Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

komşularla tanıştım canım amma şimdilik pek elektiriğim tutmadı inşallah yani mecburen başka şansım yok girip çıkmak zorundayım yannızlığı hiç sevmem
hayırdır niye gidiyorsunuz hastaneye hanginiz ne için ponsuman yaptırıyorsunuz

ben canım benim için gidiyoz pansumana kolum yandı sıcak su döküldü mahfoldum kaç gün hele sınavda berbattım kolum canım çok canıyorrrrr Rabbim sağlık versin hepimize başta kızlar bunu hep diyordum ama şimdi daha iyi diyorum BAŞTA SAĞLIK cnm ilk tanışmalar haliyle mesafeli olunur inşş 1 adet olsun kafadaşın olur

canımsın geçmiş olsun bilmiyordum yanıkta zor olur inşallah kolunda iz kalmaz
valla üst katımda adaşım oturuyor eşi öğretmen aynı yaştayız ve netesadüf onunda çocuğu yok diğerleri yaşları büyük inşallah onunla samimiyet kurarız

buraya yazmadımki cnm iz hafif kalırmış amann iyileşeyimde gözümde aklımda iz yok aaa adaş buldun haaa inşş iyi anlaşırsınız

şifa çıkmam gerek hamur yoğuracağım bazlama yapacağımda epeydir yapmıyordum özledim
gidiyim göbeğim biraz küçülmüş gibi destek yetiştireyim kolaymı büyüttüm demi

şifa çıkmam gerek hamur yoğuracağım bazlama yapacağımda epeydir yapmıyordum özledim
gidiyim göbeğim biraz küçülmüş gibi destek yetiştireyim kolaymı büyüttüm demi
tamam cnm bende çıkıcam yemek hazırlığı sağolsun çoğunu kociş hallediyor ( sofra kurma , kaldırma salata yapma vs ) bi işin ucundan tutayım da acıktık yaww hadi öptüm cnm kib

selam kızlar ben pek iyi değilim yaa yine geçemedimmm :84: şimdi sorular yayınlandı çözdüm beklediğimden daha fena notlar eşimin diline düştümmm yaaa

ayşe eşin nerde ki iş dolayısı ,ile ne zaman geliyo..gerçekten zormuş gece uykuya dalamadım eşim yolculukta olduğundan allah korusun aklıma herşey geldi..ilk defa böle bi ayrılığımız oldu o yüzden panikteyim hep..gerçi onun keyfi iyidir nede olsa bodrumda
umarım kafa dengi komşun olur üst komşunla denk gelmişsin ne gzel kafanızda uyuşuır inş.

şifammm geçmiş olsunn demek çok yandıkii pansumanlıkk nasıl yandı öle yaa çok korkarım yanıktannn

seyhan eşim elektirik şirketinde çalışıyor vardıyalı çalışıyor 8-4 4-12 yani gece yanımda yannız uyumuyorum
üst komşuyla denk geldik ama bilemiyorum kafalarımız uyuşurmu gerçi daha yeniyim burda alışırız heralde birbirimize ben biraz ilk adımı karşıdan beklerim ilk anlarda biraz çekingenimdir
canım bu ayrılığınız uzun sürmez inşallah eminim oda sensiz uyuyamamıştır(desemde erkekler bizim kadar ince fikirli olamıyorlar).
yiye sıkıyorsun canını zaten çalışmadım demiştin hayırlısı olsun bidahaki sefere geçersin sınavlarını
sen bu azimle zaten başarırsın

datlularım iyigecler gözüm osmanda ellerim yanlış bir şey yazarsa kusura bakmayınnn
balarım yarın sabah erekden kız kardeşimi dişçiye götürecemm 20 lik belası var kızın başında BIDIKIN ANANSINII tabiki bıdıkta geliyor şenlik olcak yarın has yine bdık neler yapar kestiremiyorummm
bu gün annesi arkadaşlarıyla oturmaya gitmişti anne bu kadar kızın içine neden getirdin ben ben erkekim erkekkkkkkkkkkkk demiş
artık yarın neler olur bilemiyoorummm

evet cnm malesef bayağı bi yandım üstelik sınava denk gelmiş olması fenaydı yanığım 1. derece ama 10 günlük pansuman oluyorum Rabbim kimseye vermesin olacak yaa işte malesef Rabbim kimseye vermesin hep sağlık hep sağlık

kızlar SİBEL CAN rüyalarda buluşuruz şarkısını tekrar tekrar dinliyorum ne kadar güzel seslendirmiş
bayılırım benn o albümü komple dinle ve hatta Orhan babalı albümü varya ımmmmm süperrr :92:

selam cnm hg Osman da kim :26: hangi dizi ben bitirdim dizimi (ATV Tövbeler Tövbesi ) oooo bıdık yoracak sizi belli bellli

günaydın canlarım nasılsınız bakalım beni sorarsanız heyecanlıyımmm yarım saat sonra çıkacam hastaneye gidecem bakalımmm
ben dün gittin sanıoyodum ne oldu sonuç neçokmerak ediyorum:18:

canımm çok teşekkürler öyle güzel ayrıntılıanlatmışsınki vakit ayırıp sağolinşallah zamanını tam doldurmasada 3 hafta daha kalıcak benimle kızçem söz verdi bana teyzesi 3 haftadan önce gelmiceek (inşallah) böbreğimde fena ağrıyo çaktırmasamda :18::18::18:fik fik konusunda çok erken başladım araştırmaya aslında inanmazsınız ama eskisi gib değilim tamamen uzaklaştım soğudum diyebilirim ama toceye acıyorum yazık adam artık şişme filan sipariş edicek yazık 8 ayda 3 kez oda ilk 5 ay içindeydi neyse bilgileri not ettim ipem tşk.ler

sevo telkinleri unutma bebişinle seni 4 gözle bekliyoruz
hamile kalacam bu sefer olacakkkk 9 ay sorunsuz hamilelik yaşicam de sürekli
:
kesinlikle katılıyorum banada sölemiştin bende aynen yapmıştım sorunsuz kısmı tutmasada hamile kalacam kısmı tuttu çok şüküüürr

seyhancım benim kayganaya gitmem lazım en yakın zamanda katılcam sohbetlere inşallah rabbime emanet olun..

tuğbacım sende geldin ama ben çıkmak zorundayım hadi öptüm hepinizi

tugbişim hoşgeldınn kısssss fıstıkkkkkkk nasılsınnnnnnnnn karnındaaaki mercimek fıstık nasılllll

canlar ben geldim geçmişi okudum tam alıntılaırmla cevaplıcaktımki evden aniden çıkmam geekti siteden çıkış bileyapamadım kusura bakmayın lütfen

ohooo aferim minnak idrar yolu enf.arsa daha çok tüketmelisin suyu allah korusun erken doğum tehlikesi diyorlar yani bana öle sölendi ayrıca mutlaka tit tahlili yaptır bak benim hala geçmedi allaha yalvarıyorum bebeğe enfeksiyon geçmesin sen şimdiden tahlil yaptır ve gerekli önlem alınsın aman ihmal etme böbrek sorunuda atlatmışsın benim durumuma gelmeni asla istemem muayene kontrol vee bol sıvııı hatta ılık suu şart çok öperim

selam kızlar ben pek iyi değilim yaa yine geçemedimmm :84: şimdi sorular yayınlandı çözdüm beklediğimden daha fena notlar eşimin diline düştümmm yaaa
canın sağ olsun sevom ya belki bi sürpriz olurda gelen sonuçlar sevindirir seni ne dersin inşallah netten çözdüğün sorular sınavdakiyle aynı değildir sen aynı sansanda buda bçle garip bi temenni işte

yeter kızkardeşine geçmiş olsun canım...

nurcan sanada geçmiş olsun

veee banada geçti galiba belim çok ağrıyor bu gece pırtlatmazsam bu bebek 3 hafta pırtlamaz inşallah korkuyorum aay münüşte azıcık tipsüz hani şey ağdalık olmasada yolumluk şimdi ağrım var diye dr gitsem alttan muayene ederler olmaz :44:jilet asla süremem ee gitmesem ne olur en kötü ağrıyı çekerim allah korusun doğum olursa belirtisi olur:44: sular seller akar:18 hmm beklemek en mantıklısı ay ağdada yok evde azıcık parlatayım :18:

sağol kuzum bizim ailece sorunumuz 20 lik diş çene yapımızdan dolayı çıkmıyor ve sorun yaratıyor en kısa zamanda gidip aldırmak gerekiyor ama kadeşim korkudan gidemedi kaç yıldır

parlatmak haaaaaaaaaaaaaaaa tutum bunu

selam cnm hg Osman da kim :26: hangi dizi ben bitirdim dizimi (ATV Tövbeler Tövbesi ) oooo bıdık yoracak sizi belli bellli

ya bizim osman (öyle bir geçer zamanki dizisindeki osman )bu günde sülüman var onu izleyeceğiii çok yoğunum ben çokkkkkk
şifaaaaa ben o BIDIKA aşığım yaaaa o bunu kulanıyor ama ne yapayım aşığım ben onaa

Günaydın akidelerim
şifam ne oldu yanıkmı geçmiş olsun şimdi nasılsın
tubiş parlatmakmı vuşşşşşşşşşşşşş
yeterr geçmiş olsun canım 20 lik dişler fena
sevom dur belki cevapların doğrudur geçmişindir
herkesi öperim şimdilik çıkarım vıııııınnnnnnnnnn

hemşom vermişin sınavı bitmiş artık kaldıysanda kaldınsalla boşver gelecek döneme tekrardan girersin
bacım gitmedik balığa annemlere gittikkızım orda ya orası daha cazip geldikollarımda salladım ninni söyleyerek uyuttumm kuzucuğumugöz göze bakışarak, gözümün taaaaa içine bakarken yavaştan kapattı uyudu, ayyyyy bi tuhaf oldum bak özledim sıpayııı
merhaba lara nasılsın?
benim bildiğim balık tutmak sabır işi tutacağınız balığa güveniyorsanız yemek için bence uzun süre aç kaldınız demektir
canımmm naber gitmedik kız balığaaa evet balık sabır işi ama maşallahhben çok sanslıyım, gitseydik kesin tutardım eşimde çıkdırıyorrr kıskanççç

aa yavrum neden benim haberim yok hemşommm çok geçmiş olsun ah canım ne çok zorlanıyosundur şimdi allahtan acısı hafiflemiştir şimdi canım çok dikkat et kendine çok geçmiş olsun

tuğbişşşş minnoşu parlat bacımmmmnasıl eğiliyonda yapıyon kızz o göbişlee

yeterim canım geçmiş olsun kardeşine o çene küçüklüğü bende de var canım 20 liklerin hepsi çekildi zor bir durum geçmiş olsun

çiğdemim haydi gel artık doktor ne dedi diyiverrrrr

sevommmmmm sesini duymak güzeldi çok memnun oldum canım hatta bugün rüyamdaydın ama hiç birini hatırlayamıyorumm

duru bacım gel gayrııııı özlüyoz seni ceeeeee diyip gidiyonn

günaydınnnnnn pampişlrimmm hepinizee hepinizi yanacıklarınızdan öperimmmmm sabah öpücüğüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…