sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden.....sirke limon hepsini denedik salata gibi koktu çocuk
ben sizi hep hipnozlarım siz yeterki inanın...güzel bebeleriniz olacak hanıııımmmmlaaarrrrrr alacak nurcik güzel şeyleri alacak beynin...
tamamen gerçek bir hipnoz hikayesi lütfen dinleyin
kızcağızın biri genç yaşında kansere yakalanır hem de evlerden uzak olsun rahim kanserine yakalanmıştır. üstelik evli değildir bekardır.drlar başka çaren yok alacağız rahimi yoksa bütün vücudunu sarar derler. ama kızcağız tamamen tesadüfen hipnozla tanışır. veeee kaybedeceğim bir şey yok diyip tedaviye hipnozla devam eder.
telkin cümlesi şudur "rahimindeki yabancı her şey düşecek bu hastalık seni bırakıp gidecek"
ve mucize gerçekleşir kız rahimini aldırmadan hipnozla iyileşir
günün birinde evlenir ve hemen hamile kalır ama çocuğunu düşürür ikinciyi üçüncüyü de düşürür bu işte bi terslik varrrr
ve sorun telkin cümlesinde bulunur rahimdeki herşey düşecek dendiği için bebekler düşüyormuş...
işte kızlar hipnoz böyle bişi cümlelerinizi çok iyi seçmelisiniz Allah korusun yanlış şeyler de olabiliyo...ve görüyosunuz ne kadar etkili bilinçaltımız nasıl her şeyi kapıyor
bu yaşanmış gerçek bir hikayedir kesinlikle uydurma değildir...
yatmadan önce çıkarıp suya koyarsın
ilahi nurcikkkk bi de resim eklemişsinnnnn
ayy gerçekmii şok oldummm yaaa
yeter kolay gelsinnn
kızlarr yaa eşimin hala işi bitmmeiş bu akşam gelecekti ama zor diyo :2:
ayy gerçekmii şok oldummm yaaa
yeter kolay gelsinnn
kızlarr yaa eşimin hala işi bitmmeiş bu akşam gelecekti ama zor diyo :2:
nevom bunu bana daha önce soylemiştin aklımdaa bu ve senın anlatttıkların yer etmiş duruyoo veeee denemeyeee degerr dıyee düşünüyorum tabi becerebilirsmmmm
vay beee çok etkilendimm
ben biraz daha denemeye, çabalamaya devam edeyim :97::97:
bence eşin sana süprüz yapacak bak demedi demeeeee
kızlar benim drum inançlı bir hanım şükürler olsun bana islamın hipnozla asla ters olmadığını, birbiriyle çok bağlantılı olduğunu çok güzel anlattııı ve ben evvel Allah ona çok inandım.dr bana bu hikayeyi anlattığında ben de şoke oldum doğrusu ve hiç unutmuyorumm
yaa bu aydında hipnoz diye bir merkez bişey yok yada varda benim haberim yok olsa giderim valla 1_2 seans çokkkk ihtiyacım var çokkkk
nurcanım tedavını gel ist de ol nevomun doktorundaaaaaaayaa bu aydında hipnoz diye bir merkez bişey yok yada varda benim haberim yok olsa giderim valla 1_2 seans çokkkk ihtiyacım var çokkkk
kızlar benim drum inançlı bir hanım şükürler olsun bana islamın hipnozla asla ters olmadığını, birbiriyle çok bağlantılı olduğunu çok güzel anlattııı ve ben evvel Allah ona çok inandım.dr bana bu hikayeyi anlattığında ben de şoke oldum doğrusu ve hiç unutmuyorumm
yaa bu aydında hipnoz diye bir merkez bişey yok yada varda benim haberim yok olsa giderim valla 1_2 seans çokkkk ihtiyacım var çokkkk
kaptanla iş birliği yapıyorlarr bence :86::86::86:ben sana gelecek diyorummkeşke ama zannetmiyorumkaptana telde konulurken sordu kaptan bu akşam gidermiyim diye mümkün görünmüyo dedi eşimde kaptan bizim kavuşmamızı engelliyo galiba dedi bende evet öle bi düşüncesi var galiba didim
kızlar tuğba gelmişken söylim hadi o hamile acil durumlar için her zaman temiz olsun da
TÜY TOPİĞİNE BAKMADAN TÜYLERİNİZİ ALMAYIN derim
linki tekrar paylaşıyorum tarihler var bu tarihlerde alırsanız yok olup gidiyormuş tüylerrr
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
nurcanım tedavını gel ist de ol nevomun doktorundaaaaaaa
nevommm senın medical parktan gitmiş acep hala tüp bebek yapıytomudur
evet geçenlerde de eklemiştin bakmıştım ama tamda anlamaıştım şimdi ekleyeyim aboneliğimeee..
bende şuan kıl yumağıyımmtatil için beklettim ama daha da bekletemicemm nede olsa eşimle ayrı kaldık böle karşılamamyımm büyük ihtimal tatil zamanında çıkmaya başlıcak hemen ama napimmm çokkk fenayımm erkek gibiyimm yaa
kaptanla iş birliği yapıyorlarr bence :86::86::86:ben sana gelecek diyorumm
içimdeki his yanıltıyorda olabilir ama ben çok yoğun hisettim gelecek bu akşam yiyecen iğneyii
ivedik sevo ivedikkkk
şimdi sadece antalya merkeze odaklandım eşimde kabul etti istanbul hiç aklımda yok antalyaya gidersem olacak düşüncesi var (bir nevi hipnoz olmuş olabilirmiym ):)nurcanım tedavını gel ist de ol nevomun doktorundaaaaaaa
nevommm senın medical parktan gitmiş acep hala tüp bebek yapıytomudur
nurcik ahan da burda hipnozla göğüs büyütüyolar keşke bu bayan bi de hamile kalmak için bi ses dosyası hazırlasa keşkeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
bende bi bakayımmm antalyada varmımerak ettim varsa ve pahalı değilse bende gideyimmm
ama işin ehli olmaları lazım bide böle yerlerinn :26:
inşallahh dediğin gibi olur canımmmyerim seninnn hisleriniiii bide iğneyiii
yapıyo canım hayla en son istanbul cerrahiyle çalışıyodu ekibi nereye giderse o da oraya geçiyo...
şimdi sadece antalya merkeze odaklandım eşimde kabul etti istanbul hiç aklımda yok antalyaya gidersem olacak düşüncesi var (bir nevi hipnoz olmuş olabilirmiym ):)
buna baksam iyi olacak memeler biraz uffakta
evet araştır bakalım varmı yokmu ..giderim bende belkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?