Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende iyiym canım offff temizlik deme bende bugün erken çıkarsam eğer çamaşır temizlik birsürü işim varrr
bir ip çamaşırı topladım sepette katlanacak, bir ip astım, bir makinaya attım sabah çıktım , birde gidince atacammaaaaaaaaaaaaa biz iki kışi 4 makina çamaşırı nasıl kirletiyoz yawwwwwwww
ikimizede kolay gelsin bacımmmmm
aaaaaaaaaa güzel bir bilgi canım kulağımıza küpe yaptıkkk
gerçi doktorlar hiç bişey yapmadan gelin diyolar amaaa bazen işe yarar şeyler oluyor gerçekten
o zaman hemşom bendende sana bilgi iz kalmamsı için iyileştikten sonra yaraların üzerine elma suyu sür iz kalmıyomuş canım hani kırmızı kırmızı kızarık kalıyorya son iyileşme aşamasında işte o zamn süreceksin

birazdan çıkıcaz Allaha emanet olun...

9:cadıııııı
demek bugün kontrolünüz var sizede kolay gelsinn

slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr liste çok güzellllllllllllllllllllllllll

kızlar kafam kazan gibi gece uyumadım desem yeridir:26::26::26: gece saat 11 12 gibi kardeşim aradı iki gözü iki çeşme ablaaa bıdık pizza istemişti bende söyledim yanındaki kızartmayı yerken plastık çatalı bir parçasını yutmuşşşş (sadece 2 parçadan olşun küçük bir parça )ağlama bir şey olmaz diyorummm ama yok ne olur gel has gidelimmmm diyorrr
gittimm eve bıdık çok mutlu yutugu çatalla bir şey olmaz ama yinede gidelim dedim (has ile evin arası 15 dk falan )komşudan araba allalım dedim yok dedi taksi çağıralım diyorum yok yürüyelim dedi bıdıkkk (ben başıma geleceği biliyorum )çıktık yola teyde seni severom beni kucakla kucakladım sonrada boynuma çıktı ellerimiz havada:26: pepe bizi yakalamaz şarkısı söylereyerk has ulaştık (pepe çizgi filim karekteri)dr bir şey olmaz filim çeksekte plastik oldu için görünmez kusma morarma olursa tekrar gelin dedi :26::26::26o anda yapılmayan morarma ve kusma esnasında yapılacak müdehale ne anlamadım ama)dedii yine aynı koşularda eve geldik pepe bizi yakalayamaz şarkısı eşliğinde
kız kardeşimin eşi gelene kadar yanlardında kaldık çok az uyudummm çok yorgunummm

selam canım evett bende bayıldım
ama hepside kız olmuş araya erkek atsaymış bir kaçtaneee sanırım hepimiz kız doğuracazz

olsun da (sağlıklı hayırlı)kız olsunnnnn nasılsa bizim güzel kızlara erkek bulunurr

hemşommmm nasılsın canımmm
hemşom sen güzel arabaşı yaparmısın gıı
yok yapmam cnm hemşom özledinmi kızz çorbasına bayılırım ama sadece çorba yaparım zaman zaman

kızz şu an kızarık durumdayım zaten iz kalacak diye takıntı yapıyorum :44: elma suyu deniyimm bakalım

selam canım evett bende bayıldım
ama hepside kız olmuş araya erkek atsaymış bir kaçtaneee sanırım hepimiz kız doğuracazz
Sevonunki erkek

aaaa canım yaaa bıdık yapmış yine bıdıklığını geçmiş olsun inşşş ciddi bişi yaşanmaz sağlık,sağlık hepimize sağlık pepe sizi yakalayamadan gidip gelmişisiniz

herkeze selam nasısınız ben baya bir süredir giremiyorum hamişlik zor geçiyo ağrılar bulantılar vs...doktorum yatmamı söyledi 10.haftayı bitireceğiz neredeyse ama bu ağrılar nezaman biter bulantı nezaman kesilir bilemiyorum.bebeğim sağlıklı çok şükür oda yeter bana bugünleri çok bekledim bukadarda olsun diyorum RABBİM hepimizin kalbine göre versin...kendinize iyi bakın gelemiyorum diye gönül koymayın yanlış anlamayın ne olur öpüyorum hepinizi....

merhaba canım hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede sıkıntılardan kurtulup sıkıntısız gebelik yaşayıp , sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına almayı Rabbim nasip etsin cnm haa bu arada sana çizelge yapacaktım ben son adet tarihini ve çizelge ne not yazmamı istersen söylede yapayım

evet canım adı üzerinde bıdık işteeee allahtan ciddi bir şey yok

ŞİFA,TUĞBA,KAMER,NEVBAHAR
haklısınız kusuruma bakmayın canınızı sıktım biliyorum
işte ne yapıyım bende aciz bir kulum rabbim affetsin gece biraz bunalım takıldım sabaha kadar uyuyamadın yoruldum çok yoruldum içim buz tuttu bu sınav bana ağır geliyor galiba.
neyseki şuan daha iyim normal kanama geldide rahatladım
tuğbanında dediği gibi çok şükür adet oluyorum rahmim sağlıklı daha öncede hamile kalabildim çok şükür rabbim afetsin beni yazım isyan değildi biran umutsuzluğa düşmüştüm şimdi daha iyim
öylen ikiye kadar uyuyunca kendime geldim elim yüzüm şişmiş kalkıyım evi ve kendimi toparlayım herife güzel görüneyim yoksa sabahladığımı ikindiye kadar uyuduğumu anlar sorun çıkarır kafayı yiyeceksin yakında diye
rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş dermansız dertte vermezmiş demekki ben bu sıkıntılara dayanabilecek güçte biriyim
diyip kendi gazımı veriyorum ve uçuyorum

canım hepmizin sınavı zorrrr rabbim yardımcın yardımcımız olsunnnn

amiinnn canım inşallah yap bacım ne istersen yap:) son adet tarihim 15 temmuz canım...

[B

inşşş Tubişimizin cici kızıda aynen gayet sağlıklı olacak

teşekür ederim kızlzr rahatlamaya çalışıyorum sayenizde ... kıyaslayınca kendimi o kişiyle panikliyorum işte allaha emanet minik kuzu dediğiniz gibi nevom şok oldum sen 31 haftalıkmı doğum yaptın ey güzel allahım çok büyük ya... tamam daha rahatım sağol hemşom ya

bizde durum aynen böyle cadı oğlanı dövmeye başladı ne bulsa kafasına indiriyo

in
ayyy keşke eli,min altında olsada senin cadı yesem onu ya maşallah ay ne eğlencelidir sizin ev şimdi

geçmiş olsun canım neyseki korkulucak bişeyyok ufaklığın keyfide pek yerindeymiş yazık anneside evham yapmış boşuna

:13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…