Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet ipeğin sesini duymak bana da iyi geldi benden daha heyecanlıydı

hamile kalalımda şişman hamiş olmaya razıyımm

bu arada kızlar eşim bu akşam yola çıkıyo bodrum a gidiyo oradaki yat arızalanmış bikaç gün yok ilk defa böle iş için gidecek hemide bodrumm gerçi birlikte gitmemiz için baya çaba sarfetti izin zamanına denk getirmek istedi ama acilmiş iş (

evet durucumm heyecann var yaaa dün valiz falan aldık bugün ufaktan ufaktan ayarlıcam nevresim pike felan da götürcem yatamamda ben ordakilerde eksik gedik hazırlarken çıkar diyorum şimdi belli olmuyor çünkü..
sınavım idare eder diyeyim canım çalışmadan ne kadar iyi olabilirkii :44:
afiyet olsun canım benimmm

ayyy canım benim yaaaaa
allah emeklerinizi boşa çıkartmasın canım hayırlsı herşeyin hayırlısı

DURU bacım iyi diyeyim iyi olalım dişlerim(4 tane) ağrıyo kaç gündür.. öğleden sonra dişçiye gidecem işte :18:

aman sevoo seninkide şans haaa keşke izin alabilip gidebilseydin tedavi öncesi çok iyi gelecekti sana

bavullar alınmış hazırlıklara başlamışsın çok heyecanlı dimi sanki bebeğin orda seni bekliyo gidip alacakmışsın gibi dimi :97::97:

kız şiman olmak her kadının kaderi zaten eeeeeee bari bebişler gelsinde öyle şişman olalım
canım allah kavuşturusunnnnn

sevom kadın yarın geliyo ev büyük ya zor işleri ona bırakıyorum kolay olanları ben yapıyorum ....duru ömer iyi sen nasılsın ege nasıl...
kankim ve sevoya sesim iyi gelmiş pek mutlu oldum ...neyse hatunlar artık kesin çıkıyorum ben görüşürüz

Ayyy canım benim yaaaaa
allah emeklerinizi boşa çıkartmasın canım hayırlsı herşeyin hayırlısı

aminnn canımm

canım olsaydı iyi olurdu bodrumu da görürdüm ama zaten fazlaca izin kullanıcam hem işlerim çok var gidemezdim
hem antalyada ben buradan bile program yapıyorum şehir fırsatları var oradan uygun şeyler alıyorum,festival giriş biletleri,yiyecekler falan yani :))
evet canım bavullar alındı bakalım inşallah bebeğimizi alıp gelirizz

bu arada kızlar ben hiç uçağa binmedim dönüşte uçakla gelicem malum uzun yolculuk yapmak istemiyorum transferden 5 gün sonra..uçaktan korkmuyorum hiç ama daha önceden binmediğimden beni tutarmı etkilermi de bilemiyorumm ben önemli değilim de tedavimi etkileyecek kadar olurmu acep..

kız şiman olmak her kadının kaderi zaten eeeeeee bari bebişler gelsinde öyle şişman olalım
Canım allah kavuşturusunnnnn
[sıze=3][/sıze]

yaa sormaaa kaderimiz gerçekten de.. Dün alışiveriş merkezinde ikiz bebekli kadın gördümmm incecik çıra gibii Eşim diyoki yok yok o doğurmamıştır nasıl doğurcak o diyo Sen ikiz hamile kalsan kim bilir nasıl olursun diyip dalga geçiyo bide benle

görümcem geldi kızlar çıkıyorum görüşürüzzz

saat 1 gibi bende çıkacağım kızlar [sıze=3][/sıze]

hepinize güle güleyinnn Bende kaçarım birazdan

evet sevom verdim inşallah almam bebiş dışında :) evet doğum kontrol hapları biraz kilo aldırıyor olsun yeter ki hayırlı bebiş olsun rabbim nasip etsin

sağol ablacım sanada afiyet olsunnn devam ediyorum tam gaz bakalım gerçi midem küçüldü artık istesemde yiyemiyorum çünkü çıkarıyorum afedersinizz

allah kavuştursun canım benim keşke sende gidebilseydin

inşallah dersleri geçersin ablacımmm

inşallah öyle olacak nurcanım bebişlerinizi alıp geleceksinizzzzz ayy heyecanlandımmm inşallahhhhh inşallahhhhhh

geçmiş olsun nurcikim diş ağrısı fenadır

canım allah kavuşturusunnnnn

yeteer sen kilolu değilsinki canım bide bana baakkk abuuuuuuuuuuuuuuuuuu 78 dim en son

ipeğm ömerin iyi oldğuna çok sevindim egede iyi
kolay gelsin

uçak olayını merkezden doktora sorabilirsin içinde süphe olmaz hem
ama uçak sarsmıyo en azından 1 saatte antalyaya gidiyosun

bacılarımmm nasılsınızzz özledim sizii ne olursunuz biriniz gelip beni şu patroniçenin elinden kurtarınnnnn bilgisayarını daha kaç ay beklicez bilmiyorum amaben bilgisayarsız kalıyorum o burd olduğu zamanlaradaa
nurcikimmmm canım haydi gülegüle git dişlerini söktür kurtul bacım
sevommmmm haydi az kaldı gel bekliyorummmmm bende heyecan yapıyom bacımm burdaki herkesten daha heyecanlıyımmmm çümkü seni görecemmmmmmmm bu arada sınavlarının iyi geçmesine sevindim hemşomun sınav nasıldı acep gelsede görüşsek:26:
ipekim iyi olmanıza sevindim canım

durum sen ve egecikte iiyiymişiniz sevindimm

kıvançıkkk kayfenin tadı damağımda kaldı canımmmm ellerine sağlık oğlum olsun senin kızını alacam becerikli hamarat hatunun kızıda kendisi gibi olurrrrrr

ekleyebildimmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyelimden bir kaçan bir uçan kurtulurr bu benim yeğenim kızlarr sahra nil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…