bacılarımmm nasılsınızzz özledim siziine olursunuz biriniz gelip beni şu patroniçenin elinden kurtarınnnnn bilgisayarını daha kaç ay beklicez bilmiyorum amaben bilgisayarsız kalıyorum o burd olduğu zamanlaradaa
nurcikimmmm canım haydi gülegüle git dişlerini söktür kurtul bacım
sevommmmm haydi az kaldı gel bekliyorummmmmbende heyecan yapıyom bacımm burdaki herkesten daha heyecanlıyımmmm çümkü seni görecemmmmmmmm bu arada sınavlarının iyi geçmesine sevindim hemşomun sınav nasıldı acep gelsede görüşsek:26:
ipekim iyi olmanıza sevindim canım
durum sen ve egecikte iiyiymişiniz sevindimm
kıvançıkkk kayfenin tadı damağımda kaldı canımmmmellerine sağlık oğlum olsun senin kızını alacam becerikli hamarat hatunun kızıda kendisi gibi olurrrrrr
selam tatlışlar nasılsınız ohooo herkes gelmiş gitmiş bile laroşum çitosum siz mi varsınız bir tek.
çiğdemim ekleme yapabiliyorumm akşam 5 çayı benden tamammı kimseye söz vermeyin yanında da yaş pastaa
hoşbulduk yavrus,anamm bu kim dicektim demek bu pasta senin yeğenin ay ay ismi de pek afilliymiş,,allah nazarlardan saklasın pek tatlı yumuoş bu minnak prenses beee bööle ısırmadan fotodan olmuyor ammahoşgeldin canım he gızz sorma beni yeni geldim muhhabete giremedim
hoşbulduk yavrus,anamm bu kim dicektim demek bu pasta senin yeğenin ay ay ismi de pek afilliymiş,,allah nazarlardan saklasın pek tatlı yumuoş bu minnak prenses beee bööle ısırmadan fotodan olmuyor amma
çiğdemim ekleme yapabiliyorumm akşam 5 çayı benden tamammı kimseye söz vermeyin yanında da yaş pastaa
hee biz varız bi tekk nabersin ablacım nasıl gidiyor bakalımmm
off offf offf öğlen pasta yedim ama olsun bi daha yerim tamam canımcım kimseye söz vermem :)))
gel ısır teysesii
kahkahalar atar sanaaaaseninkinide biz ısırırk oluncaa
off offf offf öğlen pasta yedim ama olsun bi daha yerim tamam canımcım kimseye söz vermem :)))
biraz önce dru aradım dr büyük bi ihtimalle düşük yapmışsın dedi perşembe yada cuma hastaneye gel ne yapacağımızı artık karar verecez dedi çünkü ilk defa başıma böyle bişey geliyor hiç kanama görmeden direk et parçası döküldü sabhtan akşama kadarüzüldüm tahmin etmiştim zaten çünkü baya kötüydüm hatta mide bulantısı baş dönmesi vardıı
iyidir yavrum ne olsun pinekliyorum evde ama sanırım haftaya başlıcam okula,bugün eski okulumdan aradılar sevindim ya en azından bir dönem çalışayımda bez mez parası biriktireyim demi
höşt pişt noluyo bea nereye ne pastası yırtarım sizin sözünü ne pastası yiyonuz bende istiyorum,aman bende açgözlüyüm he sanki çok yerim ya tatlı
yaa tubikim göründüydü yoksam hayal mi gördüm siz de gördünüz dimi
biraz önce dru aradım dr büyük bi ihtimalle düşük yapmışsın dedi perşembe yada cuma hastaneye gel ne yapacağımızı artık karar verecez dedi çünkü ilk defa başıma böyle bişey geliyor hiç kanama görmeden direk et parçası döküldü sabhtan akşama kadarüzüldüm tahmin etmiştim zaten çünkü baya kötüydüm hatta mide bulantısı baş dönmesi vardıı
nasıl yani yawww :26::26::26::26:ama doktora gitmeden hemen nasıl biliyor belkide başka bişeyyoff offf offf öğlen pasta yedim ama olsun bi daha yerim tamam canımcım kimseye söz vermem :)))
iyidir yavrum ne olsun pinekliyorum evde ama sanırım haftaya başlıcam okula,bugün eski okulumdan aradılar sevindim ya en azından bir dönem çalışayımda bez mez parası biriktireyim demi
höşt pişt noluyo bea nereye ne pastası yırtarım sizin sözünü ne pastası yiyonuz bende istiyorum,aman bende açgözlüyüm he sanki çok yerim ya tatlı
yaa tubikim göründüydü yoksam hayal mi gördüm siz de gördünüz dimi
geçmiş olsun canım daha önce böle olmuşmuydu hiç mutlaka muayene ol ihmal etme sakın aallah korusun kadın hastalığı bilmemne çıkar aman allah muhafazagünaydın canlarım nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim adetim gelmemişti gecikmişti gene cumartesi sabah kalktım gittim birden hiç bi şekilde kanama yok et parçası dökülmeye başladı akşama kadar ertesi gün normal kanama geldi ilk defa başıma böyle bişey geldi dr u da aramadım bugün arayacammm hafta sonları çok yoğundum bu arada görümcem sanırım benim niyetimi anladı bana karşı o kadar iyi davranıyor kii beni savunur oldu allahım böyle gitsin nolur dedim inşallah bozulmaz geçici değildir yaptıkları inşallah
allah hayırlı etsin canım tamamına erdirsin inşallah.çok yorma kendişni olarmı enerjiyi ömerimize harcagünaydın hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ben iyiyim çok şükür haftasonu ankaradaydık kardeşimin nişanı için gittik şimdi evdeyim çamaşır ütü evişleri var yarında temizlik yaparım bendeki haberler bunlar
offf allah yardımcınız olsun aciil şifalar versin rabbim kimseye derman aratmasın içindede snein eşine canımcanım biliyorsun benim eşim ameliyat olduuu beyin ameliyatı şimdi beyinden kist çıkartıldı ama küçük bir kısmı kaldı içerde o kısım şimdi tekrar büyüme yaşlamış canım
şimdilik ilçalrala kontrol altına almaya çalışıyor
canım şuan 33+4 günlük kesin iki hafta sonra alırlarsa 36 + larda oluyo inşallah 37,38i görebilirim hayırlısı bakalım gerçi biraz daha rahatım erken alınma ihtimaline karşı ciğer gelişimini hızlandırı iğneler yapıldı allah bilir tabiama küveze girme oranı düşmş olur dedi dr endişe içinde beklemedeyimkankim hemen sanada yapar bir kahve
hayırlısı inşallah iki hafta sonra kaç haftalık oluyo acaba
ay inanmıyorum çok sevindim sonunda kankilerimin özlemini bitiyo demek hayırlısı olur inşallah
yapmışsındır seeenevet ipeğim nurcikinde dediği gibi tedaviye başlıyorum (sanki biraz önce arayıp konuşmadık gibi cevap veriyom)
kızlar sınavım pek iyi sayılmaz düşündüğüm gibi yani .. ama stresini bitirdim rahatladım bakalım 1 dersten geçip diğerinden kalıcam sanırım..
ne tedavisi ya tedaviden sonra yani hem bekleme sırasında hemde hemen akabinden gelen gebelik şirişcek innşallahhh: nede olsa tedavi esnasında şişicem iyiceee sonrasında düşünürüm kiloyu diyorum
canım telden sölerim ama aklıma gelmişken yazayım terlik almayı ihmal etme,birde transfer sonrası rahat olucak şeyler al alt ve beli bol sıkmayan giysiler al pantolonla filan uğraşma giyip çıkarırken kasılma yani birde bardak çatal kaşık vs.ben ordan almıştımda evindne getirenlerde oluyo aklınd aolsun çaydanlık vs.gerçi oranınkinide kullanabilirsin ortam aynıysa hijyenik ayrıca ben arayıp sölicemde seninde aklında olsun mümkünse 1.kat iste 2,3 ler in çık yoruyo hem tarnsfer sonrası rahat olur yine ıraya gidince iğne ilaç aşamasında konuşuruz öpt.çokevet durucumm heyecann var yaaadün valiz falan aldık bugün ufaktan ufaktan ayarlıcam nevresim pike felan da götürcem yatamamda ben ordakilerde eksik gedik hazırlarken çıkar diyorum şimdi belli olmuyor çünkü..
sınavım idare eder diyeyim canım çalışmadan ne kadar iyi olabilirkii :44:
afiyet olsun canım benimmm
dr a biz sormuştuk o irandan otobüsle gelip transferin ertesi gün otobüsle gidip ikiz hamile olan hastam var demişti nasıl rahat edeceksen demişti ben uçağı terc,h ettim ve havalimanında yürürken sanki ameliyat olmuş gibi yada ayak altıma iğneler batıyomuş gibi minik minik yürüdüm sarsmadan uçaktaysa kendimi mümkün olduğunca rahat bırakmaya çalıştım sıkmadım bu arada elinde tek bir poşet olduğunu duymayayııım ben yalnuz dndüm hatırlarsan herşeyi bagaja vermiştim erzurumda sinan almıştı korkma korkma sen dikkati elden bırakma allah onu korur inşallahaminnn canımm
bu arada kızlar ben hiç uçağa binmedim dönüşte uçakla gelicem malum uzun yolculuk yapmak istemiyorum transferden 5 gün sonra..uçaktan korkmuyorum hiç ama daha önceden binmediğimden beni tutarmı etkilermi de bilemiyorumm ben önemli değilim de tedavimi etkileyecek kadar olurmu acep..
Eki Görüntüle 255058 bakalım eklnmişmii
kötüsün seeeeennn ttanker dedi bana ya zaten psikolojiyi bozmuş durumdyım aşkol minnak ya kalmaz o güzellik sanada bir kilo yeter bopzulmayaufacık tefecik içi dolu tubiciiik,minnak tanker gelmiiiş açılıııın hu ha haaa hoşgeldin yavrus nasılsın ne kadar kaldı anlat acık zaten ayda yılda bir görüyos
bişey d,cem madem düşük yapmışsın dedide neden perşembe cuma gelş diyo hemne gelbakalım belki müdahele edilicek bi durum var hem ayrıca kan versen şimdi bile belli olur hemen sıfırlanmaz değerleroff offf offf öğlen pasta yedim ama olsun bi daha yerim tamam canımcım kimseye söz vermem :)))
bişey d,cem madem düşük yapmışsın dedide neden perşembe cuma gelş diyo hemne gelbakalım belki müdahele edilicek bi durum var hem ayrıca kan versen şimdi bile belli olur hemen sıfırlanmaz değerleroff offf offf öğlen pasta yedim ama olsun bi daha yerim tamam canımcım kimseye söz vermem :)))
çiğdem sahimi diyosun sen hamilemiydin canım
şu an şoktayım hemen doktora niye gitmedin
çiğdeem çok üzüldüm
nasıl yani yawww :26::26::26::26:ama doktora gitmeden hemen nasıl biliyor belkide başka bişeyy
bide hiç ağrın filan olmadımı canım madem düşük yapmışın:26::26::26:çok ilginç
git canım doktoruna hayırlısı bakalım canımüzme kendini,eğer düşükse hamile kalabiliyorsun demekki neden düştü onu araştırırlar belkii
gel sende yee canım kendine yemesende bebişe yeee
hayırlı olsun canım, başla hem zaman geçer hemde para biriktirirsin dediğin gibi
kızlarr resim nasıl siliniyor yaww, bide onu öğreneyim bariii, uğraşıyom ama olmuyorr
bişey d,cem madem düşük yapmışsın dedide neden perşembe cuma gelş diyo hemne gelbakalım belki müdahele edilicek bi durum var hem ayrıca kan versen şimdi bile belli olur hemen sıfırlanmaz değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?