aaa hanii
yetercim kahveni ayırtmıştım canımm ..afiyet olsunn Eki Görüntüle 254980
hoşgeldin iznemi çıkıyosun ne güzel bir yere gidiyomusunuz ...bende artık geçmişe bakamıyorum hiç hoş olmuyo aslında her şeye yabançı gibi oluyorum
aaa haniikahvemi var ben neden görmüyorumm
selam kızlar nasılsınızzz geçmişe bakmasam olurmuuu pek zamanım yokkkizne ayrılmadan her işi planlayıp yapmaya çalışıyorum çok zamanım olmuyo gelmeye..
geçmişte bişey varmıydı kaçırdımmı kızlar bakemm
bu arada melike dün taşındı neti yok sanırım haberiniz olsun kızlar
kıskanma kızz
bacımm kolay gelsin .sen işlerine bak güzelimm .herşey bildiğin gibi çok önemli bişey yok zaten
sınavın nasıl geçti ..zor değildi umarım :26:
valla bidahakine bende böyle kahve isterim bakkkkk
ay inanmıyorum çok sevindim sonunda kankilerimin özlemini bitiyo demek hayırlısı olur inşallahbizim sevo tedaviye başlıyo kankican haberin yok herhal ...ayın 20sindne sonra antalyaya yolculuk yapıyo ..kankim bende 15 tatilde başlıyorumm :87::87::87::87:
kolay gelsinn kankimmkanki eskisi gibi uğraşamıyorum senle diye üstüme gelme yaptık işte orda ....ben güneş gelmeden ve oğluş uyanmadan oturma odasının çamını sileyim görüşürüz kızlar
bebeğim bana gelin börekler çörekler çaylarrrr kahveler ben yaparım sizeeee yaffff
ay inanmıyorum çok sevindim sonunda kankilerimin özlemini bitiyo demek hayırlısı olur inşallah
kanki eskisi gibi uğraşamıyorum senle diye üstüme gelme yaptık işte orda ....ben güneş gelmeden ve oğluş uyanmadan oturma odasının çamını sileyim görüşürüz kızlar
yaparım tabi daha güzellerini yaparım sana
kolay gelsinn kankimmiyi bak kendine ömer paşamı öp yerime
börek deme yaaa börek demeee :84::84::84::84:canım çektiii işteeee
Duru bacım hoşgeldinn ..
evet ipeğim nurcikinde dediği gibi tedaviye başlıyorum (sanki biraz önce arayıp konuşmadık gibi cevap veriyom)
kızlar sınavım pek iyi sayılmaz düşündüğüm gibi yani .. ama stresini bitirdim rahatladım bakalım 1 dersten geçip diğerinden kalıcam sanırım..
çiğdemin öğle tatilin geldi dimi afiyet olsun şeker
durucumm hoşgeldin sen gitmiyonmu öğle yemeğine bakimm
kolay gelsin canımmmm kendine dikkat ettt
canımbenim teşekkür ederim hadi ben kaçar karnıcığımı doyurayım 2.5 kilo vermişim biraz daha bi 3 kilo daha versem tamam dır hadi bakalım baş başşş:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?