Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlar gerçi kimse yok ama olsun

şimdi alıntı yapılınca gördüm nurcik dişin ağrıyomuş geçmiş olsun 20 lik dişlerinmiydi

şifacım demek senin iyi sayılmaz sınavın canım aynen yaa bakalım belki geçeriz. bugün yarın sorular yayınlanır bakarız artık
demek senin kistin vardı cnaım ben bunları hep kaçırmışım yaa şuan kaç cm cnaım soğan kürü yapsaydın kendine biliyosun ben 6 cm yakın kistlerimi bile böle geçirdim 2 adet döngüsünde hepsi bitmişti.

çiğdem hadi bakalım doktor ne diyecek haber bekliyos :26:

hemşomm resimi silmek içn uğraştım ama silinmedi olsun zararı yok kalsın kızıım ordaa demek sınavın iyi geçmedi canım canın sağolsun inşallah attıkların tutar hemşom

çiğdemim güzel haberlerle gel canım

sevommm canımm evcil hayvanlarla çok muhattab değilsen gerek görmezler belki o testee benim arkadaşım şu an 4,5 aylık hamile o mikroptan çıktı kanında ama köpekleri vardı bahçede besliyorlardı ondan geçmiş

herkese günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizi seviyorummmmm

günaydın ...tubiş senden başlıyorum tatlım inşallah küvöze gerek kalmaz gönlünü ferah tut beslenme konusunda dediklerine katılıyorum
bütün hamişler peynir ve sütü mutlaka yesinler hergün bir yumurta muz badem çeviz 2 bardak süt peynir (ben her geçe bir büyük bardak süt bir tabak peynir yer yatardım çok faydası oldu koçeroma) pekmez yemeyi ihmal etmeyin hatta tedaviye başlıçaklarda bu şekilde beslenmeye başlasınlar tubişim lohusalıktan sonra fikfik başlıyo ve korunmada başlıyo doktor olmaz dye bişey yok gebelik bir çok şeyi düzeltiyo hamile kalabilirsin dedi gerçektende benim hormonlarım düzeldi artık troit kontrolü için senede iki defa kontrole çağırdılar adet olmam düzeldi eskiden bir gün sürerdi şimdi bir hafta normal kadınlar gibi kanamam oluyo bendeki bu düzelmeler ve doktor tavsiyesi bizi korkuttu korunuyoruz ....selsebil hayırlı olssun allah tamamına erdirsin.....çiğdem çok geçmiş olsun kendine dikkat et eğer düşük yaptıysan çok hassas bir dönemdesin dinlenmye bak ...benim oğluş uyandı sağlık oçağına gideçektik bir gidip gelelim

hafiflettim sanırım canım :)) bugün patron yok il dışında rahatımm

baktım cnaım teldeydim anacığımla konuşuyodum şimdi yazdım sana
ohhh bügün rahatsın demekinşallah sen izne çıkana kadar gelmezo gelince sen çıkarsın

gidip gelin sağlık ocağınaa aşınızmı var yoksaa

sevo bak ipeğin yazdıkları gibi beslen şimdidenn

Günaydın kızlar nasılsınız

günaydın durummmm
patroniçe gelene kadar ben iyiyim sonrası iyice strese sokmaya başladı beniii akşama kadar geziniyorum yaaaorda burda oturuyommbende aslında geçsem kurulsam onun koltuğunaaama olmaz işte ben ince düşünceliyimm sanırım valla başkası olsa oturur yaaaaaaaaaa

ben hiç süt içemiyorumki :78: ama kendimi zorlıcam muzlu sütler falan varya onlardan içeyim bari,pekmez de yerim severim başlıyayım onu yemeye ozaman,ceviz fındık bedem tam benlik şeyler zaten

başka yer yoksa geç otur belki akıllanıp yerinden kalkmaz

ben hiç süt içemiyorumki :78: ama kendimi zorlıcam muzlu sütler falan varya onlardan içeyim bari,pekmez de yerim severim başlıyayım onu yemeye ozaman,ceviz fındık bedem tam benlik şeyler zaten
katkılı süt alma kızzzzsen kendin blendırdan geçer meyveleri öyle karıştırıp içballa karıştır yadasütün özellği bozuluyodur bence o meyvelirden
ye ye fındığınız bol zaten ama ceviz ve badem daha faydalıı hepsindende yee yarasınnnnnnnnn
başka yer yoksa geç otur belki akıllanıp yerinden kalkmaz

kotuk çok ama ortalık malı gibi orta yerde dolanıyorum sevoo insan hiç rahat edemiyordüşünsene büronun orta yerinde akşama kadar sap gibi oturuyorumm valla bütün ansiklopedileri bitirdim yapacak başka bişey yok

ipeğim günaydın doğumdan sonra doktor bizede dikkat edin demişti, ayrıca bende çok ağrılı ve çok kanamalı olurdum birde adet günüm şaşardı hep iler bir tarihe atardı doğumdan sonra düzeldi çok şükür bir tek miyomum var

lara kız geç otur koltua amaaannn ne olcekkk

sevoom başla gıdalara kendini besle vtiaminleri al canım

ölemi diyosun lara bozar mı katkılı şeyler..ozaman öle deniyeyim umarım içebilirimmm :95:

tamam durucum ve laram bu akşam malzemeleri alıyorum bu aralar beslenme tarzım kızartma ve hamurlardı onları ekleyeyim biraz vitamin alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…