ayy hamişlerin de canı çekecekkk ayy yok ablam tatlı matlı sen gel bize ben sana yediririmmm git hiç olmazsa belki iştahında açılır iyi olur inşallahhh
deme öle bee üzüldün mü yoksaa kıyamam sana tombik prensenim benim,sen annesin beee senden güzeli mi var delüüü,,,ayrıca güzellik falan kalmadı çenem ergen tarlası gibi benek benek,göbük dersen çıkıyo kompleks triplerine girdim bile kendimi inceliyorum aynada pasoosonra da diyorum sonra da kendime gülüyorumlara çok şeker yeğen maşallahhhhh
melike nasılsın hala bişi yemiyomusun
yiyorum azar azar eskisine göre iyiyim 2 kilo aldım iştw 49 olmuşum puhaha ne çok dimi..su içmekte zorlanıyorum hala artık limonlu ballı su yapıyorum daha iyi gidiyor sen nasılsın
kötüsün seeeeennn ttanker dedi bana ya zaten psikolojiyi bozmuş durumdyım aşkol minnak ya kalmaz o güzellik sanada bir kilo yeter bopzulmayanaber yavrus nasıl gidiyo
canım inşallah tahmin ettiğin gibi bişey değildir bende 2 yıl önce 16 gün adet gecikmesi yaşadım sonra kaynanaya gittik orda iş yaptım halı koltuk vs.erzuruma döndük iki gün sonra bi kanma aama belim kopuyo resmen sonra afedersin parça parça vepedler durdurmuyo hemen dr gittik bişey sölemedi ama içimi temziledi daha sonra kimisi kürtaj yapmış dedi kimisi rahim duvarın düşmüş kendini yeniler filan dedi yani anlattıkların yaşadıklarımaçok benziyor hem sizin olmama nedeni neydi söle bakem bence psikolojini bu yöne çekme çünkü ben ilk üç ay inanamadım hissedemedim hamile olduğuma bildiğim hald edüşün.onun için diyorumki kendini farklı şekilde telkin et yoksa üzülürsün çok ama lütfen ihma etme dr git başka dr git ve bi kan teszti yaptır bakalım değerin kaç çıkıcak dğşükse hemen sıfırlanmazçünküya hani ben apandisten şüphelendim demiştim ya o dönemler olmuş demek ki ben de şoktayım üzüldüm şimdi o kadar garibim ki cumartesi pazar ççok kötü sancı çektim ama belli etmemeye önemsemedim keşke cumartesi arayıp deseydim dr şimdi ne haldesin dedi bende anlattım ozaman perşembe cuma gel ki herşey ortaya çıkar dedi şimdi o düşmüş dedi perşembe cuma da ultrason kan tahlil bakalım ona göre ne yapacağımızı karar verecez bu böyle olmuyor dedi
bide tubişim ben cumartesi sabahtan akşama kadar kim sıvı kanama gelmeden direk et parçası attım devamlı öyle geldi dünle bugün sıvı kanamaane bileyim kafamda iyice karıştıı ama allah biliyor ya içimden bişeyler hissetmiştimmm
çok şükür canım...sağolun teyzoşlarrı
evet tubiş bu o bebişimiz 1 hafta ayrı kaldı annoşundanama çok şükür geldi sonunda
sende kendini üzme annnoşuinşallah almazlar küveze bebişi maşallah ya doğan büyüyor, hamiş olan doğuruyor kız ne çabuk sen büyütttünde doğuracaksın yaww daha dün hamile kalmış gibisin
canım inşallah tahmin ettiğin gibi bişey değildir bende 2 yıl önce 16 gün adet gecikmesi yaşadım sonra kaynanaya gittik orda iş yaptım halı koltuk vs.erzuruma döndük iki gün sonra bi kanma aama belim kopuyo resmen sonra afedersin parça parça vepedler durdurmuyo hemen dr gittik bişey sölemedi ama içimi temziledi daha sonra kimisi kürtaj yapmış dedi kimisi rahim duvarın düşmüş kendini yeniler filan dedi yani anlattıkların yaşadıklarımaçok benziyor hem sizin olmama nedeni neydi söle bakem bence psikolojini bu yöne çekme çünkü ben ilk üç ay inanamadım hissedemedim hamile olduğuma bildiğim hald edüşün.onun için diyorumki kendini farklı şekilde telkin et yoksa üzülürsün çok ama lütfen ihma etme dr git başka dr git ve bi kan teszti yaptır bakalım değerin kaç çıkıcak dğşükse hemen sıfırlanmazçünkü
çok şükür canım...
heeee sen birdebana sor daha dün gibimi yoksa 8 yıl gibimi geldi bana bu süreç
yavrus isim konusnda hala beklemedeyiz neyi bekliyosak elvin dedim nida dedim ecrin dedim sustum sinanda ela deyip başka bişey demiyo bakalımne olucak son anda atarız bişey bea hayırlısıyla kucaklayalımda...tubikim isim naptınız hala belirlemediniz mi yaa çok merak ediyorum neler aldın bakıyım.liste yaptıysan bana bi kopisini yollasana şimdiden paranoya yapmaya başladım ben..gece uyuyyabiliyor musun nasılsın
canım inşallah korktuğun üzüldüğün şeyi duymazsın birde sen endometriumu ölçtürsene bakalım rahim duvarın incemiki böle oldu allah korusun düşükse büyük ölçüde rahim duvarından kaynaklı olabilircanım bizim sorunumuz yumurtalığımın içinde kist oluşuyordu 2 kere ameliyattan sonra bi daha kist görülmedi bi burdaki hastaneyi arayayım bi laboratuvarda tanıdığım var sorayım gideyim kan vereyim hemennn
ha gece uykusuna gelince galiba uykusuzluğa alıştırıyo zilloşum midem inanılmaz yanıyo son günlerde uyku haram yani birde artık pozisyonda bulamıyorum bebek sağ tarafta benim sola yatmam lazımki sağ böbreğe baskı olmasın sola yatınca sağda asılıkalmış gibi çırpınıyo hissediyorum sola yatamıyorum sırt üstü yatınca nefes alamıyorum mecburen sağa yatıyorum oda oyup duruyoo sağ tarafımı düşün nasıl uyunur b u halde geceleri toplasan 4,5 saat uyku gündğzleride akşam üzeri bazen 1,2 saat birde artık nefes alımım zorlaştı yani kısacası bu günlerin gerçekten en güzel günlermiş tadını çıkar ben yapamadım sne naz yap aşer çünkü 6.ay bittikten sonra artık7 de başlıcak gebeliğin verdiği sıkıntılar yada ben istisnayım gözün korkmasın yinede herşeye rağmen çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin inallah onun içinde kıpıraması eline gelen minicik kafa yada ayak aay bi 70 lik şişe bitirmiş gibi oliyi insantubikim isim naptınız hala belirlemediniz mi yaa çok merak ediyorum neler aldın bakıyım.liste yaptıysan bana bi kopisini yollasana şimdiden paranoya yapmaya başladım ben..gece uyuyyabiliyor musun nasılsın
yavrus isim konusnda hala beklemedeyiz neyi bekliyosak elvin dedim nida dedim ecrin dedim sustum sinanda ela deyip başka bişey demiyo bakalımne olucak son anda atarız bişey bea hayırlısıyla kucaklayalımda...
alışveriş için erken değilmi sana dur bekle bi 6 ay bitsin gerçi ben6.ayda herşeyi tamamlamıştım ama
canım bolca çıtçıtlı badi aldım kış bebesi olucak diye uzun kollu yada yarım kollu aldım sonra alt üst takımlar aldım zıbınlar aldım hastane çıkışı aldım 2 tane batanniyeler alt açmalar yorgan uykuseti örgüleri abim gönderdi annem yaptırdı ilk zamanlşar çok bişey almayın çabuk büyüyo dediler ben abartmışım herşeyi arkadaşlardan görüyorum iki aylık bebeğe eski giysiler olmuyo yani aklına gelebilecek bi çok şey alındı sadece biberon emzik göğüs pompası ateş ölçer filan kaldı en iyisi ben bi ara ayrı ayrı resimliyim bak sen olurmu tatlişim
aynen sakın boş boş heveslenip alma inan tamam artık dediğin an bi eksik çıkıyo ve gerçekten başlı başına masraf feda olsun tabi ama yerinde olsun demi yaniyok yavrum henüz bişey almam zaten dediğin gibi 6. aydan sonra.ablam bazı şeyler verdi zaten feyza bihterin bebekliğinden kalan ki kız olursa daha vereceği bi çok şey var.lüzumsuz harcama yapmak istemiyorum zaten yoksa bikere değil büyüdükçe alınacak mecbur.sen fotola güsel olur bencede.hem cicişlerini görürüz minnak prensesin..ayyy nasıl merak ediyorsundur kimbilir neye benziycek kime benziycek diye zaman geçmiyor dimi,hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın innşallah kuzucum.bende de bacak kalça ağrısı başladı feci halde sanki popmun üstüne düşmüşüm gibi özellikle sol tarafım ağrıyor
he heyyytt tarife koooş ne güzel bir tasvir len o öyle,vaaay minnak tubicikimizde oluyor annoş ha hadş bakalım artık yaşlanıyoruz desene..ben şimdiden uyuyamıyorum biliyor musun zaten tilki uykusu gibidir uykum zor uyur şıp uyanırım gaz çıkaramam,gaz olunca gezer dururum innşallah minnakım bana benzemez bu konularda .neyse çoğu gitmiş azı kalmış kuzum sonra farklı bir boyuta geçeceksin birde o zaman alalım sendne bir röportajha gece uykusuna gelince galiba uykusuzluğa alıştırıyo zilloşum midem inanılmaz yanıyo son günlerde uyku haram yani birde artık pozisyonda bulamıyorum bebek sağ tarafta benim sola yatmam lazımki sağ böbreğe baskı olmasın sola yatınca sağda asılıkalmış gibi çırpınıyo hissediyorum sola yatamıyorum sırt üstü yatınca nefes alamıyorum mecburen sağa yatıyorum oda oyup duruyoo sağ tarafımı düşün nasıl uyunur b u halde geceleri toplasan 4,5 saat uyku gündğzleride akşam üzeri bazen 1,2 saat birde artık nefes alımım zorlaştı yani kısacası bu günlerin gerçekten en güzel günlermiş tadını çıkar ben yapamadım sne naz yap aşer çünkü 6.ay bittikten sonra artık7 de başlıcak gebeliğin verdiği sıkıntılar yada ben istisnayım gözün korkmasın yinede herşeye rağmen çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin inallah onun içinde kıpıraması eline gelen minicik kafa yada ayak aay bi 70 lik şişe bitirmiş gibi oliyi insan
bence de en doğrusu ihmal etme yavrum tubikin dediği gibi hemen git sağlık bu ihmale gelmezkızlar ben şimdi iş yerimin hastanesine gidiyorum
hoşgeldin canım tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirisn inşallahh kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin rabbimSLM KIZLAR NASILSINIZ biliyorum bayadır gelemedim 2.tedaviden sonra uzun süre internetimiz yoktu daha sonra histereskopi yapıldı sonra hormon tedavisi sonra ramazan ve tedavi rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu gösterdi evet buraya bildirmedim çünkü bayadır gelmediğim için bak hamile kalınca geldi demeyesiniz diye gelmedim inanın daha öyle rahatladığım felan yok hele bi kalp atışlarını duyalım onu biraz hissedeyim belki o zaman nazara gelince ben değil eşim o konuda takıntılı hala bi şey varmı diye soranlara yok de diyo ben o tadı çok tattım yalan söylemem diyorum bizim neyimize nazar deyicek eşimin milyonlarca spermine mi yoksa benim koli koli yumurtamamı bana hakkınızı helal edin ben sizinle çok şeyii paylaştım ama kalbimin kırıldığı noktalarda oldu ama RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN rabbime çok dua edin kızlar inanın ben uçan kuştan yağan yağmurdan dua istedim rabbim merhamet sahibidir dualara kesinlikle kayıtsız kalmaz inanın yeni gelenleri tanımasamda hepinize isminizle dua ediyorum rabbim sizinde bu duyguyu tatmanızı nasip etsin inşallah
hoşgeldin canım tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirisn inşallahh kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin rabbimSLM KIZLAR NASILSINIZ biliyorum bayadır gelemedim 2.tedaviden sonra uzun süre internetimiz yoktu daha sonra histereskopi yapıldı sonra hormon tedavisi sonra ramazan ve tedavi rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu gösterdi evet buraya bildirmedim çünkü bayadır gelmediğim için bak hamile kalınca geldi demeyesiniz diye gelmedim inanın daha öyle rahatladığım felan yok hele bi kalp atışlarını duyalım onu biraz hissedeyim belki o zaman nazara gelince ben değil eşim o konuda takıntılı hala bi şey varmı diye soranlara yok de diyo ben o tadı çok tattım yalan söylemem diyorum bizim neyimize nazar deyicek eşimin milyonlarca spermine mi yoksa benim koli koli yumurtamamı bana hakkınızı helal edin ben sizinle çok şeyii paylaştım ama kalbimin kırıldığı noktalarda oldu ama RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN rabbime çok dua edin kızlar inanın ben uçan kuştan yağan yağmurdan dua istedim rabbim merhamet sahibidir dualara kesinlikle kayıtsız kalmaz inanın yeni gelenleri tanımasamda hepinize isminizle dua ediyorum rabbim sizinde bu duyguyu tatmanızı nasip etsin inşallah
aynen sakın boş boş heveslenip alma inan tamam artık dediğin an bi eksik çıkıyo ve gerçekten başlı başına masraf feda olsun tabi ama yerinde olsun demi yanimerak etmemmi gerçi babaya benzedi,ği kesin evde kalacak bu kız bak gör yani erzincan ısparta ve ersurumda 3 dr babaya benzicek demişti ki usg resmindne bariz belli babaya benzediği sağlıklı olsund aben en çok evimize geldiği zaman ne yaparız nasıl bakarız inanabilirmiyiz bizim olduğuna filan onları düşünüyorum yeni bi hayat bundna sonramız ne olur ben nasıl anne olurum onu nasıl eğitirim öncedne kınadıklarım başıma gelirmi filan bunları düşünüyorum ...ağrılarımutlaka dr söle kalsiyum magnezyum eksiliğindne olabilir diye ilaç veriylar ama erken başmaış sen süt içmiyonmu yoğurt yemiyonmu bakem
aynen sakın boş boş heveslenip alma inan tamam artık dediğin an bi eksik çıkıyo ve gerçekten başlı başına masraf feda olsun tabi ama yerinde olsun demi yanimerak etmemmi gerçi babaya benzedi,ği kesin evde kalacak bu kız bak gör yani erzincan ısparta ve ersurumda 3 dr babaya benzicek demişti ki usg resmindne bariz belli babaya benzediği sağlıklı olsund aben en çok evimize geldiği zaman ne yaparız nasıl bakarız inanabilirmiyiz bizim olduğuna filan onları düşünüyorum yeni bi hayat bundna sonramız ne olur ben nasıl anne olurum onu nasıl eğitirim öncedne kınadıklarım başıma gelirmi filan bunları düşünüyorum ...ağrılarımutlaka dr söle kalsiyum magnezyum eksiliğindne olabilir diye ilaç veriylar ama erken başmaış sen süt içmiyonmu yoğurt yemiyonmu bakem
SLM KIZLAR NASILSINIZ biliyorum bayadır gelemedim 2.tedaviden sonra uzun süre internetimiz yoktu daha sonra histereskopi yapıldı sonra hormon tedavisi sonra ramazan ve tedavi rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu gösterdi evet buraya bildirmedim çünkü bayadır gelmediğim için bak hamile kalınca geldi demeyesiniz diye gelmedim inanın daha öyle rahatladığım felan yok hele bi kalp atışlarını duyalım onu biraz hissedeyim belki o zaman nazara gelince ben değil eşim o konuda takıntılı hala bi şey varmı diye soranlara yok de diyo ben o tadı çok tattım yalan söylemem diyorum bizim neyimize nazar deyicek eşimin milyonlarca spermine mi yoksa benim koli koli yumurtamamı bana hakkınızı helal edin ben sizinle çok şeyii paylaştım ama kalbimin kırıldığı noktalarda oldu ama RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN rabbime çok dua edin kızlar inanın ben uçan kuştan yağan yağmurdan dua istedim rabbim merhamet sahibidir dualara kesinlikle kayıtsız kalmaz inanın yeni gelenleri tanımasamda hepinize isminizle dua ediyorum rabbim sizinde bu duyguyu tatmanızı nasip etsin inşallah
he heyyytt tarife koooş ne güzel bir tasvir len o öyle,vaaay minnak tubicikimizde oluyor annoş ha hadş bakalım artık yaşlanıyoruz desene..ben şimdiden uyuyamıyorum biliyor musun zaten tilki uykusu gibidir uykum zor uyur şıp uyanırım gaz çıkaramam,gaz olunca gezer dururum innşallah minnakım bana benzemez bu konularda .neyse çoğu gitmiş azı kalmış kuzum sonra farklı bir boyuta geçeceksin birde o zaman alalım sendne bir röportaj
bence de en doğrusu ihmal etme yavrum tubikin dediği gibi hemen git sağlık bu ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?