oda ayrı bir beceri öle yapana helal olsun derim
bu arada normalde hiç kızz kelimesini kullanmam sana kullanıyom sen kızmısın yoksammm
heeee evtt başından 3 aşılamaa geçmişş kızımmmmmmmm
yazı tekrarıı..
olar olar belki hala 1.kalitedesindir
aynennn şikerimmmmm tam 78 kilo bı ınsanımmmmmmmbendee vermekk çok istiyorum ama hayırlısııııı bakalımmmm inşallahhh giderrrrrr
selam tatlışlaaar nasılsınızzz ya bidakka yaa bu ne şimdi bu kim bu kim sevo sen sensen diğeri kim ben mi saf kaldım siz mi safdışı bıraktınız noluyooo biri açıklasın.
ho hoooy sevom tedaviye başlıyormuşsun haydi rastgele diyorum innşallah innşallah maşallah tek gider çift gelirsin hatta daha fazla da olabiler
selam tatlışlaaar nasılsınızzz ya bidakka yaa bu ne şimdi bu kim bu kim sevo sen sensen diğeri kim ben mi saf kaldım siz mi safdışı bıraktınız noluyooo biri açıklasın.
ho hoooy sevom tedaviye başlıyormuşsun haydi rastgele diyorum innşallah innşallah maşallah tek gider çift gelirsin hatta daha fazla da olabiler
sen ne zaman çıktın okadar kiloyaaben senin resimlerini görmeden inan seni zayıf sıska bişey zannediyodum..bende 68 im 8 kilo verseydim 60 a inseydim ne iyi olurdu..
spor yap canım parklar varya oralarda yap yürüyüş yap ama tempolu ayağında spor ayakkabı olsun,bide yediklerine dikkat et evdesin sonuçta güzel bir sebze yemeği çorba ekmek 1 dilim ye inan verirsin kendini hiçç aç bırakma..ben evde olsam daha rahat veririm diye düşünüyorum işte olmuyo kafamıza göre yemek yok zaten dayanıyorum hazır yiyeyceklere hamuraa
slm canım hoşgeldin
yaa sorma yalnız kalınca iki nickten kendi kendime konuluyom dermişimmm
bu sevdamce eskiden fatoş olan kişi nickin neydi gıı önceden unuttum bak..
sağol canım hayırlısı inşallahh
cnmm ne bıleyımmmm benn tedavıyeeee basladıgımda 52 kılodaydımmmm şimdi bu kılodaaa en son 70mıştım 1 senedee 10 kılodan fazlaaa aldımm evdee koşubandım fılen var cnmm verıcem inşallahhh bendee tedavıyee 60 la başlamakk istiyorum inşallah 7 aydan fazlaa var ayda 3 kılo versem yeter bana inşallah başarırımmmmm
bırııı sevoo dıgerıı bennn sozlunnnnn tanımadınmıı ayıp sanaaaaaaaaa
inanmıyoreeee sen misiin söslüüüm yaaa sen nerdesin beaa hem hem niye kendiinkiyle gelmedin bi sorun mu var ayyy öslemişim beaa ne zamandır görüşmüyok acep ne var ne yok ah ahaa söslüm yaaa
ben bilşyorum ftsdp mi ööle bişeydi galipa dimi söslüm sevom hafızam pek iyi değildir amma
aaa bak ne güzel koşu bandında varmış tamam ozaman verirsin canım
bu tedaviler stres yeterki hamiş olalım diye bide rahatça kendimi bırakınca böle oluyosben evlendim 52 ile en yüksek çıktığım kilo 73 idi 21 kilo dile kolayyy nasıll almışımm iştee aklım almıyoo
:13:
sevom vallaaa bu kılolarııı bebekler sayesindee aldımmmmm inşallahh onun sayesındedeee verecemmmmmm inşallahh karnımdaykendee gerii alacamm inanırmısın şarapçı gibi su içiyorum doldurmuşum 2.5 litrelik kola şişesiniiiii içip içip duruyorummmm
cnm boşverrr bu dahaaa iyiiiii ben ıyyımm sennn dee çok çok dahaa iyisin maşallahhhhhhh ALLAH nazardan korusunnnnnnnnn nasıl gidiyoo hamılelıkkkkkk
içiyorum vallaaaaaaaaaaaaavalla içebiliyosan okadar ne mutluu benimde var yanımda ama bu aralar hiç içme ihtiyacı duymuyom bende en fazla 1,5 litre içiyom canım
sen ööle diyosan ölee olsun söslüm iyiyim çok şükür bi yaramslık yok sabırsızlıkla cinsiyetini ve tıkırtılarını duymayı bekliyorum bakalım o kadar.sen nasılsın nasıl gidiyor ben mi görmedim seni buralarda mısın epeydir ne var ne yok iyyim deyip geçme az anlat
bu tuğbiş nerde çıkmış sanırım işimi çıktı acepp
kızlar ben şimdilik kaçar yemek yemek için hazırlık yapayım sonra karnımı doyurayımm görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?