Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

su içebilene ne mutlu ben tam bir özürlüyüm o konuda bir litreyi zor içiyorum,başka sıvılarla idare etmeye çalışıyorum yoksa olmuyor limonata,limonlu su falan içiyorum ama yinede gereken suyu asla içemiyorum bilmiyorum ne olacak halım

aaaa senın beben içindeee su içmenn lazım şekerimmmmmmm zorlasan bıraz kendınııı içemezmisinnnnn

içiyorum vallaaaaaaaaaaaaa

yok cnm 3 aya yakındır yokum herhaldee pc tamırdeydiiiiii bendeee gelemıyodummmmmay kızzzz senınkıı kızzzzzz benım ogluma gelın gelıyoooooooooolmayan oglumaaaaaa

valla mı allah mı söletiyo ne innşallah balım ben bekletirim kızımı sen hiç dert etme anası gibi kendinden küçük olsun tocesi nolcak ayol yeni trend bu zaten hi ho ho innşallah kalbinden dilinden dökülen gerçek olsun balım.sevom da karnısı dolu gelsin artık bakıcaz kim kime kerter dururuz artık onu ona bunu buna

yok canım işteyim bugün patron yokya bizde balkon sefası yapıcaz kızartma falan yapıyos keyif yapcazzz

hee ondan sonrada sgk ya gitcem kızlar gelemeyebilirim bugün artıkın

ohhhh cnmm benım afıyett bal şekerrr olsunnnnnnn damammmm hadii kendine iyii bak öptümmmmmmm

soslum bendeee gidersem kızarmısınnnnnn gorumcem çagırdıı orayaaa gideyım kendine vedee mercimeğine iyi bak öptüm byyyyyy

aaaa senın beben içindeee su içmenn lazım şekerimmmmmmm zorlasan bıraz kendınııı içemezmisinnnnn

doğru diyorsun biliyorumda ama bi içmye kalksam tuvaletten çıkamıyorum zaten idrar yolu iltihabıda var daha bir yıl önce böbrek sorunu da yaşadım taş düşürdüm az sıvı tükettiğim için ama almıyor içim zorlayınca da çıkarıyorum.elşmden geldiğince çabalıyorum bakalım.börülcem için zaten hepsi yoksa ben nromalde günde sadece bir bardak su içerdim

yok canım işteyim bugün patron yokya bizde balkon sefası yapıcaz kızartma falan yapıyos keyif yapcazzz

hee ondan sonrada sgk ya gitcem kızlar gelemeyebilirim bugün artıkın
afiyet bal şeker olsun gelecek minnakına hazırlık besin deposuna dolsun innşallah güle güle canııım

tamam söslüm kısmam kısmam merak etme bende giderim napıyım bi başıma yamazımı kılayım üç beş bişeyler tıkınayım.teşekkür ederiz tetesi bakarıs kendimize sende iyi bak kendine allaha emanetsiniz sevocum sende bol bol pozitif enerji yüklemesi yap canın ne istiyosa onu ye ne istiyorsa onu yap sal gitsin bir süre

kızlar nasılsınız
bu gün yoğundum yine köyden annem gedi onun işleri vardı yeni geldik eve sabahtan bu yana desem yeridir hada çok sıcak ama neyse bitti işler şimdilik
kızlar geçmişe bakamadım valla ne yaptınız bu günnn

ahhh ne çok muhabbet etmişiniz kızlarr
bende bu satten sonra musaitim ama kimse kalmamışşşşş

yettim yavrus burdayım sen yalnız mı kaldın bakıyım guduuuuu ama çok durmıcam he toce gelip burda bulmasın beni sonra zannediyorki sasbahtan akşama kadar netteyim oysaki hiç değil.ne ettin bakalım nerdeydin

amanın geldim yavrum ama geçmi kaldım acabaa
ne ediyim akşama kadar gelemedim sonra geldim herkes gitmişşşşşşşşöyle işte
senin börülcen nasıl bakiyim tom tomlara başlamadımı

offff offf saat 6:30 olsada çıksam
toceyle balığa gidecez bugün inşallah tutarsak akşam yemeğimiz balık olacak bugünn

canım evet sorular aklımda yokki açıklansa bile hatırlayamam verdiğim cevapları malum attım yaaa bol bol :86: cnm ben topiğe yazmamıştım kistim 3 cm di şiddi değildi sadece bu ay adet gecikmemm oldu ( genelde kistlerim adetle atılıyo gidiyo ) nadirende olsa kist de geciktirirmiş adeti basit masit ama o kist yüzünden geç adet olmuştum sonra geçen gün yine gittim dr a ( çünkü adt miktarım azdı ve dolayısıyla kisti merak etmiştim ) hem adetimin az olması önemli değilmiş hemde kistim küçülmüş ben papatyayla geçen gün yazışırken açılmıştı kist muhabbetim ve adet gecikmem ve Nurciklede msn de bu muhabbet olmuştu ondan tattlım sağolasın

hemşomm resimi silmek içn uğraştım ama silinmedi olsun zararı yok kalsın kızıım ordaa demek sınavın iyi geçmedi canım canın sağolsun inşallah attıkların tutar hemşom
sağol hemşom inşş iyi atıcı olmuşumdur sınavda

ahhh duru bacım o ağrılar geçecek demi hamiş kalıncabende de inan adet olunca ilaçla ayakta duruyorumyoksa baygınlık geçirtecek kadar ağrım oluyor
ahh hemşom ahh benim adet sancım daha iğrenç galiba ilaç katiiyen işe yaramıyor mutlaka iğne olmalıyım hattta iğne bile ağrıyı yok etmiyo biraz azaltıyoo etkisi bitince hoppp ağrı çıldırtıyooo ALLAH ım inş hepimizin anne olmasını nasip etsin inşş

sağol canım..yok yok ihmal edermiyim hiç bu dişleri halletmem lazım
kızlar çıkıyorum görümcek ve kuzenle pazara çıkacaz .benim kuzen ankara hukuk kazandı üst baş alacaz ona
cnm geçmiş olsun tekrar ohh iyi çektirmekten kurtulmuşsun oooo gözünüz aydın kuzen i tebrik ederiz başarılar bu arada

güle güle lara

aha kimleri görüyorumm nevomm gelmişşş şifam gelmişşş
geldim cnm pc başına ancak oturdum kalkmak zorundaydım o an tel, kapı peşpeşeydi

kızlar ben geldim kadro tamam nurcik gitti mi kaçırdım heral

geçmiş olsun dilekleriniz için çoooook sağolun Allah razı olsun....
hoş geldin cnm şu an daha iyisinizdir inşş

şifacım canım sen nasılsın bidenem
canım benim iyiyim hamdolsun sizleri sormalı

inşş ilk Sevomdan müjde gelecek sonrada bizden inşş Nevom inşş liste sıfırlanmalı

inşallah cnm inşallah hepimiz öyle yada böyle hamiş olalım , anne olalım

kızlar ben artık gideyim görüşürüz ...bir ara bana kim çizelge yapar
ben ben ben yaparım Ömerciğin doğum tarihini ver

canım ben bilmiyorum ama doğum tarihini yazda yapmaya çalışayım fatoşla şifa yapabiliyodu sanırım
hıhı ben artık yapabiliyorum sanada geçici olarak yapayım ekimde hamiş çizelgen olacak nasılsa

hemşommmmmm senmi geldin gıı naber nasılsınnnnnnn
geldim hemşom ama bugün hep aksilik yaaaa tam alıntılıyom mesaj yazıcam tel kapı felen bugün pc başında olamadım , burrdaydım ama aslında değildim :86:

offff offf saat 6:30 olsada çıksam
toceyle balığa gidecez bugün inşallah tutarsak akşam yemeğimiz balık olacak bugünn
inşşş çok yakında gelecek bebişinizinde nasibi olsun bol bol balığınız olsun banada yolla afiyet olsun hemşomm

merhaba lara nasılsın?
benim bildiğim balık tutmak sabır işi tutacağınız balığa güveniyorsanız yemek için bence uzun süre aç kaldınız demektir

merhaba şifa demek bu gün kapı telefon durmadı ne güzel benim ne telefonu nede kapıyı çalan var kocacığımda işte
yannızım dostlarım yannızım yannız

merhaba şifa demek bu gün kapı telefon durmadı ne güzel benim ne telefonu nede kapıyı çalan var kocacığımda işte
yannızım dostlarım yannızım yannız
ayyy benim için gelen de olmadı çoğu yok adres soranım hiç eksik olmaz ki 2. katta olmama rağmen :26: :44: dışardan bakıldığında 3. kat da oluyorum :44: amann bundan sonra en üst katın 1 altında oturacağımmm sırf adres için zilim çalmasın diye tel evet yaa yarın misafirimiz geliyoda onunla bugün konuştuk sık sık eşimle konuştum haa bu arada hastaneye gittim eşimle buluşup geldik eve :87: olur tatlım daha çok yenisin seninde ziline basanlar hiç susmaz bak sonra benim gibi şikayetçi olma :86: inşş hayırlı komşuların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…