Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şaka yaptım kankican ..çok güzel olmuş kayge ellerine sağlık.tamam tamam gönlümü aldın hatta çaldınn

hoşgeldin iznemi çıkıyosun ne güzel bir yere gidiyomusunuz ...bende artık geçmişe bakamıyorum hiç hoş olmuyo aslında her şeye yabançı gibi oluyorum

bizim sevo tedaviye başlıyo kankican haberin yok herhal ...ayın 20sindne sonra antalyaya yolculuk yapıyo ..kankim bende 15 tatilde başlıyorumm :87::87::87::87:

sevom hoşgeldin sen geldin ben gidiyorumm nasıl geçtiiii canım sen nasılsınnn

kıskanma kızz

bacımm kolay gelsin .sen işlerine bak güzelimm .herşey bildiğin gibi çok önemli bişey yok zaten
sınavın nasıl geçti ..zor değildi umarım :26:

bebeğim bana gelin börekler çörekler çaylarrrr kahveler ben yaparım sizeeee yaffff

kanki eskisi gibi uğraşamıyorum senle diye üstüme gelme yaptık işte orda ....ben güneş gelmeden ve oğluş uyanmadan oturma odasının çamını sileyim görüşürüz kızlar
kolay gelsinn kankimm iyi bak kendine ömer paşamı öp yerime

bebeğim bana gelin börekler çörekler çaylarrrr kahveler ben yaparım sizeeee yaffff

börek deme yaaa börek demeee :84::84::84::84:canım çektiii işteeee

ay inanmıyorum çok sevindim sonunda kankilerimin özlemini bitiyo demek hayırlısı olur inşallah

inşallah kankimm ,inşallah bu son tedavilerimiz olur biter bu özlemimiz...herkes alsın kucağına bebişini inşallah..dualarını eksik etmeyin bizden ömer paşamla

evet ipeğim nurcikinde dediği gibi tedaviye başlıyorum (sanki biraz önce arayıp konuşmadık gibi cevap veriyom )

kızlar sınavım pek iyi sayılmaz düşündüğüm gibi yani .. ama stresini bitirdim rahatladım bakalım 1 dersten geçip diğerinden kalıcam sanırım..

çiğdemin öğle tatilin geldi dimi afiyet olsun şeker

durucumm hoşgeldin sen gitmiyonmu öğle yemeğine bakimm

kanki eskisi gibi uğraşamıyorum senle diye üstüme gelme yaptık işte orda ....ben güneş gelmeden ve oğluş uyanmadan oturma odasının çamını sileyim görüşürüz kızlar

kolay gelsin canımmmm kendine dikkat ettt

yaparım tabi daha güzellerini yaparım sana

canımbenim teşekkür ederim hadi ben kaçar karnıcığımı doyurayım 2.5 kilo vermişim biraz daha bi 3 kilo daha versem tamam dır hadi bakalım baş başşş:80::80:

ipeğim kolay gelsin sana temizlikçi gelmiyomu evine artık canım

çiğdem ne güzel kilo vermişsin ben aksine alıyorumm yaa ama d.kontrol hapından sanırım gerçi dikkat etmiyom habire yiyomm nede olsa tedavi esnasında şişicem iyiceee sonrasında düşünürüm kiloyu diyorum

kolay gelsinn kankimm iyi bak kendine ömer paşamı öp yerime

börek deme yaaa börek demeee :84::84::84::84:canım çektiii işteeee

tamam bebeğim demem ama üzülme sen gel ne istersen onu yapam sana

Son düzenleme:
Duru bacım hoşgeldinn ..

selam canım nasılsın nurcikim

çiğdemin öğle tatilin geldi dimi afiyet olsun şeker

durucumm hoşgeldin sen gitmiyonmu öğle yemeğine bakimm

sevom tedavi zamanına az kaldı çok heyecanlıyım
birazd an yemeğe gitcem bu arada sınavların oldu inşallah geçmişşsndir

çiğdem afiyet olsun
ne güzel kilo vermişin devam et bırakma sakın

ipeğim gelmiş nasılsın ipek ömer nasıl oldu

kankimm birtanesin yaaa sesini duymak ne güzeldi cıvıl cıvıl

sevo artık kabul ett tombiş hamile olcaz bizz kaçarı yokk :86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…