Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sendemi gördün kız rüyanda benii hayırlara çıksın ev gerçekten güzel ama küçük biraz dıştan bakıldığında VİLLA gibi:) kocaman bahçesi var ..allah herkese nasip etsin

aman yemicez bebeğinizi deseydinnşaka tabiki
boşver sende ona göre davranırsın bundan sonra senin olunca sende yaparsın onlara aynısını

aman ablacım onun seviyesine düşmemmm gerçi beklemem zaten okadar mevlüt yaptım bişeyler yaptık hiç birine gelmedi zaten banane elalemden kendime bakarım herşey bende iyi olacak tipii havası var zenginin hali bi başka oluyor sanırımmm burnu yukardaaa hıhhh çokta umurummm

sendemi gördün kız rüyanda benii hayırlara çıksın ev gerçekten güzel ama küçük biraz dıştan bakıldığında VİLLA gibi:) kocaman bahçesi var ..allah herkese nasip etsin

günaydınnnnn kalbim naberrrrrr
ananmm lara ablayla rüya tuttuuuuu

amin inşallah canım
bazen burda konuşulan şeyler giriyor rüyama çok takıldım heralde sen yoruldun felan diye

günaydın kızlarr

çiğdem banada nöroloji doktoru gerilim baş ağrısı demişti en ufak bişeyde başıma ağrılar girer sonrada migrene çevirir heleki o mide bulantısı çok kötü .geçmiş olsun canım
birde o komşunun annesine sinir oldum benimd ebaşıma öyle bir şey geldi sinirden ağlıycaktım nerdeyse kaynanamlarla beraber gitmiştik bebek görmeye ,kapıyı çaldık kadının kocası kapıyı açar açmaz (komşunun kaynanası bizi pencerede görmüş demek)anaaa birde neee görelimm kadın almış torununu kucağına koştur koştur odasına götürüyo görmediğimizi sandı çok üzüldüm ama kaynan benden daha çok sinirlendi 10 dakka oturmadık kalktık onlarda anladı zaten bozulduğumuzu ..benim nazarım değecek diye korktular herhalde :85:

ayyy inşallahh benimki migrene dönüşmez canımmmmmm
ayy sinir öyle insanları allah bildiği gibi yapsın gıcıkkkk karııııı allahım yaa zaten dün çok gergindim iyice gerildimmm bendeee:85::85::85::85::85::85::85::85:

çiğdem sabah sabahh çok iyi geldi bu şarkıı

yaaa aklıma dünden beri bebekdls arkadaşımız geliyo bu aralar hiç gelmiyoo çok merak ediyorum niye gelmiyo acaba :26::26::26::26:

herkese günaydınlar nasılsınız bakalımm

minnak melike strese girmişsin canım müdür deli etmiş seni üzüldümm ne olur hiç kimse için kendini üzme strese girme hiçbişey senden ve karnındakinden önemli değil..

şifacımm demek 6.evin olacakk abowww allah kolaylıklar versin benimde 3. bu evim

ipeğimm kolay gelsin dün aklımdan geçtin nerde bu diye neyseki iyiymişsiniz canım

laracım demek yağmurlar başladı sağlık olsunn amann girmesemde olur zaten durumlar karışık aşağıda anlatıcam bu arada rüyan hayır olsun ne güzel rüyalar görüyon böle olmuş gibi akıcı

nurcikimm nasılsın bacımm yaaa

çiğdemim geçmiş olsun dün için haber vermemiştin tuğbiş söledi hastaneye gideceğini demek strestenmiş işte bak nelere yol açılıyo uyuz stres komşunda ne kadar garip yaaa..allaha şükür hiç böle birileri karşıma çıkmadı komşum doğum yaptı kucağından alıp ben yatırdım küçücük elimde bile tutamıyoken esirgemedi her gitmemde hemen kucağıma verir tabi ben paniklerim tutamıcam diye böle komşularını bırak kendi haline ne haller varsa görsün..

şimdi sıra bana geldiii bende durumlar biraz karışık aklım çok karışık...
ben hesaplama yaparken yumurta toplama transfer arasındaki süreyi düşünmemişim ve izinler yetmiyo zaten fazlaca izin almıştım 3 hafta kullanıcaktım..sonucu almadan işe başlamak istemiyorum ya patronla konuşup biraz daha izin almaya çalışıcam yada adet zamanımı burada geçirsem iğnelere burada başlasam nasıl olur doktorlamı konuşsam..bunlar benim meselemdi şimdi eşime gelelim
eşimin patronu 1 hafta izin kullanıcak zannetmiş bugünden beri münakaşa ediyolarmış hatta eşiminde 2 hafta izni yetmiyodu bikaç gün daha alması gerekiyodu ben yanlış hespa yapınca dün gerçek zaman ortaya çıktı ( dedim olmazsa ben giderim sen sonra gelirsin nasıl olcak sen kalabilcenmi güvenilirmi falan dedi bende tuğba da öle kaldı sorun olmaz didim..aslında iyi olur bi bakıma 1 haftalık izin paramıda alırım dedi( para durumlarımız biraz sıkışık) işte böleeee kızlar ne yapayımmm bilemiyorum kafam çorba oldu..dün adet sancılarım vardı bugün adet olabilirim..akıll istiyorummm bende burada tedaviye başlasam sonra gitsek mi acaba buradada iyi bir doktor yok gibi yani doktor sadece ölçüm yapacaksa bulunur ama başka şeylere bakacaksa bilemiyorum..üfff çorbaaa oldumm ( biyandan hiç burada uğraşmayayım orada herşey olsun diyorum..bi yandanda sonucu aldıktan sonra bikaç gün daha iznim olup evde kalmak istiyorum..

çiğdem sabah sabahh çok iyi geldi bu şarkıı

yaaa aklıma dünden beri bebekdls arkadaşımız geliyo bu aralar hiç gelmiyoo çok merak ediyorum niye gelmiyo acaba :26::26::26::26:

sorma ablacım bende kaç gündür onu düşünüyordum canımmm ne facede nede burda :26::26::26::26::26::26:

iyi geldiğine sevindimmmm

gerizekalılarrrr bak ya düşündükçe sinir oldum uyuzlarrrrüzülme nurcikim böyle şeyler benimde hepimizinde başına en az 1 kere gelmiştirrrrrrallahım bizede versin inşallahh

Mucukkssssssss ohhhhh mis gibim hatunlar nasılsınız iyimisiniz
geçmişi okuyum geliyim

günaydın ablacımmmmmm

ammannnnnn unut herşeyi ammannnnnnnnn salla dertleri herşey güzel olacak bak gör sennn

ablacım evet uyuz steres neler yaptırıyorrr neysee
ablacım bu durumlarda ne yapılır bilmiyorum ama istersen tubişe sor derim ablacım keşke yardımcı olabilsemmmm ben bile okudukça çorba oldum vallahiiii:26::26::26::26:

ama ablacım bence git derim sanki orada daha iyi olacak gibime geliyor bana herşey güzel olacak sıkma canını ablacımmm

Son düzenleme:
hatırlıyorum nurcikim bu olayı yaşadığın anı boşverin aklınıza getirmeyin böle insanları allaha havale edin

öncelikle sana diyeceğim oki tedavi arefesi bunları sıkıntı stres yapma kendine sakın
eşin bence o kadar izin kullanmasın yanında olsa daha iyi olurdu ama böyle denk geldi ne yapacan hem para durumunuz iyi değilmiş az çok o alacağı parayı çıkacak masraflarda kullanacak iyikide iznimi kullanmadım diyecek (ekstradan tahliller hesapta olmayan masraflar çıkıyo)
sen bence izin olayını konuş patronla bütün tedavini her kontorlünü kendi doktorun yapsın

Son düzenleme:

günaydın canımmmm ah şu paraaaaaaa bütün düzenimizi alt üst ediyorrr
bende ara doktorunla görüş iğnelere orda başla olmazsa ama irtibatı hiç kesmemn lazım doktorla sevo her detayını bilmemliler ki sonra buraya gelince olumsuz hiç bişey çıkmasın, sanırım en olumlu çareniz bu gibi canım :26: günlük ölçümler yaptırabileceğin biyer ayarlaman lazım menfaat gütmeyen biyer olmalı burdaki doktorla ordaki uyuşmalı düşüncelerindee olmazsa doktorları görüştürüsün telefondaa

bide kalacağın yer konusunda endişe edilecek biyer değil canım mevki olarak yani ama kalınan yerin içini bilmiyorum onu tuğbiş bilir ahh ben çalışmasaydım sana her konuda yardımcı olurdumm ama genede her hangi bir acil ihtiyacında her şekilde yanında olurum merak etme sen canım

gerizekalılarrrr bak ya düşündükçe sinir oldum uyuzlarrrrüzülme nurcikim böyle şeyler benimde hepimizinde başına en az 1 kere gelmiştirrrrrrallahım bizede versin inşallahh
evet canım düşüncesiz o kadar çok insan varki üzmeyi çok iyi başaran allah bildiği gibi yapsın
inşallah görecez o günleri canım

hatırlıyorum nurcikim bu olayı yaşadığın anı boşverin aklınıza getirmeyin böle insanları allaha havale edin

anlatmışmıydım size hatırlamıyorum vallahii

nurcikin söylediklerinede katılıyorum ayrıca lütfen stres yapma onunkide mantıklı izin konusunda eşin olmasada alabiliyosan sen izniini kulan alamıyosanda benim dediğim gibi yaparsın hangisi olursa olsun hayırlısı olsun inşallah

canım haklısın ev alma komşu al sözü boşuna değil hayırlısı olsun diyorum ve başta sağlık sonra huzur diyip ne varsa nasipte yaşayalım diyorum

hemşom hayır olsun rüyan Nevo da görmüş rüyaa inşşş gerçek olsun Nurcikimiz müjdesiyle bombayı patlatsın sırayla hepimiz inşş

günaydın kızlar fazla kalamıyazacğım Papatyama özel mesaj atmak için geldim :87: papatyamla cumartesi buluşcazz kızlar onu haber vermek için girdim öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…