Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcikim geçmiş olsun tekraradan bu diş işi fena fenaaa

laf aramızda bende bayılırım kızartmaya
çorbalar olur tabii ama sen şu yemek işini tuğba ile konuş bakalım ne tavsiye etcek

slmmmmm fıstıklarr nasılsınızzzzzzzz gunaydınnnnnnnnnn

günaydın canım hoşgeldin nasılsın ne yaparsın

aynen öle canım ekim ortasında sonucu alıcaz bakalım ne bekliyor bizi..hepiniz umutlumusunuz yoksa banamı umut veriyonuz anlamadım looo
sen bize yalancımı demek istiyorsunn allahın izni ile olacak bu sefer bak gör
nurcikim geçmiş olsun tekraradan bu diş işi fena fenaaa
sağol duru bacım ..sorma sorma resmen işknece çekiyorum bu dişlerden

bi geldik aşımız yoktu bronşit şı takvimini bozmuş geçen ay onu düzeltmek istiyolar tarih verdiler aşılarla ilgili
haftaya doktor kontrolüne gittiğimde söylemem için özelde değil onlarda yaptırmamı istiyolar aşıları böle işte...valla kılar durununda dediği gibi bu beslenme tarzı tedavide ve hamilelikte çok faydalı oluyo ben 10 kilo aldım hamilelikte hepside oğluşa yaradı maşallah
diyim oğlum çok hareketli biraz önçe hemşire bile şaşırdı dönmeye çalışmasına sen daha bebeksin dur bakalım diyo ....lara bebişiniz çok tatlı allah nazardan saklasın

aynen öle canım ekim ortasında sonucu alıcaz bakalım ne bekliyor bizi..hepiniz umutlumusunuz yoksa banamı umut veriyonuz anlamadım looo

olacak olacak inşallahhhhhhhhhhhhhben çok umutluyum sendennnn
bu arada dondurma işlemi düşünüyomusunuz sevo onun fiyatı nasılmış

hımm pazar cuma değilmiydi sizinde bizim gibi hem salı hem cuma mı var pazarınız
ne güzell hukuk kazanmış ama okuması zordur hukuku allah kolaylık versin
görüşürüz canım

ee iyiymiş o zaman bacımdediğin gibi yaparsın

evet canım böle olması çok iyi oldu :81:

hem tatıl hemdeeee tedaviiiiii super olacakk sevomm inşallahhhhh hadii hakkındaa hayırlısıııııııı

evet ikisi bir arada stresimi en aza indirmeye çalışıcam bu şekilde canım
inşallah hayırlısı olur cnaım.

inşallah geçicek laram allahın izni ile hamiş kalın herşey düzelcek

sen bize yalancımı demek istiyorsunn allahın izni ile olacak bu sefer bak gör
sağol duru bacım ..sorma sorma resmen işknece çekiyorum bu dişlerden

nurcikim diş tedavini ihmal etme aman
alışveriş kolay gelsin kuzenine allah zihin açıklığı versin hukuk haaa bravooo

maşallah ömere dönmeyemi çalışıyo

evet salı pazarımızda var bacım aydının en büyük ve meşhur pazarı:) kıyafetlerimizi falan o pazardan alıyoruz

geçen sene 9 ekimde ben sonuç almıştım bu sene sen inşallah kış hamilesi olmak çok güzel rahat geçiyo ama yaz bebesi zor
nasıl giydirmen gerek şaşırıyosun

fatoşum nasılsın özledim seni

oyyyy maşallahh paşayaa sağol ipek teyzesi inşallah bizimde olur böyle balllll gibi bebişlerimizzzz:))

kızlar bu arada leydim sizi mevlüte çağıracaktı gidecekmisiniz ,ayy ben ne meraklıyımm :89:

sağlık ocağının bunlarla ilgilenmesi çok güzel eskiden hiç böle şeyler yoktu şimdi herşey zamanında yapılıyo
bende beslenmeme dikkat etcem sözzz

haa bide ben çok gazlıyım kızlar yaa yani çok sancı baskı yapıyo en gazlı yiyecek içeçekleri siz bilirsiniz onlardanda uzak durayım

olacak olacak inşallahhhhhhhhhhhhhben çok umutluyum sendennnn
bu arada dondurma işlemi düşünüyomusunuz sevo onun fiyatı nasılmış

inşallah canımm güzel haberler veririm bakalım bizi ne bekliyo
evet canım eğerki dondurma kalitesinde olursa yaptırcam. 300 tl dondurma işlemi

vallah umut fılen vermıyorummmmmmm sen ordann ınşallahhhh 3 kişiii olarakk doneceksınnnnnnnn

inşallahh canım sizlerin ağızlarınızı hepp ısırırıımmm hee inşallahh bu son tedavim olur yoksa kolay kolay 2 sene daha tedavi olayım olamaz

geçen sene 9 ekimde ben sonuç almıştım bu sene sen inşallah kış hamilesi olmak çok güzel rahat geçiyo ama yaz bebesi zor
nasıl giydirmen gerek şaşırıyosun

fatoşum nasılsın özledim seni

hımm benimde tahminlerim düzgün seyrederse 15 ekimde falan sonuç alırım diye düşünüyorum hele bir gidip doktorla görüşüp başlayıp herşey yolunda gitse sorun olmadan

evet yaz bebeği zor terledimi üşüdümü olayı çok tedirgin ediyo..komşumda temmuzda doğurdu heryer kapalı sauna gibiydi kendileri patlıyo sıcaktan ama çocuğunda üşümemesi sıcaklığın normal kalması için buram buram ter döküyolardı

sağolun teyzeleri çok yaramaz ve dediğim dedik bir çoçuk oluçak benim oğlum yanlız şimdiden kıpır kıpır
duru ege gibi bu da konsol tepelerinde geziçek ...lara merak etme sizinde oluçak...kanki yasemin aradı beni ama ömerle biraz zor
uyuması çok sorun ömerin uyurken çok fena ağlıyo hiç kimseyi tanımadığım kalabalık bir ortamda çekinirim

evet canım leydim aradı beni fatoşu falanda arayacaktı fatoş gitcenmi canım bende gitmeyi düşünüyom açıkçası eğer bir sorun olmazsa..köye gidecektim annemlere yardıma ama annem gelecek derkenn ee annem gelirse ben gidemeyebilirim :26: pazar gelirse gidemem annemi ağırlamam lazım olur sırf benim için geliyo tedaviye gitmeden görüşmek konuşmak için.. ama cuma falan gelirse giderim inşallah

oyyy yerim onu ben dediğim dedik olsada sen yola getirirsin biraz eminim
hımm keşke gelebilseydin canım ama dediğin gibi zor olur senin için o yüzden ısrar etmiyorum inşallahh tedaviden sonra sanada gelicem ipemm

nurcik güle güle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…