canlarım ben geldim kan aldılar sonuçlar değerler yüksek çıkmadı laboratuvardaki ablalarda bana başka bi dr a daha görün dediler şimdi deli gibi dr arıyorummm
aminnn canımm
canım olsaydı iyi olurdu bodrumu da görürdüm ama zaten fazlaca izin kullanıcam hem işlerim çok var gidemezdim
hem antalyada ben buradan bile program yapıyorum şehir fırsatları var oradan uygun şeyler alıyorum,festival giriş biletleri,yiyecekler falan yani :))
evet canım bavullar alındı bakalım inşallah bebeğimizi alıp gelirizz
bu arada kızlar ben hiç uçağa binmedim dönüşte uçakla gelicem malum uzun yolculuk yapmak istemiyorum transferden 5 gün sonra..uçaktan korkmuyorum hiç ama daha önceden binmediğimden beni tutarmı etkilermi de bilemiyorumm ben önemli değilim de tedavimi etkileyecek kadar olurmu acep..
yaa sormaaa kaderimiz gerçekten de.. Dün alışiveriş merkezinde ikiz bebekli kadın gördümmm incecik çıra gibiiEşim diyoki yok yok o doğurmamıştır nasıl doğurcak o diyo Sen ikiz hamile kalsan kim bilir nasıl olursun diyip dalga geçiyo bide benle
geçmiş olsun nurcikim diş ağrısı fenadır
yeteer sen kilolu değilsinki canım bide bana baakkk abuuuuuuuuuuuuuuuuuu 78 dim en son
ipeğm ömerin iyi oldğuna çok sevindim egede iyi
kolay gelsin
uçak olayını merkezden doktora sorabilirsin içinde süphe olmaz hem
ama uçak sarsmıyo en azından 1 saatte antalyaya gidiyosun
ben çıktım canlarım yarın sabah görüşrüüzzz byy
kolay gelsin canım demek yakında düğün var hayırlısıyla inşallahhhhhhh
canım evet ciddi düşünüyorlarr allah kısmet ederse hayılısıyla inşşşş önce düğün sonra yeğennnn
tatlım eşimin talilerini götürdüm pşb gün dr kitlede bir büyüme var ama şimdi ameliyat edemeyiz hem ilaçla tedvaiye devam edip cevap alabiliriz hemde bu kadar kısa sürede yeniden amlyat olmaz dedii 3 ay sonrasına mr istedi tekrar bakacaklar inşşş ilaçlar kontrol altına alınır
hem eşin hem kardeşin için rabbim hayırlısını nasip etsin canım herşey gönlünüzce olsunnn
canım bir an önce dr gitmelisin bence geç bile kalmışsın
oyy kıyamam kuzucuklaraaa çok geçmiş olsunnnnnn canımmm bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah allahım yardımcın olsun
canımmmmmmmmmmmm gel gellOHH HAMİŞLERİMİZ TOPLANINCA NE GÜZEL MUHABBET ETMİŞLERTUĞBİŞİM BİLGİLER İÇİN ÇOK MERSİ CANIM ZATEN ARAYACAĞIM SENİ GÜZELİMM.BU ARADA BANA YIĞINLA BİR LİSTE GÖNDERDİLER TEST TAHLİLLER İÇİN SEN HEPSİNİ YAPTIRMIŞMIYDIN MERAK ETTİM.BEN YAPTIRMICAM HEPSİNİ İÇİNDE GEREKSİZ TESTLERDE VAR.
MAŞALLAHH CANIM EKSİKLERİNİ HEMEN HEMEN TAMAMLAMIŞSIN UFAK TEFEK ŞEYLERDE HEMENCİK ALINIR MERAK ETME HELE SAĞLICAKLA GELSİNDE KIZIMIZZAAYYY BENDE MERAK EDİYORUM İLK KIZINLA EVE GELİNCE NE YAPACAĞINII
SELSEBİL TEBRİK EDİYORUMM SAĞLICAKLA KALP ATIŞINI VE SIRASIYLA HERŞEYİ YAŞAYIP KUCAĞINA ALIRSIN DARISI BİZ BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAHHH
ÇİĞDEMCİMM NELER OKUDUM BÖLEEE SABAH GEÇMİŞİ OKUMAMIŞTIM ALINTILARDAN GÖRDÜMMANACIM DAHA ÖNCEDEN NEDEN PAYLAŞMADIN İHMAL ETTİN.. DOKTOR NE DİYECEK HABERLERİNİ BEKLİYORUM
LARACIMM EVET AZ KALDI GÖRÜŞMEMİZEEGEL SENİN PATRONİÇENLE BENİM PATRONU TATİLE GÖNDERELİM OLARMI BU ARADA YEĞENİN MAŞALLAHHH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ÇOK TATLII DEMEK BİZ BU GÜZELLİĞE DUALAR OKUDUKK EYY GİDİ ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYİİ
BU ARADA BU PAZAR LEYMİNİN MEVLÜTÜÜ VAR KÖYE GİTMEZSEM EĞER GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FATOŞTA DÜŞÜNÜYODU SANIRIM FATOŞŞŞ CEP TELİNİ YAZ BANA ÖZELDEN ANACIMM..
askeri hastaneye gidecekmişin git canım inşallah güzel şeyler söylerlerr:26: banada anormal geldi çünkü telden düşük yapmışın demesicanlarım ben geldim kan aldılar sonuçlar değerler yüksek çıkmadı laboratuvardaki ablalarda bana başka bi dr a daha görün dediler şimdi deli gibi dr arıyorummm
iyilik sendennnnn naberrne haberrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr
teyzoşu teşekkür ederiz sana banada versin rabbim inşallahhhhhhhs.tuba sağol canım rabbim herkese şifa versin dermansız det vermesin
lara yeğenini allah bağışlasınnn çok tatlı rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin şansı bol bahtı açık olsunn
hem eşin hem kardeşin için rabbim hayırlısını nasip etsin canım herşey gönlünüzce olsunnn
oyy kıyamam kuzucuklaraaa çok geçmiş olsunnnnnn canımmm bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah allahım yardımcın olsun
canımmmmmmmmmmmm gel gellevet teyzoşu buna okuduk duaları aallh hepinizden razı olsun
hydi sanada okuycaz bacım inşallah annesinin göbüşüne konsun diyeeeeeeeeeahhhhh şu patronlara bişey demiyorum sen anlaaa
askeri hastaneye gidecekmişin git canım inşallah güzel şeyler söylerlerr:26: banada anormal geldi çünkü telden düşük yapmışın demesihadi düşük bile olsa içinde parça kalabilir felan diye hemen çağırması lazımdı yani hayırlı haberleri bekliyoz canım
iyilik sendennnnn naberr
teyzoşu teşekkür ederiz sana banada versin rabbim inşallahhhhhhh
ay gerçekten mi geç mi kalmışım
moralim bozuldu şimdi. geç midir acaba bi şeyler için..
neyse inşallah değildir
canım benim aşılamada ve öncesinde herhangi bi tahlil vs yapılmamıştı antalyaya gittiğimizde hasan bey bunlarıyaptırın dedi sinanla bana bi liste verdi bence yaptır gereksiz görme yani emin olduğun tahliller bile olsa herşeyi tamamen bitir derim biz antalya hıfzısıhhada yaptırmıştık ücret ödemedik eğer ant.merkezde yaptırırsan 160 civarı tıtıyodu ama bizim kuzen sağlıkçı olduğu için gerek yok dışardan yaptıralım dedi iyide etti ücretsiz herşeyi yaptırdık ne olur gereksiz deme ufacık bişeykalmasın içinde nasılsa hepsi 3 tüp kana bakmıyomu sanki..bu arada en yakın ne zaman yapılmış sperm testi varsa ve sana ait tahliller hepsini al yanınab ay nasıl heyecan yaptım sabredemiyorum halbuk,i teldede konuşcaz bunları ...OHH HAMİŞLERİMİZ TOPLANINCA NE GÜZEL MUHABBET ETMİŞLERTUĞBİŞİM BİLGİLER İÇİN ÇOK MERSİ CANIM ZATEN ARAYACAĞIM SENİ GÜZELİMM.BU ARADA BANA YIĞINLA BİR LİSTE GÖNDERDİLER TEST TAHLİLLER İÇİN SEN HEPSİNİ YAPTIRMIŞMIYDIN MERAK ETTİM.BEN YAPTIRMICAM HEPSİNİ İÇİNDE GEREKSİZ TESTLERDE VAR.
MAŞALLAHH CANIM EKSİKLERİNİ HEMEN Hcanım benim ilk tedavi EMEN TAMAMLAMIŞSIN UFAK TEFEK ŞEYLERDE HEMENCİK ALINIR MERAK ETME HELE SAĞLICAKLA GELSİNDE KIZIMIZZAAYYY BENDE MERAK EDİYORUM İLK KIZINLA EVE GELİNCE NE YAPACAĞINII
BU ARADA BU PAZAR LEYMİNİN MEVLÜTÜÜ VAR KÖYE GİTMEZSEM EĞER GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FATOŞTA DÜŞÜNÜYODU SANIRIM FATOŞŞŞ CEP TELİNİ YAZ BANA ÖZELDEN ANACIMM..
kız önemli değil bende bilmiyomki ingilizce :86: google emmiden ingilizce türkçe çeviri sitesi açıp çevirip öğreniyommm :87::81: oo yazdıkların almanca mı şimdi :44::26: heyy maşallah hemşomaaaaaaa tatlişpardon canım sanırım şu anda doğru ee benim ingilizcem yok ki benim dilim alamanca yavrum hoş oda pek var sayılmaz zaten sınavları geçecek kadar guten Morgen Baby. Ich liebe dich.Danke
inşallah sınava giren arkadaşlarımın güzel geçmiştirrrrrr
hayırlı uğurlu olsun cnm , Rabbim bir ömür mesut etsingünaydın hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ben iyiyim çok şükür haftasonu ankaradaydık kardeşimin nişanı için gittik şimdi evdeyim çamaşır ütü evişleri var yarında temizlik yaparım bendeki haberler bunlar
canım geçmiş olsun ben 2 aydır çekiyom diş ağrısı :83: yoksa çektirdinmi dişini :26: tekrar geçmiş olsungünaydın kızlarr (laracım hayalet ben değildim günahımı almışsın)
kızlar 3 gecedir diş ağrısından uyuyamıyorum korkumdan dişçiyede gitmedim görümcemi aradım öğledne sonra gelecek gidecez offff:18:
sevo ve şifanın sınavı nasıl geçti acaba
amann çiğdemim benimki kötüydügünaydın canım bir an önce dişçiye git canımmm
ayy ben nasıl unuttum sevom şifam inşallah sınavınız iyi geçmiştir allahım o güzel yüreğinize göre nasip etsin inşallahhhhhhh kurtulursunuz şu sınavlardan bir an önce inşallahhhhhhhhh
benimkisi kötü geçti hemşom çalışmadan girdim iştehemşomun sınav nasıldı acep gelsede görüşsek:26:
resim halaaa topikte hemşomekleyebildimmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyelimden bir kaçan bir uçan kurtulurr bu benim yeğenim kızlarr sahra nil
aaaaaa çok geçmiş olsun tatlım yaaabiraz önce dru aradım dr büyük bi ihtimalle düşük yapmışsın dedi perşembe yada cuma hastaneye gel ne yapacağımızı artık karar verecez dedi çünkü ilk defa başıma böyle bişey geliyor hiç kanama görmeden direk et parçası döküldü sabhtan akşama kadarüzüldüm tahmin etmiştim zaten çünkü baya kötüydüm hatta mide bulantısı baş dönmesi vardıı
hemşom sadece resim değil yazdığım mesajları da düzenleme , silme hakkımız yarım saat geçerli süreyi aşarsan hiç bişi yapamazsınkızlarr resim nasıl siliniyor yaww, bide onu öğreneyim bariii, uğraşıyom ama olmuyorr
canım benim tebrikler gözün aydın olsun inşallah 9 ay sıkıntısız tadını çıkara çıkara gebelik yaşayıp , sağlıklı ve hayırlı evladını analı bablı büyütmeyi Rabbim nasip eylesin ( ama kırıldığın konular nedir :26: bi kusurumuz mu oldu :44: bize küsmek , kırılmak yakışmaz biz aynı yolun yolcusuyuzSLM KIZLAR NASILSINIZ biliyorum bayadır gelemedim 2.tedaviden sonra uzun süre internetimiz yoktu daha sonra histereskopi yapıldı sonra hormon tedavisi sonra ramazan ve tedavi rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu gösterdi evet buraya bildirmedim çünkü bayadır gelmediğim için bak hamile kalınca geldi demeyesiniz diye gelmedim inanın daha öyle rahatladığım felan yok hele bi kalp atışlarını duyalım onu biraz hissedeyim belki o zaman nazara gelince ben değil eşim o konuda takıntılı hala bi şey varmı diye soranlara yok de diyo ben o tadı çok tattım yalan söylemem diyorum bizim neyimize nazar deyicek eşimin milyonlarca spermine mi yoksa benim koli koli yumurtamamı bana hakkınızı helal edin ben sizinle çok şeyii paylaştım ama kalbimin kırıldığı noktalarda oldu ama RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN rabbime çok dua edin kızlar inanın ben uçan kuştan yağan yağmurdan dua istedim rabbim merhamet sahibidir dualara kesinlikle kayıtsız kalmaz inanın yeni gelenleri tanımasamda hepinize isminizle dua ediyorum rabbim sizinde bu duyguyu tatmanızı nasip etsin inşallah
merhaba cnm adet oldum ama miktarı az şekilde oluyorum da halaaa :44: dr a gittim bugün gittim cumartesi izinliymiş dr um kistimde küçülme oluşmuş :81: ilaç vermedimerhaba şifa nasılsın canım adet oldun mu
doktoruna gidecektin ne oldu bir sıkıntı yoktur inşallah
teşekkür ederim cnm benim inşş amin inşş hepimiz, tüm evlat hasretiyle yananlar bir an önce sıkıntısızca anne oluruz hayırlısı ile inşşşşşifa sevindim canım inşallah herşey sıkıntısız yoluna girer sende anne olursun inşallah
canımmmmmmmmmmmm gel gellevet teyzoşu buna okuduk duaları aallh hepinizden razı olsun
hydi sanada okuycaz bacım inşallah annesinin göbüşüne konsun diyeeeeeeeeeahhhhh şu patronlara bişey demiyorum sen anlaaa
askeri hastaneye gidecekmişin git canım inşallah güzel şeyler söylerlerr:26: banada anormal geldi çünkü telden düşük yapmışın demesihadi düşük bile olsa içinde parça kalabilir felan diye hemen çağırması lazımdı yani hayırlı haberleri bekliyoz canım
iyilik sendennnnn naberr
neyse inşallah değildir
iyilik sendennnnn naberr
neyse inşallah değildir
kız önemli değil bende bilmiyomki ingilizce :86: google emmiden ingilizce türkçe çeviri sitesi açıp çevirip öğreniyommm :87::81: oo yazdıkların almanca mı şimdi :44::26: heyy maşallah hemşoma
hayırlı uğurlu olsun cnm , Rabbim bir ömür mesut etsin
canım geçmiş olsun ben 2 aydır çekiyom diş ağrısı :83: yoksa çektirdinmi dişini :26: tekrar geçmiş olsunsınavım kötü geçti bee çalışmamıştımki ama dualarım kabul olursa o başka inşş Sevom kazanır
amann çiğdemim benimki kötüydübakalım sonuçlar çıksın helee belllimi olur mucize gerçekleşir :86::87:
benimkisi kötü geçti hemşom çalışmadan girdim işteyinede bellimi olur attıklarım tutar felan
resim halaaa topikte hemşomsilmemişsin tekrardan yinede ben alıntı yapmadım maşallah yaaa çokk cici prenses bu maşallah öp yerime
aaaaaa çok geçmiş olsun tatlım yaaa canım benim günün geçmişmiydi peki :26: ama doğal yolla hamile kalabiliyorsun demekki inşş pek yakında bebişin yoldaaaaaa olsun
hemşom sadece resim değil yazdığım mesajları da düzenleme , silme hakkımız yarım saat geçerli süreyi aşarsan hiç bişi yapamazsın
canım benim tebrikler gözün aydın olsun inşallah 9 ay sıkıntısız tadını çıkara çıkara gebelik yaşayıp , sağlıklı ve hayırlı evladını analı bablı büyütmeyi Rabbim nasip eylesin ( ama kırıldığın konular nedir :26: bi kusurumuz mu oldu :44: bize küsmek , kırılmak yakışmaz biz aynı yolun yolcusuyuzinşş tez zamanda biz kara listedekilerde müjdeler patlatırız ) cici bak kendine
merhaba cnm adet oldum ama miktarı az şekilde oluyorum da halaaa :44: dr a gittim bugün gittim cumartesi izinliymiş dr um kistimde küçülme oluşmuş :81: ilaç vermedimoral verdi gönderdi :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?