teşekür ederim kızlzr rahatlamaya çalışıyorum sayenizde ... kıyaslayınca kendimi o kişiyle panikliyorum işte allaha emanet minik kuzu dediğiniz gibi nevom şok oldum sen 31 haftalıkmı doğum yaptıney güzel allahım çok büyük ya... tamam daha rahatım sağol hemşom ya
ayyy keşke eli,min altında olsada senin cadı yesem onu ya maşallah ay ne eğlencelidir sizin ev şimdi
geçmiş olsun canım neyseki korkulucak bişeyyok ufaklığın keyfide pek yerindeymiş yazık anneside evham yapmış boşuna
:13::13::13::13::13::13:
canım hepmizin sınavı zorrrr rabbim yardımcın yardımcımız olsunnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet canım rabbim beterinden korumuş inşş sağlıklı yıllar devam ederevet canım adı üzerinde bıdık işteeee allahtan ciddi bir şey yok
papatya aramıza geri dönmüşşşŞİFA,TUĞBA,KAMER,NEVBAHAR
haklısınız kusuruma bakmayın canınızı sıktım biliyorum
işte ne yapıyım bende aciz bir kulum rabbim affetsin gece biraz bunalım takıldım sabaha kadar uyuyamadın yoruldum çok yoruldum içim buz tuttu bu sınav bana ağır geliyor galiba.
neyseki şuan daha iyim normal kanama geldide rahatladım
tuğbanında dediği gibi çok şükür adet oluyorum rahmim sağlıklı daha öncede hamile kalabildim çok şükür rabbim afetsin beni yazım isyan değildi biran umutsuzluğa düşmüştüm şimdi daha iyim
öylen ikiye kadar uyuyunca kendime geldim elim yüzüm şişmiş kalkıyım evi ve kendimi toparlayım herife güzel görüneyim yoksa sabahladığımı ikindiye kadar uyuduğumu anlar sorun çıkarır kafayı yiyeceksin yakında diye
rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş dermansız dertte vermezmiş demekki ben bu sıkıntılara dayanabilecek güçte biriyim
diyip kendi gazımı veriyorum ve uçuyorum
amin nn cnmm aminnnnncanım hepmizin sınavı zorrrr rabbim yardımcın yardımcımız olsunnnn
şimdi gördüm cnm mesajını ilgileniyorum ben o zaamnamiinnn canım inşallah yap bacım ne istersen yap:) son adet tarihim 15 temmuz canım...
rica ederim tatlım inşşş sonunda ohhhh diyeceğiz unutacağız tüm sıkıntılarımızı feraha ereceğiz hep birlikteteşekür ederim kızlzr rahatlamaya çalışıyorum sayenizde ... kıyaslayınca kendimi o kişiyle panikliyorum işte allaha emanet minik kuzu dediğiniz gibi nevom şok oldum sen 31 haftalıkmı doğum yaptıney güzel allahım çok büyük ya... tamam daha rahatım sağol hemşom ya
ooyy kıyamam hassasmış bıdıksağol canım çok şükür iyi
evet her annemi böyle yoksa bizim kızmı böyle bilmiyorum en küçük olayda hemen ağlayıp zırlamayabaşlıyor
aaaa canım benimm çok geçmiş olsunayşe ve tarfil listeye ekledim sizide hayırlı uğurlu olsun:) kusura bakmayın kasıtlı yapmadım listeyi alel acele yaptım zaten aklıma geldikçe ekliyecektim ...
şifa bacım senin yanık iyileşti benim yanık başladı :) akşam kaynanaya gitmiştik eltimde çay doldurdu bende sehpa çıkarıp önlerine koyacaktım benim salak elti çayları yere koymuş tepsiyle beraber ... elti salak bende hem kör hem sakar :))görmedim ayağım tepsinin kenaarına girince çaylar devrildi neyseki hepsi ayağıma dökülmedi bir çay bardağı denk geldi sadece:) mutfağa koşup soğuk su çıkarıp döktüm eltimde de yanık melhemi vardı onu sürdüm biraz iyi geldi aldı o acı sızıyı ..ayağım iki defadır yanıyor bu çaylardan inşallah son olur bu :)
sağ üstte kontrol paneli , sonra profili düzenle tıkla orda yazıyor kişisel rütbe diye yaz ve kaydetşifa canım rütbe nasıl yazılıyordu nereden gircem yazı yazmak için
inşallah hepimiz adına öyle çok dua ediyorum kinurcan canım geçmiş olsun
listede kasıt aramadım sadece beni unutmuşsun dedim
inşallah o listeden hamile listesine terfi edeceğiz hep beraber
sağol canımnurcan canım geçmiş olsun
listede kasıt aramadım sadece beni unutmuşsun dedim
inşallah o listeden hamile listesine terfi edeceğiz hep beraber
aaaa canım benimm çok geçmiş olsunbu elti salağına gelsin canım neyseki Rabbim beterinden korumuş tekrar geçmiş olsun amann kaza geliyorum demiyor ama biz gözümüzü dört açıp tedbiri elden bırakmayalım :86::87: veee hepimize başta sağlk versin Rabbim
inşallah cnm ellerinle hazırladığın özlem bekleyenler listesi geçici süre kalsın inşşşşşsağol canım
yok öyle bir sormuşsunki neden benim adım listede yok sanki bilerek yazmamışım gibi neyse ben yanlış anlamışım demekki
inşallah canım inşallah çok yakında o liste sıfırlanacak hepimiz hamiş listesine terfi edecez
sağol şifacım .evet ALLAH beterinde saklasın dahada kötüsü olabilirdi ya çayların hepsi dökülseydi etim sökülecekti mazallah:26:
hadi güle güle hayırlı geceler tatlı rüyalarhayırlı geceler kızlar ,çıkıyorum ben
oooo yeni ortam yeni arkadaş komşu yapmışsınnurcan canım ben zaten çok alıngan bi dönemdeyim bide sen alınma
şifa canım bu akşam binadaki komşularım hoş geldine geldiler toplam on kişiydiler tanıştım hani bahsetmiştimya ayşe diye komşum var kız meğersen oda öğretmenmiş yanı gündüzleri yine yanlız kalacağım ben arkadaş istiyorum neyse şimdi birinci kata yeni evli imam taşınacakmış inşallah onun eşi ev hanımıdır girip çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?