Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağolun teyzoşlarrı
evet tubiş bu o bebişimiz 1 hafta ayrı kaldı annoşundanama çok şükür geldi sonunda
sende kendini üzme annnoşuinşallah almazlar küveze bebişimaşallah ya doğan büyüyor, hamiş olan doğuruyor kız ne çabuk sen büyütttünde doğuracaksın yawwdaha dün hamile kalmış gibisin

ayy hamişlerin de canı çekecekkk ayy yok ablam tatlı matlı sen gel bize ben sana yediririmmm git hiç olmazsa belki iştahında açılır iyi olur inşallahhh

yok yavrum ya şaka yapıyorum benim canım anca acı şeyler istiyor zaten öyle aşerme muhabbetinede prim vermiyorum bizim hatunların nazından oluyor,canının her istediğini yemezsende hiçbişey olmuyooor
deme öle bee üzüldün mü yoksaa kıyamam sana tombik prensenim benim,sen annesin beee senden güzeli mi var delüüü,,,ayrıca güzellik falan kalmadı çenem ergen tarlası gibi benek benek,göbük dersen çıkıyo kompleks triplerine girdim bile kendimi inceliyorum aynada pasoosonra da diyorum sonra da kendime gülüyorum

tubikim isim naptınız hala belirlemediniz mi yaa çok merak ediyorum neler aldın bakıyım.liste yaptıysan bana bi kopisini yollasana şimdiden paranoya yapmaya başladım ben..gece uyuyyabiliyor musun nasılsın

canım inşallah tahmin ettiğin gibi bişey değildir bende 2 yıl önce 16 gün adet gecikmesi yaşadım sonra kaynanaya gittik orda iş yaptım halı koltuk vs.erzuruma döndük iki gün sonra bi kanma aama belim kopuyo resmen sonra afedersin parça parça vepedler durdurmuyo hemen dr gittik bişey sölemedi ama içimi temziledi daha sonra kimisi kürtaj yapmış dedi kimisi rahim duvarın düşmüş kendini yeniler filan dedi yani anlattıkların yaşadıklarımaçok benziyor hem sizin olmama nedeni neydi söle bakem bence psikolojini bu yöne çekme çünkü ben ilk üç ay inanamadım hissedemedim hamile olduğuma bildiğim hald edüşün.onun için diyorumki kendini farklı şekilde telkin et yoksa üzülürsün çok ama lütfen ihma etme dr git başka dr git ve bi kan teszti yaptır bakalım değerin kaç çıkıcak dğşükse hemen sıfırlanmazçünkü

çok şükür canım...
heeee sen birdebana sor daha dün gibimi yoksa 8 yıl gibimi geldi bana bu süreç

canım bizim sorunumuz yumurtalığımın içinde kist oluşuyordu 2 kere ameliyattan sonra bi daha kist görülmedi bi burdaki hastaneyi arayayım bi laboratuvarda tanıdığım var sorayım gideyim kan vereyim hemennn

tubikim isim naptınız hala belirlemediniz mi yaa çok merak ediyorum neler aldın bakıyım.liste yaptıysan bana bi kopisini yollasana şimdiden paranoya yapmaya başladım ben..gece uyuyyabiliyor musun nasılsın
yavrus isim konusnda hala beklemedeyiz neyi bekliyosak elvin dedim nida dedim ecrin dedim sustum sinanda ela deyip başka bişey demiyo bakalımne olucak son anda atarız bişey bea hayırlısıyla kucaklayalımda...
alışveriş için erken değilmi sana dur bekle bi 6 ay bitsin gerçi ben6.ayda herşeyi tamamlamıştım ama
canım bolca çıtçıtlı badi aldım kış bebesi olucak diye uzun kollu yada yarım kollu aldım sonra alt üst takımlar aldım zıbınlar aldım hastane çıkışı aldım 2 tane batanniyeler alt açmalar yorgan uykuseti örgüleri abim gönderdi annem yaptırdı ilk zamanlşar çok bişey almayın çabuk büyüyo dediler ben abartmışım herşeyi arkadaşlardan görüyorum iki aylık bebeğe eski giysiler olmuyo yani aklına gelebilecek bi çok şey alındı sadece biberon emzik göğüs pompası ateş ölçer filan kaldı en iyisi ben bi ara ayrı ayrı resimliyim bak sen olurmu tatlişim

tarfil gelmiş tarfil gelmiş
yemeğim yok çabuk yazışın çıkcam az sonra

canım bizim sorunumuz yumurtalığımın içinde kist oluşuyordu 2 kere ameliyattan sonra bi daha kist görülmedi bi burdaki hastaneyi arayayım bi laboratuvarda tanıdığım var sorayım gideyim kan vereyim hemennn
canım inşallah korktuğun üzüldüğün şeyi duymazsın birde sen endometriumu ölçtürsene bakalım rahim duvarın incemiki böle oldu allah korusun düşükse büyük ölçüde rahim duvarından kaynaklı olabilir

ha gece uykusuna gelince galiba uykusuzluğa alıştırıyo zilloşum midem inanılmaz yanıyo son günlerde uyku haram yani birde artık pozisyonda bulamıyorum bebek sağ tarafta benim sola yatmam lazımki sağ böbreğe baskı olmasın sola yatınca sağda asılıkalmış gibi çırpınıyo hissediyorum sola yatamıyorum sırt üstü yatınca nefes alamıyorum mecburen sağa yatıyorum oda oyup duruyoo sağ tarafımı düşün nasıl uyunur b u halde geceleri toplasan 4,5 saat uyku gündğzleride akşam üzeri bazen 1,2 saat birde artık nefes alımım zorlaştı yani kısacası bu günlerin gerçekten en güzel günlermiş tadını çıkar ben yapamadım sne naz yap aşer çünkü 6.ay bittikten sonra artık7 de başlıcak gebeliğin verdiği sıkıntılar yada ben istisnayım gözün korkmasın yinede herşeye rağmen çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin inallah onun içinde kıpıraması eline gelen minicik kafa yada ayak aay bi 70 lik şişe bitirmiş gibi oliyi insan

yok yavrum henüz bişey almam zaten dediğin gibi 6. aydan sonra.ablam bazı şeyler verdi zaten feyza bihterin bebekliğinden kalan ki kız olursa daha vereceği bi çok şey var.lüzumsuz harcama yapmak istemiyorum zaten yoksa bikere değil büyüdükçe alınacak mecbur.sen fotola güsel olur bencede.hem cicişlerini görürüz minnak prensesin..ayyy nasıl merak ediyorsundur kimbilir neye benziycek kime benziycek diye zaman geçmiyor dimi,hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın innşallah kuzucum.bende de bacak kalça ağrısı başladı feci halde sanki popmun üstüne düşmüşüm gibi özellikle sol tarafım ağrıyor

aynen sakın boş boş heveslenip alma inan tamam artık dediğin an bi eksik çıkıyo ve gerçekten başlı başına masraf feda olsun tabi ama yerinde olsun demi yanimerak etmemmi gerçi babaya benzedi,ği kesin evde kalacak bu kız bak göryani erzincan ısparta ve ersurumda 3 dr babaya benzicek demişti ki usg resmindne bariz belli babaya benzediği sağlıklı olsund aben en çok evimize geldiği zaman ne yaparız nasıl bakarız inanabilirmiyiz bizim olduğuna filan onları düşünüyorum yeni bi hayat bundna sonramız ne olur ben nasıl anne olurum onu nasıl eğitirim öncedne kınadıklarım başıma gelirmi filan bunları düşünüyorum ...ağrılarımutlaka dr söle kalsiyum magnezyum eksiliğindne olabilir diye ilaç veriylar ama erken başmaış sen süt içmiyonmu yoğurt yemiyonmu bakem

he heyyytt tarife koooş ne güzel bir tasvir len o öyle,vaaay minnak tubicikimizde oluyor annoş ha hadş bakalım artık yaşlanıyoruz desene..ben şimdiden uyuyamıyorum biliyor musun zaten tilki uykusu gibidir uykum zor uyur şıp uyanırım gaz çıkaramam,gaz olunca gezer dururum innşallah minnakım bana benzemez bu konularda .neyse çoğu gitmiş azı kalmış kuzum sonra farklı bir boyuta geçeceksin birde o zaman alalım sendne bir röportaj
kızlar ben şimdi iş yerimin hastanesine gidiyorum
bence de en doğrusu ihmal etme yavrum tubikin dediği gibi hemen git sağlık bu ihmale gelmez

SLM KIZLAR NASILSINIZ biliyorum bayadır gelemedim 2.tedaviden sonra uzun süre internetimiz yoktu daha sonra histereskopi yapıldı sonra hormon tedavisi sonra ramazan ve tedavi rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu gösterdi evet buraya bildirmedim çünkü bayadır gelmediğim için bak hamile kalınca geldi demeyesiniz diye gelmedim inanın daha öyle rahatladığım felan yok hele bi kalp atışlarını duyalım onu biraz hissedeyim belki o zaman nazara gelince ben değil eşim o konuda takıntılı hala bi şey varmı diye soranlara yok de diyo ben o tadı çok tattım yalan söylemem diyorum bizim neyimize nazar deyicek eşimin milyonlarca spermine mi yoksa benim koli koli yumurtamamı bana hakkınızı helal edin ben sizinle çok şeyii paylaştım ama kalbimin kırıldığı noktalarda oldu ama RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN rabbime çok dua edin kızlar inanın ben uçan kuştan yağan yağmurdan dua istedim rabbim merhamet sahibidir dualara kesinlikle kayıtsız kalmaz inanın yeni gelenleri tanımasamda hepinize isminizle dua ediyorum rabbim sizinde bu duyguyu tatmanızı nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirisn inşallahh kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin rabbim

hoşgeldin canım tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirisn inşallahh kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin rabbim

boşver babaya benzesin tosun gibi bir kızın olsun inşallah huylarıda babalarına benzesin aman valla eşimin huyu benden iyi açıkçası

cumartesi dört ay olacak yavrum erken mi bu ağrılar için bilmiyorumki.yaa fena bir konuya değindin süt bir bardak içiyorum peynir pek yemiyorum yağurt biraz.ama bundan sonra koliyle ayran laıp içicem başka yolu yok yoğurt pek yiyemiyorum.aaa demek çıkmadan benzettiler babaya ha çok ilginç bay baya şekli şemali belli oluyor demekki.bence doğunca sen bir topic aç vaktin oldukça yaşadıklarını yaz bizde okuyalım yoksa buraya geldiğinde soru yağmurundan ne anlatıcanı şaşırırsın amaaa kuzuuum halim kalır mı desene o zaman nete girmeye..ayyy sen sağlıklı ol bebişin sağlıklı olsunda varsın az gel sen buraya

hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı tüm arkadaşlarımızın başına olsun

benden daha iyisi beklenirmi he valla bende anne oluyosam olmaayn kalmaz diye dşünüyorum tam bir çatlakmı olurum yoksa hayalimdeki gibimi bilemedim şimdi du bakalım yaşayıp görcez tamam bundna sonraki deneyimlerimi dahausturuplu yerinde paylaşırım bana müsade edinde yemek yapayım zaten bi halta yaradığım yok baari o görevi tamamlıyım valla evde bekletilicek hatun değilim hee seleyi verdim suya allah sinanı kayıraev işi yok yemek yok bakım yok güzel söz yok seks yok abooo yazık kocama kumamı istesem acaba neyse allaha emanetimsiniz
haticem canım allahıma şükürler olsun tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin canım dualarımdasın d,ğer kızlarla birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…