kanki tubişten haber varmı doğum tarihi belli olmuşmu
kanki tubişten haber varmı doğum tarihi belli olmuşmu
demek benden bu kadar kolay vazgeçiyosun demek gelmesemde olurhaklısın canım hem ev işleri hem minik bir afacanla uğraşmak kolay değil ..siz iyi olunda gelmesende olur
kankim hemen sanada yapar bir kahveipek im sağol kuzumm
kızlar süpürgeme bindim geldimmkahve için ama yetişemedim sanırımmm :26::26::26::26::26::26::26:
daha net bir tarih yok bildiğim kadarıyla..ama tubanın böbrekte sorunu varmış ya doktor en fazla 2 hafta daha bekletip alacaklarmış bebeği
ipek im sağol kuzumm
kızlar süpürgeme bindim geldimmkahve için ama yetişemedim sanırımmm :26::26::26::26::26::26::26:
demek benden bu kadar kolay vazgeçiyosun demek gelmesemde olur
kankim şaka yaıyodum açıklma yapma boşuna biliyorum öyle dediğinikız kankimm yanlış anladın sen ..öyle demek istemediğimi sende biliyorsun..
hani ben diyorum çocukla zor olur gelemezsende canın sağolsun siz iyi olun yeter diyorum..
kankim hemen sanada yapar bir kahve
hayırlısı inşallah iki hafta sonra kaç haftalık oluyo acaba
istersen bi daha yapayım canımmmmm kahvemiz fincanımız bol nasılsaaa:)
kankim şaka yapıyodum açıklma yapma boşuna biliyorum öyle dediğinikız kankimm yanlış anladın sen ..öyle demek istemediğimi sende biliyorsun..
hani ben diyorum çocukla zor olur gelemezsende canın sağolsun siz iyi olun yeter diyorum..
kankim şaka yaıyodum açıklma yapma boşuna biliyorum öyle dediğini
banana küstümmbana bir kahve yaparsan alırsın gönlümü (resim koyamadığını biliyorum uğraştıracam işte )
selam kızlar nasılsınızzz geçmişe bakmasam olurmuuu pek zamanım yokkkizne ayrılmadan her işi planlayıp yapmaya çalışıyorum çok zamanım olmuyo gelmeye..
geçmişte bişey varmıydı kaçırdımmı kızlar bakemm
bu arada melike dün taşındı neti yok sanırım haberiniz olsun kızlar
kıskanma kızzkıskandınmııııııııııııııııııı
selam kızlar nasılsınızzz geçmişe bakmasam olurmuuu pek zamanım yokkkizne ayrılmadan her işi planlayıp yapmaya çalışıyorum çok zamanım olmuyo gelmeye..
geçmişte bişey varmıydı kaçırdımmı kızlar bakemm
bu arada melike dün taşındı neti yok sanırım haberiniz olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?