Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifa teşekkür ederim sayende rütbwmide yenilemiş oldum artık herşeyi sana sorar oldum demi
rica ederim tatlım elimden geleni yapmayı severim her daim :87: eeee hepimiz acemilik dönemi atlatıyoruz burada güle güle kullan dicem ama çizelgendeki not daha olumlu rütben soğuk olmuş üşüdüm ben hipnoza devam hadi olumlu olalım her zaman inşşş

şuanki ruh halim öyle değişirşe daha olumlu bişeyler yazarım
ısrar etmizem tabi ama olumsuza bi bulaştıkmı ardı arkası kesilmiyor motive olmalıyız moralle umutla ve hipnozla

canım çıktım ben uyku akıyor gözümden hayırlı geceler , öptüm :80:

oooo yeni ortam yeni arkadaş komşu yapmışsın olsun cnm sık olmasada adaşınla görüşürsün arada hadi inşşş gelsinle bakalım yeni imam

daha ortam yapamadım pek muhabbet edemedim genelde mutfaktaydım karılı kocalı çoluk çocuk gelince hizmet servis etmekten fırsat bulamadım

daha ortam yapamadım pek muhabbet edemedim genelde mutfaktaydım karılı kocalı çoluk çocuk gelince hizmet servis etmekten fırsat bulamadım
aaa eşli bile gelmişler ne kadar güzel aslında en başında hep beraber tanışmak :92: normal cnm evsahibi olarak servis yapmaktan muhabbete sıra gelmez

iyi uykular canım
sağol cnm ama uyandım yok kimse halaaaaa

KIZLAR İYİ PAZARLAR
elektirik kesik pc şarjı yok çıkıyorum iyi bakın kendinize

nurcanıcım çok saol canım hakkını helal et uğraştırıyoz senide ...bu arada geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kız yoksa hain elti mahsusmu yaptı

nurcanıcım çok saol canım hakkını helal et uğraştırıyoz senide ...bu arada geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kız yoksa hain elti mahsusmu yaptı

ne hakkı canım seve seve ve zekle yaptım o listeyi .inşallah sırasıyla teker teker o listeden çıkar hamiş listesine geçiş yaparız:))

valla olurmu olur benim eltiden beklenir :))

aaaayyeni listeye ve kendime bayıldım keşke şuan öyle güzel fit olsaydım neyse geçicidir umarım bu apır hallerim...
herkes nasıl nurcan geçmiş olsun neyseki büyük bişey değilmiş papatya rütbendeki yazını değişbi ya ataşlar içindeyim yazşaka bi yana daha güzel eğlenceli bişeyler bekliyoruk senden hem sen nedne son g
nlerde bunalım modundasın annem ya komşusuzlukmu yalnızlıktanmı sıkıldın yoksa gel annem bende 1 aydan fazla oldu taşınalı bir allah kulu yok piyasada herkes resmi asansörde görünce mrb deyip geçiyolar ve bulunduğum yer bildiğin daağğgel ben saa komşu olurum

sevodan ses çıkmıyomu benmi, göremedim iyidir inş.
şimdilik herkesi öpüp kaçarım bye

herkese i,yi akşamalr
geçmişi okudum ama aklımda çok kalmadı

nurcik geçmiş olsun demek sende yandınn neyseki bir bardak dökülmüşş

tuğbişş evham yapmışsın tanıdığın hamile ile ilgili bence pek bilgim olmasada senin korkucak bişeyin kalmadı hayırlısıyla iğnenide oldun.demekki o tanıdığının kilosu herşeyi yerinde de olsa ciğerleri tam gelişmemiş buda olabiliyomuş nevomunda dediği gibi

tuğbiş buradyım iiyiym canım eşim geldiya eksiğim tamamlandı şimdi uyuyoken gireyim dedim.özlemişiz birbirimizi siyam ikizi gibiyiz ayrılmıyoz 2 gündür allah bozmasın hiçbirimizin evine tatsızlık girmesin hep mutluluk olsun inşallahhh..

ben biraz oyun oynayayımmm

tuğba canım bende şuan dağların ortasındayım
benim moralim bozuk tu ama bu gün annemler geldi onlarla olmak iyi geldi gezdik burdaki dağ köylerini
neyazıkki gittiler.
Ayrıca bunalımda olduğumdan mı bilmem bu ara kendimi öyle hissediyorum çok yoruldum belki ailemden komşularımdan ayrıldığım için böyledir eminim geçecek düne göre daha iyim ama şimdilik rütbemi değiştirmeyi düşünmüyorum içim ataşlanırsa yazarım
canım ya senin komşularda bi garipmiş orda hepiniz gurbettesiniz daha sıkı bağ kurmanız gerekirken bu resmiyette neyin nesiymiş valla benim komşular karı koca öğretmenler ama hepsi hoş geldine geldiler
keşke tayininiz buraya çıksa seninle komşuluk etmek çok isterdim:13:

Son düzenleme:
tatlışlar iyi akşamlar
bu gün evlilik yıl dönümüzdü:26::26: 8. yıla girdik eşim ve ben yalnız yine geçen 7 yılda olduğu gibi iki kişi başaladığımız evliliğimize hala iki kişi devam ediyor olmanın verdiği buruklukla kutladık yıl dönümüzü
rabbim bu günlerimiz aratmasınnn:26::26::26: bu gün tüm dualrımda hepimiz anne olması vardıı

canım hayalet senmiydin?
nice senelere beraber sağlıkla girersiniz inşallah rabbim seninde yuvanı şenlendirsin
sekizinci senende bebeğine kovuşursun inşallah ama rabbim daha önce eşinin sağlığına kavuşmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…