ben biraz çıkıyorum kızlar benimki uyandı ağlamadan makinaya çamaşır atayım fırsat bulursam bugün tekrar gelirim
hep evde hareketsiz kalmaktan olabilir diye düşündüm yürüyüş yapmaya başladıktan sonra geçmezse gitmeyi düşünüyodum birde kamerim çok bıkmışım doktordan hi içimden gelmiyo inan ki
ben biraz çıkıyorum kızlar benimki uyandı ağlamadan makinaya çamaşır atayım fırsat bulursam bugün tekrar gelirim
güle güleeeee kolay gelsin bekleriz gel sonraaa çay kahve içmeyee
şimdi hatırladım ablacım ramazanda demiştim ramazan bitince bana kahve yapacaktınnnn içecektikkkkkk hani
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
nevooom hemşom ne oldu sizeee karadeniz ???hmm tatil galiba hava değişikliği çarptı sanırsam inşallah ciddi bişeyciğiniz yoktur kuzulardamı hasta oldu kıyamam yaa öperim onların yumuk ellerinden geçmiş olsun canım allah'tan acişl şifalar dliyorum
ESKİSİ GİBİ GELMESMDE, GELİŞLERİMDE İPEĞİDE GÖREMİYORUM HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH.. SEVONUN GÜNLER YAKLAŞTI HAYDİ HAYIRLISI
MELİŞ NE YAPTI TAŞINDIMI ACABA
YETERRRR KAÇIRDIM GALİBA EŞİNMİ RAHATSIZ NE TAHLİLİ NE SONUCU YOKSA YANLIŞMI OKUDUM ALLAH TÜM DERMAN İSTEYEN HASTALARIMIZA ACİİİL HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OLUN HANIMLAR
günaydın canımmmmm sendemi hayalet olarak takılıyon artık
yeter resimler buraya nasıl ekleniyordu sen bilirsin tarif etsene canım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
günaydın kızlarr (laracım hayalet ben değildim günahımı almışsın)
kızlar 3 gecedir diş ağrısından uyuyamıyorum korkumdan dişçiyede gitmedim görümcemi aradım öğledne sonra gelecek gidecez offff:18:
nevomm canım benim ğastamı oldunuz kıyamamm yaaa çok geçmiş olsun çarçabuk atlatırsınız inşallahh
kankimmm özlettin kendini haaa:29. nasılsın canım abin nişanlanmış Allah tamamaınada erdirsin ..dizin ihmal etme sakın Allah korusun menisküs yırtığı falan olabilir geç kalmadan git bir doktora ..
yetercim inşallah bir daha ameliyata gerek kalmaz canım kullandığı ilaçlar şifa olsun eşine
sevo ve şifanın sınavı nasıl geçti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?