Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

minnak yoğurt süt kesinlikle yüklen bana dr öle söledi benimde ağrılar kramplar vardı ama süt yoğurt artırınca şükür geçti ya yiyecen yada ilacaa yönelecen gebertirim seni heee

boşver babaya benzesin tosun gibi bir kızın olsun inşallah huylarıda babalarına benzesin aman valla eşimin huyu benden iyi açıkçası

herkesden iyi huyları alsıninnşallah tüm bebişler.benim kanana daha ortada bişe yokken sayıklıyodu olursa boğazı,iştahı bana benzesin,huyu halasına benzesin,boyu babasına benzesin hımmm gözleri de sana benzesin diyodu artık ayıp olmasın bu da anası bişey ekliyim diye heralde hu ha ha amaa tubicikin bebikinin huyları annoşuna benzesin madem dış cephe babadan

boşver babaya benzesin tosun gibi bir kızın olsun inşallah huylarıda babalarına benzesin aman valla eşimin huyu benden iyi açıkçası
kilo bakımından zayıf olcak sanki haticem ya neyse sne kaynanası olcan ya şişmanlatırsın nazlı kızımı yuvarlak yüzlü kalın dudaklı tıpkı baba dediler bende eyvaaah evde kaldı bu kız demiştim şaka bi yana sağlıklı olsunlarda kaynanama bile benzese umursama yani

aşkol minnak yiyemiyorum içemiyorum eh piraz bune beeeee kolaymı buldun bulana kadar ne p...k olsa yer içeriz diyelim olduktan sonrada naza çekilelim sna abişey dicem iğrenöçsin diceksin ama dur yeminlen bak minnak ben sütü içiyodum ardından lavaboya ekşi ekşi çıkarıyodum hemde içim dışıma çıkıyodu ama içicem diyodum yopğurdu yesem aynen yoğurduşekerleyip yedim süürü zorladım balladım içtim peyniri gözüm sulanarak yedim yumurtadan tiksinirim ama içimdeki minik insna için yaptım onu düşün

hee başka topic açamdamillete kötü örnek olayım ölemi gebelik maceralarımı NURCAN VE SEVOnun haberlerini aldıktan sonra paylaşayımd abakalım o zmanada aynı fikire olucanmı

ptüm sizi yemek yok yemeeeeeeeeekkk allaha emanet olun
diğer kızlar hakkınızı helal edin butopicte çok gebel,kten bahsetmezdim bugünk böyle oldu hoşçakalın

sağolasın canım rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim onlarında yüzünü güldürsün

hay allah seni ne etmesin ağzından yel aslın deme öle şeyler delü hadi git bari yemekini yap dinlene dinlene ama taam mı hadi öperim nanaklardan göbüşten yavru kuşum minik civcivm pek öyle halin kalamdı ama olsun sen hep minnak tubiciksin bana göre haydi selametle allaha emanetsiniz

yok ya dış cepheyi bendne alsın minyon olsun kibar olsun huyu babaya çeksin benim huyum pistir edepsizimdir agresifimdir kırıcıyımdır bakma burda böle ama aslınd azor bi kadınaam ben aksiyim kısacası ilk evlendiğimz zaman eşimle kimi tanıştırdıysam yazık olmuş çocuğa bunlar ilk 6 ay boşanmazsa daha ayrılmazlar demişler düşün babanın huyu maşallah güzel ılımlı uyumlu düşünceli aaay herifimi özleidm aşka geldim ben bi arayayım aaaah gebelik hayırlısıyla vakti,nde bi sonlan ne hayallerim var ödüllendireciyim tosunumu hırrrrrr bu arada size bişey soraym hemen çıkıcam biz doğumdna bilmem ne kadar zaman sonra fikfik yapcez ya koruncazmı acaba aay bana çok komik geliyoda düünmesi

minnak beni kovdu açtırıyonuz ağzımı sonrada utandırıyınuz mahcup oldum işte yaaa

bu arada haticem senin yok galibada eniştemindemi facesi yok özelden dön varsa

net olarak bilmiyorum ama b, 40 gün geçmesi falan gerekiyormuş heralde lohusa durumları varya kızım hiç araştırmadın mı yaa sende her haltı bilirsin bi onu mu bilmiyon..

kolay gelsin tuğbacım git yemeğini yap yoksa hiç bir işe yaramadığımız başımıza is açacak
haklısın canım çıksam iyi olucak cozuttum bugün

net olarak bilmiyorum ama b, 40 gün geçmesi falan gerekiyormuş heralde lohusa durumları varya kızım hiç araştırmadın mı yaa sende her haltı bilirsin bi onu mu bilmiyon..

ya anlamadınki kuzucum ben ne zaman fikfik edecez diye sormadım 40 gün filan geçti ya opiş olacakya hani o iş şeyy fik fik o zmana korunacakmıkyız yani doğum kontrolü filan ay bende fik fik neymiş onu unuttun merrak ettiğim şeye bak sanki doğurgan bi hanımışım gibi kkoruncazmı diyorum gerdeğe girecek gibi heyecanlıyım inşallah şaşırıp aaaa o dane demem adama ya ben artık anne oluyorum ve kendimi toparlıyorum derken nedne açtınız beni böle ya gidiyoruz bizn hoşçakalın sevildiğinizi unutmayın

selsebil canım hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin burdaki arkadaşlarımında bir an önce kucakları dolsun

hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalalhhh

OHH HAMİŞLERİMİZ TOPLANINCA NE GÜZEL MUHABBET ETMİŞLER TUĞBİŞİM BİLGİLER İÇİN ÇOK MERSİ CANIM ZATEN ARAYACAĞIM SENİ GÜZELİMM.BU ARADA BANA YIĞINLA BİR LİSTE GÖNDERDİLER TEST TAHLİLLER İÇİN SEN HEPSİNİ YAPTIRMIŞMIYDIN MERAK ETTİM.BEN YAPTIRMICAM HEPSİNİ İÇİNDE GEREKSİZ TESTLERDE VAR.

MAŞALLAHH CANIM EKSİKLERİNİ HEMEN HEMEN TAMAMLAMIŞSIN UFAK TEFEK ŞEYLERDE HEMENCİK ALINIR MERAK ETME HELE SAĞLICAKLA GELSİNDE KIZIMIZZ AAYYY BENDE MERAK EDİYORUM İLK KIZINLA EVE GELİNCE NE YAPACAĞINII

SELSEBİL TEBRİK EDİYORUMM SAĞLICAKLA KALP ATIŞINI VE SIRASIYLA HERŞEYİ YAŞAYIP KUCAĞINA ALIRSIN DARISI BİZ BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAHHH

ÇİĞDEMCİMM NELER OKUDUM BÖLEEE SABAH GEÇMİŞİ OKUMAMIŞTIM ALINTILARDAN GÖRDÜMM ANACIM DAHA ÖNCEDEN NEDEN PAYLAŞMADIN İHMAL ETTİN.. DOKTOR NE DİYECEK HABERLERİNİ BEKLİYORUM

LARACIMM EVET AZ KALDI GÖRÜŞMEMİZEE GEL SENİN PATRONİÇENLE BENİM PATRONU TATİLE GÖNDERELİM OLARMI BU ARADA YEĞENİN MAŞALLAHHH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ÇOK TATLII DEMEK BİZ BU GÜZELLİĞE DUALAR OKUDUKK EYY GİDİ ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYİİ

BU ARADA BU PAZAR LEYMİNİN MEVLÜTÜÜ VAR KÖYE GİTMEZSEM EĞER GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FATOŞTA DÜŞÜNÜYODU SANIRIM FATOŞŞŞ CEP TELİNİ YAZ BANA ÖZELDEN ANACIMM..

canlarım ben geldim kan aldılar sonuçlar değerler yüksek çıkmadı laboratuvardaki ablalarda bana başka bi dr a daha görün dediler şimdi deli gibi dr arıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…