bir anda anneliğe ve ev hanımllığına terfi ettin zorlanıyorsundur demi ipemmm:26: çok kolay gelsin sana ömer nasıl

geçmişe bakmaya zaman yok sadeçe bir sayfa geriye gittim nevomçok geçmiş olsun ...tubişim ben artık hergün gelemiyorum maalesef
ömer uyurken evişleriyle ilgileniyorum bazen zaten o kadar huysuz oluyoki hiç bi şeye bakamıyorum bazende tam bilgisayarı açıyorum uyanıyo kapatıyorum böyle işte minnoş sen nasılsın doğum ne zaman

günaydın ipek hayırlı olsun nisaşınız allah tamamına erdirsin inşallahh
bir anda anneliğe ve ev hanımllığına terfi ettin zorlanıyorsundur demi ipemmm:26: çok kolay gelsin sana ömer nasıl

amin inşallah ...zorlanma değilde yorgunluk çok oluyo birde doğumdan sonra bende diz ağrısı başladı
öyle fena ağrıyoki o çok zorluyo beni... ömer iyi allaha şükür kafasına göre takılıyo bir bakıyosun
sürekli ağlıyo kısa kısa uyuyo bir bakıyosun hep uyuyo

aaa geçmiş olsun doktora gittinmi dizin için:26: romatizma filan olabilirmi, çok geçmiş olsun ipemm.
takılsın beyfendi bakalım annoşunu çok yormasında

neden böyle oldu acebaa:26::26::26: git canım doktora emin ol belki kist felan vardır
görümcende akıllanmış afferin onaa

inşallah değildir diyorum da bakalım arayacam gel derse hemen gidecemmm kötü bişey olmasınnn

günaydınnn ablacım kolay gelsin

ne güzel ben çok severim o düğün öncesi hazırlıklarıben evde geçirdim kızkardeşim veee sıpa bebişimizleeşimdiden özledim kızımı yawww çokk tatlııııııydı dün

ayy ne güzellll

gitsene canım yaa belki bir dizlik bir krem verir iyi gelir:94::94: bide iltihaplı bişeyse daha kötü olur belki onuda düşün, dizz zordur eminim kalkarken ağrır

hep evde hareketsiz kalmaktan olabilir diye düşündüm yürüyüş yapmaya başladıktan sonra geçmezse gitmeyi düşünüyodum birde kamerim çok bıkmışım doktordan hi içimden gelmiyo inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…