canım benim sağoltamam bebeğim dememama üzülme sen gel ne istersen onu yapapm sana
selam canım nasılsın nurcikim
sevom tedavi zamanına az kaldı çok heyecanlıyım
birazd an yemeğe gitcem bu arada sınavların oldu inşallah geçmişşsndir
çiğdem afiyet olsun
ne güzel kilo vermişin devam et bırakma sakın
ipeğim gelmiş nasılsın ipek ömer nasıl oldu
canım benim sağolyapmış yemiş kadar oldum böreklerindne çöreklerinden :93::93::93::93:
evet durucumm heyecann var yaaadün valiz falan aldık bugün ufaktan ufaktan ayarlıcam nevresim pike felan da götürcem yatamamda ben ordakilerde eksik gedik hazırlarken çıkar diyorum şimdi belli olmuyor çünkü..
sınavım idare eder diyeyim canım çalışmadan ne kadar iyi olabilirkii :44:
afiyet olsun canım benimmm
evet ipeğin sesini duymak bana da iyi geldi benden daha heyecanlıydı
hamile kalalımda şişman hamiş olmaya razıyımm
bu arada kızlar eşim bu akşam yola çıkıyo bodrum a gidiyo oradaki yat arızalanmış bikaç gün yok ilk defa böle iş için gidecek hemide bodrummgerçi birlikte gitmemiz için baya çaba sarfetti izin zamanına denk getirmek istedi ama acilmiş iş (
Ayyy canım benim yaaaaa
allah emeklerinizi boşa çıkartmasın canım hayırlsı herşeyin hayırlısı
duru bacım iyi diyeyim iyi olalım dişlerim(4 tane) ağrıyo kaç gündür.. öğleden sonra dişçiye gidecem işte :18:
Aman sevoo seninkide şans haaa keşke izin alabilip gidebilseydin tedavi öncesi çok iyi gelecekti sana
bavullar alınmış hazırlıklara başlamışsın çok heyecanlı dimi sanki bebeğin orda seni bekliyo gidip alacakmışsın gibi dimi :97::97:
kız şiman olmak her kadının kaderi zaten eeeeeee bari bebişler gelsinde öyle şişman olalım
Canım allah kavuşturusunnnnn [sıze=3][/sıze]
görümcem geldi kızlar çıkıyorum görüşürüzzz
sevom kadın yarın geliyo ev büyük ya zor işleri ona bırakıyorum kolay olanları ben yapıyorum ....duru ömer iyi sen nasılsın ege nasıl...
Kankim ve sevoya sesim iyi gelmiş pek mutlu oldum ...neyse hatunlar artık kesin çıkıyorum ben görüşürüz
saat 1 gibi bende çıkacağım kızlar [sıze=3][/sıze]
ipeğim kolay gelsin sana temizlikçi gelmiyomu evine artık canım
çiğdem ne güzel kilo vermişsin ben aksine alıyorumm yaa ama d.kontrol hapından sanırım gerçi dikkat etmiyom habire yiyommnede olsa tedavi esnasında şişicem iyiceee sonrasında düşünürüm kiloyu diyorum
selam canım nasılsın nurcikim
sevom tedavi zamanına az kaldı çok heyecanlıyım
birazd an yemeğe gitcem bu arada sınavların oldu inşallah geçmişşsndir
çiğdem afiyet olsun
ne güzel kilo vermişin devam et bırakma sakın
ipeğim gelmiş nasılsın ipek ömer nasıl oldu
evet ipeğin sesini duymak bana da iyi geldi benden daha heyecanlıydı
hamile kalalımda şişman hamiş olmaya razıyımm
bu arada kızlar eşim bu akşam yola çıkıyo bodrum a gidiyo oradaki yat arızalanmış bikaç gün yok ilk defa böle iş için gidecek hemide bodrummgerçi birlikte gitmemiz için baya çaba sarfetti izin zamanına denk getirmek istedi ama acilmiş iş (
evet durucumm heyecann var yaaadün valiz falan aldık bugün ufaktan ufaktan ayarlıcam nevresim pike felan da götürcem yatamamda ben ordakilerde eksik gedik hazırlarken çıkar diyorum şimdi belli olmuyor çünkü..
sınavım idare eder diyeyim canım çalışmadan ne kadar iyi olabilirkii :44:
afiyet olsun canım benimmm
DURU bacım iyi diyeyim iyi olalım dişlerim(4 tane) ağrıyo kaç gündür.. öğleden sonra dişçiye gidecem işte :18:
aman sevoo seninkide şans haaa keşke izin alabilip gidebilseydin tedavi öncesi çok iyi gelecekti sana
bavullar alınmış hazırlıklara başlamışsın çok heyecanlı dimi sanki bebeğin orda seni bekliyo gidip alacakmışsın gibi dimi :97::97:
DURU bacım iyi diyeyim iyi olalım dişlerim(4 tane) ağrıyo kaç gündür.. öğleden sonra dişçiye gidecem işte :18:
aman sevoo seninkide şans haaa keşke izin alabilip gidebilseydin tedavi öncesi çok iyi gelecekti sana
kız şiman olmak her kadının kaderi zaten eeeeeee bari bebişler gelsinde öyle şişman olalım
canım allah kavuşturusunnnnn
sevom kadın yarın geliyo ev büyük ya zor işleri ona bırakıyorum kolay olanları ben yapıyorum ....duru ömer iyi sen nasılsın ege nasıl...
kankim ve sevoya sesim iyi gelmiş pek mutlu oldum ...neyse hatunlar artık kesin çıkıyorum ben görüşürüz
aminnn canımm
canım olsaydı iyi olurdu bodrumu da görürdüm ama zaten fazlaca izin kullanıcam hem işlerim çok var gidemezdim
hem antalyada ben buradan bile program yapıyorum şehir fırsatları var oradan uygun şeyler alıyorum,festival giriş biletleri,yiyecekler falan yani :))
evet canım bavullar alındı bakalım inşallah bebeğimizi alıp gelirizz
bu arada kızlar ben hiç uçağa binmedim dönüşte uçakla gelicem malum uzun yolculuk yapmak istemiyorum transferden 5 gün sonra..uçaktan korkmuyorum hiç ama daha önceden binmediğimden beni tutarmı etkilermi de bilemiyorumm ben önemli değilim de tedavimi etkileyecek kadar olurmu acep..
yaa sormaaa kaderimiz gerçekten de.. Dün alışiveriş merkezinde ikiz bebekli kadın gördümmm incecik çıra gibiiEşim diyoki yok yok o doğurmamıştır nasıl doğurcak o diyo Sen ikiz hamile kalsan kim bilir nasıl olursun diyip dalga geçiyo bide benle
selam tatlışlar nasılsınız ohooo herkes gelmiş gitmiş bile laroşum çitosum siz mi varsınız bir tek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?