ben canım benim için gidiyoz pansumanakomşularla tanıştım canım amma şimdilik pek elektiriğim tutmadı inşallah yani mecburen başka şansım yok girip çıkmak zorundayım yannızlığı hiç sevmem
hayırdır niye gidiyorsunuz hastaneye hanginiz ne için ponsuman yaptırıyorsunuz
buraya yazmadımki cnm iz hafif kalırmışcanımsın geçmiş olsun bilmiyordum yanıkta zor olur inşallah kolunda iz kalmaz
valla üst katımda adaşım oturuyor eşi öğretmen aynı yaştayız ve netesadüf onunda çocuğu yok diğerleri yaşları büyük inşallah onunla samimiyet kurarız
tamam cnm bende çıkıcam yemek hazırlığı sağolsun çoğunu kociş hallediyor ( sofra kurma , kaldırma salata yapma vsşifa çıkmam gerek hamur yoğuracağım bazlama yapacağımda epeydir yapmıyordum özledim
gidiyim göbeğim biraz küçülmüş gibidestek yetiştireyim kolaymı büyüttüm demi
selam kızlar ben pek iyi değilim yaa yine geçemedimmm :84: şimdi sorular yayınlandı çözdüm beklediğimden daha fena notlareşimin diline düştümmm yaaa
ayşe eşin nerde ki iş dolayısı ,ile ne zaman geliyo..gerçekten zormuş gece uykuya dalamadım eşim yolculukta olduğundan allah korusun aklıma herşey geldi..ilk defa böle bi ayrılığımız oldu o yüzden panikteyim hep..gerçi onun keyfi iyidir nede olsa bodrumda
umarım kafa dengi komşun olur üst komşunla denk gelmişsin ne gzel kafanızda uyuşuır inş.
şifammm geçmiş olsunn demek çok yandıkii pansumanlıkk nasıl yandı öle yaa çok korkarım yanıktannn
evet cnm malesef bayağı bi yandım üstelik sınava denk gelmiş olması fenaydıselam kızlar ben pek iyi değilim yaa yine geçemedimmm :84: şimdi sorular yayınlandı çözdüm beklediğimden daha fena notlareşimin diline düştümmm yaaa
ayşe eşin nerde ki iş dolayısı ,ile ne zaman geliyo..gerçekten zormuş gece uykuya dalamadım eşim yolculukta olduğundan allah korusun aklıma herşey geldi..ilk defa böle bi ayrılığımız oldu o yüzden panikteyim hep..gerçi onun keyfi iyidir nede olsa bodrumda
umarım kafa dengi komşun olur üst komşunla denk gelmişsin ne gzel kafanızda uyuşuır inş.
şifammm geçmiş olsunn demek çok yandıkii pansumanlıkk nasıl yandı öle yaa çok korkarım yanıktannn
bayılırım benn o albümü komple dinle ve hatta Orhan babalı albümü varya ımmmmm süperrr :92:kızlar SİBEL CAN rüyalarda buluşuruz şarkısını tekrar tekrar dinliyorum ne kadar güzel seslendirmiş
selam cnm hg Osman da kim :26:datlularım iyigecler gözüm osmanda ellerim yanlış bir şey yazarsa kusura bakmayınnn
balarım yarın sabah erekden kız kardeşimi dişçiye götürecemm 20 lik belası var kızın başında BIDIKIN ANANSINII tabiki bıdıkta geliyor şenlik olcak yarın has yine bdık neler yapar kestiremiyorummm
bu gün annesi arkadaşlarıyla oturmaya gitmişti anne bu kadar kızın içine neden getirdin ben ben erkekim erkekkkkkkkkkkkk demiş
artık yarın neler olur bilemiyoorummm
ben dün gittin sanıoyodum ne oldu sonuç neçokmerak ediyorum:18:günaydın canlarım nasılsınız bakalım beni sorarsanız heyecanlıyımmm yarım saat sonra çıkacam hastaneye gidecem bakalımmm
canımm çok teşekkürler öyle güzel ayrıntılıanlatmışsınki vakit ayırıp sağolgünaydın ...tubiş senden başlıyorum tatlım inşallah küvöze gerek kalmaz gönlünü ferah tut beslenme konusunda dediklerine katılıyorum
bütün hamişler peynir ve sütü mutlaka yesinler hergün bir yumurta muz badem çeviz 2 bardak süt peynir (ben her geçe bir büyük bardak süt bir tabak peynir yer yatardım çok faydası oldu koçeroma) pekmez yemeyi ihmal etmeyin hatta tedaviye başlıçaklarda bu şekilde beslenmeye başlasınlar tubişim lohusalıktan sonra fikfik başlıyo ve korunmada başlıyo doktor olmaz dye bişey yok gebelik bir çok şeyi düzeltiyo hamile kalabilirsin dedi gerçektende benim hormonlarım düzeldi artık troit kontrolü için senede iki defa kontrole çağırdılar adet olmam düzeldi eskiden bir gün sürerdi şimdi bir hafta normal kadınlar gibi kanamam oluyo bendeki bu düzelmeler ve doktor tavsiyesi bizi korkuttu korunuyoruz ....selsebil hayırlı olssun allah tamamına erdirsin.....çiğdem çok geçmiş olsun kendine dikkat et eğer düşük yaptıysan çok hassas bir dönemdesin dinlenmye bak ...benim oğluş uyandı sağlık oçağına gideçektik bir gidip gelelim
kesinlikle katılıyorum banada sölemiştin bende aynen yapmıştım sorunsuz kısmı tutmasada hamile kalacam kısmı tuttu çok şüküüürrsevo telkinleri unutma bebişinle seni 4 gözle bekliyoruz
hamile kalacam bu sefer olacakkkk 9 ay sorunsuz hamilelik yaşicam de sürekli
:
seyhancım benim kayganaya gitmem lazım en yakın zamanda katılcam sohbetlere inşallah rabbime emanet olun..
tuğbacım sende geldin ama ben çıkmak zorundayım hadi öptüm hepinizi
tugbişim hoşgeldınn kısssss fıstıkkkkkkk nasılsınnnnnnnnn karnındaaaki mercimek fıstık nasılllll
ohooo aferim minnak idrar yolu enf.arsa daha çok tüketmelisin suyu allah korusun erken doğum tehlikesi diyorlar yani bana öle sölendi ayrıca mutlaka tit tahlili yaptır bak benim hala geçmedi allaha yalvarıyorum bebeğe enfeksiyon geçmesin sen şimdiden tahlil yaptır ve gerekli önlem alınsın aman ihmal etme böbrek sorunuda atlatmışsın benim durumuma gelmeni asla istemem muayene kontrol vee bol sıvııı hatta ılık suu şart çok öperimdoğru diyorsun biliyorumda ama bi içmye kalksam tuvaletten çıkamıyorum zaten idrar yolu iltihabıda var daha bir yıl önce böbrek sorunu da yaşadım taş düşürdüm az sıvı tükettiğim için ama almıyor içim zorlayınca da çıkarıyorum.elşmden geldiğince çabalıyorum bakalım.börülcem için zaten hepsi yoksa ben nromalde günde sadece bir bardak su içerdim
canın sağ olsun sevom ya belki bi sürpriz olurda gelen sonuçlar sevindirir seni ne dersin inşallah netten çözdüğün sorular sınavdakiyle aynı değildir sen aynı sansanda buda bçle garip bi temenni işteselam kızlar ben pek iyi değilim yaa yine geçemedimmm :84: şimdi sorular yayınlandı çözdüm beklediğimden daha fena notlareşimin diline düştümmm yaaa
yeter kızkardeşine geçmiş olsun canım...
nurcan sanada geçmiş olsun
veee banada geçti galibabelim çok ağrıyor bu gece pırtlatmazsam bu bebek 3 hafta pırtlamaz inşallah korkuyorum aay münüşte azıcık tipsüz hani şey ağdalık olmasada yolumluk şimdi ağrım var diye dr gitsem alttan muayene ederler olmaz :44:jilet asla süremem ee gitmesem ne olur en kötü ağrıyı çekerim allah korusun doğum olursa belirtisi olur:44: sular seller akar :18 hmm beklemek en mantıklısı ay ağdada yok evde azıcık parlatayım :18:
selam cnm hg Osman da kim :26:hangi dizi ben bitirdim dizimi (ATV Tövbeler Tövbesi ) oooo bıdık yoracak sizi belli bellli
hemşom vermişin sınavı bitmiş artık kaldıysanda kaldıncanım evet sorular aklımda yokki açıklansa bile hatırlayamam verdiğim cevaplarımalum attım yaaa bol bol :86: cnm ben topiğe yazmamıştım kistim 3 cm di şiddi değildi sadece bu ay adet gecikmemm oldu ( genelde kistlerim adetle atılıyo gidiyo ) nadirende olsa kist de geciktirirmiş adeti basit masit ama o kist yüzünden geç adet olmuştum sonra geçen gün yine gittim dr a ( çünkü adt miktarım azdı ve dolayısıyla kisti merak etmiştim ) hem adetimin az olması önemli değilmiş hemde kistim küçülmüş ben papatyayla geçen gün yazışırken açılmıştı kist muhabbetim ve adet gecikmem ve Nurciklede msn de bu muhabbet olmuştu ondan tattlım sağolasın
sağol hemşom inşş iyi atıcı olmuşumdur sınavda
ahh hemşom ahh benim adet sancım daha iğrenç galibailaç katiiyen işe yaramıyor mutlaka iğne olmalıyım hattta iğne bile ağrıyı yok etmiyo biraz azaltıyoo etkisi bitince hoppp ağrı çıldırtıyooo ALLAH ım inş hepimizin anne olmasını nasip etsin inşş
cnm geçmiş olsun tekrar ohh iyi çektirmekten kurtulmuşsunoooo gözünüz aydın kuzen i tebrik ederiz başarılar bu arada
geldim cnm pc başına ancak oturdum kalkmak zorundaydım o an tel, kapı peşpeşeydi
hoş geldin cnm şu an daha iyisinizdir inşş
canım benim iyiyim hamdolsunsizleri sormalı
inşş ilk Sevomdan müjde gelecek sonrada bizden inşş Nevom inşş liste sıfırlanmalı
inşallah cnm inşallah hepimiz öyle yada böyle hamiş olalım , anne olalım
ben ben ben yaparımÖmerciğin doğum tarihini ver
hıhı ben artık yapabiliyorum sanada geçici olarak yapayım ekimde hamiş çizelgen olacak nasılsa
geldim hemşom ama bugün hep aksilik yaaaatam alıntılıyom mesaj yazıcam tel kapı felen bugün pc başında olamadım , burrdaydım ama aslında değildim :86:
inşşş çok yakında gelecek bebişinizinde nasibi olsun bol bol balığınız olsun banada yollaafiyet olsun hemşomm
canımmm naber gitmedik kız balığaaa evet balık sabır işi ama maşallahhmerhaba lara nasılsın?
benim bildiğim balık tutmak sabır işi tutacağınız balığa güveniyorsanız yemek için bence uzun süre aç kaldınız demektir
ben canım benim için gidiyoz pansumanakolum yandı sıcak su döküldü mahfoldum kaç gün hele sınavda berbattım kolum canım çok canıyorrrrr Rabbim sağlık versin hepimize başta kızlar bunu hep diyordum ama şimdi daha iyi diyorum BAŞTA SAĞLIK cnm ilk tanışmalar haliyle mesafeli olunur inşş 1 adet olsun kafadaşın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?