Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım ben geldim kan aldılar sonuçlar değerler yüksek çıkmadı laboratuvardaki ablalarda bana başka bi dr a daha görün dediler şimdi deli gibi dr arıyorummm

bencede canım başka doktora gitmeni tavsiye ederim çünkü böle kanamaların araştırılması gerek telefondan düşük yapmışsın demesi garip bide :26:

Ben çıktımmm iyi akşamlar kızlarr

evet canım yaaaa var öyle annelerrrr

çok şükür benim kilo ile igli pek sıkıntım olmadı bu güne kadar ama artık yaşanıyoruz bundan sonra nasıl olur bilemem

s.tuba sağol canım rabbim herkese şifa versin dermansız det vermesin
lara yeğenini allah bağışlasınnn çok tatlı rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin şansı bol bahtı açık olsunn

hem eşin hem kardeşin için rabbim hayırlısını nasip etsin canım herşey gönlünüzce olsunnn

canım bir an önce dr gitmelisin bence geç bile kalmışsın

oyy kıyamam kuzucuklaraaa çok geçmiş olsunnnnnn canımmm bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah allahım yardımcın olsun[/QUOTE]

ay gerçekten mi geç mi kalmışım
moralim bozuldu şimdi. geç midir acaba bi şeyler için. .
neyse inşallah değildir

neyse inşallah değildir[/QUOTE]

teşekür ederim canım sağoll

canımmmmmmmmmmmm gel gell evet teyzoşu buna okuduk duaları aallh hepinizden razı olsun
hydi sanada okuycaz bacım inşallah annesinin göbüşüne konsun diyeeeeeeeee ahhhhh şu patronlara bişey demiyorum sen anlaaa
canlarım ben geldim kan aldılar sonuçlar değerler yüksek çıkmadı laboratuvardaki ablalarda bana başka bi dr a daha görün dediler şimdi deli gibi dr arıyorummm
askeri hastaneye gidecekmişin git canım inşallah güzel şeyler söylerlerr:26: banada anormal geldi çünkü telden düşük yapmışın demesi hadi düşük bile olsa içinde parça kalabilir felan diye hemen çağırması lazımdı yanihayırlı haberleri bekliyoz canım
ne haberrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr
iyilik sendennnnn naberr
s.tuba sağol canım rabbim herkese şifa versin dermansız det vermesin
lara yeğenini allah bağışlasınnn çok tatlı rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin şansı bol bahtı açık olsunn
teyzoşu teşekkür ederiz sana banada versin rabbim inşallahhhhhhh

geç kalman sadece zaman kaybı canımyoksa olumsuz etkileneceğiniz bir durum yok

kızlarrrrrrrrrrrr çıktım ben hepinizi çok çok çok öperekk iyiakşamlarr yarın görüşürüzzz

kızlarrrrrrrrrrrr çıktım ben hepinizi çok çok çok öperekk iyiakşamlarr yarın görüşürüzzz[/QUOTE]

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim aşılamada ve öncesinde herhangi bi tahlil vs yapılmamıştı antalyaya gittiğimizde hasan bey bunlarıyaptırın dedi sinanla bana bi liste verdi bence yaptır gereksiz görme yani emin olduğun tahliller bile olsa herşeyi tamamen bitir derim biz antalya hıfzısıhhada yaptırmıştık ücret ödemedik eğer ant.merkezde yaptırırsan 160 civarı tıtıyodu ama bizim kuzen sağlıkçı olduğu için gerek yok dışardan yaptıralım dedi iyide etti ücretsiz herşeyi yaptırdık ne olur gereksiz deme ufacık bişeykalmasın içinde nasılsa hepsi 3 tüp kana bakmıyomu sanki..bu arada en yakın ne zaman yapılmış sperm testi varsa ve sana ait tahliller hepsini al yanınab ay nasıl heyecan yaptım sabredemiyorum halbuk,i teldede konuşcaz bunları ...
evet bitti sayılır eksikler biliyosun bi sıkıntı atlattık o biraz etkilemişti çok şükür geldi geçti işler düzelince hemen dalıverdim mağazalara darısı başına..

eve gelince sanırım önce bi güzel ağlarım bebeğe bakar düşünürüm bu benimmi nasıl oldu nerden çıktı diye alışmaya çalışırım galiba inşallah o ağlarken bend eağlamam ve ona bakabilirim hakkıyla çok endieliyim o konuda ya bakamazsam boğazına b,şey kaçarsa boğulursafilan allah korusun birde en çok yıkamayı düşünüyorum yıkamayıp ilk 2,3 ay silsekmi yoksa yada tecrübeeli birilerine götürürüm olmadı hastaneye götürür oğum hanede yıkatırım
delimiyim ne yaa keisnlikle paylaşıcam her şeyi sizlerle diğer arkadaşlarında izni olursa tabi u konudaki sizlre karşı hassasiyetimi herkes biliyo nerdeyse okey ıkarsa her anımızı resimlicem inşallah

yeter şimdi okudum eşine ilaç tedavisi verilmiş inşallah işe yararda ameliyata gerek kalmaz

tuğbişim murat beye telde sorduğumda yapılcak tahll test varmı diye oda siz çoğu şeyi yaptırmışsınız zaten gerek yok demişti sonra asistanı bana o listeyi faksladı devlette yaptırılanları yaptırdım,hormon,tiroit,tam kan sayım,hepatit ve idrar olayını verdim ama içinde difteri,kediden geçen bir bakteri :) (açıklamasına baktımda öle bişeydi ) bunun gibi şeyler var bunları devlet yapmadı bide smear var oda 2009 da yaptırmıştım özele sordum 77 tl didi bende gerek duymadım açıkçası eğer olması gerek derse ordada yaptırırım canım napalım.. hee bide benim normalde yakın zamanda hormon,kan,tiroid gibi herşeyi yaptırmıştım yinede yeniden yaptırdım :)

inanki insan bebeği olunca hiç bilmese bile annelik duygusu ile herşeyi yapabiliyo hiççç korkma canım herşeyi halledersin merak etme

kız önemli değil bende bilmiyomki ingilizce :86: google emmiden ingilizce türkçe çeviri sitesi açıp çevirip öğreniyommm :87::81: oo yazdıkların almanca mı şimdi :44::26: heyy maşallah hemşoma

hayırlı uğurlu olsun cnm , Rabbim bir ömür mesut etsin

canım geçmiş olsun ben 2 aydır çekiyom diş ağrısı :83: yoksa çektirdinmi dişini :26: tekrar geçmiş olsun sınavım kötü geçti bee çalışmamıştımki ama dualarım kabul olursa o başka inşş Sevom kazanır

amann çiğdemim benimki kötüydü bakalım sonuçlar çıksın helee belllimi olur mucize gerçekleşir :86::87:

hemşomun sınav nasıldı acep gelsede görüşsek:26:
benimkisi kötü geçti hemşom çalışmadan girdim işte yinede bellimi olur attıklarım tutar felan

ekleyebildimmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyelimden bir kaçan bir uçan kurtulurr bu benim yeğenim kızlarr sahra nil
resim halaaa topikte hemşom silmemişsin tekrardan yinede ben alıntı yapmadım maşallah yaaa çokk cici prenses bu maşallah öp yerime

aaaaaa çok geçmiş olsun tatlım yaaa canım benim günün geçmişmiydi peki :26: ama doğal yolla hamile kalabiliyorsun demekki inşş pek yakında bebişin yoldaaaaaa olsun

kızlarr resim nasıl siliniyor yaww, bide onu öğreneyim bariii, uğraşıyom ama olmuyorr
hemşom sadece resim değil yazdığım mesajları da düzenleme , silme hakkımız yarım saat geçerli süreyi aşarsan hiç bişi yapamazsın

canım benim tebrikler gözün aydın olsun inşallah 9 ay sıkıntısız tadını çıkara çıkara gebelik yaşayıp , sağlıklı ve hayırlı evladını analı bablı büyütmeyi Rabbim nasip eylesin ( ama kırıldığın konular nedir :26: bi kusurumuz mu oldu :44: bize küsmek , kırılmak yakışmaz biz aynı yolun yolcusuyuz inşş tez zamanda biz kara listedekilerde müjdeler patlatırız ) cici bak kendine

merhaba şifa nasılsın canım adet oldun mu
doktoruna gidecektin ne oldu bir sıkıntı yoktur inşallah
merhaba cnm adet oldum ama miktarı az şekilde oluyorum da halaaa :44: dr a gittim bugün gittim cumartesi izinliymiş dr um kistimde küçülme oluşmuş :81: ilaç vermedi moral verdi gönderdi :87:

Son düzenleme:

yok canım moralini bozma zaman kaybetme diye dedik canım sıkma tatlı canını

bugün gidecem bakalım ne diyecek merak içinde bekliyorum

kızlarrrrrrrrrrrr çıktım ben hepinizi çok çok çok öperekk iyiakşamlarr yarın görüşürüzzz[/QUOTE]

inşallahh canım rabbim cümlemizi bekletmeden bir an önce hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

günaydın canlarım nasılsınız bakalım beni sorarsanız heyecanlıyımmm yarım saat sonra çıkacam hastaneye gidecem bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…