laracım günaydın
günaydınn bebemmmmhafiflettinmi işlerini biraz
sevo özele bakarmısın
ohhh bügün rahatsın demekhafiflettim sanırım canım :)) bugün patron yok il dışında rahatımm
baktım cnaım teldeydim anacığımla konuşuyodum şimdi yazdım sana
günaydın ...tubiş senden başlıyorum tatlım inşallah küvöze gerek kalmaz gönlünü ferah tut beslenme konusunda dediklerine katılıyorum
bütün hamişler peynir ve sütü mutlaka yesinler hergün bir yumurta muz badem çeviz 2 bardak süt peynir (ben her geçe bir büyük bardak süt bir tabak peynir yer yatardım çok faydası oldu koçeroma) pekmez yemeyi ihmal etmeyin hatta tedaviye başlıçaklarda bu şekilde beslenmeye başlasınlar tubişim lohusalıktan sonra fikfik başlıyo ve korunmada başlıyo doktor olmaz dye bişey yok gebelik bir çok şeyi düzeltiyo hamile kalabilirsin dedi gerçektende benim hormonlarım düzeldi artık troit kontrolü için senede iki defa kontrole çağırdılar adet olmam düzeldi eskiden bir gün sürerdi şimdi bir hafta normal kadınlar gibi kanamam oluyo bendeki bu düzelmeler ve doktor tavsiyesi bizi korkuttu korunuyoruz ....selsebil hayırlı olssun allah tamamına erdirsin.....çiğdem çok geçmiş olsun kendine dikkat et eğer düşük yaptıysan çok hassas bir dönemdesin dinlenmye bak ...benim oğluş uyandı sağlık oçağına gideçektik bir gidip gelelim
Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın durummmm
patroniçe gelene kadar ben iyiyim sonrası iyice strese sokmaya başladı beniii akşama kadar geziniyorum yaaaorda burda oturuyomm bende aslında geçsem kurulsam onun koltuğunaa ama olmaz işte ben ince düşünceliyimm sanırım valla başkası olsa oturur yaaaaaaaaaa
katkılı süt alma kızzzzben hiç süt içemiyorumki :78: ama kendimi zorlıcam muzlu sütler falan varya onlardan içeyim bari,pekmez de yerim severim başlıyayım onu yemeye ozaman,ceviz fındık bedem tam benlik şeyler zaten
başka yer yoksa geç otur belki akıllanıp yerinden kalkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?