ölemi diyosun lara bozar mı katkılı şeyler..ozaman öle deniyeyim umarım içebilirimmm :95:
tamam durucum ve laram bu akşam malzemeleri alıyorumbu aralar beslenme tarzım kızartma ve hamurlardı onları ekleyeyim biraz vitamin alayım
abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yok kızartma ve hamurlar
ızgara ve fırın yemekleri olabilüü sevooommm
slmmmmm fıstıklarr nasılsınızzzzzzzz gunaydınnnnnnnnnn
sevommm ne zamann gidiyosun antalyayaaaaaaa
slm fatoş hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
sevdamce günaydın canım hoşgeldin
nurcikimmmmm geçmiş olsun canımm benimde 20 liklerin hepsi çekildi bacım
inşallah çürükler dolgu olur yazık kaybetme dişini
teyzoşu teşekkür ederiz kızımda sizi öperrrr hatta yerrrrr
ahhh duru bacım o ağrılar geçecek demi hamiş kalıncabende de inan adet olunca ilaçla ayakta duruyorum yoksa baygınlık geçirtecek kadar ağrım oluyor
nurcikimmmm hoşgeldin canım resimi daha geniş zamanda silerim bacımşimdi gelir bizimkiler gelmeden biraz kalıyım burda
sevom oranın durumunu tubiş bilir canım:26::26:kendiniz yapabiliryorsanız iyi olur sorsana tubişee bak bende merak ettim nasıl biyet aceba orası
bendeee iyiyimm sevom ne olsun geçinip gidiyorumm işteeeeeeee sen yuzmeyemii başladınnn bakammmmm
eğer adetim beklenen zamanda gelir ise 24 eylülde ordayım canım haftaya cumartesi yani :79:
sağol balım ..hoşgeldin bu arada nasılsınnurcikkkk cnmmm diş agrısııııı çokk zorrrrrr geçmiş olsunnnnnn
tarhana olabilir ama acılı yemeklerden uzak dur bacım ,dün akşam yaptım şöle patates biber domates karışık kızarttma kocaman bir tabak ohh demeyin keyfimee
Yaa durucum ben çok seviyorum kızartmaları :18: Ama ızgara yapmaya çalışıyorum bu aralar et ve benzeri yiyecekleri. Antalyada da fırın var ise balık tavuk kırmızı et fırına atıp dışardan yiyecek yememyi düşünüyorum bakalım..tarhana çorbası götürmeyi düşünüyorum hazır yememek için o olur dimi çorbalar :26:
sağol canım..yok yok ihmal edermiyim hiç bu dişleri halletmem lazımGeçmiş olsun nurcik allaha şükür o diş sorunları bende pek yok sadece 20 liklerden 2 tane kaldı onlarda şuan iyiler.. Diş ağrısı çok fenaadır aman ihmal etme derim..
Evet nurcik epynir çok tüketirim zaten yoğurtta yemeye başlarım sütte içersem tamamdır :81:
normalde canım mıutfak var bikaç tane ocak bikaç tane buzdolabı tencere tabak vb. şeyler var istersen yapabilirsin yani ben öle anladımyoksa sabah öğle akşam dışardan yemek yemek bizi bitirir aboww o yüzden yapılıyo oradaki asistanda söylemişti mutfağımız var diye ben buradan bardağı çatal kaşığımı götürücem sadece.sonra oradan bimden ufak bir alışveriş yaparım kahvaltımızı yapsak aperatif şeyler alsak bile yeter
kendimi tatil moduna sokuyorum sezon kapantı ben anca tatile çıkıyomm
bu arada lara bu zamanlarda denize giriliyo dimi nasıl orada havalar birde antalya hep açık seçikmi nasıl yani ben tatil modunda gelicem sonra pişman olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?