Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hep evde hareketsiz kalmaktan olabilir diye düşündüm yürüyüş yapmaya başladıktan sonra geçmezse gitmeyi düşünüyodum birde kamerim çok bıkmışım doktordan hi içimden gelmiyo inan ki

o zaman en azında evde cimnastik yapbisiklet hareketleri gibi belki iyi geliroda olabilir hareketsizlikten
ömerle yürüyüşe çıkıyomusunuz akşam üzerleri arabasına bindirip yürüyüş yaparsınız ne güzelll parka filan gidersiniz oğluşunla

neden kimseden ses çıkmıyorrrrr aloooooooooooooooooo ses 1 2 ses bir ikiiii
yaa patronlar gelecek şimdi çıkmak zorunda kalacammmmm

canım biliyorsun benim eşim ameliyat olduuu beyin ameliyatı şimdi beyinden kist çıkartıldı ama küçük bir kısmı kaldı içerde o kısım şimdi tekrar büyüme yaşlamış canım
şimdilik ilçalrala kontrol altına almaya çalışıyor

günaydın kızlarr (laracım hayalet ben değildim günahımı almışsın )

kızlar 3 gecedir diş ağrısından uyuyamıyorum korkumdan dişçiyede gitmedim görümcemi aradım öğledne sonra gelecek gidecez offff:18:

nevomm canım benim ğastamı oldunuz kıyamamm yaaa çok geçmiş olsun çarçabuk atlatırsınız inşallahh

kankimmm özlettin kendini haaa:29. nasılsın canım abin nişanlanmış Allah tamamaınada erdirsin ..dizin ihmal etme sakın Allah korusun menisküs yırtığı falan olabilir geç kalmadan git bir doktora ..

yetercim inşallah bir daha ameliyata gerek kalmaz canım kullandığı ilaçlar şifa olsun eşine

sevo ve şifanın sınavı nasıl geçti acaba

evet nurcikim o hayalet yeterrrrrr miş canım
hoşgeldin canım zaten bugün bişey yapmaz doktor dişine merak etmeantibiyotik verip gönderir ama haftayaaaaaabızzzzzzzzzzz bızzzzzzz oyar dişininnnii
geçmiş olsun canım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr [sıze=3][/sıze]

günaydın canım bir an önce dişçiye git canımmm
ayy ben nasıl unuttum sevom şifam inşallah sınavınız iyi geçmiştir allahım o güzel yüreğinize göre nasip etsin inşallahhhhhhh kurtulursunuz şu sınavlardan bir an önce inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…