Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol canım çok şükür iyi
evet her annemi böyle yoksa bizim kızmı böyle bilmiyorum en küçük olayda hemen ağlayıp zırlamaya başlıyor

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım adı üzerinde bıdık işteeee allahtan ciddi bir şey yok
evet canım rabbim beterinden korumuş inşş sağlıklı yıllar devam eder

papatya aramıza geri dönmüşşş canm benim asdece sen değil çoğumuz koyveriyoruz zaman zamannn Rabbim affetsin güç destek moralle aşacağız evellallah engelleri seviyorum seni çokkkk

canım hepmizin sınavı zorrrr rabbim yardımcın yardımcımız olsunnnn
amin nn cnmm aminnnnn

amiinnn canım inşallah yap bacım ne istersen yap:) son adet tarihim 15 temmuz canım...
şimdi gördüm cnm mesajını ilgileniyorum ben o zaamn ( özel mesaj yollarım ) güle güle kullan şimdiden

rica ederim tatlım inşşş sonunda ohhhh diyeceğiz unutacağız tüm sıkıntılarımızı feraha ereceğiz hep birlikte

sağol canım çok şükür iyi
evet her annemi böyle yoksa bizim kızmı böyle bilmiyorum en küçük olayda hemen ağlayıp zırlamaya başlıyor
ooyy kıyamam hassasmış bıdık

papatya aramıza geri dönmüşşş canm benim asdece sen değil çoğumuz koyveriyoruz zaman zamannn Rabbim affetsin güç destek moralle aşacağız evellallah engelleri seviyorum seni çokkkk [/B

canım bende seni çooooook seviyorum

ayşe ve tarfil listeye ekledim sizide hayırlı uğurlu olsun:) kusura bakmayın kasıtlı yapmadım listeyi alel acele yaptım zaten aklıma geldikçe ekliyecektim ...

şifa bacım senin yanık iyileşti benim yanık başladı :) akşam kaynanaya gitmiştik eltimde çay doldurdu bende sehpa çıkarıp önlerine koyacaktım benim salak elti çayları yere koymuş tepsiyle beraber ... elti salak bende hem kör hem sakar :))görmedim ayağım tepsinin kenaarına girince çaylar devrildi neyseki hepsi ayağıma dökülmedi bir çay bardağı denk geldi sadece:) mutfağa koşup soğuk su çıkarıp döktüm eltimde de yanık melhemi vardı onu sürdüm biraz iyi geldi aldı o acı sızıyı ..ayağım iki defadır yanıyor bu çaylardan inşallah son olur bu :)

nurcan canım geçmiş olsun
listede kasıt aramadım sadece beni unutmuşsun dedim
inşallah o listeden hamile listesine terfi edeceğiz hep beraber

aaaa canım benimm çok geçmiş olsun bu elti salağına gelsin canım neyseki Rabbim beterinden korumuş tekrar geçmiş olsun amann kaza geliyorum demiyor ama biz gözümüzü dört açıp tedbiri elden bırakmayalım :86::87: veee hepimize başta sağlk versin Rabbim

inşallah hepimiz adına öyle çok dua ediyorum ki Rabbim tüm bebek özlemi çekenlere hayırlısı ile ve tez zamanda diye dualarım oluyor ,nşşş cnm inlşşşşş

sağol canım
yok öyle bir sormuşsunki (neden benim adım listede yok )sanki bilerek yazmamışım gibi neyse ben yanlış anlamışım demekki
inşallah canım inşallah çok yakında o liste sıfırlanacak hepimiz hamiş listesine terfi edecez

sağol şifacım .evet ALLAH beterinde saklasın dahada kötüsü olabilirdi ya çayların hepsi dökülseydi etim sökülecekti mazallah:26:

Son düzenleme:
inşallah cnm ellerinle hazırladığın özlem bekleyenler listesi geçici süre kalsın inşşşşş

evet tatlım yaaa Rabbim korumuş yine ve yine hep şükredecek şeyler var

nurcan canım ben zaten çok alıngan bi dönemdeyim bide sen alınma
şifa canım bu akşam binadaki komşularım hoş geldine geldiler toplam on kişiydiler tanıştım hani bahsetmiştimya ayşe diye komşum var kız meğersen oda öğretmenmiş yanı gündüzleri yine yanlız kalacağım ben arkadaş istiyorum neyse şimdi birinci kata yeni evli imam taşınacakmış inşallah onun eşi ev hanımıdır girip çıkarız

oooo yeni ortam yeni arkadaş komşu yapmışsın olsun cnm sık olmasada adaşınla görüşürsün arada hadi inşşş gelsinle bakalım yeni imam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…