- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayyyy deseneeee ekımın ortasındaa senındee karnındaaa melegin olacakkkkkkkkkk heycan yaptım şimcikkkkk
günaydın cicişler
kankim söylediklerini kulağıma küpe yaptım
laracım yeğenin pek tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın...o resmi silebilirsin aslında bak şimdi kontrol panel,ne gir sol tarafta seçenekler var en alttada eklentiler var oraya tıkla sonra seçtiğin resmi seçip sil yapıyorsun bu kadar
kızlar dün gittim dişçiye çekilmiyecekmiş (bu arada sevo bacım sormuşsun 20lik dişim çekilmişti bunlar başka)önce bir güzel temizledi sonra ilaç yazıp eve gönderdi ilaçlar bitince tekrar gidecekmişim röntgen çekilecek ona göre çekilecekmi yoksa dolgumu olacak bakacaz.şuan çekilecek kadar çürük değilmiş dişlerim ama bu dişler öldürdü beniiresmen ..gece yine uyutmadı
dün akşam yaptım şöle patates biber domates karışık kızarttma kocaman bir tabak ohh demeyin keyfimee
Yaa durucum ben çok seviyorum kızartmaları :18: Ama ızgara yapmaya çalışıyorum bu aralar et ve benzeri yiyecekleri. Antalyada da fırın var ise balık tavuk kırmızı et fırına atıp dışardan yiyecek yememyi düşünüyorum bakalım..tarhana çorbası götürmeyi düşünüyorum hazır yememek için o olur dimi çorbalar :26:
slmmmmm fıstıklarr nasılsınızzzzzzzz gunaydınnnnnnnnnn
sen bize yalancımı demek istiyorsunnaynen öle canım ekim ortasında sonucu alıcaz bakalım ne bekliyor bizi..hepiniz umutlumusunuz yoksa banamı umut veriyonuz anlamadım looo
sağol duru bacım ..sorma sorma resmen işknece çekiyorum bu dişlerdennurcikim geçmiş olsun tekraradan bu diş işi fena fenaaa
aynen öle canım ekim ortasında sonucu alıcaz bakalım ne bekliyor bizi..hepiniz umutlumusunuz yoksa banamı umut veriyonuz anlamadım looo
aynen öle canım ekim ortasında sonucu alıcaz bakalım ne bekliyor bizi..hepiniz umutlumusunuz yoksa banamı umut veriyonuz anlamadım looo
sağol balım ..hoşgeldin bu arada nasılsın
tarhana olabilir ama acılı yemeklerden uzak dur bacım ,
sağol canım..yok yok ihmal edermiyim hiç bu dişleri halletmem lazım
içersin canım herşey bebiş için değilmi
kızlar çıkıyorum görümcek ve kuzenle pazara çıkacaz .benim kuzen ankara hukuk kazandı üst baş alacaz ona
ee iyiymiş o zaman bacımdediğin gibi yaparsın
hem tatıl hemdeeee tedaviiiiii super olacakk sevomm inşallahhhhh hadii hakkındaa hayırlısıııııııı
ahhh duru bacım o ağrılar geçecek demi hamiş kalıncabende de inan adet olunca ilaçla ayakta duruyorum yoksa baygınlık geçirtecek kadar ağrım oluyor
nurcikimmmm hoşgeldin canım resimi daha geniş zamanda silerim bacımşimdi gelir bizimkiler gelmeden biraz kalıyım burda
sevom oranın durumunu tubiş bilir canım:26::26:kendiniz yapabiliryorsanız iyi olur sorsana tubişee bak bende merak ettim nasıl biyet aceba orası
sen bize yalancımı demek istiyorsunnallahın izni ile olacak bu sefer bak gör
sağol duru bacım ..sorma sorma resmen işknece çekiyorum bu dişlerden
bi geldik aşımız yoktu bronşit şı takvimini bozmuş geçen ay onu düzeltmek istiyolar tarih verdiler aşılarla ilgili
haftaya doktor kontrolüne gittiğimde söylemem için özelde değil onlarda yaptırmamı istiyolar aşıları böle işte...valla kılar durununda dediği gibi bu beslenme tarzı tedavide ve hamilelikte çok faydalı oluyo ben 10 kilo aldım hamilelikte hepside oğluşa yaradı maşallah
diyim oğlum çok hareketli biraz önçe hemşire bile şaşırdı dönmeye çalışmasına sen daha bebeksin dur bakalım diyo ....lara bebişiniz çok tatlı allah nazardan saklasın
hımm pazar cuma değilmiydi sizinde bizim gibi hem salı hem cuma mı var pazarınız
ne güzell hukuk kazanmış ama okuması zordur hukuku allah kolaylık versin
görüşürüz canım
evet canım böle olması çok iyi oldu :81:
evet ikisi bir arada stresimi en aza indirmeye çalışıcam bu şekilde canım
inşallah hayırlısı olur cnaım.
bi geldik aşımız yoktu bronşit şı takvimini bozmuş geçen ay onu düzeltmek istiyolar tarih verdiler aşılarla ilgili
haftaya doktor kontrolüne gittiğimde söylemem için özelde değil onlarda yaptırmamı istiyolar aşıları böle işte...valla kılar durununda dediği gibi bu beslenme tarzı tedavide ve hamilelikte çok faydalı oluyo ben 10 kilo aldım hamilelikte hepside oğluşa yaradı maşallah
diyim oğlum çok hareketli biraz önçe hemşire bile şaşırdı dönmeye çalışmasına sen daha bebeksin dur bakalım diyo ....lara bebişiniz çok tatlı allah nazardan saklasın
olacak olacak inşallahhhhhhhhhhhhhben çok umutluyum sendennnn
bu arada dondurma işlemi düşünüyomusunuz sevo onun fiyatı nasılmış
vallah umut fılen vermıyorummmmmmm sen ordann ınşallahhhh 3 kişiii olarakk doneceksınnnnnnnn
geçen sene 9 ekimde ben sonuç almıştım bu sene sen inşallah kış hamilesi olmak çok güzel rahat geçiyo ama yaz bebesi zor
nasıl giydirmen gerek şaşırıyosun
fatoşum nasılsın özledim seni
sağolun teyzeleri çok yaramaz ve dediğim dedik bir çoçuk oluçak benim oğlum yanlız şimdiden kıpır kıpır
duru ege gibi bu da konsol tepelerinde geziçek...lara merak etme sizinde oluçak...kanki yasemin aradı beni ama ömerle biraz zor
uyuması çok sorun ömerin uyurken çok fena ağlıyo hiç kimseyi tanımadığım kalabalık bir ortamda çekinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?