günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
buyur canım afiyet olsun
olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada afiyet olsun şekerimmm nasıl olmuş beğendin mi kahvemiii
hani kız kahve ortada kahve filan yok ki
neyse biz bu kahveleri içmiş gibi yaparak bu konuyu kapatalım çiğdedmim
sanada banada afiyet olsun
hah şimdi gördümmm hımmmm ellerine sağlık çok güzel olmuş canımmm
patronlarrrrrrr acil çıktımmmmmmmmm
eee hani bana kayfeee yokmu
nurcanım bak tepsiyle tuttum size aşk olsun görmedinizzzzzzzzzzz sizi unuttuğumu sanmayın diye yazmıştımmkankime ve kendime kahve yapayım bari..kankican buyur gel canım bol köpüklü kayfee yaptım Eki Görüntüle 254976
şimdi gördüm bunu çiğdemcimm ..ellerine sağlık ohhh mis gibi olmuşşş
ömerle haftada bir iki defa çıkıyoruz ama o yürüyüş gibi olmuyo çocukla yavaş oluyo eim koşu bandı alıcak onu bekliyorumo zaman en azında evde cimnastik yapbisiklet hareketleri gibi belki iyi gelir oda olabilir hareketsizlikten
ömerle yürüyüşe çıkıyomusunuzakşam üzerleri arabasına bindirip yürüyüş yaparsınız ne güzelll parka filan gidersiniz oğluşunla
geçmiş olsuncanım biliyorsun benim eşim ameliyat olduuu beyin ameliyatı şimdi beyinden kist çıkartıldı ama küçük bir kısmı kaldı içerde o kısım şimdi tekrar büyüme yaşlamış canım
şimdilik ilçalrala kontrol altına almaya çalışıyor
geçmiş olsun kanim valla bende özledim ama inan bazen buraya gelmemle gitmem bir oluyo şimdide işleri sonra yaparım dedim geldim ama sürekli emziği düşürüp ağlıyo her an gidebilirimgünaydın kızlarr (laracım hayalet ben değildim günahımı almışsın)
kızlar 3 gecedir diş ağrısından uyuyamıyorum korkumdan dişçiyede gitmedim görümcemi aradım öğledne sonra gelecek gidecez offff:18:
nevomm canım benim ğastamı oldunuz kıyamamm yaaa çok geçmiş olsun çarçabuk atlatırsınız inşallahh
kankimmm özlettin kendini haaa:29. nasılsın canım abin nişanlanmış Allah tamamaınada erdirsin ..dizin ihmal etme sakın Allah korusun menisküs yırtığı falan olabilir geç kalmadan git bir doktora ..
yetercim inşallah bir daha ameliyata gerek kalmaz canım kullandığı ilaçlar şifa olsun eşine
sevo ve şifanın sınavı nasıl geçti acaba
kankime ve kendime kahve yapayım bari..kankican buyur gel canım bol köpüklü kayfee yaptım Eki Görüntüle 254976
ömerle haftada bir iki defa çıkıyoruz ama o yürüyüş gibi olmuyo çocukla yavaş oluyo eim koşu bandı alıcak onu bekliyorum
geçmiş olsun
geçmiş olsun kanim valla bende özledim ama inan bazen buraya gelmemle gitmem bir oluyo şimdide işleri sonra yaparım dedim geldim ama sürekli emziği düşürüp ağlıyo her an gidebilirim
ooooh eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?