Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah

patron geldi çıkıyorum

evet heyecan var minnak olmazmıı

nurya iyiyim sende iyisindir umarım

hadi baş başşş

maiberf kız erkek ne olursa hayırlısı olsun canım gönlünüze göre versin allah inşallah
bence erkek

nuray hoşgeldin canımmm

sevo güle güle
bende çıktım geldi patroniçe

maiberf kız erkek ne olursa hayırlısı olsun canım gönlünüze göre versin allah inşallah
bence erkek

nuray hoşgeldin canımmm

sevo güle güle

arkadaşlar 1 hafta önce doktoruma kontrole gittim aynı zamanda 2 aydır korunmuyorum bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık gelelim meseleye kontrolde herşeyin
çok sağlıklı olduğunu bir problem olmadığını söyledi pap smear testi yaptı dün sonucunu aldım ascus çıktı. Kolposkopi ve HPV-DNA testi yapacağını ondan sonra
kesin birşey söyleyebileceğini söyledi. Çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?

bence erkek

nuray hoşgeldin canımmm

sevo güle güle

hoşbulduk canımmm gülel güle görüşürüz

ya peki hiç adet gecikmesi yaptı mı?
ben ilk defa kullandım ,adetim 4 gün gecikti. Dün test yaptım negatif..
acaba Klomen le ilgili bi durummu ? Yani ilaçtan dolayı mı gecikiyor acaba?

canım bende adet düzensizliği vardı onu düzeltti tam tersine günü gününe adet oluyordum sen bir kaç gün bekle ve kan testi yaptır sağlık ocağı yada hastanede umutsuzluğa kapılma derim

neyse ben çıkıyorum derya sormak istediğin bişi olursa yaz ben sana cvp gnderirim hoçakal

gitmeden önce tatlı ibşey al çikolata şeker gibi belki hareket ettikçe görürler

bu adamı ısırmak istiyorummm bi çıkıcaz diyo tam hazırlanacakken vazgeçiyo şimdi yine çıkalım dedi eğer bu defada vazgeçerse göbeğimi tutup üstüne oturmayı düşünüyorum :78:

95 bedenmii çüşş inek memeli senii takılıyom heee gücenme sakınn

aa varmıymış hipnoz merkezii ...fiyatıda öğren bacım fiyatıda :86:

ne oliyyy korktum benim rüyamla niye bağlantı kuruyo bu hocayaa

dün çiğdem msn üzerinden bir fal baktıda bende şahit oldum(su falına bakıyo) pek güzel şeyler söylemedi. çiğdemede biraz kızdı ..sende rüyada hoca çiğdeme bakıp kaşını çatıyor dedin ya o yüzden bir bağlantı olabilirmi dedim:44:neyse sana telefonda daha detaylı anlatır bakalım sen bir bağlantı kurabilecenmi
ne ufakmı sahi mi looo kilolar nirde toplaniiiii hepsi göbişteyse haksızlıkkk buuuu
maalesef nevom kilom sadece göbek ve basenlerime yaramış .memelerim almıyo kilo :92rantısız bir vücudum var :95::95::95:

evet nevomm ufakkk
şaka bi yana allah olmayanlara versin büyük memeler doğumdan sonra çok sarkiyiii küçük memeler tam yerinde oluyo o dönemde :86:
yanii demek oluyorki benim memişler süt bekliyor :86::86::86::86::86: bence kız
aman hayırlı evlat olsunda dediğin gibi oğlanda kızda seninn :87::87::87:

selam kızlar geçmişi okumayı bıraktım işyerinde okunmuyo beeee
ne var ne yok herkese nasıl acepppp

meraba duru bacım

Son düzenleme:
geçmiş olsun cancazımm ,limonlu çay ,ıhlamur falan iç

tamam bir ara yapayım :78:

sağol canım benim

çok geçmiş olsun canımm allahım acil şifa versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…