boşver babaya benzesin tosun gibi bir kızın olsun inşallah huylarıda babalarına benzesin aman valla eşimin huyu benden iyi açıkçası
hoşgeldin canım tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirisn inşallahh kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin rabbim
kilo bakımından zayıf olcak sanki haticem ya neyse sne kaynanası olcan ya şişmanlatırsın nazlı kızımı yuvarlak yüzlü kalın dudaklı tıpkı baba dediler bende eyvaaah evde kaldı bu kız demiştimboşver babaya benzesin tosun gibi bir kızın olsun inşallah huylarıda babalarına benzesin aman valla eşimin huyu benden iyi açıkçası
aşkol minnak yiyemiyorum içemiyorum eh piraz bune beeeeecumartesi dört ay olacak yavrum erken mi bu ağrılar için bilmiyorumki.yaa fena bir konuya değindin süt bir bardak içiyorum peynir pek yemiyorum yağurt biraz.ama bundan sonra koliyle ayran laıp içicem başka yolu yok yoğurt pek yiyemiyorum.aaa demek çıkmadan benzettiler babaya ha çok ilginç bay baya şekli şemali belli oluyor demekki.bence doğunca sen bir topic aç vaktin oldukça yaşadıklarını yaz bizde okuyalım yoksa buraya geldiğinde soru yağmurundan ne anlatıcanı şaşırırsın amaaa kuzuuum halim kalır mı desene o zaman nete girmeye..ayyy sen sağlıklı ol bebişin sağlıklı olsunda varsın az gel sen buraya
hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı tüm arkadaşlarımızın başına olsun
cumartesi dört ay olacak yavrum erken mi bu ağrılar için bilmiyorumki.yaa fena bir konuya değindin süt bir bardak içiyorum peynir pek yemiyorum yağurt biraz.ama bundan sonra koliyle ayran laıp içicem başka yolu yok yoğurt pek yiyemiyorum.aaa demek çıkmadan benzettiler babaya ha çok ilginç bay baya şekli şemali belli oluyor demekki.bence doğunca sen bir topic aç vaktin oldukça yaşadıklarını yaz bizde okuyalım yoksa buraya geldiğinde soru yağmurundan ne anlatıcanı şaşırırsın amaaa kuzuuum halim kalır mı desene o zaman nete girmeye..ayyy sen sağlıklı ol bebişin sağlıklı olsunda varsın az gel sen buraya
hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı tüm arkadaşlarımızın başına olsun
benden daha iyisi beklenirmi he valla bende anne oluyosam olmaayn kalmaz diye dşünüyorum tam bir çatlakmı olurum yoksa hayalimdeki gibimi bilemedim şimdi du bakalım yaşayıp görcez tamam bundna sonraki deneyimlerimi dahausturuplu yerinde paylaşırım bana müsade edinde yemek yapayım zaten bi halta yaradığım yok baari o görevi tamamlıyım valla evde bekletilicek hatun değilim hee seleyi verdim suya allah sinanı kayıra ev işi yok yemek yok bakım yok güzel söz yok seks yok abooo yazık kocama kumamı istesem acaba neyse allaha emanetimsiniz
haticem canım allahıma şükürler olsun tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin canım dualarımdasın d,ğer kızlarla birlikte inşallah
yok ya dış cepheyi bendne alsın minyon olsun kibar olsun huyu babaya çeksin benim huyum pistir edepsizimdir agresifimdir kırıcıyımdır bakma burda böle ama aslınd azor bi kadınaam ben aksiyim kısacası ilk evlendiğimz zaman eşimle kimi tanıştırdıysam yazık olmuş çocuğa bunlar ilk 6 ay boşanmazsa daha ayrılmazlar demişler düşün babanın huyu maşallahherkesden iyi huyları alsıninnşallah tüm bebişler.benim kanana daha ortada bişe yokken sayıklıyodu olursa boğazı,iştahı bana benzesin,huyu halasına benzesin,boyu babasına benzesin hımmm gözleri de sana benzesin diyodu artık ayıp olmasın bu da anası bişey ekliyim diye heralde hu ha ha amaa tubicikin bebikinin huyları annoşuna benzesin madem dış cephe babadan
yok ya dış cepheyi bendne alsın minyon olsun kibar olsun huyu babaya çeksin benim huyum pistir edepsizimdir agresifimdir kırıcıyımdır bakma burda böle ama aslınd azor bi kadınaam ben aksiyim kısacası ilk evlendiğimz zaman eşimle kimi tanıştırdıysam yazık olmuş çocuğa bunlar ilk 6 ay boşanmazsa daha ayrılmazlar demişler düşün babanın huyu maşallahgüzel ılımlı uyumlu düşünceli aaay herifimi özleidm aşka geldim ben bi arayayım aaaah gebelik hayırlısıyla vakti,nde bi sonlan ne hayallerim var ödüllendireciyim tosunumu hırrrrrr bu arada size bişey soraym hemen çıkıcam biz doğumdna bilmem ne kadar zaman sonra fikfik yapcez ya koruncazmı acaba aay bana çok komik geliyoda düünmesi
haklısın canım çıksam iyi olucak cozuttum bugünkolay gelsin tuğbacım git yemeğini yap yoksa hiç bir işe yaramadığımız başımıza is açacak
net olarak bilmiyorum ama b, 40 gün geçmesi falan gerekiyormuş heralde lohusa durumları varya kızım hiç araştırmadın mı yaa sende her haltı bilirsin bi onu mu bilmiyon..
SLM KIZLAR NASILSINIZ biliyorum bayadır gelemedim 2.tedaviden sonra uzun süre internetimiz yoktu daha sonra histereskopi yapıldı sonra hormon tedavisi sonra ramazan ve tedavi rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu gösterdi evet buraya bildirmedim çünkü bayadır gelmediğim için bak hamile kalınca geldi demeyesiniz diye gelmedim inanın daha öyle rahatladığım felan yok hele bi kalp atışlarını duyalım onu biraz hissedeyim belki o zaman nazara gelince ben değil eşim o konuda takıntılı hala bi şey varmı diye soranlara yok de diyo ben o tadı çok tattım yalan söylemem diyorum bizim neyimize nazar deyicek eşimin milyonlarca spermine mi yoksa benim koli koli yumurtamamı bana hakkınızı helal edin ben sizinle çok şeyii paylaştım ama kalbimin kırıldığı noktalarda oldu ama RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN rabbime çok dua edin kızlar inanın ben uçan kuştan yağan yağmurdan dua istedim rabbim merhamet sahibidir dualara kesinlikle kayıtsız kalmaz inanın yeni gelenleri tanımasamda hepinize isminizle dua ediyorum rabbim sizinde bu duyguyu tatmanızı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?