:13:
sevom vallaaa bu kılolarııı bebekler sayesindee aldımmmmm inşallahh onun sayesındedeee verecemmmmmm inşallahh karnımdaykendee gerii alacamm inanırmısın şarapçı gibi su içiyorum doldurmuşum 2.5 litrelik kola şişesiniiiii içip içip duruyorummmm
su içebilene ne mutlu ben tam bir özürlüyüm o konuda bir litreyi zor içiyorum,başka sıvılarla idare etmeye çalışıyorum yoksa olmuyor limonata,limonlu su falan içiyorum ama yinede gereken suyu asla içemiyorum bilmiyorum ne olacak halım
kısss sevoo sen evdemısınnnnnn tatıleemıı çıktın yoksammmmm:26:26::26:
içiyorum vallaaaaaaaaaaaaa
yok cnm 3 aya yakındır yokum herhaldee pc tamırdeydiiiiii bendeee gelemıyodummmmmay kızzzz senınkıı kızzzzzz benım ogluma gelın gelıyooooooooo olmayan oglumaaaaaa
yok canım işteyim bugün patron yokya bizde balkon sefası yapıcaz kızartma falan yapıyoskeyif yapcazzz
hee ondan sonrada sgk ya gitcem kızlar gelemeyebilirim bugün artıkın
aaaa senın beben içindeee su içmenn lazım şekerimmmmmmm zorlasan bıraz kendınııı içemezmisinnnnn
afiyet bal şeker olsun gelecek minnakına hazırlık besin deposuna dolsun innşallah güle güle canııımyok canım işteyim bugün patron yokya bizde balkon sefası yapıcaz kızartma falan yapıyoskeyif yapcazzz
hee ondan sonrada sgk ya gitcem kızlar gelemeyebilirim bugün artıkın
ohhhh cnmm benım afıyett bal şekerrr olsunnnnnnn damammmm hadii kendine iyii bak öptümmmmmmm
soslum bendeee gidersem kızarmısınnnnnn gorumcem çagırdıı orayaaa gideyım kendine vedee mercimeğine iyi bak öptüm byyyyyy
canım evet sorular aklımda yokki açıklansa bile hatırlayamam verdiğim cevaplarıherkese günaydınlar gerçi kimse yok ama olsun
şifacım demek senin iyi sayılmaz sınavın canım aynen yaa bakalım belki geçeriz. bugün yarın sorular yayınlanır bakarız artık
demek senin kistin vardı cnaım ben bunları hep kaçırmışım yaaşuan kaç cm cnaım soğan kürü yapsaydın kendine biliyosun ben 6 cm yakın kistlerimi bile böle geçirdim 2 adet döngüsünde hepsi bitmişti.
sağol hemşom inşş iyi atıcı olmuşumdur sınavdahemşomm resimi silmek içn uğraştım ama silinmedi olsun zararı yok kalsın kızıım ordaademek sınavın iyi geçmedi canım canın sağolsun inşallah attıkların tutar hemşom
ahh hemşom ahh benim adet sancım daha iğrenç galibaahhh duru bacım o ağrılar geçecek demi hamiş kalıncabende de inan adet olunca ilaçla ayakta duruyorum yoksa baygınlık geçirtecek kadar ağrım oluyor
cnm geçmiş olsun tekrar ohh iyi çektirmekten kurtulmuşsunsağol canım..yok yok ihmal edermiyim hiç bu dişleri halletmem lazım
kızlar çıkıyorum görümcek ve kuzenle pazara çıkacaz .benim kuzen ankara hukuk kazandı üst baş alacaz ona
geldim cnm pc başına ancak oturdum kalkmak zorundaydım o an tel, kapı peşpeşeydigüle güle lara
aha kimleri görüyorumm nevomm gelmişşş şifam gelmişşş
hoş geldin cnm şu an daha iyisinizdir inşşkızlar ben geldim kadro tamam nurcik gitti mi kaçırdım heral
geçmiş olsun dilekleriniz için çoooook sağolun Allah razı olsun....
canım benim iyiyim hamdolsunşifacım canım sen nasılsın bidenem
inşş ilk Sevomdan müjde gelecek sonrada bizden inşş Nevom inşş liste sıfırlanmalısevo telkinleri unutma bebişinle seni 4 gözle bekliyoruz
hamile kalacam bu sefer olacakkkk 9 ay sorunsuz hamilelik yaşicam de sürekli
bu arada hatice hamileymiş çooook sevindim anlatamam.....
sağlıcakla vakitlice kucağına alsın inşallah.
bu liste sıfırlanacak herkes hamile kalacakkkkk:79:
inşallah cnm inşallah hepimiz öyle yada böyle hamiş olalım , anne olalımyaa 2 bebe ile hem yemek hem onlara bakım heleki köy yerinde çok zor olur. kar etmek için mi yaptı yoksa kaynanalığını göstermek içinmi anlamadım.
benim annemde sabah aradım yalnız başına topluyodu bu sene fındığımız hiç yok işçi tutulamayacak kadar düşün. oyüzden kıyamıyorum haftasonu gelicem yardıma didim kabul etmedi biz yavaş yavaş topluyos ben gelicem seni görmeye didiben ona kıayamıyom o bana
demek hep beraber hamile bırakçanız beni hipnozmu etceniz beni yoksam inşallahh sırasıyla hepimiz hamiş kalıcaz nurcik fatoş şifa tedaviye başlıcak zaten,lara da parasal hazır olunca başlar,çiğdeme bence gerek kalmadan hamiş kalır,ayşede korkusunu yenip başlasa, pınarda birazdaha zaman verip toparlanıp başlasa daha kimler kaldı şuracıkta :26: unuttuğum varsa affola
ben ben ben yaparımkızlar ben artık gideyim görüşürüz ...bir ara bana kim çizelge yapar
hıhı ben artık yapabiliyorum sanada geçici olarak yapayım ekimde hamiş çizelgen olacak nasılsacanım ben bilmiyorum ama doğum tarihini yazda yapmaya çalışayım fatoşla şifa yapabiliyodu sanırım
geldim hemşom ama bugün hep aksilik yaaaahemşommmmmm senmi geldin gıı naber nasılsınnnnnnn
inşşş çok yakında gelecek bebişinizinde nasibi olsun bol bol balığınız olsun banada yollaoffff offf saat 6:30 olsada çıksam
toceyle balığa gidecez bugüninşallah tutarsak akşam yemeğimiz balık olacak bugünn
ayyy benim için gelen de olmadı çoğu yok adres soranım hiç eksik olmaz ki 2. katta olmama rağmen :26: :44: dışardan bakıldığında 3. kat da oluyorum :44: amann bundan sonra en üst katın 1 altında oturacağımmmmerhaba şifa demek bu gün kapı telefon durmadı ne güzel benim ne telefonu nede kapıyı çalan var kocacığımda işte
yannızım dostlarım yannızım yannız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?