Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy afiyet olsun şekerim inşallahhhhh o günlerid egörürüz belli mi olur teşekkür ederim

ufacık tefecik içi dolu tubiciiik,minnak tanker gelmiiiş açılıııın hu ha haaa hoşgeldin yavrus nasılsın ne kadar kaldı anlat acık zaten ayda yılda bir görüyos

çiğdemim ekleme yapabiliyorumm akşam 5 çayı benden tamammı kimseye söz vermeyin yanında da yaş pastaa

hoşgeldin canım he gızz sorma beni yeni geldim muhhabete giremedim
hoşbulduk yavrus,anamm bu kim dicektim demek bu pasta senin yeğenin ay ay ismi de pek afilliymiş,,allah nazarlardan saklasın pek tatlı yumuoş bu minnak prenses beee bööle ısırmadan fotodan olmuyor amma

hoşbulduk yavrus,anamm bu kim dicektim demek bu pasta senin yeğenin ay ay ismi de pek afilliymiş,,allah nazarlardan saklasın pek tatlı yumuoş bu minnak prenses beee bööle ısırmadan fotodan olmuyor amma

gel ısır teysesii
kahkahalar atar sanaaaa seninkinide biz ısırırk oluncaa

çiğdemim ekleme yapabiliyorumm akşam 5 çayı benden tamammı kimseye söz vermeyin yanında da yaş pastaa

off offf offf öğlen pasta yedim ama olsun bi daha yerim tamam canımcım kimseye söz vermem :)))

biraz önce dru aradım dr büyük bi ihtimalle düşük yapmışsın dedi perşembe yada cuma hastaneye gel ne yapacağımızı artık karar verecez dedi çünkü ilk defa başıma böyle bişey geliyor hiç kanama görmeden direk et parçası döküldü sabhtan akşama kadar üzüldüm tahmin etmiştim zaten çünkü baya kötüydüm hatta mide bulantısı baş dönmesi vardıı

hee biz varız bi tekk nabersin ablacım nasıl gidiyor bakalımmm

iyidir yavrum ne olsun pinekliyorum evde ama sanırım haftaya başlıcam okula,bugün eski okulumdan aradılar sevindim ya en azından bir dönem çalışayımda bez mez parası biriktireyim demi

off offf offf öğlen pasta yedim ama olsun bi daha yerim tamam canımcım kimseye söz vermem :)))

höşt pişt noluyo bea nereye ne pastası yırtarım sizin sözünü ne pastası yiyonuz bende istiyorum,aman bende açgözlüyüm he sanki çok yerim ya tatlı

yaa tubikim göründüydü yoksam hayal mi gördüm siz de gördünüz dimi

gel ısır teysesii
kahkahalar atar sanaaaa seninkinide biz ısırırk oluncaa

ayyy kız değilmi tebi cilveli oluyor illaki,bakalım perşembe bizde öğrensek bi,toce diyo sakın erkek çıkarsa üzülme diye nasıl bir kız müptelası hissi yaydıysam,yok artık dedim saçmalama o da benim evladım olacak hiç olur mu öyle şey

çiğdem sahimi diyosun sen hamilemiydin canım
şu an şoktayım hemen doktora niye gitmedin
çiğdeem çok üzüldüm

ayy hamişlerin de canı çekecekkk ayy yok ablam tatlı matlı sen gel bize ben sana yediririmmm git hiç olmazsa belki iştahında açılır iyi olur inşallahhh

aaa geçmiş olsun yavrum ne zaman oldu bu olay demek öyle dedi doktor çok şaşırdım,hamile kaldın ve düştü öyle mi,neden oldu acaaba bi git de şöyle etraflıca öğren bundan sonra tedbirini al ona göre

nasıl yani yawww :26::26::26::26:ama doktora gitmeden hemen nasıl biliyor belkide başka bişeyy
bide hiç ağrın filan olmadımı canım madem düşük yapmışın:26::26::26:çok ilginç
git canım doktoruna hayırlısı bakalım canımüzme kendini,eğer düşükse hamile kalabiliyorsun demekki neden düştü onu araştırırlar belkii

gel sende yee canım kendine yemesende bebişe yeee
hayırlı olsun canım, başla hem zaman geçer hemde para biriktirirsin dediğin gibi

kızlarr resim nasıl siliniyor yaww, bide onu öğreneyim bariii, uğraşıyom ama olmuyorr

geçmiş olsun canım daha önce böle olmuşmuydu hiç mutlaka muayene ol ihmal etme sakın aallah korusun kadın hastalığı bilmemne çıkar aman allah muhafaza

allah hayırlı etsin canım tamamına erdirsin inşallah.çok yorma kendişni olarmı enerjiyi ömerimize harca

offf allah yardımcınız olsun aciil şifalar versin rabbim kimseye derman aratmasın içindede snein eşine canım

kankim hemen sanada yapar bir kahve

hayırlısı inşallah iki hafta sonra kaç haftalık oluyo acaba
canım şuan 33+4 günlük kesin iki hafta sonra alırlarsa 36 + larda oluyo inşallah 37,38i görebilirim hayırlısı bakalım gerçi biraz daha rahatım erken alınma ihtimaline karşı ciğer gelişimini hızlandırı iğneler yapıldı allah bilir tabiama küveze girme oranı düşmş olur dedi dr endişe içinde beklemedeyim

ay inanmıyorum çok sevindim sonunda kankilerimin özlemini bitiyo demek hayırlısı olur inşallah

yapmışsındır seeen hayırlısı olsun canım inşallah beklediğin sonucu alırsın

: nede olsa tedavi esnasında şişicem iyiceee sonrasında düşünürüm kiloyu diyorum
ne tedavisi ya tedaviden sonra yani hem bekleme sırasında hemde hemen akabinden gelen gebelik şirişcek innşallahhh

canım telden sölerim ama aklıma gelmişken yazayım terlik almayı ihmal etme,birde transfer sonrası rahat olucak şeyler al alt ve beli bol sıkmayan giysiler al pantolonla filan uğraşma giyip çıkarırken kasılma yani birde bardak çatal kaşık vs.ben ordan almıştımda evindne getirenlerde oluyo aklınd aolsun çaydanlık vs.gerçi oranınkinide kullanabilirsin ortam aynıysa hijyenik ayrıca ben arayıp sölicemde seninde aklında olsun mümkünse 1.kat iste 2,3 ler in çık yoruyo hem tarnsfer sonrası rahat olur yine ıraya gidince iğne ilaç aşamasında konuşuruz öpt.çok

dr a biz sormuştuk o irandan otobüsle gelip transferin ertesi gün otobüsle gidip ikiz hamile olan hastam var demişti nasıl rahat edeceksen demişti ben uçağı terc,h ettim ve havalimanında yürürken sanki ameliyat olmuş gibi yada ayak altıma iğneler batıyomuş gibi minik minik yürüdüm sarsmadan uçaktaysa kendimi mümkün olduğunca rahat bırakmaya çalıştım sıkmadım bu arada elinde tek bir poşet olduğunu duymayayııım ben yalnuz dndüm hatırlarsan herşeyi bagaja vermiştim erzurumda sinan almıştı korkma korkma sen dikkati elden bırakma allah onu korur inşallah

maşallahhh analı babalı büyüsün yavrucak bu son doğanmı hani anneden bikaç gün ayrı kalmıştı küvezde

ufacık tefecik içi dolu tubiciiik,minnak tanker gelmiiiş açılıııın hu ha haaa hoşgeldin yavrus nasılsın ne kadar kaldı anlat acık zaten ayda yılda bir görüyos
kötüsün seeeeennn ttanker dedi bana ya zaten psikolojiyi bozmuş durumdyım aşkol minnak ya kalmaz o güzellik sanada bir kilo yeter bopzulmaya naber yavrus nasıl gidiyo

bişey d,cem madem düşük yapmışsın dedide neden perşembe cuma gelş diyo hemne gelbakalım belki müdahele edilicek bi durum var hem ayrıca kan versen şimdi bile belli olur hemen sıfırlanmaz değerler

bişey d,cem madem düşük yapmışsın dedide neden perşembe cuma gelş diyo hemne gelbakalım belki müdahele edilicek bi durum var hem ayrıca kan versen şimdi bile belli olur hemen sıfırlanmaz değerler

çiğdem sahimi diyosun sen hamilemiydin canım
şu an şoktayım hemen doktora niye gitmedin
çiğdeem çok üzüldüm

ya hani ben apandisten şüphelendim demiştim ya o dönemler olmuş demek ki ben de şoktayım üzüldüm şimdi o kadar garibim ki cumartesi pazar ççok kötü sancı çektim ama belli etmemeye önemsemedim keşke cumartesi arayıp deseydim dr şimdi ne haldesin dedi bende anlattım ozaman perşembe cuma gel ki herşey ortaya çıkar dedi şimdi o düşmüş dedi perşembe cuma da ultrason kan tahlil bakalım ona göre ne yapacağımızı karar verecez bu böyle olmuyor dedi
bide tubişim ben cumartesi sabahtan akşama kadar kim sıvı kanama gelmeden direk et parçası attım devamlı öyle geldi dünle bugün sıvı kanamaane bileyim kafamda iyice karıştıı ama allah biliyor ya içimden bişeyler hissetmiştimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…