Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yok kızartma ve hamurlar
ızgara ve fırın yemekleri olabilüü sevooommm

günaydın cicişler

kankim söylediklerini kulağıma küpe yaptım

laracım yeğenin pek tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın...o resmi silebilirsin aslında bak şimdi kontrol panel,ne gir sol tarafta seçenekler var en alttada eklentiler var oraya tıkla sonra seçtiğin resmi seçip sil yapıyorsun bu kadar

kızlar dün gittim dişçiye çekilmiyecekmiş (bu arada sevo bacım sormuşsun 20lik dişim çekilmişti bunlar başka)önce bir güzel temizledi sonra ilaç yazıp eve gönderdi ilaçlar bitince tekrar gidecekmişim röntgen çekilecek ona göre çekilecekmi yoksa dolgumu olacak bakacaz.şuan çekilecek kadar çürük değilmiş dişlerim ama bu dişler öldürdü beniiresmen ..gece yine uyutmadı

evet sevo ,lara haklı katkılı içecekler içme bende sütü çok sevmiyorum ama geçen tedavilerimde içmeye çalışıyordum ..illa içemem diyorsan yoğurt ye bol bol süt yerine geçer ama sen bacını dinle amann kankimi dinle :)içmeye çalış

abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yok kızartma ve hamurlar
ızgara ve fırın yemekleri olabilüü sevooommm

dün akşam yaptım şöle patates biber domates karışık kızarttma kocaman bir tabak ohh demeyin keyfimee
Yaa durucum ben çok seviyorum kızartmaları :18: Ama ızgara yapmaya çalışıyorum bu aralar et ve benzeri yiyecekleri. Antalyada da fırın var ise balık tavuk kırmızı et fırına atıp dışardan yiyecek yememyi düşünüyorum bakalım..tarhana çorbası götürmeyi düşünüyorum hazır yememek için o olur dimi çorbalar :26:

Geçmiş olsun nurcik allaha şükür o diş sorunları bende pek yok sadece 20 liklerden 2 tane kaldı onlarda şuan iyiler.. Diş ağrısı çok fenaadır aman ihmal etme derim..

Evet nurcik epynir çok tüketirim zaten yoğurtta yemeye başlarım sütte içersem tamamdır :81:

ahhh duru bacım o ağrılar geçecek demi hamiş kalıncabende de inan adet olunca ilaçla ayakta duruyorumyoksa baygınlık geçirtecek kadar ağrım oluyor

nurcikimmmm hoşgeldin canım resimi daha geniş zamanda silerim bacımşimdi gelir bizimkiler gelmeden biraz kalıyım burda

sevom oranın durumunu tubiş bilir canım:26::26:kendiniz yapabiliryorsanız iyi olur sorsana tubişee bak bende merak ettim nasıl biyet aceba orası

sevdamce günaydın canım hoşgeldin

nurcikimmmmm geçmiş olsun canımm benimde 20 liklerin hepsi çekildi bacım
inşallah çürükler dolgu olur yazık kaybetme dişini
teyzoşu teşekkür ederiz kızımda sizi öperrrr hatta yerrrrr

hoşbuldukkk saolllllll şikerimmmmm

normalde canım mıutfak var bikaç tane ocak bikaç tane buzdolabı tencere tabak vb. şeyler var istersen yapabilirsin yani ben öle anladım yoksa sabah öğle akşam dışardan yemek yemek bizi bitirir aboww o yüzden yapılıyo oradaki asistanda söylemişti mutfağımız var diye ben buradan bardağı çatal kaşığımı götürücem sadece.sonra oradan bimden ufak bir alışveriş yaparım kahvaltımızı yapsak aperatif şeyler alsak bile yeter

bendeee iyiyimm sevom ne olsun geçinip gidiyorumm işteeeeeeee sen yuzmeyemii başladınnn bakammmmm

kendimi tatil moduna sokuyorum sezon kapantı ben anca tatile çıkıyomm

bu arada lara bu zamanlarda denize giriliyo dimi nasıl orada havalar birde antalya hep açık seçikmi nasıl yani ben tatil modunda gelicem sonra pişman olmayayım

nurcikkkk cnmmm diş agrısııııı çokk zorrrrrr geçmiş olsunnnnnn
sağol balım ..hoşgeldin bu arada nasılsın

tarhana olabilir ama acılı yemeklerden uzak dur bacım ,

sağol canım..yok yok ihmal edermiyim hiç bu dişleri halletmem lazım
içersin canım herşey bebiş için değilmi

kızlar çıkıyorum görümcek ve kuzenle pazara çıkacaz .benim kuzen ankara hukuk kazandı üst baş alacaz ona

ee iyiymiş o zaman bacımdediğin gibi yaparsın

hem tatıl hemdeeee tedaviiiiii super olacakk sevomm inşallahhhhh hadii hakkındaa hayırlısıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…