sus lenn nevo var bırda kulağını çekecek şimdi ..amann geldi benimki kızlar çıkıyorum sohbetin en güzel yerinde
nevom paşaya çok geçmiş olsun ...inçi kolyem yok maalesef nevom ...fatoşum ellerin dert görmesin kızın bir an önçe gelsin
ben ne yapmışım ki oyazı öyle saçma sapan bir renk olmuş
allah ömür verirse inşallah okutup böyük adam edecem kuzumudr değiştirecem zaten tubişim canım ayy okut kızııda bizim gibilere çare bulsun inşallah prensesimizzzz
anammm tubişimmmmmm kalbin temiz senin diyeyim benim hattım avealı haberin ola canımm
çatlama dur niye çatlıyonrüya işte üstüm açık kamıştır belkidegünaydın canlarım tubişim rüyan hayır olsun meraktan çatlayacammm vallaaa
tuğbişim rüyan hayır olsun canım, hamileliğin başında ve sonunda böyle korkutan rüyalar görülürmüş hep :26: herkes yaşıyomuş bu durumu çok duydum ben dualar oku uyumadan önce canımm
/QUOTE]
kız hatim indiriyom nerdeyse uyumadan önce
ne oliyyytubanın gördüğü rüya hayra çıksın... çiğdem bence dünkü hocayla tubanın rüyasında bir bağlantı var ama çözemedim :44:tubaya telefonda dünkü hoca işini anlat bakalım o ne diyecekkorktum benim rüyamla niye bağlantı kuruyo bu hocayaa
sen nedne rüyanın içinde olduğunu sorgularken bende neden benim rüyama geldi onu sorgulayayım aaay dünneler oldu hoca kim ne dedi, ben kimim nerden geldimbanada anlatın dünkü olayııı :84: ben neden içindeyim o rüyanın ozaman :84:
yavru yarın ararım koca evde bugünevet bakalım tubiş arasın konuşalım bakalım şu knt gözü kör olsun yaaa
umarım öyledir eğer hayra çıkacak bi,şeyse çıksın bir an önce ama çok korktum anlatamam sevoo kıçımdan ter çıktı resmentuğbiş hamiş olduğundan rüya çok görür dediğin gibi canım korkutulur bide çiğdemin doktoruna sinirlendi banada tedavi için gerekli şeyleri devamlı izah ettiğinden aklında kalmış olabilir tuğbişin dediğin gibi :26:
m
valla gelirsem üstüne bi otururum görürsün o zaman görebilecekmiyim demeyiinşallahh bendee görecekmiyim acabaaa o günleriii yoksa hepsi rüyalardamı kalacak
ateşli bi gece geçirdik deyinceönce böle oldumoy kuzular dün gece ateşli bi gece geçirdik yanlış anlamayın haaaaa
paşa ateşlendi iyi gibiydi ama atlatamadı heralde hastalığı sabahı edemedik herif kaptı dra götürdü
ben kızla evde kaldım hastaneye gidince ateş düşmüş
ama gelince gene çıktı anlamadım bişi
şimdi düşürdüm ama fitille
erkek çocuklarına çok fitil vermek iyi değilmiş prostatlarına zarar veriyomuş
ama kar zarar hesabı yapmak zorundayım mecburen verdim
inşallah bu günleri atlatırız kuzular...bunu yazannevomu dedim sonra böle oldum canım geçmiş olsun ya kuzularıma kıyamam allah şifalar versin sanada güç kuvvet versin annesi iyileştir bir an önce bıdıklarıı
herkese birer slm attım öpücük kondurdum kaçarım tosunum evde çıkayımda beli aşk meşk yaparık herif kaçıyı ben kovalıyım hırrrr
herkeslere hayrlı günler
bide çok küçük yapmışsın canım yazını :44: kontrol panelinden düzeltiyodun galiba
kızlar nasıl düzelir bu renk
şimdi sadece antalya merkeze odaklandım eşimde kabul etti istanbul hiç aklımda yok antalyaya gidersem olacak düşüncesi var (bir nevi hipnoz olmuş olabilirmiym ):)
buna baksam iyi olacak memeler biraz uffakta
evet araştır bakalım varmı yokmu ..giderim bende belkiii
uf orasıdaaa uzak banaaa yaaaaa hayırlısıı bakalım nisan ayı bi gelsindeeee hayırlısıylaaaaaaa o zmn konuşmayaa giderim inşallah
nevom paşaya çok geçmiş olsun ...inçi kolyem yok maalesef nevom ...fatoşum ellerin dert görmesin kızın bir an önçe gelsin
ben ne yapmışım ki oyazı öyle saçma sapan bir renk olmuş
selam yavrular nassınız dicem ama nerde bu millet herkes nereye gitti ya neyse bende çok durmıcam gözlerim kapanıyo sabah toceyle çıktım evden kontrol vardı ya bugün.amma hala belli değil tanıdık bi hemşire vardı doktor gelene kadar dur ben bakıyım ben cinsiyet iyi görürüm dedi baktı erkeğe çok benziyor dedi sonra doktor geldi sen kordonu gördün heralde kız gibi bu dedi ama net değil şuan dedi yani yine ortada kaldık.toce zaten beni sinir etti kameraya çek dedim saf saf ultraona bakmaktan dur dur tamam diyip durdu sonunda çekemedi tabi.belki 2 hafta sonra yakında bi kliniğe falan gidip muayene ücreti verip sadece cinsiyet öğrenme çabasına girişebiliriz bu merakla.
kimse yoko zaman haydi banada güle güleeeeeee
selam yavrular nassınız dicem ama nerde bu millet herkes nereye gitti ya neyse bende çok durmıcam gözlerim kapanıyo sabah toceyle çıktım evden kontrol vardı ya bugün.amma hala belli değil tanıdık bi hemşire vardı doktor gelene kadar dur ben bakıyım ben cinsiyet iyi görürüm dedi baktı erkeğe çok benziyor dedi sonra doktor geldi sen kordonu gördün heralde kız gibi bu dedi ama net değil şuan dedi yani yine ortada kaldık.toce zaten beni sinir etti kameraya çek dedim saf saf ultraona bakmaktan dur dur tamam diyip durdu sonunda çekemedi tabi.belki 2 hafta sonra yakında bi kliniğe falan gidip muayene ücreti verip sadece cinsiyet öğrenme çabasına girişebiliriz bu merakla.
slm iyiyiz canım bu aralar çok sık giremiorum arada bakınıp çıkıorum
hayırlısı olsun bakalım kız erkek bebiş sağlıklı olsunda ne olursa şansına artık
öyle tabi kızda bizim erkek de amma işte insn merak etmeden duramıyor illaki nurayım be türk milleti olarak merak konusunda sabıkalıyız zatenslm iyiyiz canım bu aralar çok sık giremiorum arada bakınıp çıkıorum
hayırlısı olsun bakalım kız erkek bebiş sağlıklı olsunda ne olursa şansına artık
ben burdayım canımama şimdilik bizimkilerde yemeğe gitmişti eli kulağında gelirler
slm canım
hımm demek karı koca çok merak var ee bebişinizde inatçı çıkmış tam göstermiyo demek1-2 haftaya kadar kesinleşir canım cinsiyeti merak etme desemde merak edeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?