Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevom paşaya çok geçmiş olsun ...inçi kolyem yok maalesef nevom ...fatoşum ellerin dert görmesin kızın bir an önçe gelsin

güle güleee kullan cnmmmm

kıslarrr ben kaçıyorum kendinize iyi bakın hepınızııı öpüyorummmmm bebeklerinezee iyii bakın benım yerımede öpün byyyyyyyyyyyyyy

dr değiştirecem zaten tubişim canım ayy okut kızııda bizim gibilere çare bulsun inşallah prensesimizzzz

anammm tubişimmmmmm kalbin temiz senin diyeyim benim hattım avealı haberin ola canımm
allah ömür verirse inşallah okutup böyük adam edecem kuzumu

ha ölemi ben vodafon biliyodum yarın çağrı at unutmayyaı ararım bugün tosunum evde

günaydın canlarım tubişim rüyan hayır olsun meraktan çatlayacammm vallaaa
çatlama dur niye çatlıyonrüya işte üstüm açık kamıştır belkide

ne ufakmı sahi mi looo kilolar nirde toplaniiiii hepsi göbişteyse haksızlıkkk buuuu

uf orasıdaaa uzak banaaa yaaaaa hayırlısıı bakalım nisan ayı bi gelsindeeee hayırlısıylaaaaaaa o zmn konuşmayaa giderim inşallah

inşallah hayırlısı olsun canım bir de bakmışsın nisanı beklerken hamişsiiinnnn

nevom paşaya çok geçmiş olsun ...inçi kolyem yok maalesef nevom ...fatoşum ellerin dert görmesin kızın bir an önçe gelsin

sağol canım Allah razı olsun inci aldırıver hemen kocişe

ben ne yapmışım ki oyazı öyle saçma sapan bir renk olmuş

ay seodan da alıntılamıştım ama çıkmamış 95 ufak haaaa:92:

fatoş güle güle

ipek güle güle

tuğbiş hoşgeldin güle güle fazla kovalama kocişini sonra oda yakalanmak ister görürsün

evet nevomm ufakkk
şaka bi yana allah olmayanlara versin büyük memeler doğumdan sonra çok sarkiyiii küçük memeler tam yerinde oluyo o dönemde :86:

selam yavrular nassınız dicem ama nerde bu millet herkes nereye gitti ya neyse bende çok durmıcam gözlerim kapanıyo sabah toceyle çıktım evden kontrol vardı ya bugün.amma hala belli değil tanıdık bi hemşire vardı doktor gelene kadar dur ben bakıyım ben cinsiyet iyi görürüm dedi baktı erkeğe çok benziyor dedi sonra doktor geldi sen kordonu gördün heralde kız gibi bu dedi ama net değil şuan dedi yani yine ortada kaldık.toce zaten beni sinir etti kameraya çek dedim saf saf ultraona bakmaktan dur dur tamam diyip durdu sonunda çekemedi tabi.belki 2 hafta sonra yakında bi kliniğe falan gidip muayene ücreti verip sadece cinsiyet öğrenme çabasına girişebiliriz bu merakla.

slm iyiyiz canım bu aralar çok sık giremiorum arada bakınıp çıkıorum
hayırlısı olsun bakalım kız erkek bebiş sağlıklı olsunda ne olursa şansına artık

kimse yok o zaman haydi banada güle güleeeeeee

ben burdayım canım ama şimdilik bizimkilerde yemeğe gitmişti eli kulağında gelirler

slm canım
hımm demek karı koca çok merak var ee bebişinizde inatçı çıkmış tam göstermiyo demek 1-2 haftaya kadar kesinleşir canım cinsiyeti merak etme desemde merak edeceksiniz

slm iyiyiz canım bu aralar çok sık giremiorum arada bakınıp çıkıorum
hayırlısı olsun bakalım kız erkek bebiş sağlıklı olsunda ne olursa şansına artık
öyle tabi kızda bizim erkek de amma işte insn merak etmeden duramıyor illaki nurayım be türk milleti olarak merak konusunda sabıkalıyız zaten

hem ne inat ama erek diyince ben bi bozuldum aaa kendi kendime kızdım tabi sonra kız gibi dedi gözlerim parladı utandım ama ayrımcı bir anne olmak istemem asla.ammaaan oğlan biziiiim kız biziiiim bir süre bu şarkıyı mırıldanıcam netleşene kadar sanırım sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan doruk tavan dağ tepe yapmıştır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…