Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

vay beee çok etkilendimm
ben biraz daha denemeye, çabalamaya devam edeyim :97::97:

ayy gerçekmii şok oldummm yaaa

yeter kolay gelsinnn

kızlarr yaa eşimin hala işi bitmmeiş bu akşam gelecekti ama zor diyo :2:

nevom bunu bana daha önce soylemiştin aklımdaa bu ve senın anlatttıkların yer etmiş duruyoo veeee denemeyeee degerr dıyee düşünüyorum tabi becerebilirsmmmm

vay beee çok etkilendimm
ben biraz daha denemeye, çabalamaya devam edeyim :97::97:

kızlar benim drum inançlı bir hanım şükürler olsun bana islamın hipnozla asla ters olmadığını, birbiriyle çok bağlantılı olduğunu çok güzel anlattııı ve ben evvel Allah ona çok inandım.dr bana bu hikayeyi anlattığında ben de şoke oldum doğrusu ve hiç unutmuyorumm

bence eşin sana süprüz yapacak bak demedi demeeeee

keşke ama zannetmiyorum kaptana telde konulurken sordu kaptan bu akşam gidermiyim diye mümkün görünmüyo dedi eşimde kaptan bizim kavuşmamızı engelliyo galiba dedi bende evet öle bi düşüncesi var galiba didim

yaa bu aydında hipnoz diye bir merkez bişey yok yada varda benim haberim yok olsa giderim valla 1_2 seans çokkkk ihtiyacım var çokkkk

yaa bu aydında hipnoz diye bir merkez bişey yok yada varda benim haberim yok olsa giderim valla 1_2 seans çokkkk ihtiyacım var çokkkk

bende bi bakayımmm antalyada varmı merak ettim varsa ve pahalı değilse bende gideyimmm
ama işin ehli olmaları lazım bide böle yerlerinn :26:

nurcanım tedavını gel ist de ol nevomun doktorundaaaaaaa

nevommm senın medical parktan gitmiş acep hala tüp bebek yapıytomudur

kaptanla iş birliği yapıyorlarr bence :86::86::86:ben sana gelecek diyorumm

içimdeki his yanıltıyorda olabilir ama ben çok yoğun hisettim gelecek bu akşam yiyecen iğneyii

evet geçenlerde de eklemiştin bakmıştım ama tamda anlamaıştım şimdi ekleyeyim aboneliğimeee..
bende şuan kıl yumağıyımm tatil için beklettim ama daha da bekletemicemm nede olsa eşimle ayrı kaldık böle karşılamamyımm büyük ihtimal tatil zamanında çıkmaya başlıcak hemen ama napimmm çokkk fenayımm erkek gibiyimm yaa

ivedik sevo ivedikkkk

nurcanım tedavını gel ist de ol nevomun doktorundaaaaaaa

nevommm senın medical parktan gitmiş acep hala tüp bebek yapıytomudur
şimdi sadece antalya merkeze odaklandım eşimde kabul etti istanbul hiç aklımda yok antalyaya gidersem olacak düşüncesi var (bir nevi hipnoz olmuş olabilirmiym ):)

nurcik ahan da burda hipnozla göğüs büyütüyolar keşke bu bayan bi de hamile kalmak için bi ses dosyası hazırlasa keşkeeee

http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html

buna baksam iyi olacak memeler biraz uffakta

bende bi bakayımmm antalyada varmı merak ettim varsa ve pahalı değilse bende gideyimmm
ama işin ehli olmaları lazım bide böle yerlerinn :26:

evet araştır bakalım varmı yokmu ..giderim bende belkiii

nevom paşaya çok geçmiş olsun ...inçi kolyem yok maalesef nevom ...fatoşum ellerin dert görmesin kızın bir an önçe gelsin

bakk hipnoz olmaya başladın işte

bendemi baksam benimde ihtiyacım var büyütmeye 95 beden az

bakmaya başladım canım var ama bizim tedavimiz için varmı daha detaylı araştırcam söylerim ben sana gelişmeleri bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…