Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol canım tuhafım yaaa başım ağrııyor dönüyor uyku hali bir sesemlikk bir değişiğim ben

evet yaaaaaaaaaaa göbüşünüze daha çok yakışacak bebişlerrrrrrr

rüyaların hayra çıksın inşşşşşş hayırlısıyla gerçeğe dönsünnnnnn

bilmezmiyim Tubişim 6 yıllık evliyim yine taşınacağım ev 6. ev olacak amin cnm başta sağlık ve huzur canım arkadaşım hg gözün aydın Ömer ini kucağına alalı olmuş bayağı her zaman gel lütfen kopmayalım dualarına amin diyorum tekrar görüşmek üzere hemşom evet tarih netleşmesede taşıncamm büyük ihtimal amin cnm sağlık başta olsun gerisi kolay

slm cnm ohhh rapor işi bitmiş gözün aydın inşallah bu kış hepimizin özlemi bitecek

şifam taşınıyosun bu ikincimii ben anlamadım
canım taşınacağım bu evle toplam ( yani evlendiğimden beri 6. eve taşınıyorum inşşş ev satın alıp evimizde oturayım bu kez )

günaydın ballarım kaymaklarım kokulu kokulu sabah öpücüğü benden sizeeeenabersiniz bakiyimm
nurcikimmm bugün bende rüyamda gördüm senisizin temizlediğiniz ev eltinlerin villasıymış canım, sen benim yanımdaymışın ve villanın fotolarını buraya yüklüyonsonrada diyosunki bu villayı satacaklarmış bende diyorum eltiye bak ya kızcağıza temizletti sonrada satışa çıkardılarr seni kullanmışlar nurcik diyorum madem bu kadar villa alacak kadar paraları var neden seni kullanıyolar verselerdi bir temizlikçiye diyorumm sende çok pişman oluyomuşun gittiğinee

günaydıın canlarımmm sizleri çok ama çok özledimmm dün ben dr a gittim norollojiye çıktım kan tahlil falan filan herşey yapıldı gerilim tipi başağrısıymış sanırım sıkıntılarım birikti hepsi birden bundan dolayı patlak verdi dedi dr sonraaaa dün bide hafif pembe kanama gelmez miii bide hastane kanama beni iyice gerdi yaa o kadar gergindim ki dün eve gittim komşum mutfağın suyunu kullanmayın dedi amanın 1.kattaki komşuma su batmış lavabolar ttıkanmış 1.katta komşuma patlamış apartman nasıl kokuyor var ya sabah evden çıktım hala kokuyrodu tiksindimm midem kalktı vallaa neyse işte böyle canlarımmmmbide hava kapalı yağışlı içim sıkıldı daraldııı

nevommmm rüyan hayır olsun inşallah gerçekleşsin inşallah inşallah inşallahhhhhhhh
duru ablacım tansiyonum yavaş yavaş yükseliyor oda tuzlu ayran içersem beni merak etmişsin sağolasın ablacım
laracımm ablam dr gidecem diye haber vermedim mi :26::26::26::26:size yoksaaaaaaa unuttum gene galibaaa
şifamm allahım yardımcın olsun bende 1. senede 3. evime taşındım taşınırsam kendi evime taşınacam diyordummm taaa ki dün akşama kadar taşınma işi çok zor ee bu evden gitmek istemiyorum babamın evi rahat geniş ama sorun komşuuuuuu boşuna dememiş atalarımız ev alma komşu al diyeeee
tubişimmm kilo ya bakma nur topu gibi prenseslerden daha güzel kızın olacakkk kalben dedim veeee biliyorum herşey çok güzel olacak senin içinnnnn canım benimmm
sevommm az kaldııı çok dua ediyorum canım herşey gönlünce olsun canımmmmmm
maiferciğim canım ağlamaaaaa canım boşver müdürü
nurcikim kısır yiyecen hee afiyet olsun canımmm
yeterim tutucuk tarfil unuttuğum varsa affolaaa sizler nasılsınızzzz

günaydın ablammmmmm
rüyan hayır olsunnnn

çiğdemimmmm günaydınn sen dün nerdeydin canım merak ettim seniii

sevommmmmmmm ilk yağmurumuz başladı canımmmm inşallah gelince denize girebilirsinizz:26: bu yağmurdan sonra ısınır hava tekrar ama denizde soğumuş olur canımm

merak ettiğinizi biliyordum ablacım evde net olsaydı nete girerdim kapattırdıkkk giremedim haberde veremedim ablamm

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel hanımlarrrrrrrr

çok geçmiş olsun canım strese bağlıymış yani bu problemlerin öylemi takma bişeyi yawrum salla coş herşey boşş iyiki senin evine su felan patlamamış canım aman sen iyice streslere girerdin allah korusunn

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel hanımlarrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy evet ablacım allahtan benim evimde olmadı keşke 1.kattakilere olacağına 2. kattakilerin olsaydı neden dersen dün 1.kattaki komşum doğum yapmış eve gelmişler benimde dün haberim oldu dğum yaptığına hangi birine koşsun kızın anası mıymızzz yapsam mı yapmasam mı tipi hiç sevmedim dün ne kızını nede torunu gösterdiiii banaaagül egüle büyüt deyip çıkacaktım anasına bebeğini sonra görsemde olurdu ama merakta ediyorum allah bliyor yaaaaa

günaydın herkes iyidir inşallah geçmişi okumam mümkün değil çünkü ...biz iyiyiz çok şükür son günlerde gelen giden çok oldu
ve birde bilgisayar çok ağırlaştı sayfaları açmak için çok bekletiyo onun için gelemedim bugünde evişlerim çok selam verip gidiyorum
hepinizi öpüyorum

ayyyyyy yazık ya kızcağızaa anasınada sinir oldum ayrıca uyuzmu ne ne olacaksa bazı insanlarda var bu tarz düşüncesizlik deyim çok sinir olurumm

aa zaten benim yazı karakteri ve renkte bozulmuştu ben en iyisi gideyim bolvakitte gelip şunu düzeltmek için uğraşırım sonrada
sohbete katılırım bilenler özelden mesaj atıp yol gösterirse şunu düzeltmem için çok sevinirim

günaydın ipekimmmm kolay gelsin ömeri ve seni kocaman öpüyorumm

kolay gelsin ablacımmmmmm allah yardımcın olsun

ayyyyyy yazık ya kızcağızaa anasınada sinir oldum ayrıca uyuzmu ne ne olacaksa bazı insanlarda var bu tarz düşüncesizlik deyim çok sinir olurumm

yaaa aslında kızda annesinden farklı değil ben kocasına üzülüyorumm kocası davet ediyor kızın anası müsait değiliz bilmem güle gül ebüyütün bebişinizi dedim artık çıktım eve ne diyeyimmmm

nevoo gardaşşşş beni yine rüyanda görmüşsünnn hayırlara çıksın inşallahhh bu beni ikinci görüşün daha öncede 3 kız çocuğumun olduğunu görmüştün ,ben senin rüyalarına güveniyorum inşallah bu sefer göbüşüm dolacakk
bacım olsunda tedavi ile olsun doğal yoldan beklemiyorum artık :97::97:

aman yemicez bebeğinizi deseydinnşaka tabiki
boşver sende ona göre davranırsın bundan sonra senin olunca sende yaparsın onlara aynısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…