- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
öncelikle sana diyeceğim oki tedavi arefesi bunları sıkıntı stres yapma kendine sakın
eşin bence o kadar izin kullanmasın yanında olsa daha iyi olurdu ama böyle denk geldi ne yapacan hem para durumunuz iyi değilmiş az çok o alacağı parayı çıkacak masraflarda kullanacak iyikide iznimi kullanmadım diyecek (ekstradan tahliller hesapta olmayan masraflar çıkıyo)
sen bence izin olayını konuş patronla bütün tedavini her kontorlünü kendi doktorun yapsın
günaydın canımmmmah şu paraaaaaaa bütün düzenimizi alt üst ediyorrr
bende ara doktorunla görüş iğnelere orda başla olmazsa ama irtibatı hiç kesmemn lazım doktorla sevo her detayını bilmemliler ki sonra buraya gelince olumsuz hiç bişey çıkmasın, sanırım en olumlu çareniz bu gibi canım :26: günlük ölçümler yaptırabileceğin biyer ayarlaman lazım menfaat gütmeyen biyer olmalı burdaki doktorla ordaki uyuşmalı düşüncelerindeeolmazsa doktorları görüştürüsün telefondaa
bide kalacağın yer konusunda endişe edilecek biyer değil canım mevki olarak yaniama kalınan yerin içini bilmiyorum onu tuğbiş bilir ahh ben çalışmasaydım sana her konuda yardımcı olurdumm ama genede her hangi bir acil ihtiyacında her şekilde yanında olurum merak etme sen canım
evet canım düşüncesiz o kadar çok insan varki üzmeyi çok iyi başaran allah bildiği gibi yapsın
inşallah görecez o günleri canım
anlatmışmıydım sizehatırlamıyorum vallahii
günaydın yeterimmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy evet ablacım allahtan benim evimde olmadı keşke 1.kattakilere olacağına 2. kattakilerin olsaydı neden dersen dün 1.kattaki komşum doğum yapmış eve gelmişler benimde dün haberim oldu dğum yaptığına hangi birine koşsun kızın anası mıymızzz yapsam mı yapmasam mı tipi hiç sevmedim dün ne kızını nede torunu gösterdiiii banaaagül egüle büyüt deyip çıkacaktım anasına bebeğini sonra görsemde olurdu ama merakta ediyorum allah bliyor yaaaaa
günaydın herkes iyidir inşallah geçmişi okumam mümkün değil çünkü ...biz iyiyiz çok şükür son günlerde gelen giden çok oldu
ve birde bilgisayar çok ağırlaştı sayfaları açmak için çok bekletiyo onun için gelemedim bugünde evişlerim çok selam verip gidiyorum
hepinizi öpüyorum
öncelikle sana diyeceğim oki tedavi arefesi bunları sıkıntı stres yapma kendine sakın
eşin bence o kadar izin kullanmasın yanında olsa daha iyi olurdu ama böyle denk geldi ne yapacan hem para durumunuz iyi değilmiş az çok o alacağı parayı çıkacak masraflarda kullanacak iyikide iznimi kullanmadım diyecek (ekstradan tahliller hesapta olmayan masraflar çıkıyo)
sen bence izin olayını konuş patronla bütün tedavini her kontorlünü kendi doktorun yapsın
canım kedersizin söylediklerine aynen katılıyorum
laracım yazmayı unutmuşum canım çok tşk ederim bu şekilde düşünüp yardımcı olmaya çalışman bile yeter
kızlar eşim bugün erkenci acilen çıktım kahvaltı hazırlıycam
canım haklısın ev alma komşu al sözü boşuna değilhayırlısı olsun diyorum ve başta sağlık sonra huzur diyip ne varsa nasipte yaşayalım diyorum
hemşom hayır olsun rüyanNevo da görmüş rüyaa inşşş gerçek olsun Nurcikimiz müjdesiyle bombayı patlatsın sırayla hepimiz inşş
günaydın kızlar fazla kalamıyazacğım Papatyama özel mesaj atmak için geldim :87: papatyamla cumartesi buluşcazz kızlaronu haber vermek için girdim öpüyorummm
işte kızlar biyandan bende aynı doktor başlayıp bitirsin diyorum bi yandanda burada olsun diyorumm bakalım ilk önce patronla konuşayım ona göre olmazsa doktorla konuşurum..
nurcikim şuan stres halindeyim yalan diyemem hemide çok tam tedavi arefesinde bunları yaşamak sinirlerimi oynattı( neyse içimden allahım yardım et diyip duruyomm hayırlısı ile atlatayım şu günleri..
anlatmıştın canım ben hatırlarım hafızam iyidir
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel hanımlarrrrrrrr
günaydın İpeğim hggünaydın herkes iyidir inşallah geçmişi okumam mümkün değil çünkü ...biz iyiyiz çok şükür son günlerde gelen giden çok oldu
ve birde bilgisayar çok ağırlaştı sayfaları açmak için çok bekletiyo onun için gelemedim bugünde evişlerim çok selam verip gidiyorum
hepinizi öpüyorum
canım amin inşş yakında taşındığımız evlerimizin sayısı değilşifacımm demek 6.evin olacakk abowww allah kolaylıklar versin benimde 3. bu evim
şimdi sıra bana geldiii bende durumlar biraz karışık aklım çok karışık...
ben hesaplama yaparken yumurta toplama transfer arasındaki süreyi düşünmemişim ve izinler yetmiyo zaten fazlaca izin almıştım 3 hafta kullanıcaktım..sonucu almadan işe başlamak istemiyorumya patronla konuşup biraz daha izin almaya çalışıcam yada adet zamanımı burada geçirsem iğnelere burada başlasam nasıl olur doktorlamı konuşsam..bunlar benim meselemdi şimdi eşime gelelim
eşimin patronu 1 hafta izin kullanıcak zannetmiş bugünden beri münakaşa ediyolarmış hatta eşiminde 2 hafta izni yetmiyodu bikaç gün daha alması gerekiyodu ben yanlış hespa yapınca dün gerçek zaman ortaya çıktı( dedim olmazsa ben giderim sen sonra gelirsin nasıl olcak sen kalabilcenmi güvenilirmi falan dedi bende tuğba da öle kaldı sorun olmaz didim..aslında iyi olur bi bakıma 1 haftalık izin paramıda alırım dedi( para durumlarımız biraz sıkışık) işte böleeee kızlar ne yapayımmm bilemiyorum kafam çorba oldu..dün adet sancılarım vardı bugün adet olabilirim..akıll istiyorummm bende burada tedaviye başlasam sonra gitsek mi acaba buradada iyi bir doktor yok gibi yani doktor sadece ölçüm yapacaksa bulunur ama başka şeylere bakacaksa bilemiyorum..üfff çorbaaa oldumm ( biyandan hiç burada uğraşmayayım orada herşey olsun diyorum..bi yandanda sonucu aldıktan sonra bikaç gün daha iznim olup evde kalmak istiyorum..
evet Nurcike katılıyorumöncelikle sana diyeceğim oki tedavi arefesi bunları sıkıntı stres yapma kendine sakın
evet cnm hep istiyorduk ama hep erteliyordukevet canım aminnnnn demek buluşacaksınız haaa hadi bakalımmm
internetin gözatma geçmişini sil , çerezleri temizle tatlım o zaman büyük ihtimal sorun hallolur :92: hadi bana müsade çıkıyorum öptüm sizleribi sorun mu var topikte son sayfaya ilerleyemiyorum :26::26::26::26:
Tamamdır kızlar patronla konuştum yaklaşık 1 ay yokumTatile gitsen bişey derizde sonuçta bu önemli birşey o yüzden bişey diyemeyiz dedi
sevom çok iyi bir haber sevindim allah razı olsun onlardan
hadi gözün aydın bacım patron vermiş izni çok sevindimartık stres yok sıkıntı yok tedavine odaklanmaya bak
şifacım ayşe ile buluşacaksınız demek bol bol resimler istiyoruz o buluşmada ona göre:82::82::82:
kızlar sevo için fetih süresi okunacak (21 kişi) okumak isteyen parmak kaldırsın
1. ben
bende rahatladım durumm yaaa evet şuan kendileride tedavide patronum dediki neden bu kadar uzun sonuçta biz tedavi esnasında en fazla 4 kere gidicez dediolurmu dedim 2 günde bir falan muhakkak muayene olunması lazım ilk tedavimde böle idi ozaman bizimkindemi sorun var dedi bişey diyemem dedim :44: öle değilmi kızlar 2-3 günde bir muayene oluyoduk dimi
çok sağol bacımm sormaa içimm patpattt panik atak oldum çıktımm( neyseki şimdi iyiyimmm :))) evet şimdi adetim olsunda bugün yarın gelirse cumartesi oradayım inşallah gecikmezzz..
ne güzel demek şifa ile ayşe buluşacak resimde çekilinn bize gösterinn heee
slm arkadaşlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?