Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

işte kızlar biyandan bende aynı doktor başlayıp bitirsin diyorum bi yandanda burada olsun diyorumm bakalım ilk önce patronla konuşayım ona göre olmazsa doktorla konuşurum..
nurcikim şuan stres halindeyim yalan diyemem hemide çok tam tedavi arefesinde bunları yaşamak sinirlerimi oynattı ( neyse içimden allahım yardım et diyip duruyomm hayırlısı ile atlatayım şu günleri..

evet canım düşüncesiz o kadar çok insan varki üzmeyi çok iyi başaran allah bildiği gibi yapsın
inşallah görecez o günleri canım

anlatmışmıydım size hatırlamıyorum vallahii

anlatmıştın canım ben hatırlarım hafızam iyidir

günaydın yeterimmmm

kolay gele bebem

laracım yazmayı unutmuşum canım çok tşk ederim bu şekilde düşünüp yardımcı olmaya çalışman bile yeter

canım kedersizin söylediklerine aynen katılıyorum

Son düzenleme:
laracım yazmayı unutmuşum canım çok tşk ederim bu şekilde düşünüp yardımcı olmaya çalışman bile yeter

ne demek canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabisen kendinizi ayarla izin konusunu filan görüş bir sonra karar verirsin şimdi strese girme sevom

kızlar eşim bugün erkenci acilen çıktım kahvaltı hazırlıycam

kolay gelsinnnnnnn canımm

evet canım aminnnnn demek buluşacaksınız haaa hadi bakalımmm

sters yapma ablacımmmmm istersen önce bi dr u ara istersen ablacım rahatlarsın

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel hanımlarrrrrrrr

günaydın İpeğim hg Rabbim daim etsin pc format attırmak mı lazım acaba :26: kolaylıklar tatlım

canım amin inşş yakında taşındığımız evlerimizin sayısı değil bebeişlerimizin sayısını konuşalımm

cnm benim yaaaa izin süresi karışmış inşş patronun uzatır biraz daha ahhh cnm yaaa ne deesem bilmemm ki ben inşşş sıkıntısızca çöüzülür dr unlada konuş bakalım :92:

evet Nurcike katılıyorum Sevom inşşş madden zorlanmazsınız Rabbim kesenize bereket versin

evet canım aminnnnn demek buluşacaksınız haaa hadi bakalımmm
evet cnm hep istiyorduk ama hep erteliyorduk inşallah cumartesi nasip olacak buluşcam Ayşe yle :92:

bi sorun mu var topikte son sayfaya ilerleyemiyorum :26::26::26::26:
internetin gözatma geçmişini sil , çerezleri temizle tatlım o zaman büyük ihtimal sorun hallolur :92: hadi bana müsade çıkıyorum öptüm sizleri Durucuğum burdasın ama yoksun yoğunluktan ve sanırım pc nin yavaşlığından kolaylıklar çalışanlara :92:

bir geçmişi okutturmadılar 100 kez böldüler yafff aklımda kalmadı pek
şarkı süperdi
sevom ben ne diyim bilemedim tubişle konuşsan birde

Tamamdır kızlar patronla konuştum yaklaşık 1 ay yokum Tatile gitsen bişey derizde sonuçta bu önemli birşey o yüzden bişey diyemeyiz dedi

hadi gözün aydın bacım patron vermiş izni çok sevindim artık stres yok sıkıntı yok tedavine odaklanmaya bak

şifacım ayşe ile buluşacaksınız demek bol bol resimler istiyoruz o buluşmada ona göre:82::82::82:

kızlar sevo için fetih süresi okunacak (21 kişi) okumak isteyen parmak kaldırsın

1. ben

sevom çok iyi bir haber sevindim allah razı olsun onlardan

bende rahatladım durumm yaaa evet şuan kendileride tedavide patronum dediki neden bu kadar uzun sonuçta biz tedavi esnasında en fazla 4 kere gidicez dedi olurmu dedim 2 günde bir falan muhakkak muayene olunması lazım ilk tedavimde böle idi ozaman bizimkindemi sorun var dedi bişey diyemem dedim :44: öle değilmi kızlar 2-3 günde bir muayene oluyoduk dimi

çok sağol bacımm sormaa içimm patpattt panik atak oldum çıktımm ( neyseki şimdi iyiyimmm :))) evet şimdi adetim olsunda bugün yarın gelirse cumartesi oradayım inşallah gecikmezzz..

ne güzel demek şifa ile ayşe buluşacak resimde çekilinn bize gösterinn heee

kızlar sevo için fetih süresi okunacak (21 kişi) okumak isteyen parmak kaldırsın

1. ben

fetih süresi neydi nurciiikkkkkk

sevom doğru yumurtaların büyüdümü bakıyolar aşılamada bende gitmiştim

slm arkadaşlar.....

selaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…