rica ederim tatlım elimden geleni yapmayı severim her daim :87: eeee hepimiz acemilik dönemi atlatıyoruz buradaşifa teşekkür ederim sayende rütbwmide yenilemiş oldum artık herşeyi sana sorar oldum demi
ısrar etmizem tabi ama olumsuza bi bulaştıkmı ardı arkası kesilmiyorşuanki ruh halim öyle değişirşe daha olumlu bişeyler yazarım
oooo yeni ortam yeni arkadaş komşu yapmışsınolsun cnm sık olmasada adaşınla görüşürsün arada hadi inşşş gelsinle bakalım yeni imam
ısrar etmizem tabi ama olumsuza bi bulaştıkmı ardı arkası kesilmiyormotive olmalıyız moralle umutla ve hipnozla
canım çıktım ben uyku akıyor gözümden hayırlı geceler , öptüm:80:
aaa eşli bile gelmişler ne kadar güzel aslında en başında hep beraber tanışmak :92: normal cnm evsahibi olarak servis yapmaktan muhabbete sıra gelmezdaha ortam yapamadım pek muhabbet edemedim genelde mutfaktaydım karılı kocalı çoluk çocuk gelince hizmet servis etmekten fırsat bulamadım
sağol cnmiyi uykular canım
BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLER LİSTESİ
1...Sevdanehri54CENNET KOKULUM HADİ GEL
2...KedersizGELECEKSİN BİLİYORUM
3.....ŞifaaÇOK PİSSS A NNE OLASIM VAR
4....sevdamceeMASAL'IM GEL BEBEĞİM
5....laraHİSEDİYORUM GELECEKSİN
6...bebekdlsHADİ BEBEĞİM GEL ARTIK
7...yeterBENİM HALA UMUDUM VAR
8..kıvançiğdemBEBEĞİM OLSUN İSTİYORUM
9.srpELBET BİR GÜN KAVUŞACAĞIZ
10.nurayOL DE RABBİM OLUVERSİN
11.papatya_özmenSENİ BEKLİYORUM BEBİŞİM
12.tarfilOL DE OLSUN RABBİM
HAMİŞLER VE ANNELER
1....Duru81
2.....Eti_puf
3....Nevbahar76
4.....Nazraca
5...bynkutluay
6..ipek34
7..leydim
8.s.tugba
9.xelifxx
10.maiberf
11.tuyaneda
12.selsebil
13.tosti
nurcanıcım çok saol canım hakkını helal et uğraştırıyoz senide ...bu arada geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kız yoksa hain elti mahsusmu yaptı
hayalet arkadaşım nasılsın?
tatlışlar iyi akşamlar
bu gün evlilik yıl dönümüzdü:26::26: 8. yıla girdik eşim ve ben yalnız yinegeçen 7 yılda olduğu gibi iki kişi başaladığımız evliliğimize hala iki kişi devam ediyor olmanın verdiği buruklukla kutladık yıl dönümüzü
rabbim bu günlerimiz aratmasınnn:26::26::26: bu gün tüm dualrımda hepimiz anne olması vardıı
iyiyim bebeğim sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?